Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Inseminace fen
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:43
- Nahlásit

Psíček
Jsi střelenej!!! (To k té papírové feně.)

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
lidé, kteří mají vhodné psy s PP, milionkrát zvažují pro a proti
Já myslela tu menšínu s velkým CH.

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:51
- Nahlásit

Pralines
Bohužel jsem zaznamenala i mnoho případů kdy chovatelé s PP nezvažovaly genetické vady a prodávaly psi se špatnými klouby a celé zablešené...
v tomhle kontextu bych neužívala slovo "chovatel", ale pouze a jedině "sprostej množitel"

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Děkuji za odpověď, máte ve všech bodech pravdu.
Vlastně já nechci štěňata na 100% , účelem této diskuse bylo dovědět se něco o dopadech a přínosech inseminace. Nechtěla jsem vzbudit pocit že chceme štěňata za každou cenu. Ano chceme je, ale nebudeme tlačit na pilu. Necháme to stejně asi ne přírodě. Ale děkuji konečně za racionální opodstatněnou odpověď.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:59
- Nahlásit

Pralines
Není zač. Štěňat jsem si užila a to, které jsem si nechala, moc miluju a jsem ráda, že jí mám. Ale podruhé už bych nemnožila.
Když budu chtít štěně, vezmu si nějaké z útulku.

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:00
- Nahlásit

Baysha
To máte pravdu takoví množitelé jsou na obtíž psímu světu....

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:11
- Nahlásit

Psíček
Tobě tady neunikne nic .

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:21
- Nahlásit

Pralines
množit v době, kdy je všude psů tři pr...e, s PP i bez pp a na feně, která se možná ani nechce nechat nakrýt je poněkud zlváštní nápad.Nechápu co vás k tomu vede...to že by si někdo chtěl vzít psa zrovna po té vaši fence se skvělou povahou????? To je jako důvod?

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:36
- Nahlásit

makrel
Pokud přečtete celou diskuzi to není ten důvod proč bychom chtěli štěňata, ale tohle se tu již řešilo.

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:38
- Nahlásit

A myslím, že na tomto serveru je mnohem víc lidí, kteří chtějí štěňata a je to snad trestné?...Proto tu tento server je pro psy kteří se rodí jen proto, že je někdo chce...

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:42
- Nahlásit

Pralines
.Proto tu tento server je pro psy kteří se rodí jen proto, že je někdo chce...

velký omyl.......většina psů co tu kdo má,byli právě ti nechtění

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:43
- Nahlásit

jablunka
To je bohužel škoda, můj pes byl chtěný od prvního začátku a chtěla bych usilovat o to aby i jiní psi byly jenom chtění

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:43
- Nahlásit

jablunka
myslím si, že je to asi zbytečné toto paní vysvětlovat. Holt jsou lidi, kteří chtějí, aby jejich feny měly štěňata a pak jsou takoví, kteří pak ty psy tahají z útulku a jiných skvělých zařízení.Tytoo dvě skupiny se prostě nepochopí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:50
- Nahlásit

Pralines

chtěla bych usilovat o to aby i jiní psi byly jenom chtění
Ano, to je dobře. A toho lze docílit jen tím, že nebude nabídka nových psů. Jen tak je zajištěno, že skoro každý pes pak bude chtěný, neb bude drahý a nedostupný a pes (potažmo chovatel) si bude moct "vybírat" pánečka. Nyní je to opačně. Psů je víc, než je zájemců o ně. A podle toho to vypadá jak v útulcích, tak se zacházením s mnoha psíky (řekla bych s většinou psů) "doma".

Mika
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:07
- Nahlásit

Pralines

ocividne mas o vsetkom jasno a vsetko je spravne Nechcem ti brat iluzie, ale ak si myslis, ze sa o stenata vymara bez PP budu ludia trhat a ty si este budes moct vyberat, ze komu to stendo das, tak snivaj dalej... Nakoniec budes rada, ak sa ich vsetkych zbavis.

Btw. ak planujes iba jeden jediny vrh, tak proc diskuze o inseminaci???

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:08
- Nahlásit

Pralines
To je bohužel škoda
jak škoda?????????????většina těch psů měla to štěstí,že si je někdo vzal,i když byli někde nechtění a měli debilní páníčky typu "naše fenečka musí mít aspoň jednou štěňátka"!
makrel
myslím si, že je to asi zbytečné toto paní vysvětlovat.
Já už sem vysvětlování položila......kdo chce,pochopí to po prvních dvou větách,pokud nepochopí,posílám ho do prvního útulku,kde je jeho nejhezčí a nejlepčejší plemeno.Udělala sem to tak i s manželovo šéfem,kterej pochopil,né tak fena a kamarád kterej jí hlídal,tagže tu za pár dní fláknu nabídku pěknejch kříženečků boxe a xIW.
Většina z vás ví,že sem si domů vzala kde co od kdekoho,ale teď,i když je bílá,deme do PP boxiny.Pokud psa bez PP,tak nechtěného,nebo z útulku,ale ne cíleně od "množitele".Jinak PP.:-ú

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:09
- Nahlásit

A co mám teda dělat když chci obojí?...štěňata, ale zároveň spravedlnost pro psi z útulku...
Je možnost, že by někdo z vás neodsoudil to že chceme štěňátka?
Pokud je udáme všechny a budu s radostí koukat na to jak rostou, bude to stále tak špatné? Víte znám mnoho lidí, kteří by za psa položili svůj život ať si ho pořídili z útulku či ne. A myslím, že bilance kterou má útulek u nás v regionu je velice dobrá. Nyní tam je 5 pejsků oproti jiným letům. Lidé stále ctějí psi a je jim jedno zda čistokrevné nebo křížené. Je mi líto pokud se setkáváte s pravým opakem, pak to není moje chyba, ale chyba obyvatelů vašeho města či obce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:10
- Nahlásit

Pralines
proč chceš krýt inseminací?

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:12
- Nahlásit

kejtlin
Přečti celou diskuzi dozvíš se...

NikisekX
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:13
- Nahlásit

Pralines

A jak si ale můžeš být tak jistá, že zrovna všechny tvoje štěňátka se budou mít skvěle a neskončí za dva roky v útulku?

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:13 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

kejtlin
proč chceš krýt inseminací?
Přečti celou diskuzi dozvíš se...

Tý vole,du blejt........no proč asi,páč jejich 4 letá fena výmara nepodržela v pěti letech už je pozdě.
edit
kejtlin
jo a to nasrání není na tebe.

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:17
- Nahlásit

Nestojím o urážky...tak jo přijeďte ke každému kdo chce štěňata a zabijte ho. Protože vaše přehnané výroky mě uráží. A očividně se tu našel jen jediný člověk co mii dokázal poradit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:18
- Nahlásit

Pralines
v 5ti letech je na první štěňata fakt pozdě. a čistě ze zvědavosti, umíš krýt inseminací?

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:19
- Nahlásit

NikisekX
Jistá si nejsem, ale to by se nemohlo narodit ani jediné štěně na světě.

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:20
- Nahlásit

kejtlin
To by snad udělal veterinář ne? a mimo jiné to byl dotaz spíše ze zvědavosti. Ne konečné rozhodnutí.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:20
- Nahlásit

Pralines
no jestli jste chtěla slyšet, jak je to fajn, že chcete štěňata v době, kdy je všude plno nechtěných psů, tak to vám tady neřekne asi nikdo, protože většina lidí tady pak zachraňujep rávě psyz takových vrhů, jaké plánujete.
Pokud je udáme všechny a budu s radostí koukat na to jak rostou, bude to stále tak špatné? a vy to víte jistě, že to tak bude? A když ne, tak je budete živit třeba do jejich jednoho roku nebo celý jejich život? Podle mě to je zbytečný risk.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:23
- Nahlásit

Pralines
Protože vaše přehnané výroky mě uráží.
no tak to se velice omlouvám.
Jistě se tu najde spousta lidí co vám to odsouhlasí.
mě zase uráží lidi ,co si myslí,že jejich fenečka a sousedovic alík musí mít nutně spolu stěňátka,páč jinak by svět a jejich páníčci o něco přišli.

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:23
- Nahlásit

Myslím že horší variantou je když nejaký nezkušený páneček nehlídá svoji fenu/psa a jsou z toho štěňata třeba dvakrát do roka takovým lidem bych něco řekla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:25
- Nahlásit

Pralines
nevím jestli by to udělal veterinář, já jsem dělala inseminaci 3 roky u prasnic, ale inseminovali jsme zmraženým spermatem.

Pralines
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:27
- Nahlásit

jablunka
A vy si myslíte, že tím že se tu do mě budete navážet změníte můj názor? To mě naopak snad víc nabudí k tomu mít ty štěňata. Pokud by jste mi racionálně řekla to co ostatní, že je přebytek psů a je nevhodné přivádět na svět další...beru to jako pravdu, ale od vás mě žádný fakt nepřiměl se nad tématem ani zamyslet.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání