Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
alenicev
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:13
- Nahlásit

vite, nemela jsem v planu si poridit pejska, a uz vubec ne s pp.. proste to byl nas osud, od prvni chvile kdyz jsem ho spatrila a on me.. a ani jsem nevedela jak to funguje v cr se vsim na co se tu ptam.. snad to vsechno zvladnu a do vseho se dostanu.. chci aby mel stenatka
taky jsem se setkala se supr panem co lidem pomaha s vycvikem,pejskama a s komunikaci s nimi, chci s nim byt i na dale v kontaktu, a myslim ze by mi mohl pomoci i s pripravou na vystavu, to si jeste overim.. pan se jmenuje MIROSLAV VALENTIN, setkal se tu s nim nekdo z vas?

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:19
- Nahlásit

alenicev
Pána neznám,ale primárně bych vybírala cvičák zaměřený na retrievry, v Brně jsou, ani nemusíš nikam daleko jezdit. A pomůžou ti tam i s výstavní přípravou a přípravou na OVVR. Jinak moc nerozumím tomu,proč jsi musela na předrentgeny (tak se říká rentgenům před rokem věku), všude je běžné chodit až po roce,kdy je už vývoj kloubů ukončen. Jinak pes kryje, a je chovatelská stanice a chovatelský klub. Chovanec je možná tak osoba v nápravném zařízení

alenicev
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:19
- Nahlásit

kryti psa a feny, proc? zni to asi laicky ale tak jsem tam tomu rikali..

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:21
- Nahlásit

alenicev
Kde?

alenicev
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:30
- Nahlásit

no jak jsem psala ttak jsem ty predrentgeny musela mit
a jak jsme tam tomu rikali, tak to z duvodu ze jsme tam byli dve cesky, a cesky jsme mluvily minimalne, a pro cesky vyraz kryti opravdu v prekladu do cestiny je poskok... nejsem zadny znalec.. tak se omlouvam za sve vyrazy...

alenicev
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:31
- Nahlásit

v italii, tam odkud mam pejska a kde jsem pracovala,,

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:38
- Nahlásit

alenicev
V pohodě,jen abys věděla

alenicev
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:45
- Nahlásit

kazdopadne dekuji moc za veskere info
a pokud budu mit jeste nake otazky tak vim kam se mam obratit

michna
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:58
- Nahlásit

tady jsi spravne, jen musis Jane33 odpustit jeji obcas nemistne poznamky, ona uz je takova

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 20:08
- Nahlásit

michna
kdo mě to asi učí

michna
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 20:12
- Nahlásit

jana33

ze se ucis jen ty horsi veci, moje kladny stranky nechavas bez povsimnuti

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 21:02
- Nahlásit

michna
páč žádný nemáš tak je nemůžu okoukat

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 21:49
- Nahlásit

jana33
michna
Kuš, baby!!!
Jinak předrentgeny se občas dělají, nabízel mi je i náš vet... Většinou ale při nějakém podezření.

alenicev
V Brně doporučíme nějaké cvičáky.

Ewka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 09:47
- Nahlásit

alenicev
Myslela jsem, jak se jmenují rodiče celým jménem, je to uvedeno v PP .
My jsme z Brna a mám dva labradory.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 11:35
- Nahlásit

alenicev
Co je potřeba k uchovnění psa je sepsáno tady: URL Vypadá to složitě, ale většina lidí to bere jako zábavu, myslím zkoušky a výstavy. Každý jednou začínal, nikdo vám hlavu neutrhne. V Brně cvičí třeba Kristýna Šedá, ale určitě bude takových víc. Hlavně ne k panu Zelníčkovi, ten psa tak leda zmlátí. OVVR jsou jednoduché, úplný základ, chození na vodítku a donést aport na suchu a z vody. Žádný zázrak. Ale třeba vás to chytne a budete chtít i něco víc. Stejně počítejte s tím, že i když bude pes pěkný a rodokmenově zajímavý, je potřeba ho trochu ukazovat, aby si ho vůbec někdo všimnul. Sedávaj panenko v koutě zde opravdu neplatí.

alenicev
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 17:41
- Nahlásit

prave ze ty mena nevim protoze mi nazpet jeste neprisel ten rodokmen z prahy.. a budu rada kdyz se nekde potkame

Ewka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 23:04
- Nahlásit

alenicev
Z jaké části Brna jste?

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 09:14
- Nahlásit

Tak jsme doma, já stále s hroznou virózou, tak místo lítání s holkama budu ležet.

Jinak Charlotte se nerozhárala, ačkoliv byla s hárající Amálkou. Jakoby se jí hárání zastavilo, nebo co. Začala před čtrnácti dny barvit, psi se slézali k naší chalupě. Pak přestala barvit, ale psi zústávají, stále ji očuchávají i feny. Tak nevím... Co myslíte? Nikdy se mi to u ní nestalo, až na jednu výjimku byla přesná v hárání jako hodinky.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 09:44
- Nahlásit

bilksa
Nemůžeme to být skyté hárání nebo tak něco? Asi bych pro jistotu zašla na vet,ať se vyloučí případný problém,případně jí udělala testy na hormony

Ewka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:15
- Nahlásit

bilksa
Zašla bych k vetovi na sono, pro jistotu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:15
- Nahlásit

jana33
Já právě myslím, že je jako ve fázi začátku hárání, protože ji psi očuchávají, ale naskakovat na ni nechtějí. A podle výpočtů, kdyby hárala normálně by měla minulý týden vrchol.

Kruci, potřebuji s ní k vetovi, sama mám oběhat tři doktory a je mis stále hrozně...

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:25
- Nahlásit

bilksa
Hele může se to stát,ale pro vlastní klid bych tam zašla. Ale jestli je jinak ok,tak dva tři dny tovydrží,ty te´d zůstaň v pelechu a kurýruj se

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:38
- Nahlásit

jana33
Jo, jinak je to ona. Celý týden jezdila s bráchou a Amálkou na běžkách, tak tahala jako tank..

Já budu mít to kurýrování stále na dvě věci... mám cvičák, doktory, polohování a samozřejmě chodím do práce. Pak mám něco vyležet.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:43
- Nahlásit

bilksa
Tak se musíš na něco vykašlat,když jseš nemocná,tak holt krmě práce,když už tam musíš,nic a do postele

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 11:25
- Nahlásit

jana33
No, to právě nejde. Jediný, co můžu zrušit je polohování. Když zruším doktory, tak mne objednají až za půl roku a to nejde. Cvičák jsem musela teď zrušit už dvakrát, takže ten už taky nemůžu. Jooo, to se to sejde...

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 17:33
- Nahlásit

Tak jsem dnešek přežila - nejdelší den v práci. Ráno se mi to zdálo lepší, pořád kašlu a mám rýmu, ale řekla bych, že se to lepší.

Jo, jinak k nám už se přestali i scházet psi, dneska byl Michal s jedním i venčit a ani k Charlotte nečuchl.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 17:48
- Nahlásit

bilksa
Tak je klidně možný,že měla fakt skrytý hárání,ale pro klid vlastní duše bych na veterinu určitě zašla

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 19:51
- Nahlásit

jana33
Jasně, určitě tam zaběhnem. Stejně tam musíme- strašně se teď Charlotte začaly špinit uši, vůbec nevím, čím to je. Nikdy na to netrpěla, uši jí nesmrdí, jen je má hrozně zakydaný. Nekoupe se, tak nevím...

Ewka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 22:23
- Nahlásit

bilksa
A neválí se Ti po zemi?
Třeba Deni se válí všude a pořád a zanese si hrozné špíny do uší, k tomu o něj pořád pečuje Cloe, myje mu oči, uši ...

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 08:17
- Nahlásit

Ewka
Právě že neválí. Ona na to moc není, spíše lítání a prohnat nějakou zvěž...

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání