| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 13:40
- Nahlásit
jana33
No dostala holka výprask brzo... Možná si už dá pozor, ale aby chtěla chodit... Snad její bláznivá pohava zvítězí nad strachem a dosledy a naháňky bude zvládat. A bez přímého kontaktu....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 14:32 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Tak má ránu tak patnáct centimetrů otevřenou a dalších deset čísel v podkoží,na boku dole u konců žebere,bejt o pár čísel dál,tak byl průser. Má pohmožděný a nateklý žebro,ale naštěstí není prasklý. Ránu má sešitou ze 3/4,spodek je volno,aby odtékala krev a sekret,aspoň nemusí mít drén,musíme to hlavně dvakrát denně převazovat a ránu "prošťouchávat",aby se tam neudělala kapsa.
Jinak si nemyslím,že by si z toho vzala nějaký ponaučení,byl to prej mžik,holky vlítli do křoví,B vykvikla a to už je Karel odpískával,podle všeho tam překvapili prase a to jen trhlo hlavou a zrovna tam B blbě stála.....takže jí to podle mě ani nedošlo,hlavně nevypadá,že by poci´tovala,že se jí děla nějaká újma,vytlemená byla,i když jí doktorka sešívala,magor
Odpol budou fotky,Karel fotil mobilem.
Btw ta trubka fakt nemá ani deko tuku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 14:50
- Nahlásit
jana33
No tak jestli si nevezme ponaučení, tak už je fakt magor... Naše Amálka to takhle měla těsně na Silvestrovské naháňce, také vykvikla, ale stačila uskočit, takže bez rány.
Ale ránu má tedy Barbucha dost velkou, hlavně, že to nevzalo orgány. Je to fakt trouba!!
Nepřekvapuje mne, že nemá gram tuku, kde by ho taky mohla mít, když pořád lítá!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 14:54
- Nahlásit
bilksa
No,z Karla už vylezlo,že už jednou to měla tak tak......stalo se,co jsem předpokládala,jak jsme jí jednou za hledání a nalezení prasátka chválili,tak se toho chytla a v kombinaci s tím,že nemá pud sebezáchovy je to průser hlavně,že to nešlo na plíce,to bývá nejhorší. Každopádně na hony kevlarová vesta a jinak bude ťapat u nás,trubka!
Hele,ale ani vrstvičku pod kůží,začínám jí futrovat rohlíkama
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 15:19
- Nahlásit
jana33
To nepomůže. Athos má naordinované 4 rohlíky denně, má je navíc mazané velmi tlustě sádlem a taky na něm nenajdeš gram tuku. Takže šetři, rohlíky jsou čím dál dražší...
No kevlarku na labradora, to bude darda...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 15:27
- Nahlásit
bilksa
Tak sádlo nebo škvarky dostává už te´d athos má aspoň dlouhý chlupy,tak se to ztratí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 15:29
- Nahlásit
No,co naděláme,tady jsou prasata i při honech na drobnou...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 16:49
- Nahlásit
jana33
To u nás taky. Letos jsme žádné nevyhnali, ale vloni jsme je také zvedli.
No moc se to neztratí, protože se vystavuje s jinýma chlupaťákama a ty mají kromě těch chlupů právě ten tuk...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 16:55
- Nahlásit
bilksa
No vetka říkala,kdyby byla tlustá,nemusela mít tak potrhanej sval by se to hezky od toho sádlíčka utlumilo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 17:10
- Nahlásit
jana33
Jj, takhle to zachránilo Charlottky tetu. Nabralo ji prase, ale protože byla v dobré výživové kondici, tak to vzalo jen tuk.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 17:12
- Nahlásit
bilksa
No tak vidíš,nakonec budeme souhlasit s tím,že i pes v pracovce má bejt vyžranej
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 17:24
- Nahlásit
jana33
To jsme to dopracovali....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 17:33
- Nahlásit
bilksa
a hlavně by byl klid,páč by k tomu praseti ani nedoběhly
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 18:17
- Nahlásit
jana33
No to bych úplně netvrdila. Charlotte měla před porodem pupek jako velryba a stejně byla praštěná...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 22:34
- Nahlásit
Fotky na FB,krasavice naše
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 08:49
- Nahlásit
jana33
No pěkně!! Je to fakt magor. Ale měla ještě štěstí!!
Četla jsi komentář paní chytré na dámách? Zajímalo by mne, jestli má chlapa, bo ta musí být v běžném životě šílená hádavka. Komentovat to nebudu, protože s takovýma se nemá cenu bavit, ale co nepochopím je, že má také psy. Bych je chtěla vidět v praxi, když do revíru asi nechodí, aby v nějakou dobu něco nepopohnali...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 10:51 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
hele,já tuhle ženskou pamatuju,tak osm let zpátky,kdy jelo forum mujpes,tam taky nedělala nic jinýho,než že útočila na všechny okolo. Ona tímhle stylem hodnotí všechno a všechny,taková náplň života. Co vím,tak jí snad vylili i z kchls,pak spoluzakládala novej klub a tam už se taky rozhádala.....asi magor
Jj štěstí jako prase
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 17:23
- Nahlásit
jana33
No nedivím se, že ji nikde nechtějí...
Tak jsme vyrazili prvně na běžky a byla to paráda. Dokonce i Brita tahala, už to není jako za mlada, ale pořád to jde.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 17:36
- Nahlásit
bilksa
Tak to je super,u nás stálejen poprašek,asi už sníh nebude
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 18:09 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
No my tu máme půl metru, na nás fakt hodně.
Tak řeším naše číčy - sháním plastovou přepravku a vezmeme je vykastrovat. Nemáme srdce se jich nějak zbavit, takže budeme mít 4 kočky. Doufám, že si to neřeknou a nenastěhují se k nám všechny kočky ze vsi. Absolutně nevím, kolik si mám připravit peněz...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 17:48
- Nahlásit
Tak od úterý tu zase máme na hlídání Athoska, Olivera a dneska jsem si ráno přivezla i Charlotte, která tu s námi bude do neděle.
Charlotte s Athoskem si užívají sněhu, ale dneska jsem byla na mrtvici z toho puntíkatýho paka - zdrhnul mi na louce a to fakt na šílenou dálku, letěl směrem k silnici, pak jsem ho dobrých deset minut neviděla. No a samozřejmě se s ním nechal strhout i Athos, toho jsem naštěstí po chvilince přivolala. Oliver je fakt na zabití, neustále čuchá, cvaká zubama a tady asi navětřil fenku a byl fuč. Má smůlu, hošánek, z vodítka už ho nepustím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 09:28
- Nahlásit
Tak jsme včera využili pana Kordu a spolu s Ruppíkem jsem kluky zavezla přeměřit a zkontrolovat zoubky. Oba kluci jsou plnochrupí, Ruppíček má horní hranici výšky - 61cm a Athosek 59cm.
Pan Korda byl včera, chudák, úplně hotový - ve čtvrtek byl se psama na prochajdě a jeden pes se k němu vrátil a za ním krvavá stopa... Někde ho nabral kňour a rozpáral ho na krku... Korda psa naložil, ujížděl s ním až do Budějovic, bohužel ztratil velké množství krve a na veterině zemřel.
A pak ti nějaká píp napíše, že si za to můžeš sama.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 12:17
- Nahlásit
já jsem stále na štěkantákovské návštěvě,máme sedm prcků a Aja je úžasná mamina.
ad korda,to je děsný. Barbuše se v pondělí rána celá znova otevřela,takže jsme letěli na veterinu na nový šití,tam zhodnotili,že jí to prvně udělali blbě,takže taky blázinec. Ale teď už to má hezký,tak to snad vydrží. a jinak se vychcanka naučila sundavat pruban,nechápu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 12:23
- Nahlásit
jana33
Počkej, u koho jseš na návštěvě? Jsem to nějak propásla...
No, to jsou pěkné starosti. Chudinka, snad se jí to v pořádku chytne. Tyhle prodlevy nejsou dobré. A že se naučila svlíkat, tak to se opravu u ní nedivím...
Jinak jak má Korda chování ke psům, jaké má, tak včera byl fakt hotový. Ještě, chudák, se psem tak letěl, že stihl nabourat jiné auto.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 14:19
- Nahlásit
bilksa
u kamarádky,kryla čubinu s Borgem od Ketrin,v pondělí se narodila štěkanátka,tak jsem vypomáhala,zítra jedu domů,mám sebou Fandu a Barbušku
hele, Korda je cholerouš a hrubián,ale myslím,že narozdíl od K. má ty psy ve skutečnosti rád
Jinak ta rána vypadá už dobře,oni jí to museli znova ostříhat do živa a udělali jí i vnitřní stehy,protože se jí rozšklebil ten rozervanej sval. Štěstí,že tu byla Helča na návštěvě,protože se šla na holky podívat a já to zjistila
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 14:46
- Nahlásit
Zrovna o tom čtu v Myslivosti, to asi bude přímo ono
Tak lidičky, právě jsem dorazila z veteriny s hrůzným zážitkem, kdy divoké prase napadlo psa...nejdříve psa odhodil a to tak nešťastně, že pejsek dopadl na větev, která mu propíchla krk skrz naskrz...a následně mu prase roztrhalo dutinu břišní...
V tomto případě se jednalo o labradorského retrívra...R.I.P.
Opravdu hrozné
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 15:02
- Nahlásit
Ewka
Myslím,že to může být ještě něco jiného,on se o tom člověk nedozví
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 16:22
- Nahlásit
jana33
Tak to si užíváš hezky, štěňátkování!! Ale další ruce budou potřeba až tak od třetího týdne. :-D Vnitřní stehy jsou super, to už jí bude držet! Když udrželi ránu Charlotte, tak Barbuše určitě taky.
Ewka
Jeslti myslíš to, jak o tom píšu, tak to není ono. Tady vzal kňour psa na krk a byl to navíc chesapeake.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 16:31
- Nahlásit
bilksa
A kterej to byl?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 16:34 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
Syn Josefa. Koukala jsem na myslivost, je to zvláštní, že by se v Budějovicích sešli takovéhle dva případy. Spíš si myslím, že je to jedna bába povídala... A je to takhle zamotané. Nevím, to už by fakt bylo šílené.
Jak můžou do komentářů napsat dobře mu tak, pes nemá na volno co dělat... To jsou zase jen gumy, co nikdy neměli psa a jen zabíjejí. Opravdu se někdy veřejnosti nedivím. Takovému bych nejradši jednu vrazila, škoda, že to nejde přes net.
|