| Autor |
Zpráva |
Ewka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 13:02
- Nahlásit
bilksa
A pořád sněží, jela jsem cvičit a ikdyž jsem jela tak dvacítkou, spínalo mi ABS jak o život.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 13:07
- Nahlásit
Ewka
U nás už hotovo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:44 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Teda z tý brambory snad vážně něco bude,začíná být doopravdy šikovná
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 17:37
- Nahlásit
jana33
No vždyť to říkám pořád, že z tebe ještě bude zkoušková dáma!!
My máme po zápisu - dorazil rekordní počet dětí - 20. To je na malotřídku opravdu hodně. Takže prvňáčků budeme mít asi patnáct.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 17:50
- Nahlásit
bilksa
se tam na jihu nějak rozmnožujete
však ono to Barbuchu s háráním zase přejde ale jinak fakt zvládá věci,o kterých si panička myslí,že je stopro nedá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 17:53
- Nahlásit
jana33
No tak to je super!! Já necvičila ani nepamatuju. Naposledy asi na všestrankách.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 19:14
- Nahlásit
bilksa
nj,taky nemáš mladou potřeštěnou adolescentku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 19:31
- Nahlásit
jana33
Jj, ale chystám se začít makat s Athosem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2013 09:43
- Nahlásit
Jen nás trochu pošoupnu,ať nepropadneme do propadliště dějin
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2013 12:46
- Nahlásit
Teď to tu musíte zachraňovat, já balím věci a směr Krušné hory. Je tam wifina, tak se vám ozvu, jestli jsem celá.
Dělá mi starosti Charlotte - vypadalo to na hárání, začala špinit, voní psům, ale nic z toho není... Počkám po horách a dyštak půjdeme na veterinu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2013 12:53
- Nahlásit
bilksa
Krušný hory? To se po cestě zastavte
No,já čekám hárání u Barbuchy,ale zatím Samoušek nic neříká,měla by začít v březnu
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2013 18:35 - Změnil/a: Ewka
- Nahlásit
jana33
bilksa
Já čekala před Duocacibem každým dnem hárání u Cloe, ale pořád nic ...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2013 19:42
- Nahlásit
jana33
No u vás bychom ještě někde zapadli... Ne, kdybychom jeli s Michalem sami, tak bychom se možná zastavili, ale vezeme i naše.
Ewka
Tak Cloe to ještě nemá ustálené, ale Charlotte byla většinou přesná. No uvidíme.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2013 19:27
- Nahlásit
Ahojky, tak se vám hlásím z Mariánské v Krušných horách. Podmínky super, chybí nám tedy sluníčko, ale na lyžování super! Jen na mne skočil nějaký bacil, takže bojuju...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2013 20:16
- Nahlásit
bilksa
Ahoj,tak si to užívej a bacilákovi se braň!U nás nic novýho,dneska jsme byly s holkama a s kamarádkou a jejím labrošem pocvičit,tak byly moc šikovný,ale plný nasazení se dostavilo až na čerstvejch stopičkách
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 19:31
- Nahlásit
jana33
Jak jinak... U nás také žádná novinka. Dneska mne neboleli klouby, tak to bylo lepší.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 20:15
- Nahlásit
bilksa
nj,je to marný, je to marný,je to marný
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2013 18:31
- Nahlásit
Tak KCHLS zveřejnilo nominace na MSR a Finále Derby,někdo je kvalifikovanej všude,že bilksa
Já se budu modlit,aby bylo na konci června alespoň trochu snesitelně a ne tropy
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2013 19:48
- Nahlásit
jana33
No, to už jsme probrali.... Znáš to... chodí štěstí do kola..., občas sedne na vola...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2013 20:02
- Nahlásit
bilksa
Jo a štěstí přeje připaveným prostě vám to loni šlo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2013 21:21
- Nahlásit
jana33
Hi, hi, tak připravený to jsme tedy byly... Cvičit jsem byla asi dvakrát...
Nicméně jsem teď dostala od taťky nakázáno cvičit, když už jsme se nominovali..
|
alenicev
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 10:52
- Nahlásit
dobry den, jsem uplny zacatecnik a laik. mam psa labradora s pp, a chci poradit jake jsou podminky pro kryti.. spouste vecem nerozumim, poradite mi nekdo prosim? dekuji alca
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 11:58
- Nahlásit
alenicev
Aby mohl pes krýt (pokud se bavíme o papírovém chovu), musí být uchovněn. K tomu potřebuje dvě výstavy s min. hodnocením VD (jedna musí být vyššího typu,tj. národní,mezinárodní,klubová, druhá může být krajská,oblastní), mít zrentgenované a vyšetřené kyčle a lokty (jeden klub vyžaduje pouze kyčle,druhý i lokty) s nejhorším výsledkem 2/2 (ale upřímně takovým psem nikdo s největší pravděpodobností nenakryje) a složeny min. zkoušky OVVR - ověření vrozených vloh retrieverů. OVVR pořádají oba dva kluby retrieverů - KCHLS - klub chovatelů loveckých slídičů a RK - retriever klub. Doporučuji najít si weby klubů, tam najdeš veškeré info o chovnosti, kde se pořádají zmiňované zkoušky (dělají se i týdenní tábory s ukončením právě OVVR) atd. Jinak určitě by i poradil a pomohl chovatel,odkud pejska máš?
|
alenicev
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 12:16
- Nahlásit
ty jo to jsem necekala ze toho bude tolik... no ja ho mam z italie, nejevetsi chovna stanice LABRADOR DI CASA PARAPORTI.. a nebylo to vubec planovane, pracovala jsem tam pul roku, a to jedno stene se ode me nechtelo hnout.. a to jich bylo az az.. prave jsem z toho trosku nervozni, ale kdyz uz je s pp, a s vynikaji krvi, otec sampion atd.. tak toho chci vyuzit..
|
alenicev
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 12:20
- Nahlásit
a taky nevim jestli neni pozde, pac uz ma 11mes, a nepodstoupila jsem s nim ani jednu vystavu atd.. kdyz jsem zjistila ze musi byt zapsan v plemenne knize, poslala jsem zpet do it rodokmen aby byl prepsan na me, a teprv 14dni zpet jsem ho poslala do prahy, min tyden jsem tam volala a bylo mi receno ze mi ho uz posilaji nazpet, ale popravde me jeste nic neprislo.. nemusim mit strach ze se ke me jeho rodokmen uz nedostane ze ne?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 14:49
- Nahlásit
alenicev
On ti dorazí tohoo bych se nemála. Jinak určitě není pozdě a pokud je pes zahraniční krve a bude exteriérově povedenej a třeba i šikovnej,určitě má šanci se v chovu uplatnit!
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 17:48
- Nahlásit
alenicev
Zdravím po jakých je rodičích?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 18:41
- Nahlásit
alenicev
Na výstavu s ním můžeš vyrazit kdykoliv, sama mám fenku v chovu, které je teď 18 měsíců a teprv se chystají na složení OVVR (určitě doporučuji vyjet na některý psí tábor zakončený právě OVVR, natlučou tam i do úplného začátečníka informace, naučí tebe i psa ). Na výstavě ta fenečka také ještě nebyla, takže až v létě, kdy jí budou dva roky. Když vyrazíš na některý tábor, tak ti tam poradí i s postojem na výstavu a s výstavami samotnými.
No a rentgen kyčlí a loktů se stejně může dělat až po roce věku. Když půjdeš na výstavu, tak ještě musíš požádat o změření a zkontrolování chrupu, to ti zapíší do PP.
Já jsem uchovňovala u KCHLS www.kchls.cz ale můžeš i u RK www. retriever-klub.cz.
Odkud jsi? Mohli bychom ti doporučit třeba nějaký ten tábor. Já jezdím tady: http://www.chlupatestesti.cz/index.php/nase-akce/1 52-maly-ratmirov-2013
|
alenicev
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 18:59
- Nahlásit
ahoj vsichni... no ja jsem z brna. a jak je mysleno po jakych rodicich?? otce jsem znala, pac jsem ho mela na chovanci, ale matku jsem videla jen jeden den, a z hlavy jejich prave jmena neznam, jsou dost dlouha
a dokonce byl otec puvodne z ruska, mam takovy pocit co si vzpominam.. s nim se tam delaji nejvic poskoky.. a dokonce jsem uz podstoupila trg kycli a loktu, pac to bylo nutne zaslat na chovanec uz kol 7 mesice, potrpi si na tom aby tam meli vse v poradku, ale pan veterinar na me koukal dost zvlastne, to jsem se prave dozvedela ze se to v cr dela az v roce, pry to je jeste brzo, tak nevim, ale mel to v poradku... vim ze to po me z chovance chteli z toho duvodu, ze pry uz je jakakoliv vada uz poznat tak brzo a je dost mozna zachrana.. tak nevim nevim, stejnak budu muset rtg podstoupit jeste jednou.. a to tu vsichni mate labradory? a jste nekdo z brna?
|
michna
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:12
- Nahlásit
alincev
delaji "poskoky", to znamena co prosim pekne? jinak v Brne urcite je nejaky cvicak, ktery by se dal doporucit
|