Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 17:03
- Nahlásit

bilksa
Takže ne ten,co byl s náma na zkouškách? Chudinka
JJ,lidi jsou idioti,to nemá cenu komentovat

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 17:11
- Nahlásit

jana33
Přesně, nekomentovat. Ne, ten to nebyl, nějaký mladší.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 17:13
- Nahlásit

bilksa
Achjo,stejně je to hrozný,já doufám,že nás zas nic takovýho dlouho nepotká

Ewka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 17:57
- Nahlásit

Je toho nějak moc, hrozné, nechci si to ani představit.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 18:01
- Nahlásit

jana33
Ewka
Člověk na to prostě nesmí myslet. Podle mne je to stejné, jak kdyby člověk sedal za volant s tím, že bude bourat. Pravděpodobnost v současné době stejná. To by člověk nesměl nic.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 18:57
- Nahlásit

bilksa
Tak to určitě,prasata jsou u nás všude, to bych nemohla venčit vůbec. jen si možná budu zpívat,všechno uteče

Ewka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 13:45
- Nahlásit

jana33
Já raději v tomto období venčím na polích, než v lese. Do lesa se chodíme ukrývat v létě, před sluníčkem.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 14:02
- Nahlásit

Ewka
To si nevybereš,Ferdu trhlo prase,když jsme s ním byli v srpnu na houbách

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 14:48
- Nahlásit

jana33
Jj, přesně takhle se to stalo Charlotty mámě. Taky v létě na houbách.

Navíc u nás třeba louky jsou úplně stejný, několikrát se mi stalo, že jsme venčili na louce a Charlotte zvedla prase z vysoké trávy u stoky, která vedla uprostřed louky... Jsou už prostě všude. A kdo si myslí, jak je v bezpečí ve městě, tak jsou taky na omylu....

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 16:36
- Nahlásit

Tak jsme doma z výletu. Nevěřila bych, kolik můžou psiska za týden přibrat. Příště tu nechávám Barbuchu

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 17:00
- Nahlásit

jana33
Tak to bych tam potřebovala šoupnout Athose. My jsme se teď vrátili z prochajdy, nádherné tři hodinky - museli jsme si užít poslední sníh. Ve středu hlásí 12 stupňů, fakt paráda...

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 18:11
- Nahlásit

bilksa
No,ani mi to počasí nepřipomínej,šílený

Hele my jedeme domů a Karel,že psům došlo maso. Tak se divím,přemítám,že jsem to měla spočítáný,že to vyjde tak tak,ale vyjde do příštího pondělí,kdy objednám závoz. Pak z něho vylezlo,že krmil o kilo masa víc než měl,ale prej si to taky uvědomil,když byla zahrada plná bobků

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 08:41
- Nahlásit

jana33
Tak jak u vás? Tady šílený - voda tečer proudem všude. Sněhu jsme tu měli fakt mraky, tak je to teď hrůza.

Dneska mám cvičák, tak přemýšlím, jestli ho nezruším, tam máme vždycky strašně vody.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 09:34
- Nahlásit

bilksa
Tady celou noc lilo a lilo,po sněhu už ani pamaátky,teď déš´t přestal,ale je strašnej vítr. Opravdu paráda

Jinak jak už jsem psala na fB,včera dorazily Barbušce výsledky rentgenů,nejlepší,jaké mohly být,ale blboni na veterině to zblbli a místo Šebkovi to poslali Deckerovi

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 10:49
- Nahlásit

To máš jedno, ne? Decker je pečlivej, dopadlo to dobře, tak co! Je vidět, že když je to geneticky pevné, ani Barbuší zacházení s klouby nic špatného neudělá.

Ewka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 10:51
- Nahlásit

Tady jsou ještě zbytky sněhu, ale jinak břečka.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 10:57
- Nahlásit

Petra Bailie
Upřímně jestli budu uchovňovat,chtěla jsem u kchls,proto jsem to chtěla poslat k Šebkovi. Ale jasně, hlavní jsou výsledky. To máš jak s Fandulí,do prvního hárání nespala,jen lítala, já jí taky nijak nešetřila,chodila ven s celou smečkou na normální procházky a řádila a taky čistý,když to tak má bejt,tak to tak je

Ewka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 13:39
- Nahlásit

jana33
Proč uchovnit pod KCHLS, to by mne zajímalo?

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 15:04
- Nahlásit

jana33
Tak uchovnit můžeš, ne? Kluby si navzájem posouzení berou, nebo se pletu? A souhlasím, že pokud to tam je, tak to tam prostě je. Lucka od našeho Ruppíka byla úplně hotová, bo Ruppík lítal od štěňátka přes kotliny, nahoru, dolů, no šílenec. Tak jsem jí taky říkala, že to bude dobrý a bylo.

Jinak u nás dneska fouká, ale celé odpoledne svítí sluníčko. Vypadá to tu jako v březnu, sníh tu ještě máme, ale hlavně je všude strašně vody...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 15:05
- Nahlásit

No,je to prašť jako uhoď, některý věci mi vadí tam, jiný zas tam, ale celkově mi je prostě z několika důvodů bližší víc kchls

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 16:28
- Nahlásit

jana33
Já mám stejný pocit. Nakonec jsem zvilila KCHLS. Jdou mi bližší pocitově i vzdáleností. A i ty zkoušky. Výhrady mám k oběma.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 16:45
- Nahlásit

bilksa
U nás sníh na nule,všude kvanta vody a vichřice. Psiska samozřejmě spokojený,já už méně,když se z procházky vracím se smečkou černejch labadorů

jinak si to musím zjistit,nevím,jak to je,ne nadarmo má každý klub svoje posuzovatele....zkusím se domluvit s panem Kordou

Ewka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 17:51
- Nahlásit

jana33
Vidíš, já se vždy vracím z procházky se smečkou černých labradorů a nevadí mi to .

Já měla kdysi raději KCHLS, hlavně kvůli úrovni zkoušek. Po dlouhé době asi zkusím zkoušky od RK (vyhovuje mi místo), snad nebudu litovat.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 18:28
- Nahlásit

Ewka
Já myslím,že u zkoušek je to hlavně o organizátorovi a pak rozhodčích,které si pozve. To,který klub to pořádá je až druhořadé, takže je to spíš o štěstí,resp. o tom, jezdit tam,kde má člověk dobrou zkušenost. Slyšela jsem příšerný historky ze zkoušek od obou klubů. Je to obdobný jak u OMS,někde jsou zkoušky na úrovni a všechno v pohodě,jinde je to leda tak ke vzteku

Ewka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 20:24
- Nahlásit

jana33
Tak ono hlavně ke KCHLS jezdí skoro pořád ti samí rozhodčí a já byla spokojená, přísné, ale spravedlivé.
RK v té době byl pravý opak.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 20:51
- Nahlásit

Ewka
Mám stejný zážitek....

Tak jsem zvědavá, co na nás čeká v Brně, to co se děje u rozhodčích je fakt sranda. Pro jistotu už nevím, jakého budeme mít rozhodčího a ani číslo kruhu...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 21:24
- Nahlásit

bilksa
no já jsem zvědavá, s jakou se vrátíte

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 21:44
- Nahlásit

jana33
Jo, to já taky... :-D Tak k nám dorazila šílená vichřice a slejvák.... Zase se už vylévají řeky. To není normální...

Ewka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 11:21
- Nahlásit

bilksa
Duocacib se letos opravdu vyznamenal ...

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 11:48
- Nahlásit

Ewka
No u vás jen alespoň jen jedna změna, ne? A ještě docela dobrá. My máme sice cizinku, ale all rounder a před námi posuzuje bišony a tibetské teriéry, tak co od toho můžeme očekávat fakt nevím....

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání