| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2017 23:25
- Nahlásit
Ano, já osobně jsem již hodněkrát užasnul, když jsem jej viděl či slyšel.
Kolikrát jste již užasla Vy slaavecko?
|
Radoslav
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2017 16:38
- Nahlásit
Je uzasne,jak se lidi pretahuji o lidi ))preci sto lidi,sto nazoru.Jedennekomu sedi,druhy ne a naopak.To je preci naprosto normalni,ne? tak si to pripustme jde o sympatie, empatii, ale taky hlavme vysledek, za ktery jsme ochotni zaplatit(odjakziva jasne pravidlo obchodu preci )jestlize nekdo nabizi sluzbu(produkt)za obnos penez(nebo vymenu zbozi,viz pytel granuli)je na"zakaznikovi,jestli na takovy obchod pristoupi nebo ne jinymi slovy-moznost volby a tu mame vzdy a ve sem,obchod nevyjimaje
Delam se psy 20 let (NENI TO REKLAMA)a nekteri(zpravidla ti,co nikdyu me na vycvik nebyli)na me nadavaji a pomlouvaji,jini,co zkusenost maji(a z meho pohledu je jasny obchod-sluzba za odvedenou praci a vysledek,jinak penize ani neberu)a radi se vraceji, protoze jim to hodne dalo a jsou spokojeni. Ato je preci o tom vyberu si to,co si hlavne sam ODZKOUSIM noapak se bud vratim a pokracuji,nebo si zvolim neco jineho proc hanitjednoho nebo druheho?osobni zkusenost?mozna ano.Ale v tom pripade zase co nevyhovovalo me,muze jinemu vyhovovat,ne.
Lidi jsou fajn.Prace s nimi jeste vic a s temi ctyrnohymi chlupaci?to je uplne to same, jen je to"cistsi"a nezakerne......
Ated me kamenujte za muj nazor :-D
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2017 18:03
- Nahlásit
jestli chcete kamenovat, musite na facebook, diskuzni fora sou napul mrtva vec
|
Radoslav
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2017 18:36
- Nahlásit
A kde na fb?:-D
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2017 19:52
- Nahlásit
to ja nevim, kamkoli do tech diskuznich skupin to he dost maso, tam reknete vlastni nazor a hned vas zabanuji a kdyz se vasi kamaradi zeptaji co je spatne, zabanuji je taky
|
Radoslav
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2017 20:14
- Nahlásit
tak to je klasika česky vyložené demokracie :-D a většinou to dělají dotyční, co něco skrývají
já si klidně popovídám osobně s lidmi, co ani člověka neznají, a hned ho soudí, potažmo odsoudí jenomže to by oni na to museli mít koule a néjen se schovávat za písmenka na fórech
|