Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:00
- Nahlásit

Pastelka
Fifi
Céčkové holky háraly v roce ,Atince je 10 a ještě nic. Ale holky háraj tak se asi sveze . Je teď hodně mazlivá sápe se mi na klín.

ati
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:01
- Nahlásit

Přepravky na psy.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:03
- Nahlásit

Pastelko a co máš za pejska??? Jsem teď trochu mimo..

ati
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:08
- Nahlásit

Jessie,Ty jsi si odskočila od naháčkůjá tam koukala a nevěděla jsem jestli se bavíte o psech nebo dětech. Koupání, šampony a tak

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:09
- Nahlásit

jessiertw
Rotvičku, je jí 5 měsíců.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:11
- Nahlásit

ati
Dík za vysvětlení S tím háráním se teda máme na co těšit.Doufám, že i Kytka bude jednou mazlivá. Zatím je to ďábel a místo mazlení mě kouše.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:15
- Nahlásit

No oni to jsou takový děti, Dáši a on ještě k tomu drzej a uřvanej, včera zas štěkal na rotviky jak blázen..ti mu dají až se jim dostane do spárů

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:15
- Nahlásit

jessiertw
Pastelka je tak trosku moje psi pribuzna!! Ma nevlastni sestru moji Amy.
Pastelka
To ji prejde, az vymeni zuby, Amik se taky hodne zklidnil a ted uz kouse jen klacky a pesouny...

ati
No, me se vcera otvirala kudla v kapse, hlavne by me zajimalo, kolik ta prekupnice doma psu ma - nabizi od kokru, NO, rtw atd - stenata i dospely psy...

ati
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:16
- Nahlásit

Pastelka
Atinka mi roztrhla tlamku, jen proto že jsem ji nenechala lítat mokrou po dlažbě.Byla šílená,ale už se zklidňuje.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:18
- Nahlásit

Jo tak příbuzenstvo??

jessiertw
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:19
- Nahlásit

Holky a kampak se chystáte na výstavy příští rok?? Někdo do Brna v únoru??

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:19
- Nahlásit

jessiertw
Kimecka si bara s Bakem daji jako jednohubku pod stromecek...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:22
- Nahlásit

Štěněcí věk je krááásnej, ale občas už se těším až se zklidní. Je ale fakt, že ty největší šrámy se nám už zahojily.

Proč tu obludu překupnickou nezavřou za týrání zvířat? Já jsem to neviděla, ale hrozně by mi vadilo, pokud se o tom ví a znají její adresu, že by se dál nic nedělo..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:23
- Nahlásit

To by si určitě dali, ale já jim přeci jen dopřeju kostičku

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:24
- Nahlásit

jessiertw
A co máš ty za pejska(y)?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:26
- Nahlásit

No já mám dva rotvíčky, fenu 5 let a pejska (jejího syna) v únoru mu budou 2. A ještě nováčka čínskýho chocholatýho 5 měs.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:28
- Nahlásit

Pastelka

ještě na ten tvůj dřívější dotaz. Přes tejden nejsem ve škole (ale v práci, vyjíždím za tmy, vracím se za tmy, alespoň teď v zimě) - ve škole jsem jen nějaký víkendy. Píďu mají rádi, ale do baráku nesmí (ale až si doděláme s přítelem byt, tak bude u nás ), jim ale nahoru nesmí. No a když jsem navrhla, že si vezmem útulkáče, nějakýho voříška, tak tos měla vidět ten tanec. Aby se nepos..... Většinou mám k lidem úctu, hlavně ke starším, ale někdy už mě ty jejich připomínky taky štvou přitom jsou jinak hrozně moc hodní, to víš, si nevybereš, až bude byt, bude to O.K.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:29
- Nahlásit

Jé vy se máte, že máte všichni takovou smečku...Snad se mi to taky jednou podaří. Zatím by se nám do bytu vešli možná jenom 2 kousky. Za 2 roky ale začneme stavět na vsi, takže se mi to snad jednou splní. Kdo si počká, ten se dočká. Na rotvíka jsem taky čekala 15 let.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:31
- Nahlásit

Moc se mi na vystavy uz nechce, planuju s chlupatici stenata a pred tim jeste nejakou tu zkousku, tak maximalne se pojedu podivat asi jen do Ml. Bl. nebo Prahy. Ktery den nahotinky vystavujou - So nebo Ne?

ati
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:32
- Nahlásit

Tři nejsou smečka,já mám smečku

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:33
- Nahlásit

Pastelka
Ja myslim, ze za dva roky to bude tak akorat, poridit Kyticce kamosku, ted by ti asi 2 stenata z bytu udelaly holobyt..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:34
- Nahlásit

Kalliope
Aha, nevím jak jsem přišla na to, že jsi přes týden ve škole, asi jsem si to předtím nepozorně přečetla. Tak to se asi těšíš, až budeta mít soukromí a Píďa bude doma s tebou.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:34
- Nahlásit

Vystavujem v neděli právě a výstavy budem jezdit všechny, tak se určitě uvidíme..Dáši kolik jich vlastně máš?? Já mám 3 a stačej

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:35
- Nahlásit

ati
Se moc nevytahuj, jooo?
Ja myslim, ze tri jsou smecka a obcas jim vyhrozuju utulkem...
Kolik ty jich vlastne celkem mas??? - krom kozenek..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:36
- Nahlásit

Fifi
To jo, stačí jedna destrukční kytkatá raketa.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:37
- Nahlásit

Kalliope
Tak to se Pidovi bude libit - vyvalit hrbet na gauc a hlavu do klina panicce.. Uz ho vidim, jak si bude chrochtat!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:37
- Nahlásit

No jo, Ati má ještě stádo koz a asi nějakou drůbež, že?

ati
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:39
- Nahlásit

Já se nevytahuju,jen konstatuji 7 rotvíčků+jedna do vánoc,kníračka a Gabči ovčanda

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:39
- Nahlásit

jessiertw
Ses do tech vystav nejak zakousla A co mamka, bude jezdit s tebou? Ono to vypada, ze Jessie koupila Kimecka spis sobe nez mamince..chichichi

jessiertw
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:41
- Nahlásit

No máma je z něj hotová, ale výstavy nejsou asi pro ni, ona by to psychicky nevydržela, já budu mít taky co dělat

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání