| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 18:14
- Nahlásit
ati
Nenene, ja nemuusim, ja uz ho vidim... - moje oblibena reklama!
To si holky smaknou, taky jim sezenu neco extra, ale oni maji porad skoro samy maso, tak by je asi nejvic nadchnula nejaka smradlava pul roku stara chcipla ryba...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 18:17
- Nahlásit
Jukni na mail
Tak jsem v klidu!
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 18:38
- Nahlásit
Fifi
mě se ta reklama taky líbí.Ale mlasknou si i klucííííííííííííí
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 18:43
- Nahlásit
Dobrý,ale k nám nepůjde určitě se usídlí u koziček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 18:56
- Nahlásit
ati
My z chliva udelali kotec, ktery zeje prazdnotou, tak tam bude mit mista taky dost...
Davas pejsum kozi mleko? Jooo, kdybych ho tak mohla nekde u nas sehnat...
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 19:03
- Nahlásit
Škoda že bydlíš tak daleko, pejsům moooooooooc chutná a vozila jsem i kámošce měla štěníky boxerů a jeden byl takovej umrněnej a jak panečku vyrostl. A figarant než dovezl mlíčko štěníkům tak jim láhev vypil
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 19:15
- Nahlásit
ati
Ja vim, pro psy je to skvela vec... Ale tady ho holt nesezenu..
Kolik ze tech koz mate????
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 19:34
- Nahlásit
Dvě kozenky bílé bezrohé. ale teď vypadaj jak lední medvědi,jsou tlusté a huňaté
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 19:39
- Nahlásit
ati
Nemas foto? Museji byt nadherny... Ale prej sou to mrchy zmlsany - kozy vseobecne, taky premyslim, ze rozsirim hospodarstvi... Je lepsi koupit dve, aby jim nebylo smutno nebo je jim to jedno?
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 19:57
- Nahlásit
My měli nejdřív jednu,a byla jak pes pořád za náma. Tak jsme ji koupili kámošku a jsou jak dvojčata kamjedna tam druhá.Baštěj všechno,nejdřív to lepší ale není to tak hrozné.Fotky někde má naše Nikola ,ta je miluje
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 20:05
- Nahlásit
Poslala jsem Ti Cecilku,Lízu nemůžu najít.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 20:18
- Nahlásit
ati
Hele, nic mi nedoslo.. Zkus to znova, please...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 20:47
- Nahlásit
ati
Uuuuz ji tad mam!!! ta je krasna! Ja chci taky!! Ted jsem ji ukazala muzskymu a ten jen obratil oci vsloup a pravil - to nemuzes myslet vazne...
Tak tomu dam nejaky cas a mirny stabilni psychologicky natlak... A uvidime!
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 20:49
- Nahlásit
Tak ji asi dostaneš dvakrát nějak to nešlo a najednou jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 20:54
- Nahlásit
ati
to je vzdycky, kdyz to neposilas ze svyho maila..
Ale je fakt sladka!
To ja se svyma pipkama a karlikama a kockama se citim ochuzena.. Jsou chytry?
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 21:38
- Nahlásit
Jsou hlavně strašně zvědavé ,pořádčumí co dělám. A kamarádí se s kníračkou Ale naše Carey se dostala z kotce a Lízu chytla za krk,naštěsti zhora. Ta dostala vejbuch,ale bylo ji to fuk hlavně že si kousla. A Cecilka olizovala Líze ty rány a krásně ji to vyhojila. A pořad ji schovávala. Jsou bezvadný.
|
ati
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 08:05
- Nahlásit
Fifi,Ty jsi včera nějak odpadla
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 08:46
- Nahlásit
Ahoj holky, já nějak nic nestíhám, až mě to štve
Jinak Bára se nám začíná hárat, takže u nás bude veselo z jedné strany bydlí Baka a z druhé Kim..
|
ati
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 09:37
- Nahlásit
Ahoj Jessie,nám to hárá všechno ,a taky nestíhám.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 09:43
- Nahlásit
Ahoj holky, období kdy jsem stíhala bylo v létě o prázdninách. To jsem měla dítě pryč, ale taky jsem byla bohužel bez psa
Mě se teda líbí víc, když spíš nestíhám, hned si člověk nepřipadá tak zbytečnej.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:19
- Nahlásit
Ahoj vsem! tak jsem se ted doplazila z vychazky, hodina v lese s 2 dogama - a holky jsou krasne utahany, uz spinkaji...
Byla jsem jak Yetti, kulicha, salu, rukavice - a stejne jsem ofoukla, je tu hroznej vichr..
No, taky premyslim, kdy zacne Amy harat, zitra ji je 7 mesicu!!!
Pastelka
Dik za fotky, je to opravdu Kyticka libezna. A Kaca je tady pusinka...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:38
- Nahlásit
Nedivaly jste se vcera na Primu - Proti srsti? Celkem sila, ty prekupnici bych s chuti zasla aspon vymlatit okna!!!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:43
- Nahlásit
Já myslela že to bude dneska:confused co šlo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:47
- Nahlásit
Anonymní
Bylo to vcera. Jedna sikovna pani skupuje psy, nebo prosi, at ji nekdo nejakyho daruje, a pak sup s nim na prodej.. Krizence vydava za rtw, stenata jsou zubozeny, prodava je klidne na 6 tydnech. - udajne 1x odcerveny... A kdyz chces prachy zpatky nebo videt rodice psu - tak zmizi z povrchu zemskeho. HNUS!!!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:49
- Nahlásit
A bylo vidět o koho se jedná.Není to naše stará známá špičková chovatelka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:52
- Nahlásit
Ne, ne, neni. Rikali tam i jeji jmeno - ovsem ona pouziva x pseudonymu..
A uz se prihlas jmenem!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:56
- Nahlásit
Fifi
Není zač. Jo jo Kačenka je taky pusinka, však je to taky tvoje zásluha! Vlastně mě napadá, že kdyby nebylo tebe, tak není ani Kytka, ani Amy a spousta dalších zlatíček.
Gratulujeme k 7 měsícům! Kdy vlastně že můžeme očekávat, že se nám z našich drobečků stanou slečny ?
|
ati
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:58
- Nahlásit
Jéje ja už mám dost.Mě je z překupníků zle. Taky se mi ozvali jedni ,prodávala jsem čubu,a volal mi jeden náš poradce chovu,že hledá fenu pro své známé. Ujišťoval mě ,že to není pro překupníky a co myslíš. Přijeli a auto (dodávku )plnou kennelek.Ti jeli
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:58
- Nahlásit
Tak to jsem včera teda neviděla. Škoda. No ale stejně to nemění nic na situaci, že je to nějaká zrůda !
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:59
- Nahlásit
Co jsou to kennelky ?
|