Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:08
- Nahlásit

Pastelka, výstavy Olomouc,Brno,Ostrava,Budějovice, svod a bonitace v Plzni 1.4.06

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:17
- Nahlásit

ati
Jasně, já vím.Právě, že chci jenom obyč na cvičák( na obrany). Chudinka se minule na tom malým zakašlávala.
Pojedu asi do tý Plzně, nebude náhodou svod a bonitace i v Praze? To mám přeci jenom blíž...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:39
- Nahlásit

Pastelka
ati
Jsem stale mezi zivymi, jeste ze mam net doma...
01.04.06 Svod+Bonitace ZKO Tlučná-Plzeň (p.Strnad)
08.04.06 Svod+Bonitace ZKO Nezamyslice (p.Buriánková)
15-16.4.06 Speciální výstava+RTW CUP ZKO Nezamyslice (p.Sedlář)
17.6.06 Klubová výstava se zadáním tit ZKO Jičín (p.Kliment)
pouze CAC
18.6.06 Svod+Bonitace ZKO Jičín (p.Sedlář)
09.-10.9.06 Klub.výstava se zadáváním ZKO Chrudim (p.Tománek)
tit.Klubový vítěz a CAC
+ MR RTW

Tady mas vsechny zatim znamy akce rtw. A odkud ses, Kyticko Kytickovata?
Jo, Ati, diky za povzbuzujici mailik! Ted si zrovna Amyna odnasi misku, nevim, co tim chce naznacit...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:45
- Nahlásit

Fifi
No téééda, já už myslela, že tě skolila nějaká škaredá choroba... No snad je ti líp
Já jsem z Teplic, takže jak tak na to koukám - jinak dík za přehled - tak mi z toho nejlíp vychází ta Plzeň.Všechno je to hrozně daleko.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:47
- Nahlásit

Tak mě napadá, že ale do Plzně to máte zase daleko ty i Ati.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:51
- Nahlásit

Pastelka
Ja asi pojedu do toho Jicina, mam to kousek...
Jinak na obrany si kup bud hodne siroky kozeny obojek, nebo postroj na obrany. My kousem na obojku, a hroooozne ji to bavi, nejradeji by toho bubaka sezrala celyho

ati
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:58
- Nahlásit

Do Teplic občas jezdím, kam chodíš na cvičák. Já do Novosedlic

Do Plzně to mám kousek.
Ahoj Fifi,

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:02
- Nahlásit

ati
Ahoj. Pujdes s Atinou na Klubovku do Jicina? Nebo na Specialku?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:04
- Nahlásit

ati
No neke...tolik štěstí najednou! Včera skorosestra, dneska skorosousedka. Já jezdím do Soběchleb. O Novosedlicích jsem taky uvažovala( myslím tím za starou autoškolu ). Jenže tam se platí celý kurzy, nebo se pletu ?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:05
- Nahlásit

ati
No neke...tolik štěstí najednou! Včera skorosestra, dneska skorosousedka. Já jezdím do Soběchleb. O Novosedlicích jsem taky uvažovala( myslím tím za starou autoškolu ). Jenže tam se platí celý kurzy, nebo se pletu ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:06
- Nahlásit

Pastelka
Skorosestro, uz ma kyticka prezubeno? Amyna nam nakousala spoustu veci, kdyz ji lezly druhy zuby, byla obcas dost na zabiti..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:08
- Nahlásit

Fifi
Taky mi připadá, že je obojek praktičtější. Kytičku to samozřejmě taky děsně baví. Nejdřív koukala jak zjara a kolem sebe ale pak to pochopila a umí se solidně rozčílit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:10
- Nahlásit

Pastelka
Ja myslim, ze bude sikovna po dedeckovi Pupikovi

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:10
- Nahlásit

Pastelka

jooo, stopy se zlepšily, ale teď vůbec nemám kdy cvičit, v týdnu se vracím za tmy z práce a za tmy do ní idjíždím, v sobotu a v neděli mám často školu, v lednu to bude ještě natřískanější, takže když jsme cvičili, vypadalo to velice nadějně, ale teď máme zase útlum, není vůbec čas, tak mám strach, abychom se do toho zase dostali, mám čas to s ním cvičit maximálně 2x do týdne, tak nevim.

ati
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:11
- Nahlásit

Já tam jedu jen občas,v létě jsme dělali zkoušku. Jak je to s placením nevím. Jinak členem jsem v Roudnici,hostovačka v Kryrech a jezdím i do Středokluk u Prahy za figurantem

Fifi zatím nevím mám vyplněnou přihlášku i na Brno ,ale ještě nevím.Přemýšlím o Německu(zrovna jsem poslala členské na ADRK)a v létě asi Slovinsko a okolí,maj třeba tři výstavy za sebou.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:14
- Nahlásit

Fifi
Teď právě probíhá naše zubatá proměna.... Doma nic neničí, ale těch žvejkacích kostiček a prasečích nožiček co padlo za vlast.A samozřejmě že moje "psí" kalhoty a bunda jsou samá dírka až díra. Chodím venku jako vandrák, ale čubička je spokojená.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:17
- Nahlásit

Fifi
To jo, to bude, rozená obranářka. Včera jsme se museli smát. Blížili jsme se k bytu a naše prďolka hlídala.Zlatíčko odhánělo zloděje co jí hlasivky stačily.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:18
- Nahlásit

Kalliope
Neboj, hned jak bude lepsi pocasi, vyrazite a vsechno stihnete... Ja se taky valim furt nemocna doma a holky nic nedelaji, a ze uz maji teda hrozny roupy...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:19
- Nahlásit

Pastelka
A ze teda maji na svuj vek poradnej hlas!! Clovek by nerek, ze jde o 6 mesicni mimco.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:20
- Nahlásit

ati
No jo, no, kdyz nekoho vystavy bavi... Ja, pokud mam vystavovat, tak jsem vic nervni, nez kdyz nastupuju na zkousky..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:20
- Nahlásit

ati
Teda ty si akční!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:23
- Nahlásit

Kalliope
To je fakt. Teď ta tma nic moc. Taky si myslím, že to všechno doženete a Píďa co se naučil, tak určitě úplně nezapomene...rotvajleří paměť, ne?

ati
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:24
- Nahlásit

Fifi
mě tak moc nebaví,teda naše výstavy(chovatelé)mě to znechutili a venku mě nikdo nezná a je klid.
Pastelka no co mě zbývá.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:27
- Nahlásit

Pastelka
Ja chci a chci a chci nejakou fotecku Kyticky!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:28
- Nahlásit

ati
To mas recht. Ale na ty klubovce v Jicine bude rozhodci z Nemecka!

ati
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:32
- Nahlásit

Fifi
asi pojedu,uvidíme už to bude po RTG. Tak buď výstava nebo uděláme BOOOBIKA

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:35
- Nahlásit

ati
A ja se pridam, a udelame si obrhostinu!
Pojedes na DKK nejak po roce veku nebo az dyl..?

ati
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:35
- Nahlásit

Holky já nějak nestíhám myju okna a musím se smát,čubinky se sluní a čučí na mě jak tam mávám rukama. A tak lehce mávaj ocásky,asi si říkaj že jsem blázen a pořád jim mávám.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:37
- Nahlásit

Tyyy brdo! V nasi minivesnicce HOORIII! Ted proficeli hasici, tak jsem se jako spravna drbna pavlacova sla podivat, co se deje, a asi nejakej magor vypaloval travu, nebo se nejaky homelessaci chteli podpalit!
Je tu kousek od nas takovej rozpadlej statek, tak si nekdo hral se sirkama.. A cela vesnice je na nohach

ati
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:38
- Nahlásit

Asi v únoru,ať to mám za sebou a vím jak si stojíme.Pojedu do Prahy k M. Sedlářovi.To zas bude veselo až pan doktor poleze po čtyřech a Atinka ho důkladně omyje jako vždy .

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání