| Autor |
Zpráva |
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:08
- Nahlásit
Kalliope
No já to taky nebudu z úklidem nějak hrotit. To půjdu raději s Kytičkou na procházku. Ono se to nakonec stejně zase rozbombarduje a psí chlupy a roztahaný hračky a kosti jsou na denním pořádku Vánoce neVánoce...Důležitější je ta domácí pohoda, uvařit si svařáka, ozdobit stromeček a nadělit nějaké dárečky.
My chodíme každý rok na vánoce do lesa a zdobíme zvířátkům stromeček. Místo ozdob zamozřejmě mrkviču, petržel a nějaký oříšky.Letos mám v úmyslu zajít i do útulku s nějakým pytlem granulí.
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:20
- Nahlásit
No vidíš my taky nadělujem zvířátkům. V útulku jsem byla jednou a už nikdy pořád jsem viděla ty jejich oči.Při závodech v Středoklukách,říkala jedna paní ,že si vezmou z útulku pejska. Ani nepůjdou dovnitř jen si řeknou o toho ,který nemá šanci na umístění. To mě dojalo.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:38
- Nahlásit
ati
Tak to mě taky dojalo. To je určitě větší dárek než granule...Já jsem tam byla naposledy před 6 lety. Odešla jsem s ovčandou. Byla to skvělá čubička. Letos v červnu jsme o ní přisli.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:43
- Nahlásit
ati
kdyby takových lidí bylo více, já jsem taky doma navrhovala, že si k Píďovi přibereme nějakého voříška z útulku, nějakého starého na dožití, hmmmm, letěla jsem - málem i s dveřka, že jsem blázen, psí máma, že další čokl do baráku nikdy (přítelovo rodiče), mn a další a další, někdy mě mrzí, že tam s nima jsme na jedný kupě, protože kdyby ne, už mám doma útulek
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:54
- Nahlásit
Kalliope
A jak se teda tváří na Píďu, když tam vlastně nejsi tak úplně doma. Taky si psala, že seš přes týden ve škole...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:58
- Nahlásit
Pastelka
Ahoj, vcera jsem nemohla ty fotky poslat - chcipnul nam net...
Tak to dneska snad napravim.
A vanoce - vsude bordel, ja nachcipana, feny nevylitany, darky nikde... Cim jsem starsi, tim vic nejak ty svatky klidu a miru min prozivam...
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:24
- Nahlásit
Ahoj Fifi,.Udělej si groček,nožky na stůl a je.
Já si to říkám každý rok a pak mám divoký sny a honem jdu gruntovat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:28
- Nahlásit
ati
A skoncila bych jak ty vcera - caj, rum, bum...
Nene, ja se na to vrhnu az mi bude lip.. Hele, nemas maila na Jessie - hledala nas na mympsovi, tak ji dej kdyztak vedet, ze jsme se evakuovaly sem...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:29
- Nahlásit
Fifi
Nic si z toho nedělej, v jedný teplický domácnosti to vypadá dost podobě. Jenom je tam míň psů a co je teda vážně dost podstatnej rozdíl, tak já nejsem nachcípaná. Je ale fakt, že čím jsem starší, tak ty Vánoce vnímám tak nějak jinak. Spíš si víc užívám atmosféru a tak. Prdím na úklid. Uklízet se musí pořád a nemá cenu to před Vánocema lámat přes koleno.Uklidím po nich, stejně jsou za chvíli Velikonoce...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:31
- Nahlásit
ati
Jo, a mas krasnou uvodni stranku - vanoce bile... Jen bacha je tam chybka v angl. prani - much luck(a ty tam mas muck).
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:31
- Nahlásit
Fifi
S těma fotkama v pohodičce, stačí až budeš mít chvilku.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:32
- Nahlásit
Pastelka
Moje rec. Nejsem blazen, abych v tyhle kose lezla venku kolem mych asi 15 oken, to by mne fakt mohli rovnou odvest na ARO.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:36
- Nahlásit
Fifi
Fíha, 15 oken !!!
Navíc se přes Vánoce couraj návštěvy a nadělaj čurbes.
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:38
- Nahlásit
Jé ja si nevšimla překlepu. Dík. Jessie písnu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:40
- Nahlásit
ati
Pastelka
Ja ted musim neco vyridit, tak zase az za chvili... Papa
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:50
- Nahlásit
Fifi
ty okna to je nářez ja jich mám 17, zlatej panelák
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:52
- Nahlásit
No panečku, to bydlíte na zámku ne?
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:57
- Nahlásit
Ježiši né ,tam by jich bylo víc .Já počítám i střešní.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 15:00
- Nahlásit
Tak pod střechu a na střechu nikoho nepouštěj a nemusíš je mejt
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 15:16
- Nahlásit
To je fakt ale už je pozdě,jsou umytý
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 15:16
- Nahlásit
Holky loučím se!!! Za chvíli valím domů! Dejte si čaj a rum, ale bez toho bum. Nepřehánějte to s úklidem a pozdravujte smečku.
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 15:21
- Nahlásit
Ahojky..teda tak vy jste mi takhle zmizely??
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 15:22
- Nahlásit
Dáši dík za email
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 16:20
- Nahlásit
Nemáš za co . Já chvátám s pesama. čusík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 16:22
- Nahlásit
ati
No a ja prichvatala sem.. Zustal tu nekdo?
jessiertw
Ona se Pastelka nemuze dostat na mujpes, tak jsme se tady nejak uhnizdily..
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 17:37
- Nahlásit
Už jsem tu. Dneska jsem chudáčky ošidila musím jim to vynahradit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 17:46
- Nahlásit
ati
No, ja zitra pocasi nepocasi, nemoc nenemoc, zkratka uz s nima musim vyrazit, jinak fakt zbori dum...
Tak naberu do termosky caj, a vyrazime s kamosem maxidogousem na cvicak, jen aby se vyradily, prdlousky!
Dnes zadny uraz?
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 18:01
- Nahlásit
Zatím né, ale ještě nejdu spát tak uvidíme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 18:02
- Nahlásit
ati
Jo, a copak maji dneska tvoje berusky k papani?? Ja zrovna lovim vemeno z hrnce a vsechny tri jsou nastoupeny v rade... a ty jejich oci.. - pomoooc, tyden jsme nezraly..!
|
ati
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 18:11
- Nahlásit
Prdelky měly kuřecí s rýží. Musím si zítra objednat zásobu rejžičky. A figurantovi písnout o masíčko.
Na štědrovečerní večeři budou mít spešl,maso-zelenino-rýžovou ňamku. Koupím kuřata, srdíčka,jatýrka,přidám zeleninku a rýži. To je pak vůně.A ty slinty,ale né od psů od naší Gabči. Ona jim závidí jak to voní a ona nesmí papat aby viděla prasátko.
|