Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 13:00
- Nahlásit

Fajka
díky, my to prostě nechápem...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:33 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Tak se Píďa živ a zdráv našel ! Náhodou byl objeven za hromadou naskládaného dřeva, kde uvízl a nemohl se hnout dál. Co mě však štve je, že jsem k těm kládám včera koukala, ale jak byla tma tak jsem ho neviděla a ten pes se v ten okamžik ani nehnul, ještě jsem u té kupy notnou chvíli stála a volala a pes NIC. Ani se neoklepal, ani nezakvičel, neštěkl prostě ticho. Ještě několikrát jsem tam to místo procházela a Píďa ani necekl. Kdyby ho tam náhodou neobjevili tak tam umřel Takže díky bohu vše nakonec dobře dopadlo, utvrdilo mě to v tom, že skutečně starší pes si svévolně neopouští zahradu ( já mu taky měla víc věřit ) kdy se mu zachce a taky to, že bych měla vymyslet nějaký jiný povel pro štěkej, aby se ten mameluk taky dokázal ozvat. Jsem šťastná jak blecha v kožichu a dneska se bude slavit !!!!! Díky za účast a přátelům za pomoc!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:39
- Nahlásit

Kalliope
jéžis to jsem vazne rada. Bala jsem se, jak ted byly ty ruzny afery s kradenymi psy ze zahrad. To je teda pitomec, ze se neozve. To tam urcite koulel ocima, ale ani nemuk - uplne ho vidim. Mam za tebe fakt radost!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 15:05
- Nahlásit

no já taky !! Sice vypadám jak blbec, že ztratim psa na vlastní zahradě - ale na tom místě jsem byla několikrát !! To by jednoho fakt nenapadlo, už jsem začínala věřit na UFOuny, nebo, že plot snad přeletěl nebo co (i když doteď neví jak odlepit prdel od země). Takže díky moc za podporu, uff, co mi ještě připraví za překvápko

ati
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 16:02
- Nahlásit

Kalliope
SUPER, TO MI SPADL KÁMEN ZE SRDCE,čert vem kde byl hlavně že se našel

Jave
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 19:17
- Nahlásit

Kalliope
se Píďa živ a zdráv našel ! Náhodou byl objeven za hromadou naskládaného dřeva, kde uvízl a nemohl se hnout dál. Co mě však štve je, že jsem k těm kládám včera koukala, ale jak byla tma tak jsem ho neviděla a ten pes se v ten okamžik ani nehnul, ještě jsem u té kupy notnou chvíli stála a volala a pes NIC. Ani se neoklepal, ani nezakvičel, neštěkl prostě ticho. Ještě několikrát jsem tam to místo procházela a Píďa ani necekl. Kdyby ho tam náhodou neobjevili tak tam umřel Takže díky bohu vše nakonec dobře dopadlo, utvrdilo mě to v tom, že skutečně starší pes si svévolně neopouští zahradu ( já mu taky měla víc věřit ) kdy se mu zachce a taky to, že bych měla vymyslet nějaký jiný povel pro štěkej, aby se ten mameluk taky dokázal ozvat. Jsem šťastná jak blecha v kožichu a dneska se bude slavit !!!!! Díky za účast a přátelům za pomoc!

Uf, to mi spadnul šutr ze srdce, už jsem si připravovala řetěz a zámek na kotec

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 22:36
- Nahlásit

Kalliope
Tak to je paráda, že se našel. To je ale trupka, že ani necekl.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 23:37
- Nahlásit

No je to proste expert. ja jsem stastna jak blecha. dneska se mnou spi v posteli, i kdyby nechtel

ati
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:54 - Změnil/a: ati
- Nahlásit

Kalliope
Ahoj,tak co ten vejlupek,spinkal v posteli?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:56
- Nahlásit

ati
no to si piš Ani mě nijak bouřlivě nevítal, když jsem přijela domů, ale večer, když už se všechno uklidnilo, tak se lepil jak žvejkačka, což moc často nedělá - je to trouba, hlavně že je už zase doma, ve svým pelíšku, tak to má být

ati
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:57
- Nahlásit

Kalliope
trouba jeden asi se divil když byl celou noc venku,ale konec dobrý všechno dobré

ati
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 09:47
- Nahlásit

Kalliope

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:11 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

jééééééé to je držtička ! Já když je takhle vidim, tak bych je láskou zmačkala do kuličky

ati
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:56
- Nahlásit

Kalliope
to je sestřenka Ejmule, Dorotka

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 11:21
- Nahlásit

no tak to je dvojnásob hezká !! Je fakt k nakousnutí, to znám, když se retarda takhle nakrabatí v posteli, tak jí různě mačkám a ňuhňám - asi jsem úchyl

ati
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:02
- Nahlásit

Kalliope
Dorotka byla taková prdelinka,pořád za mnou chodila,mazlík sladkej a odcházela jako první,jsem se držela abych nebrečela a pak pani řekla ,to bude slzavé údolí, já začla řvát jak blbka,ti chudáci nevěděli jestli si maj čubu odvézt nebo mi jí vrátitAle jak vidno má se holka dobře a to je to hlavní

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:41
- Nahlásit

Takhle spinká moje miminko

Elwood
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 13:25
- Nahlásit

jůůů malá teroristka roztomilá my teď spinkáme takhle

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 13:30
- Nahlásit

ati
no ty bláho ! My když si odváželi chudáčka Píďáčka nejmenšího na světě, tak paní také plakala, proto bych nemohla chovat, to je hrozný se s nima loučit - s medvídkama

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 13:32
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
já to nevidim, ale když už jsi to sem dala, tak ti zkouknu ty stránky rovnou celé ...ony totiž ty fotky z estranek sem nejdou vkládat, resp. se nějak nezobrazují či co ... už jsme se tady o tom bavily, ale nějak si to nepamatuju, to jsem celá já - jednim uchem sem a druhým ven

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 14:10
- Nahlásit

Kalliope
už jsme se tady o tom bavily, ale nějak si to nepamatuju, to jsem celá já - jednim uchem sem a druhým ven
nejdou vlozit s nahledem jako to ma treba ted Elwood, ale da se sem dat odkaz. Taky Pavliny miminko nevidim.
Elwood
trosku mu ten polstarek zavidim - uz vcera jsem na nej koukala

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 14:17
- Nahlásit

Petra_ruza
jo no, takhle nějak to bylo

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 14:25
- Nahlásit

Kalliope
moje skoro 4leta holcicka by Ti na to v lepsim pripade rekla, ze jsi popleta a v tom horsim, ze jsi stara chlupata backora

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 15:09
- Nahlásit

Aha, tak tedy takhle.

ati
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 15:28
- Nahlásit

Kalliope
tak když najdeš správné lidi tak to za chvilku přebolí a máš radost z hezkých fotek a zpráv,a když se to nepovede tak holt štěndo vezmeš zpět a na druhý pokus už to vyjde viď

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 15:45
- Nahlásit

Kalliope
Píďa je vul. Dobre, ze ste ho nasli, JAK se tam probuh zasprcnul???

ati
Krasny videjko! A Gabce gratulace dodatecne. Hele, voni tydle hlidkovy trhace trenujou jen na rukav a pak sup na manzetu (nebo ring) ? Nebo to maj prubezne?

ati
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:06
- Nahlásit

Fifi
Gabče vyřídím,oni trénujou na vše,rukáv manžeta i ringo,tohle bylo natáčené když se konečně vymarodil,to na co měli ostatní dva měsíce on zvládl za jeden,prostě pořádnej pes.Ke konci kurzu už figuranty skládal k zemi

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:09
- Nahlásit

ati
,prostě pořádnej pes.
To teda, peknej chutovej rotvicek! To se dneska uz moc nevidi.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:12 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi
JAK se tam probuh zasprcnul
Je Kaprfíld

ati
a na druhý pokus už to vyjde viď

pravdu díš

ati
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:17
- Nahlásit

Kalliope
měla jsem štěstí jak Ejmule tak Derby,ten se válí v německu na gauči a pánečkové jsou z něj po...

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání