| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:14
- Nahlásit
ati
budou dohlížet na fandy fotbalu Sparta -Slávie
tak to budou mit ostry nastup!...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:24
- Nahlásit
Petra_ruza
no doufám, že to zvládnou . Aby nedostali po čumákách,zrovna když maj oba narozky, to by byl blbej dárek
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:37
- Nahlásit
ati
zase by na ne nezapomneli - to je blbej forek.
Urcite to zvladnou!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:52
- Nahlásit
Petra_ruza
no to asi né
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 13:51
- Nahlásit
Elwood
jj, máme se fajn. S Becky se snažíme odbourávat nápřah a Elina pylně stopuje. Dnes mám den blbec, v práci se mi nic nedaří, tak radši ani nebudu nic dělat s holkama, abych něco nepo.....
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 14:58 - Změnil/a: Elwood
- Nahlásit
Pavlina Moravcova jj to znam, my byli v sobotu vecer na stope a docela dobrý jinak ted trenujeme ukazovani zubu na vystavu moc se nam do toho nechce a taky postoj
jo ještě něco - bomba foto URL
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 16:44
- Nahlásit
Petra_ruzamyslim ze muzou byt radi ze nedohlizeli na Spartak Moskva bracha-blbec jeden- tam sel delat poradatele a nestihali brat kramle.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:04
- Nahlásit
Elwood
jj, tu fotku jsem viděla, je na ní vidět, že si přezdívku Usáma zaslouží.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:16
- Nahlásit
dneska bylo málen o jednoho voříška na švětě míň. Byla jsem s holkama na prochajdě na polňačce. Přijelo tam nějaké auto a vyhazovali tam bordel. z auta jim vyskočil takovej vořech, tak jsem s holkama zastavila a čekala, až odjedou, jenže pes přišel k nám, tak jsem chytla Becky za obojek. Páníčci ho volali, ale on na to nereagoval. Nejdřív očuchal kokřici a pak se hrnul dost neohrabaně na Elišku, když Becky viděla, že ji obtěžuje, vycukla se mi z obojku a po psovi skožila a začala ho masírovat, tak jsem ji okřikla a odtáhla, psovi nic nebylo, jen ho spíš přimáčkla k zemi. Mazal odtantud jak namydlenej. Nechápu lidi, kteří nechají jít psa k feně, která tam má štěně. Hlavně jsem pochopila, že si budu muset dávat majzla, protože Beka ji přijmula za vlastní a chrání před všemi.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:04
- Nahlásit
ati
Tak doufám, že to nebudou mít dneska moc natvrdo, když to mají k narozkám a poprvé. Moc gratulujeme oslavencům!!!!!!!:biglol neska má i moja tchyňka zlatá, kámošce se narodila holčička Markétka a taky Havel má dorta.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 09:36
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
To píďa zezačátku dělal taky, i když teda není fena , ale pak ho to nějak přešlo - díky bohu ...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 09:45
- Nahlásit
Asi budu muset Becky trochu umírnit, dnes ráno vyšla ven na dvorek naše kokřice, s kterou Becky vychází dobře a pořád ji ještě bere jako vůdkyni smečky. Kokřice malo Elinu nemusí, páč na ni skáče a tak na ni vrčí a ráno na ni vyjela, až ji i štípla a malá zakňučela. Jste měli vidět, jakým způsobem tam naběhla Becky, celá naježená a postavila se mezi kokřici a malou. Holky se pak rozešli každá na jinou stranu a bylo vše ok, ale v tu chvíli mi zatuhla krev v žilách.
Říkám si, kde se to v té mé trubce bere?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 10:51
- Nahlásit
no jo, třeba ji to přejde až malá povyroste, Píďu to taky pustilo tak kolem jejího půl roku, ale do tý doby to byl teda děs....
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 12:01
- Nahlásit
jj, tak budu doufat, že ji to přejde, protože řešit pak ji a k tomu ještě mladou v pubertě by bylo už trochu moc.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 13:01
- Nahlásit
no právě
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 09:25 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
tak se nám holky, ztratil včera večer Píďa z uzavřené zahrady. Ploty všechny v pořádku, brána zavřené a pes nikde .... soused už tři dny taky postrádá psa,tak už mám docela obavy
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 09:45
- Nahlásit
Pane bože. Tak to je hrozné. Ale třeba jen vážně utekl a vrátí se, uvidíš.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 09:47
- Nahlásit
Petra_ruza
Mohla bych mít na tebe dotaz? Jak udělám to, když jsem si založila stránky na těch estrankách a chci, aby když si dám ho vyhledávače na seznamu nějaké ty indicie k nalezení stránek, tak mi to ty stránky nikdy nenajde, už jsem z toho zoufalá.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 09:55
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
já si pamatuju, že jsem si tenkrát ty stránky na seznamu nějak registrovala (zdarma) a pak i na centrumu, jiank jsem měla taky ten problém co ty, nenašlo to nic, až po tom regnutí, ale už si to vážně moc nepamatuju
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:18
- Nahlásit
No právě, nevím jak. Už mi to ty stránky najde, ale místo toho portrétu, co se vlevo zobrazuje jako jak ty stránky vypadaj tam nic není a to mě sere
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:24
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
http://search.seznam.cz/pridej-stranku
že se vám sem motám
tady by se ti mělo zobrazit okno který vyplníš a oni ti na seznam tvoje stránky přidají.. myslím že jim to trvalo asi 3-4 dny...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:34
- Nahlásit
Kalliope
to je des. V noci?
Pavlina Moravcova
no nevim jestli jsem ta prava. Kdyz jsem to resila, tak jsem se v tom taky placala, ale ted uz to neresim, takze ani nevim.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:45
- Nahlásit
Kalliope
,dej vědít až se vrátí
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:52
- Nahlásit
Kalliope
a Ejmule byla na zahradě s ním?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 11:08
- Nahlásit
Petra_ruza
kolem sedmé večer, ze zavřené zahrady, ploty neporušené a ejmule na zahradě sama, což naprosto nechápu,nerozumim tomu a zrovna on, kterej se drží doma u baráku a i když Ája vylomila plaňku a šla si na procházku, tak on seděl doma na zaku a teď se doslova a do písmene vypaří, budu informovat, dneska pořádáme se cvičákem velkou pátrací akci, tak snad bude úspěšná
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 11:38
- Nahlásit
Kalliope
moc drzim palce
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 11:47
- Nahlásit
děkujeme !
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 12:04
- Nahlásit
Fajka
To jsem již udělala, ale je to tam bez té titulní strany, takže to tam třeba můžou přidat až za pár dní?
Kalliope
Také držím palce a věřím, že se najde.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 12:22
- Nahlásit
add seznam, fajka má pravdu, mě to tam přidali asi až za dva nebo tři dny, ale byli celkem rychlí. Takže to tam dáš a počkáš dva dny a pak si to zkus sama na seznamu najít.
Jinak díky, už mám strach - tak doufám, že si jeenom odskočil za háravkou, už se chytám čehokoli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 12:24
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
ale je to tam bez té titulní strany, takže to tam třeba můžou přidat až za pár dní
jojo mě to taky trvalo nějakou dobu než se tam obrázek promítnul
Kalliope
držíme palčáky ať se Píďa nejde! Je to hrozný že se takhle vypaří pes ze zahrady (
|