Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Elwood
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 13:11 - Změnil/a: Elwood
- Nahlásit

Pavlina Moravcova a Petra_ruza teď něco z jiného soudku Jak často by měl člověk minimálně chodit na stopu s štěnětem? myslím samorřejmě s datlíkem Elwoodem

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 13:22
- Nahlásit

Elwood
to zalezi na mnoha okolnostech. Pry ze aspon 2x tydne, ale Ingous na to neni od mala zvykly a prilis caste stopy mu nedelaji dobre. Dnes jsem mu uvarila odrezky hoveziho a to bude stopicka - uhaha

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 13:52
- Nahlásit

My byli včera na stopě s Karbanama, chtěli vidět Elindu, tak jseme jim udělali koláčky a velkejm cizí stopičky. Viděla jsem Eliny bráchu Baldu, svému jménu se nezapře.

Elwood
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 14:02
- Nahlásit

Pavlina Moravcova jůů nemáš jeho foto? a jak to elišce šlo? jako na bílé skále?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 14:13
- Nahlásit

jeho foto nemám. Elišce to šlo, byli z ní nadšení, že se nebojí a hned toho Baldu zmastila. Ale je vidět, že jsou to sourozenci a jen tak se nedal.Taky strašně obtěžovala svého tatíka a poznala maminu, hned jí šla po ceckách.

Elwood
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 14:27
- Nahlásit

Petra_ruza hm zkusim sobotu, a neděli a uvidíme v týdnu je to dost problém protože když ráno vstanu je tma a jedu do práce a odpoledne je zase tma když přijedu myslíš, že nebude vadit dělat mu stopu třeba pátek večer, a pak sobota neděle nebo jen sobota ráno a pak celý týden nic? když má zase v úterý a ve čtvrtek poslušnost a obrany?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 14:35
- Nahlásit

Elwood
to staci... kdyz Ti to vydrzi 1x tydne, tak to bude dobry – uvidis sama jak dlouho...

Pavka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 15:18
- Nahlásit

ati
Prej povídej přeháněj, to vypadá, jak by jsi nikdy nebyla na MVP
Bylo celkem 18 psů ve všech třídách, v naší bylo 5 kousků. A co se týká konkurence, tak bych řekla kvalita psů spíš průměrná. Některý celkem pěkné hlavy a to hlavně ty mladší, ale to předvádění prostě hrůza. Do kruhu nastoupilli asi 3 psi s ostnáčem, tak jednoho vyhodil pro jinej obojek a dva otočili ostnáč obráceně a jeji dál. U fen to bylo o hodně lepší (celkem 32 fen) jak kvalitou zvířat, tak i předváděním. Tam fakt bylo na co koukat.
Tak CACIBa asi zaslouženě vyhrál (Best se tentokrát moc nepředvedl hlavně v pohybu) a když jsme běhali o BOB, tak pán od psa ze třídy mladých dělal takový hovadiny, až pustil psa při běhání Derikovi na záda, tak se málem porvali a mladý pejsek fakal nekompromisně z kruhu. Co se týká rozhodčího, tak si myslým, že celkem dobrej a určitě měl přehled.
Aneb češi jim vybrali skoro všechno co šlo, tak aspoň BOBa si nechali.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 15:22 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Elwood
Pavlina Moravcova
tady mate pro zacatek odkazy na cca 1500 fotek z BS
Pavka
pridavam se ke gratulantum! Pekny uspech Derricka a Bastiena

ati
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 15:44
- Nahlásit

Pavka
no jsem chtěla hlavně vědět jací tam byli psi? Poláci měli slušná zvířata,ale zdá se mi že poslední dobou už to není ono.
Ona konkurence ve fenách je asi všude větší,aspon co jsem pozorovala. A CACIBa máte zaslouženého určitě,né ASI

Pavka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 19:30
- Nahlásit

ati
No uvidíme na klubovce.
Jsem ani nechtěla jet, ale asi pojedeme, kdyžtak aspoň pokecáme

pax
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 19:37
- Nahlásit

Dobrý večer, moj rotvajler má pri chvoste nejaké strupy a stále si to hryzie a svrbí ho to. Neviete čo to može byť? Ďakujem za radu.

ati
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 07:26 - Změnil/a: ati
- Nahlásit

Pavka
tak to nepokecáme, mám chlapa po operaci a v úterý jde na druhou,takže to vypadá, že ho snad pustí z nemocnice pár dnů před výstavou, už ho vidím jak se chvěje blahem, že ho nechám doma jedu za čoklíkama. Zrušila jsem všechny zkoušky a výstavy

Elwood
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 07:55
- Nahlásit

Petra_ruza
Ahojky, tak sem si rikala, ze se zajedeme v sobotu podivat na ty dobrmánky a asi to nevyjde ráno sem se vzbudila a teplota sem to asi chytla od kolegy všichni jsou tady nějací chcíplí takže na nějaký trajdání to asi nebude tak snad někdy příště. Budu zatím trénovat malého teroristu, aby ukazoval zoubky

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 10:10
- Nahlásit

pax
muze to byt i nejaka bakterie – nejlepsi bude veterinar

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 11:03
- Nahlásit

Elwood
to se neda nic delat
tak pilujte ousko, zoubky a vis co...

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 19:18
- Nahlásit

Petra_ruza
Ta moje kulky nemá, asi bude nějaká vadná. Neměla bych ji vrátit?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2009 21:43
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
to je v poradku - neboj

Elwood
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 09:28
- Nahlásit

Petra_ruza Ahojky, tak jaký to bylo? Ja se docela vyležela a dneska už se cítím lépe, co zítra cvičáček?

Pavlina Moravcova nemá jo? Někde se stala chyba

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 09:51
- Nahlásit

Elwood
jj, ale ještě je v záruce, tak ji asi vrátím. Ke všemu ještě občas teče, takže to už je moc závad najednou.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:19
- Nahlásit

Elwood
o nic moc si neprisla. Prijela jsem v 8 hod do Rychet a mela jsem vic stesti nez rozumu. Akorad nasedali do aut a ze jedou nekam 30 km na stopy. Tak jsem sedla k Vaclavovi a svisteli jsme az za Velky Popovice, Zelivec k Jilovemu. Zpatky jsme prijeli ve 12 hod. a poslusnosti zacaly az ve 13.hod. Odjizdela jsem v 15,30 a to jeste nebyl konec. Bylo jich dohromady jen 7! a takhle se to vleklo. Nijak zvlast jsem z tech vykonu odvarena nebyla. 4 z tech 7 nakonec vybouchli v nejake discipline a jeden byl celkove diskv. Vaclav byl nakonec 3. a vyhral nejlepsi obranu a o 1 bod mu utekla nejlepsi poslusnost. Pokakala mu aporty.
Zitra na cvicak jdu. Zuzka si to vcera poprve vyzkousela s jinymi psy a s Vaclavem. Pes zase reagoval uplne jinak, ale je to potreba trenovat.

Elwood
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:20
- Nahlásit

Pavlina Moravcova ježiš no to je teda a co jinak? jak se máš?

Elwood
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:25
- Nahlásit

Petra_ruza No tak ještě že sem tam nejela to bych byla nachcípaná ještě teď Zuzka mi psala maila, ze se s Brumlou lechce prala protoze byl celej divej z ostatních tak to asi taky někdy vyzkoušíme My trénovali strkání ruky do tlamy a docela dobrý, ale nejsem si jistá, že bude moc svolnej k ukazování chrupu no uvidíme, ale poctivě trénujeme. Pak taky chození u nohy a sezení mu docela šlo, asi měl zrovna dobrý den uvídíme zase na cvičáku jak se předvede. Zítra půjdeme už se těším. Naučila sem malýho včera "místo" protože si myslel, že montování světel je děsná zábava a pořád mi pochodoval pod štaflema, chvilku dokonce myslel, že by mohl okousat ty nohy od štaflí, abych si s nim místo věšení lustru šla hrát Ale dobře to dopadlo, lustry jsou na svém místě (teda zatím jen některý) a všichni ve zdraví přežili.

ati
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:32
- Nahlásit

Ahoj, jestli máte chut kouknout na jednoho šikovného psíka tak tady je odkaz.
http://www.youtube.com/watch?v=an3Nbf9sNUc

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:42
- Nahlásit

ati
tak na toho jsem koukala v sobotu - nevim jak jsem to udelala, ale kdyz vlozis nove video na youtube, tak mi prijde hlaseni mejlem. Sikovny psik

ati
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:45
- Nahlásit

Petra_ruza
ahá,ty joooooo . Jsi agent CIA

ati
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:48
- Nahlásit

Petra_ruza
dneska jdou prvně makat,budou dohlížet na fandy fotbalu Sparta -Slávie

Pastelka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:52
- Nahlásit

ati
Moc gratulujeme!!!!!! Šikulky!!!!!!
A na zítra držíme palce a tlapky ať se zadaří a máš maroda brzy doma!

ati
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:54
- Nahlásit

Pastelka
děkuji

ati
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 10:56
- Nahlásit

Pastelka
Bronco si nadělil k narozkám první práci tak jsem na něj zvědavá

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání