Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Kalliope
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 15:02
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
proč ? Máte na to, tka jděte, že jednou nebyla nálada, no bože. Jen pěkně jdi

Asák
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:23
- Nahlásit

Petra_ruza
ahojky, kdepak se touláš?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:45
- Nahlásit

Asák
Má moc práce.

Asák
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:59
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
jejeje to já taky

Asák
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 10:00
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
jinak gratuluji k bonitaci,dnes jsem si to přečetla na webu.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 11:59
- Nahlásit

Asák
Dík.
Petra připravuje MS, tak nestíhá.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 12:14
- Nahlásit

Bry den vespolek.
kulala
Si myslim psala, ze budes v CR na MS rtw, tak kterejpak den se tam ukazes?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 13:39
- Nahlásit

Asák
Pavlina Moravcova
Ahoj!
Koukam, ze o mne, beze mne.
Pavlina ma pravdu - 12 hod. u compu kvuli MS. Uz jsem i brejlicky nasadila. Jsem se sem vzdycky tak 1x denne mrkla a od pondelka nic novyho az dnes...
Asák
my mame SchHA (neni to trojka vim, ale mam k tomu sve duvody...)

kulala
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 14:15
- Nahlásit

Fifiasi nejspis v nedeli, jinak pokud chces zajit na kaficko tak urco se muzem nak domluvit- ja jsem tak trochu zavisla na rodicich pac doma autem nejezdim ale mati navrhla na nededeli rodinny vylettak bych se tam chtela jet podivat. ale kam se dostanu vlakem tak to neni problem.....ale muzem si dat rande i jinej den me to je celkem fuk.ve stredu jsme rozsekali obe kolobky takze cekam na opravu. mam zas dalsi video naky fotky takze poslu odkaz. dneska mi odvezli huskyho tak jsem cela na mekkotakze ted se budu asi shanet jeste po jednom psovi- nako se nemuzu rozmyslet- jestli jeste jednoho rotvika nebo huskyho- dost jsem si s nim sedla a holt cuba neni takovej rychlik- zato kolobku umi po zemi vlacet luxusneno jeste si to vsechno musim projit hlavou..... Iditarod vola

kulala
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 14:19
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=mVYxiEIzhdE
rychle me dojela

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 19:17
- Nahlásit

kulala
Ty vago, to je sprint na tech brndach!! Neutavila sis tupici? Kremylovi vyhovuje takovej ten vytrvaleckej rtw rychlej klus. Jednou jsme to se cvalem prehvizdly, zavodila v poli s toulavym vorechem a domu jsem ji pak malem nesla - od ty doby si to hodne hlidam, magorka je schopna se ustvat.
Japato, ze jste rozflakaly kolobku? - ty ses cela? A coby taznej matros bych brala spis nakyho ESP, nejlip dva.
Ad to MS - no ja tam chystala spis v sobotu , ale koneckoncu nemam to zase tak daleko, abych si tam nezajela oba dny. Kdyztak mi pak pisni do maila (mam pod clenem) nakej mobil na tebe, at se tam najdeme.

Pink
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:23
- Nahlásit

kulala Ty brďo to je rychlost, tak na tohle jsem už stará, jsem zralá na Lexaurin Super videjko-nevěděla jsem že jezdíte ve dvojici, tak na začátku jsem čekala, jestli ti pesani oběhnou, nebo to vezmou skrz

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:59
- Nahlásit

Fifi
no - ja tam budu nejm. od ctvrtka, tak se stav - budu nejspis smrdet v kanclu nebo se schovavat za objektiv

kulala
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 00:20
- Nahlásit

Fifiurco ti pisnu co a jak. jak tam jedes ty?? je nakej rozdil mezi so a nedeli???nebo se muzem sejit v sobotu nekde jinde - akorat holt to musim poresit kam se dostanu vlakem ja jsem v pohode jenom naka ta modrina na noze... psi se rozhodli ze me nepotrebujou a tahli kolobku po betone a brzdy a predni kolo to jaksi odneslo
moje cuba by zastavila a le s kamosky oharem je tezka prace... oni sou uplne sileny a cubka uz to chyta taky- pomalu proste nepobezi kor kdyz prede mnou jede kamoska nebo jedem vedle sebe. Ja prave na ty ohare a typ ohar moc nejsem- vzdycky jsem mela slabost pro husky akorat jsem nikdy nemela kou*e si ho poridit ale po tom co si to tady porizujou mongolove jako family pets myslim ze mam svedomi cisty... byla jsem uchvacena pohybem- pes rocni tahal jak blazen na opasku-fakt se mi s nim skvele behalo i s cubou bezeli fakt pekne- stihala ho krasne a navic umi povely takze jsem behala se dvema psy na pase- to se to sprintuje

Pinkjo jo jezdime ve dvou-vetsi sila - pak jsme seprahli 4 a...rozsekali druhou kolobkusem tu mela jeste jedno video pred tim jesli se chces mrknout.nikdo neni moc starejje to paradni zabava. coklove maj solidni fyzicku, myslim ze budu cube brzo presivat postroj- zacina byt trosku rambo

kulala
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 00:26
- Nahlásit

tady jeste ilustracni foto-jak strasne to ty psi nebavi aneb az nam budou usi vlat

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:36
- Nahlásit

kulala
je to rozdil - v SO jede soutez 06:30 – 18:00 a v NE jen 06:30 – 14:00. Pak je vyhlaseni a slavn. zakonceni

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:27
- Nahlásit

kulala
Mail jsem dostala, pak jeste pisnu.
je nakej rozdil mezi so a nedeli???nebo se muzem sejit v sobotu nekde jinde - akorat holt to musim poresit kam se dostanu vlakem
No v sobotu toho bude urcite vic ke koukani, kvuliva tomu tam chci jet. Vlakem se do HK dostanes s prehledem, ne? Stadion je pak kousicek od nadrazi.

Petra_ruza
tak se stav - budu nejspis smrdet v kanclu
Stavim, udelam na tebe BAAAF!

Pavkoooo
Vsecko NEJ k svatku! Kremyl se Sadlenou posilaj blemcose.

Asák
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:37
- Nahlásit

Petra_ruza
ahojky, přípravy na MS vrcholí co?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 13:05
- Nahlásit

Fifi
jen blbni...
Asák
uz nam jde vsem hlava kolem...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 14:11
- Nahlásit

Petra_ruza
Hele, a kde se bude cuchat? je to daleko?
A stanky nejaky budou? - gappay ci hst, proste psi potreby?

uz nam jde vsem hlava kolem...
Verim. Drzim palce, aby vse klaplo.

Pavka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:27
- Nahlásit

Fifi
děkuji

tak co jsem slyšela, tak stopy jsou přesně naplánované. Jánský přišel s mapou okolí a tam má přesně zakreslené všechny stopy. Teď už to bude jen na kladečích, ale jak je to daleko, to netuším.

A ještě se maličko pochlubím. V neděli V1, CAC, r.CACIB, tak tímto máme v Čechách splněno.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:30
- Nahlásit

Pavka
V neděli V1, CAC, r.CACIB, tak tímto máme v Čechách splněno.

Siskovnej Zerycek!!! Gratuluju!

ale jak je to daleko, to netuším.
No to me prave zajimalo, ze bych se i zajela na nejakou podivat.. a hele, ty tam budes po oba dny? Ze se v sobotu uvidime, ze jo?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:08
- Nahlásit

Fifi
taky presne nevim - bude se jezdit autama
Pavka Pavlina Moravcova
Mistnim Pavlinam preju vse nej...

Pavka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:22
- Nahlásit

Fifi
já tam asi budu všechny 4 dny, v pátek bych měla zřejmě dělat nástřeláka na poslušnosti. A pak co bude potřeba. Nebo se budu apoň dívat.

Pavka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:41
- Nahlásit

Petra_ruza
Děkujeme

kulala
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 19:02
- Nahlásit

Fifito bude s caslavi na 100let nez se dostanu do hradcepac musis do kolina z kolina do pardubic a z pardubic do hradce..z toho budu mit tikystejne mi to vychazi lip na tu nedeli neb tak jsem se domluvila s mati poredbezne...no treba ji ukecam na sobotu. dam vedet az to nak poresim

staropramen
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 21:19
- Nahlásit

co se koná v hradci?

Jave
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 22:08
- Nahlásit

staropramen

MS RTW

http://www.ifr2009.cz/

staropramen
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 22:18
- Nahlásit

to je bezva! kdybych se sem zcela náhodou nekouknul tak mi nikdo nic neřekne.

kulala
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 22:55
- Nahlásit

Fifitkaze jsem zlanarila kamaradku a pojedu v sobotu kdyz uz petra ruza vyjasnila ze to je az do 18.00 tak at uz z toho mam co nejvic..... takze se tam nekde najdem- hledej pomlacenyho tvora s modrinama a skrabancema vsude na tricku-running with sled dogs nebo dogtrekkingurcite napis mejl...kolobka fachci zejtra zacina hyenam tezkej trenink- zadny bohapusty popojizdeni po rovince

jo jeste mam jeden takovej idiotskej dotaz-kdyz stopujete kudy za psem chodite- kdysi v cechach na cvicaku do nas mlatily des kousek stranou abys neslapal ve stope kdyby si ji pes potreboval overit. tady jsem zato dostala "vynadano" ze mam jit presne ve stope za psem takze se ptam kde je pravda.???

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání