| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:47
- Nahlásit
Elwood
DUX neznam, ale podle webu to jsou "pekne" ceny. To je snad soukromy cvicak...
Ja chodim do Kyji. Bude tam snad chodit i vas polobratr z CHS Pengo. Za tyden v sobotu by se meli prijet podivat.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:55
- Nahlásit
U nás to je v Městci Králové. Taková díra na konci světa. Ale to byl jen vtip, náš cvičák rozhodně nedoporučuji.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:52
- Nahlásit
čauec,co myslíte ,je v pořádku když dva rtw z jednoho vrhu maj úplně odlišnou váhu,respektive ten můj 4měsíční má cca18 kilo a druhý 25kilo? nevím teda jak toho druhyho krmej ,psala mi to dnes chovatelka .
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:53
- Nahlásit
je to vůbec zdravý aby měl ve čtyřech měsících takovou váhu?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 13:11
- Nahlásit
To ho maj určitě vyžranýho.
A taky v tom hrajou roli geny, každý může mít genové vlohy po jiném rodiči a rozdíl je tu hned. U lidí se taky říká, ten je celej máma, nebo táta a tak to je i u psů.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 15:31
- Nahlásit
staropramen
mrkni sem: http://www.ing-rtw.estranky.cz/stranka/jak-nam-pri bira
delala jsem si tam podrobnou tabulku vahy. Narodil se 24. 4. a ve 4m mel 22 kg - vyzrany nebyl
Pavlina Moravcova
tak jak?
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2009 09:57
- Nahlásit
nepodařilo se připojit na server
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2009 19:39
- Nahlásit
staropramen
trpelivost – nekdy to estrankam dyl trva nebo to zkus pozdeji
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2009 20:18
- Nahlásit
Tak jsem se konečně dostala na comp. Tak jsme to udělali, na IPO-V jsme byli 4 dodělali jsme to jen my.
Ale zase mě vypekla, na stopě nezalehla předmět, kdyby ho zalehla, tak jsme mohli mít 99 bodů.
Na poslušnosti nepřinesla aport a na obraně ji 5 vteřin trvalo, než se rozštěkala, ale hlavně, že jsme to udělali.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2009 21:47
- Nahlásit
Petra_ruzatak co uz muz svaruje?? dneska jsem si pujcila do kolobky jeste kamosky hyenu- v zatackach jsem se skoro musela jit prebalit fifi se asi nekde vysypala ???
Pavlina Moravcova
gratulu ke zkouskam
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2009 21:51
- Nahlásit
kulala
dík, kde všichni jsou??
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 08:16 - Změnil/a: Elwood
- Nahlásit
Petra_ruza Ahojky, no tak ty Kyje vypadají dobře, možná to také zkusíme až budem oočkovaný přišli bychom se podívat. Jak často se tam cvičí? jednou týdně předpokládám o víkendu?
Pavlina Moravcova také gratulujeme ke zkouškám
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 09:27
- Nahlásit
kulala
zatim se me asi nechce zbavit, takze nesvaruje Fifi je na dovce.
Pavlina Moravcova
taky gratuluju! My ted ladime stopy, ale je to porad bida. Ale zato predmety zalehava - taky nechtel - hlavne na zkouskach a zavodech.
Elwood
jasne, ze je to tam dobry . Ja tam chodim 4x tydne. O vikendu SO i NE od 10 hod. a UT + CT od 18 hod.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:28
- Nahlásit
Petra_ruza
Ona normálně předměty zalehává, ale tenhle nechtěla, byl úplně obalenej mravencema, chvíli u něj přešlapovala, ohlížela se po mě, ale pak se zase rozešla.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:32
- Nahlásit
Petra_ruza hm tak to je dobre a da se chodit treba jen o vikendu? nebo jen jeden den? Jezdím do práce jestě s 4 kolegy a děláme do půl šesté, takže než bych se otočila doma byl by konec ale o víkendu by to bylo fajn. a na jak dlouho to je? hodina, dve? Nebo jak to tam chodí? Pro nás by to připadalo v úvahu až kolem půlky září, až budem po všech očkováních. Chodila sem na cvičák v Brodě na ten DUX s jedním hafanem od tchána, protože neměl čas ho cvičit tak sem chodila já a tam byl kurz jenom v sobotu na hodinu a bylo to teda hrozný, protože většinu času jsme stáli a koukali jak cvičí ostatní a psi se nudili samozřejmě a my taky
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:57
- Nahlásit
Elwood
da se samo chodit jak kdo muze. U nas taky probihaji kurzy. To je ve vsedni dny UT+CT. Budou zase nekdy od zari, ale to neni nic pro vas. To by ho opravdu nebavilo - bude jeste maly.
Muzeme se pak domluvit na SO 19. nebo NE 20.zari.
11.-13.9. je MS RTW - to jsem tam a 25. 9. jedeme na VV na Bilou Skalu.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:02
- Nahlásit
Petra_ruza
Kde je ta Bílá Skáta, to je někde v západních čechách?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:09 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
v jiznich. V Lasenicich jsi byla? Tak to je nedaleko
U Číměře: http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=%C4%8D%C3% ADm%C4%9B%C5%99@sss=1@ssp=120380524_124022476_1501 99404_150073036@x=134554240@y=132306816@z=12
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:10
- Nahlásit
Aha, tak to jsem se trošku netrefila. To pořádá pobočka Nova-sport?
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:13
- Nahlásit
Petra_ruza jj to můžeme, koukala jsem na ten VV a psala jsem si s pani, takze mozna pojedeme taky, ted zrovna lamu manzela
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:18
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
http://vombat.cz/vv_bila_skala.htm
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:20 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
jaka Nova-Sport?
RTW-Sport!
Elwood
Urcite se vam tam bude libit. Okoli je moc hezke na prochazky.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:23
- Nahlásit
Petra_ruza no to doufám už jste tam vyli loni?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:31 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Elwood
ja myslim, ze z fotek to je poznat.
Byli jsme tam predloni a rok pred tim, to bylo Ingouskovi 5m a nebyl nejmladsi.
http://www.ing-rtw.estranky.cz/fotoalbum/psi-akce/ vv-bila-skala
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:35
- Nahlásit
jee no vidis, sem se ani nepodivala hele jak je to tam s jinejma pejskama? jezdi tam i nějací jiní, než rotvíci?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:37
- Nahlásit
Elwood
no jasne - nejsme rasisti . Je to videt hned na zacatku Lucciny reportaze - a to tam mj. chybi jeste nase Cherrynka - i kdyz cca 98 % psů je RTW.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:40 - Změnil/a: Elwood
- Nahlásit
Petra_ruza Aha jasny to je dobře, že nejste rasisti No uz jsem napsala pani, ze bychom jeli radi tak uvidíme Jak je to tam s jídlem? četla sem v propozicich že je tam kuchňka neni tam spis nekde poblíž nějaká restaurace? Manžílek je hladovej pořád
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:01
- Nahlásit
Elwood
jak kdo chce. Da se tam uvarit nebo urcite zajet do restaurace jde take. Myslim, ze jezdi do Nove Bystrice. My se vetsinou odflakneme tak nejak na miste . Pro deti je to v restauraci otrava. Na min. jeden den mam uvareno z domova.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:09
- Nahlásit
Ještě otázka z jiného soudku, jak se zachovat, pokud malý Elwood terorizuje mého staršího psa? On se vůbec nebrání nechá ho po sobě rajtovat a kousat se do tváří a do krku. Někdy mi přijde že to je jako hra, ale pak už se malej moc rozjede a opravdu ho terorizuje. Pak mu to zakážu a on si jde hrát někam jinam treba s hračkama, ale pokud nezasahnu kouše ho pěkně dlouho a velkej jenom leží a doufá, že už bude konec
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:11
- Nahlásit
Elwood
zatim ho bere jako mimino, tak se necha terorizovat. A jeste k tomu je to dobrotive plemeno, ale spravne by mu mel ukazat kde jsou jeho meze. Pokud si to nezaridi sam, tak bych to Elwoodovi ukazala ja. Otazka je, jak to bude, az si malej zacne resit hierarchii – jak bude Monty reagovat.
|