| Autor |
Zpráva |
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:17 - Změnil/a: Elwood
- Nahlásit
No vcera uz toho mel za cely den asi dost, tak na malyho zavrcel a chytil ho za kuzi za krkem - na to malej reagoval tak, ze se sel schovat pod stůl, no ale za tri vteriny uz na nem zase dováděl. tak sem jim to zatrhla já. Monty už takhle jeden čas byl s jedním štěníkem - byl to krizenecek labradora a vlcaka a byl dost dominantni - no a dopadlo to tak, ze kdyz si milej kříženec začal rešit hierarchii na Montyho pořád naskakoval, no a Monty se bránil jak to šlo - potíž je že on nikdy nekousne aby to toho druhého zabolelo, takže se kříženec na Montym povozil dokud ho neshodil na záda no a pak, když se Monty podvolil mu dal pokoj. Takže si myslím, že Monty se bude vztekat chvilku, ale nakonec se podvolí a bude chudáček až na konci smečky
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:27
- Nahlásit
Petra_ruza
No jo, RTW sport, jsem se přepsala. Uvažuju, že bych taky dorazila. Zjistím, jak je to ještě s místem, jestli je volno a kdyžtak bychom taky jeli.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:30
- Nahlásit
Elwood
Hele, víš čeho jsem si právě všimla? Že máš Elwooda z Akátové hory, to je teda prcek po ingoustovi a naší mamině.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:37 - Změnil/a: Elwood
- Nahlásit
Pavlina Moravcova no to je to sis všimla dobře
je to pěknej ďáblík
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:38
- Nahlásit
Ty máš Becky vid?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:40
- Nahlásit
Elwood
Jj, mám. Já je viděla, když jim bylp asi 5 týdnů, pořádní ďáblíci, ta fenka se hrozně vztekala a kousala jak divá.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:41
- Nahlásit
Elwood
Ono to bude lepsi, nez aby to meli potrebu porad řešit. Sice bude Monty na konci, ale asi mu to nebude ani nijak vadit - hlavne, ze bude mit klid. Ale prcka urcite usmernujte! Nebo v zivote narazi. Kazdy velky pes nebude takovy dobrak jako Monty. RTW by se urcite nemel v nejakem prani "podporovat", byt jen tim, ze mu v tom nezabranim. I tak budete s nejvetsi pravdepodobnosti kolem 1. roku resit jeho dominanci vuci psum... Na Inga skocil v 10m dobrman a bylo vystarano. I tak mame dnes problem projit v lesiku kolem "vytipovanych" jedincu ze cvicaku (dominantni velci psi). Ale klidne s nimi muzeme na place spolecne cvicit. Bez problemu se pohybujeme na vystavach mezi psy, atp. I kdyz ho samozrejme nemuzu pustit do smecky hrajicich si psu.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:43
- Nahlásit
No to jo Ten náš vypadal tak mírumilovně no a teď se taky vzteká a kouše ale snažím se ho krotit jak to jenom jde
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:44
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
misto by melo byt - Lucka to ma stale na strankach jako nabidku.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:46
- Nahlásit
Petra_ruza
To je ta, jak má Chelsi Vombat?
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:46
- Nahlásit
Petra_ruza jasny, ja ho zkrotim, nechci aby z nej byl rváč Myslim, ze bude hodne dominantní, ale s tím asi nic nenadělám, kromě toho, že mu vysvětlím, že prát se nemá a nesmí. Monty to myslím nějak přežije jemu je asi celkem jedno kde je hlavně že nemusí nic řešit je to takovej malej flegmatik. Někdy mám pocit, že má radost, když vidí Elwoodka - když se vracíme z práce a chce si hrát, jenže ten malej terorista na něj hned skočí a kouše ho což Montyho moc nebere
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:47
- Nahlásit
Elwood
snažím se ho krotit jak to jenom jde
to je potreba. Oni byli opravdu hodne aktivni. Po celou dobu navstevy -cca 2hod.- nekde pobihali, neco tahali.
Tady jsou fotky: http://ing-rtw.galerie.cz/3445702-ch-ing-vombat-a- ch-essa-horky-dech-2009#page2
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:52 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Lucka ma CHS Vombat: http://vombat.cz/
Lenka ma Chelseu Vombat http://sidereus.cz/
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:52
- Nahlásit
No to aktivní to je dost, ale ja si s nim hodně hraju a věnuju se mu, takže si třeba hrajeme hodinku dvě a pak dlouho spí naštěstí jinak by mně propustili z práce, že nic nedělám
fotečky moc pěkný
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:55
- Nahlásit
Aha tak to jsem se zase netrefila, nějak mi dnes nic nedochází, už aby bylo 14:30 a já mohla vypadnout z práce a jít si domu lehnout.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:58 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Elwood
to mas dobry, ze ho muzes brat do prace. Bala bych se ho nechat na zahrade samotneho. U nas nekdo v noci ze zahrady ukradl 1/2 rocniho NO. Ingouse nechavame prez noc venku az od 1 roku. I tak ho zavirame v kotci (na noc) - pro jeho bezpeci. Mj. je najedeny, tak aby byl v klidu.
Pavlina Moravcova
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:59
- Nahlásit
Petra_ruza jasny no my konecne dodelavame kotec tam bude od zitra nebo od stredy je to velkej kotec spis takovej vybeh no a samotnej venku bude az povyroste. mame 3000 metru zahradu a pletivovej plot a tak jsme se bali, ze by nam utekl dokud je takhle malej.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:00
- Nahlásit
To u nás teď ukradli 2 letého rotíka a to z kotce, takže člověk nemá nikdy jistotu.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:02
- Nahlásit
Pavlina Moravcova jezis jak je to možný to je strašný co se teď děje
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:05
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
ja myslim, ze to by u nas udelal snad jen sebevrah. Doufam...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:10
- Nahlásit
Tohle byl hrozně zuřivej pes, ale nejspíš mu dali něco do žrádla a on usnul, jinak si to prej majitelé nedokážou vysvětlit.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:13
- Nahlásit
Hm to je vazne teda desny, cetla sem nedavno článek, kde bylo popisováno, jak se kradou psi ostrejších a bojových plemen ze zahrad domů v okolí Prahy. Spekuluje se o tom, že je kradou aby na nich cvičili svoje bojové psy
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:18
- Nahlásit
Pavlina Moravcova Elwood
nejspíš mu dali něco do žrádla
to je v pr...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:18
- Nahlásit
Hm, i to je možný.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:19
- Nahlásit
Byl to bezpapírák, ale pes jak hovado a všude v okolí se o něm vědělo, že je to rváč.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:22
- Nahlásit
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:23
- Nahlásit
Ještě, že každej ví, že má čuba je mazlivej blbeček, kterej se nepere. Ale na druhou starnu, jestli to není zase špatně, že by se nebránita.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:26 - Změnil/a: Elwood
- Nahlásit
no to záleží na tom, proč ty psy kradou že jo pokud na boj tak je to asi dobře, pokud na něco jinýho, pak asi ne ale to asi nevyřešíme. Prostě lidi jsou svi... některý nechapou, že je to člen rodiny, ja mam toho našeho malýho teroristu týden a už si nedokážu představit co bych bez něj dělala
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 15:56 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
jeden si furt stěžuje jak se na rotíky dívá okolí, ale když to tak sleduju, tak je to asi tak lepší (pro nás), protože ukrást by se nechali oba dva. Píďa by za suchej chleba odešel s kýmkoli
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 22:30
- Nahlásit
Petra_ruza
zatim se me asi nechce zbavit, takze nesvaruje tak to je dobre ze se te nechce zbavit ale neco by ti moh svarit ajtak..manmat ma peknou kotvu litinovou
tak vam ten tabor zavidim..tady je standartne kulovy leda ze bych si zase neco zalozila sama
mam jeste dotaz.. nemuzu se vubec znova dostat na stranky toho mistrovsvi v zari- jedu dom a chtela bych se jet koukat nakej napad?? nebo v kolik to aspon zacina oba dny??
|