| Autor |
Zpráva |
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 09:50
- Nahlásit
To tam teda dali fotek
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 09:57
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
kdo,kde,kam?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 10:46
- Nahlásit
ati
Výstava v Benátkách.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 10:54
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
ahá, tam jsem našla asi tři fotky,fakt se předali
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 10:58
- Nahlásit
ati
No právě, třeba je tam časem dodaj.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 11:16
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
jsem byla zvědavá jestli tam nebude o to moje dítě a prd
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 12:10
- Nahlásit
ati
Hm, my tam taky nejsme a foťák jsem neměla nebo vlastně měla, ale těžko si budu fotit svýho psa, když musím lákat.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 14:06 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
ahoj vsichni..tak mi trvalo 2 hodiny nez jsem to vsechno precetla do konce.. posilam odkaz na recenzi mych stranek(smilovani prosim:lol konstruktivni navrhy vitam...
http://www.dogtrekking.co.uk/index.html
fifi:mam naky videa s kolobky az to nakopu do pc tak poslu konkurenci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 00:48
- Nahlásit
kulala
Tyy vago, pekne, pani, to v Inglandu este nemaj zadny dogtrekovy sdruzeni? Pekne to rozjizdis, drzim palce, at je z tebe do roka a do dne nejmin prezidentka trek klubu! Smilovavat se nemusim, libi se mi to, az doplnis dalsi info, nebude to mit mistake.
mam naky videa s kolobky az to nakopu do pc tak poslu konkurenci
Ukaaaaaa!
Ty ja jak sem se naposled vysekala, tak jsem se zacala asi trochu bat, nejsem uz takovy kamikadze jak driv. Dvojsprezi si uz ke kolobce nezapraham, taha jen Kremyl, i tak mam pulky stazeny. A ke kolu beru obe perdelice, tam jsem v klidu, jsou lehoucky a ubrzdim je hnedka.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 08:46
- Nahlásit
Petra_ruza
Chtěla jsem se tě zeptat, jestli budeš na NVP v Bolce?
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 12:08 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifi dekuji za pochvalu....doplnim , doplnim...ted se smekam -mame den otevrenych dveri na cvicaku-mam stanek s psima sportama jeste s kamoskou ktera je taky posahana- zejtra musime dopravit rig a kolobku na ukazku... takze neni moc cas ale po tom to rozjeduuuuuu...Nemaj tu prave nic tak me to stvalo. Googluju a googluju a proste nic. tak jsem vzala osud do svych rukou....a cuba do tlapek a naslapaly jsme takovou kratsi vychazku na zacatek...nemuzu je tady vydesit 100km a nococvanim venku ale uz ted mam zajemnce i o tech 100km!! tak jeste neco naverbuju na tom dnim v sobotu a muzem to rozjet!!vcera jsem jeste udala logo, takze pokracujem jedna basen v cechach nam daj odkaz na stranky-pan byl moooc milej az prelozim pravidla tak taky pujdou na web...
Copak se ti stalo na kolobce??? byla kamikaze???ja mam jenom jednoho psa so kolobky- sice jsem se upsala pro husky rescue ale jsou to magoriu(ty lidi)takze z toho asi nic nebude.. jeste by se mi jeden pes hodil zkusim odpoledne natahnout ty videa ale je to dlouhy jak tejden pred vejplatou tak nevim jak to pujde...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 23:44
- Nahlásit
kulala
Copak se ti stalo na kolobce???
No co asi.. rozbila jsem si hubu. Kvalitne. I to koleno neni este uplne cajk, ted by mu stacilo trochu a bylo by zase veliky ouvej a orteza (v lepsim pripade).
takze pokracujem jedna basen
Bezva, fandim!
jeste by se mi jeden pes hodil
Chces poslat Amynu?
Tak si nejakej taznej matros porid, nejlip nejaky ESP.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2009 13:13
- Nahlásit
FifiChces poslat Amynu? YES PLEASE!!!!
at je zejtra tady
tak mi volali ze sibire ze maj psa na umisteni do nahradni pece 9mesicu strach z chlapu- u adoptivni rodiny je 2,5mesice v nedeli ho jedu vyzvednout nechapu jak nekdo muze dokurvit psa za pouhych 6mesicu jeho zivota.. tak jsem nastehovala dasli kos do pradelny a cuba ho okamzite znarodnila a od vcerejska z nej nevytahla prdel...
nejlip nejaky ESP-jeste ty zacinej... kmoska furt lanari... krasnej GSP... taha jako blazen... kdyz ja na ty houndy moc nejsem...neco poradne chlupatyho nebo aspon poradne sirokorozchodnyho...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2009 22:05
- Nahlásit
pro fifi...slibovane video
http://www.youtube.com/watch?v=NT1wvE-XOF8
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 19:51
- Nahlásit
čau. v kolika měsících se rotwajleri tak přezubujou? může už v 3apůl měsících? pár těch malých ve předu mezi těmi spicaky mu chybí ,nevím jestli se mu třeba nevytrhly při přetahování ..
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 07:45
- Nahlásit
Zdar lidi, mám hroznou radost. Včera jsme na NV v MB získali CAC, a tak jsme splnili podmínky pro udělení šampióna
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 07:47
- Nahlásit
staropramen
Jo a to už může přezubovat, tada aspoň myslím.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:51
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
sice tomu moc nerozumím, ale gratuluju !
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:09
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Ahoj! Na NVP jsem nebyla - to uz vis. Vratili jsme se az v 20,50 po tydnu domu z chalupy. Ani na miminka k Pavlovi jsme nestihali .
K titulu a ke splneni podminek GRATULUJI!
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:33
- Nahlásit
Kalliope
Petra_ruza
Děkujem za gratulace.
Pavel říkal, že se možná stavíte, ale počítal spíš s tím, že ne.
To budeš koukat, až prcky uvidíš, hlavně jak jsou vzteklý. Povídal, že je to čím dál horší, že ještě, že to ty lidi chtěj na výcvik a ne jako mazlíčky.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:59
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
uz se tesim. Doufam, ze s nimi budou opravdu delat, bavili jsme se s Pavlem, ze jsou v sichni vicemene z okoli, tak bysme je mohli i vidat. Jeden snad bude chodit primo k nim na cvicak.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 12:15
- Nahlásit
Petra_ruza
No, tak to by mohlo být dobré.
Včera na výstavu přijel i bratr toho Diesla, co si nachali a ten je úplně jinej, postavu má sice po Sigurdovi, ale hlava, tam se projevuje Anaco. Hezkej pejsek, jen musej dopilovat předvádění.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:34
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Toz gratuluju, k CH ČR.
kulala
HEEEZKYYYY videjko! ta trikolka vypada bytelne, u tvy kolobky mi chybi sedadlo.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:36
- Nahlásit
Fifidiky za pochvalu..trikolka je paradni ma docela dobrou stabilitu a vazi asi jenom 15kg... sedatko nemam pac cube musim do kopce pomoct (ona beha dost ryhcle a pak taky rychle nemuze-musime dopilovat)-pokud teda pred nama nekdo nejede-nebo neco nebezi
tak abych si o nej v pripade momentalni indispozize nenatrhla peeerdel
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 13:07
- Nahlásit
kulala
ona beha dost ryhcle a pak taky rychle nemuze-musime dopilovat
rotvici jsou klusaci
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 14:47
- Nahlásit
Petra_ruzaja vim..ale nevim jak ji mam vysvetlit ze 21km v hodine do zatacky neni zrovna moc dobrej napad ze by panicka taky mohla udelat pekny harakiri do skarpy
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 15:14
- Nahlásit
Zdárec fšem, tak jsme po nemoci a po pikodovolené
Pavlina Moravcova
Gratulace
kulala
Kolobka supeeer! Krásný víídejo, trošku závidím.
Fifi
Ty ses teď někdy vysekala?
Tady jsou slíbená fota: http://lhpastelka.rajce.idnes.cz/Jizerky_a_Hrensko _16.-18.7.2009/
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 15:51
- Nahlásit
Pastelka
jeee to jsme tou dobou byli kousek. Taky jsme premysleli o souteskach a lodickach a jestli se psy nebo radsi bez. Nakonec jsme se mrskali jen kolem chalupy, v lese a na loukach - trenovali jsme stopu.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 15:53 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
kulala
no normalka - treba povel klus – to pouzivame na vystave a pri behu "jdeme jdeme jdeme jdeme..."
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 17:52
- Nahlásit
Petra_ruza
Soutěsky byly zavřený kvůli vodě, tak jsme se jen courli tam a zpět. Kde máte chalupu?
|