Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 15:19
- Nahlásit

Záleží, kolik plemen je v tvém kruhu a kolik je přihlášených.
Vím, že loni jsme šli na řadu jako první plemeno a v jedenáct bylo hotovo, ale třeba kámoška, která vystavovala jorkšíra, tak šli teprve nařadu, když mi jsme odjížděli.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 15:50
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Aha, no boxeři jsou dohromady 4, ale v dorostu jsme jen my s Gordonelkem. Mám totiž problém, vybouchli mi všechny hlídací osoby Potřebuju nějakýho dobrovolníka, co mi pohlídá kočár, když budu v kruhu. Budu drzá, ale momentálně nemám na vybranou. Mohla bys to udělat?????? Vlastně vůbec nevím, jestli je to reálný.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 17:21
- Nahlásit

To víš že jo, jen abychom nebyli v kruhu zároveň, to by pak byl problém.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 18:01
- Nahlásit

Ježiš ty jsi hooooodnáááá Možná se mi ještě podaři někoho splašit,což pochybuju Jak dlouho se člověk zdrží v kruhu? A kolik jich tam vlastně bude? 3? My máme č.1.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 18:47
- Nahlásit

Loni byly tři, tak to letos bude asi taky tak. My máme č.3 nejspíš. V kruhu, když jseš tam sama budete tak max. 5 minut.
A jak má vlastě vypadat jejich výstavní postoj? A máš někoho, kdo ho bude lákat?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:12
- Nahlásit

Malá mejlka, máme kruh 2, takže budem vedle sebe.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:53
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
No tak jsem sehnala na poslední chvíli kámošku. Doufám, že dodrží slovo a přijede se mnou Výstavní postoj uvidíš sama na místě. No lákat ho bude všechno kolem, proto říkám, že jsem na to zvědavá. Jedeme totálně bez znalostí a zkušeností s praštěným boxeřím pubošem. No ostuda.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 20:03
- Nahlásit

to musíš mít natrénováno.
Vzpomínám na naši první výstavu, byli jsme v dorostu a Becky skákala po všem, co se hejbalo, prostě si chtěla hrát. Taky nám rozhodčí do posudku napsal živá, temperamentní.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 20:37
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Když bude hodnej rozhodčí, tak nám napíše totéž. Neb popis chování přesně sedí na Gordona. Je prdlej a po všech skáče. Učila jsem ho akorát ukazovat zuby, ale jestli se nad ním bude naklánět nějakej rozhodčí, tak neukáže nic akorát ho poskáče. Nejhorší bude, jestli se mu stočej uši do roliček a budou mu odstávat. Obvykle je má krásný, ale tak jednou do měsíce se mu tak podaří a to je potom katastrofa. Přesně vím, kdy ta situace nastane....

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 20:39
- Nahlásit

Tak mu je narovnáš, to se může.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 23:02
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Taky nám rozhodčí do posudku napsal živá, temperamentní.
taky tam muzes mit "spatne predvedeny pes". Ale i s takovym jsme vyhrali BOBa
Ale uz jsme na tom zacali pracovat. Hold to nemuzeme nechavat nahode a opravdu to nacvicit jako cvicime vsechno ostatni... Na cvicaku si natahujeme pasky, protoze mimo kruh behat umi, ale ne mezi paskama - to se naklopi jako na plochy draze a meteli jak silenej, pak aby chvili postal a konecne dostal ten kulatej nesmysl na ktery ho lakame a kvuli kterymu to vsechno dela

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 06:43
- Nahlásit

Tak on je rozdíl, když to ten pes neumí v dorostu a nebo když to pak pořád neumí v pracovce, viď Péťo?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 10:05
- Nahlásit

Tak se mi podařilo vypátrat, s kterou fenou budeme soupeřit na NV v MB, je to Catalina Bonnapo. No navím, koukala jsem na ni na fotkách a bude to zajímavé.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 11:01
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
nech si to... - to jsem si taky vyslechla! Jste v pracovni tride - na mezinarodni vystave - tak mi ukazte jak ten pes umi behat!!!!! No nakonec jsme mu to ukazali, ale bylo to o fous... Jinak by jsme dostali obyc. V1 bez titulu a ne BOBa ze

Pavka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 11:44
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
No tak to se možná potkáme v kruhu. Kačku občas na výstavách vodím.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 13:25
- Nahlásit

Pavka
Tak to třeba jo.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 13:27
- Nahlásit

Petra_ruza
Já chci taky BOBa, nebo třeba CACIBa, no on by stačil i ten CAC

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 14:18
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
ja chci manzela a penize – a hodne!

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 14:26
- Nahlásit

Tak zavolej Mrazíkovi, třeba ti to nadělí.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 15:38
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
napodobne...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 08:27
- Nahlásit

No tak jestli se můžou ušiska narovnat, tak je to dobré Ale nevím jak se bude chovat. No ale když je to jen dorost....ozkoušíme a holt nacvičíme

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 09:45
- Nahlásit

Pastelka
Hlavně ty zuby a kulky ho nauč, když bez větších potíží ukáže to, tak mu ostatní ten rozhodčí třeba odpustí.
Uši rovnej nenápadně, jako bys ho hladila

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:22
- Nahlásit

Pavlina Moravcova Jasná věc No tak kulky a zuby ukazovat umí, teda pokud mu do huby lezu já. Musím ale vzít kapesník a otřít mu slinty, jinak to nedám, hrozně to klouže.
Žádnej učenej z nebe nespad. Vyzkoušíme to a když to nebude totál katastrofa, tak do příště vypilujeme. doufám, že bude rozhodčí normální člověk.

Pavka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 11:58
- Nahlásit

Pastelka
Musím ale vzít kapesník a otřít mu slinty, jinak to nedám, hrozně to klouže.

Jsem teďkon viděla na výstavě novofunlandy a tam měli při předvádění v kruhu všichni přidělanej na pásek ze zadu kalhot utěrák a dle potřeby použili. A měli ho na gumičce, prostě vymakaný.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:54
- Nahlásit

jj, to jsem taky viděla, ale u svatobernskejch psů

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 05:16
- Nahlásit

Tak jsem se vzbudila(opět nrmohu dospat) a chystáme se k odjezdu na výstavu. Držte nám palce, ať nejsme druzí :-D

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 22:10
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
tak jak?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 23:23
- Nahlásit

V1, VT, KV
A Gordonek byl VN1

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 09:51
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Gratuluji moc obema
To mas doma poharek ze?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 10:25
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Ahoj!!! Moc gratulujeme!!!! V kolik jste přišly na řadu?
Petra_ruza
Díky! Zatím je to jen pidi úspěch, ale mám z něj radost! Hlavně, že placatec nedělal moc ostudu a že nás nevyhodili.
Jinak to bylo moc příjemný a byli tam hrozně fajn lidi.

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání