Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 13:58
- Nahlásit

Pastelka
hlavne, ze mate dobry prvni dojem.
Zatím je to jen pidi úspěch
to ne - je to uspech v pidi tride

Pastelka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 14:04
- Nahlásit

Petra_ruza
je to uspech v pidi tride

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 14:12
- Nahlásit

Pastelka
no jasne, ze jo.
Kolik se tam seslo placatych?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 14:22
- Nahlásit

Petra_ruza
Hrozně málo, jenom 4 celkem.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 15:29
- Nahlásit

Pastelka
na Krajskych to tak byva, ale je dobre se jich aspon pro zacatek par zucastnit - prave, abyste se to naucili - hlavne pes, nez vyrazite do nejakeho toho blazince na MVP atp.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 16:08
- Nahlásit

Petra_ruza
Děkujem.
Jj, pohárek máme, akorát je letos ještě menší, než loni.

Pastelka
Na řadu jsme přišli asi v 11:30, pak jsme ještě museli čekat úplně na konec kvůli krajskému vítězovi všech plemen, na tom jsme nikdy nebyli, ale tentokrát jsme museli, jinak by nám nedali pohárek. Asi jim loni každej ujel, tak to teď udělali takhle blbě, aby tam vůbec někdo byl. Stejně tovyhrál nějakej malej vořech.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 19:24
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
to tak bejva. Bud to vyhraje neco chlupatyho nebo neco malyho. Tak to my jsme jim teda vloni ujeli :-D. Ani jsme ale nevedeli, ze bysme meli zustavat... Kolik bylo RTW? A do kdy ste tam teda byli celkove?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 20:46
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Ty bláho, tak to si stejně musela čekat asi až do těch 3, ne? To si musela chytit ten slejvák v telce říkali, že prý záplavy v Boleslavi. No ale hlavně že máte pohárek, ne? RTW tam bylo skoro jako yorkšírů a belgičáků.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 21:22
- Nahlásit

celkem bylo asi 11 Rotíků, oni to konečné vyhlášení posunuli na dřív a tak byl v jednu konec. Pak jsem se ještě jela podívat k Pavlovi na malý Ingousty.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 21:31
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
k Pavlovi na malý Ingousty
a jak vypadaji? Taky se s nim musim domluvit na navstevu...
celkem bylo asi 11 Rotíků
nevis jak dopadla Zuzka s Jollym Vombat? Pokud tam byli. Asi v mezitride. Byla s nami v Chrudimi - blondynka.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 22:19
- Nahlásit

Zuzka tam byli, svou třídu vyhráli, ake krajskýho dostal ten mohutnej pes od Picha, nevím, jak se jmenuje, ale je po Vašonovi.
Ingousti jsou nádherný, maj pěkný hlavy, jen trochu světlý pálení, ale ten jeden pes a čubička jsou pěkně vostrý, jen je člověk začne drbat, tak vrčej, vstekaj se a koušou. Říkal Pavel, že takový povahy u štěňat ještě neměl, že se mu to hrozně líbí.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 23:07
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
ty po Bugine byli taky jako maly certi - ale ne zly, ale takovy zivy. A svetly paleni teda nemeli a hlavicky byly krasny. Uvidime jak budou vypadat jako starsi. S nekolika bych se mohla vidat...
Nahodou jsi neudelala nejakou fotku? Nemuzu z Pavla zadnou novou vymamit...

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 23:18
- Nahlásit

Fotku nemám. Oni nejsou zlí, jenom se vztekaj jako prase, jsou to čertíci no. ten druhej pejsek je mazel a víc živoučkej, jinak jsou to pěkný koule. A to pálení jim proj začíná od čumáku tmavnout, tak snad to bude dobrý. Mě se zas tak světlí nezdálo, oni jsou asi zvyklí od Diesla, že ho má úplně do červena, tak jim tohle přijde světlé.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 10:39
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
tak to jooo

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 07:52
- Nahlásit

Teda lidi, mě se po tom prodlouženém víkendu tak hrozně nechtělo do práce. Te´d tu trpím, vůbec mě to neba.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 14:20
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Zdravíme pracující Se ti vůbec nedivím...člověk si rychle přivykne...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 15:56
- Nahlásit

a já mám konečně práááázdniny - 3x hurááá !!! Takže teď se do toho výcviku můžeme zase vrhnout po hlavě (už asi po šestý )

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 16:06
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Pastelka
Gratulace k vystave.

Uz se vas dneska nekdo ptal, jestli si hlidate rotviky? Ja byla s Kremylem ve meste, pro plyn a nakoupit a pak vyplavat a vylitat a asi 4 lidi po vcerejsi reportazi na Noze : "..to sou ty bojovy, co se kradou? Kousnul by? Zamykate si ho?"..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 16:33 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi
to sou ty bojovy, co se kradou? Kousnul by? Zamykate si ho?"..

byli jsme v neděli na procházce v lese a za cestou byli nějací lidi, tak Ejmule, že k nim, tak jsem si jí zavolala, přiběhla a připla a oni: "ty jó, ještě že jste si jí připla, to sou tyyy, ty bojový - ne ...ty bojový plemena."

no nevim nevěděla jsem co jí říct, tak jsem prostě jen řekla, že jestli bojový to nevim, ale že plemena to jsou (..nebo vemena...čert to vem )

Jinak asi by se nechali ukrást oba dva, kdyby na to přišlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 16:40
- Nahlásit

Kalliope
Jinak asi by se nechali ukrást oba dva, kdyby na to přišlo

Sem vo tom prave premejslela. Odvest se necha dle myho asi kazdej cokl, na zradlo ci haravku . Ikdyz ja se radsi utesuju tim, ze Kremyl je neduverivej a cizi lidi vubec neoblibuje, za plotem nejvice, Dorota to samy.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 16:46
- Nahlásit

Fifi
tak by se možná teda nenechaly ukrást.

Píďa by odešel i za suchým kedrem, Ejmule by dělala asi štráchy, ale kam jde "Velký bratr", tam jde i ona, takže bych o ně asi přišla, proto by mě ani v životě nenapadlo, nechat je někde uvázaný.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 16:52
- Nahlásit

Kalliope
nechat je někde uvázaný.
A tak voni mizej i ze zahrad..
A uvazany cuby by mi nekdo neukrad, tim sem si jista, leda by je strelili uspavackou. Jak jsou na uvazu, tak jsou fakt jako dost zly.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 19:38
- Nahlásit

U nás by jim Becky ještě otevřela.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 19:50
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
U nás by jim Becky ještě otevřela.
Trubka.
Amynu si videla, koneckoncu, v akci..
A hec hec, Kremyl si usmyslel falesku, dneska jsem ji prohnala ve vode dukladne, hladovku ji teda nedavam (natoz tridenni) , ani vodu neberu - vic si me hlida a porad po me leze - do klina a muchlat a hormon chodici.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 20:10
- Nahlásit

Fifi
Nazdárek tetka Takže ty si takhle užíváš psí blemcací lásky.No to je super. Gordon po mě taky pořád leze i bez falešky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 20:15
- Nahlásit

Pastelka
Gordon po mě taky pořád leze i bez falešky.
Jako zkousi ty smesne pohyby?
A jinak taky ahojda. A naky fotky z vystavni premiery nemas??

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 20:21
- Nahlásit

Fifi
Ona za vratama taky blafe, jako když by chtěla někoho sežrat, ale jen na ni promluví, tak zkrotne.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 20:22
- Nahlásit

Fifi
Ne, žádný pohyby prostě se vlezle mazlí i přes můj odpor
Foťák jsem sebou sice táhla, ale nakonec nevytáhla Jsem na něj jaksi zabudla....na mojí obhajobu....táhla jsem sebou i prtě dvounohý Já doufám, že nějaký fotky budou na stránkách pořadatele. Loňský tam jsou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 20:37
- Nahlásit

Pastelka
Foťák jsem sebou sice táhla, ale nakonec nevytáhla
Tahla, tahla, nevytahla.. Prte dvounohy - jak se ma?? Vse v paratku?

Pavlina Moravcova
Ona za vratama taky blafe, jako když by chtěla někoho sežrat, ale jen na ni promluví, tak zkrotne.
Tak tohle u nas plati na perdely, besni a pak tututu.. Nevim, proste mam asi jiny modely rtw, pres plot si je ani kamosi nepohladej. Pustim navstevu dovnitr a tulituli.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 20:45
- Nahlásit

Taky se furt dívám, jestli už tam nejsou fotky, ale pořád nic. Jen ty lonský tam furt strašej. Ale vlastně u RTW žádná změna, KV fena je zase stejná.

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání