Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Vombati
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 22:44
- Nahlásit

Nikita Možnost pořádat bonitace je prima, i bez "lakování". Technické provedení je ve fázi příprav (JJ zahájil návrhem vyššího startovného, ale nepovažuji to za dobrou cestu). V okamžiku, kdy bude B plně domluveno, bude mít JJ vstupní data a nebude se muset uchylovat ke spekulacím.
ad - Nutnost bonitace - jak prošlo diskusí na schůzi: Nikoli nustnost, ale dát možnost majitelům, aby si vybrali. A opět nicneříkající protesty "někoho" mezi Nezamyslicemi a Prahou - já skutečně nějak ty anonymy bázně nechápu. Naopak předseda má výborný nápad na DVD s přesným povahovým testem pro všechny organizátory!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 22:48
- Nahlásit

Vombati
V okamžiku, kdy bude B plně domluveno, bude mít JJ vstupní data a nebude se muset uchylovat ke spekulacím
To bude nuda v Brně a nejen tam

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 22:55
- Nahlásit

Vombati
Chapu spravne, ze kdyz jsem dejme tomu clenem pobocky nebo treba jen klubu - ze mam svobodnou volbu si vybrat, kam jit zbonitovat? Cili je jen a jen na cloveku, co si zvoli? Lze bonitovat u pobocky, aniz bych byla jejim clenem, presto clenem rkcr? (ryze hypoteticka otazka)...

Vombati
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 22:59
- Nahlásit

Fifi
Ano, kterýkoli člen si může vybrat, kde chce bonitovat či splnit svod dorostu. Příslušnost k Pobočce není k ničemu zavazující ani upřednostňující. Bonitace je stále RKČR a probíhá za přítomnosti UPCH a rozhodčích.

J_J
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 07:44
- Nahlásit

nemam slov to je presne ono - "nemam averzi...resim vse hned" ....proto odpoved az vecer chvilku po mem odpojeni z ICQ ale to jsem cekal. zde plati jen ta vase slova...vsak si kazdy muze udelat svuj usudek

J_J
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 07:46
- Nahlásit

jedine dodam - ze pravda kastelan tam nebyl ale vedouci hospody nas nekolikrat upozornil, predsednictvo take ze se musi koncit... ale to by nebyla Nikita aby nedala koment k necemu co se ji netyka

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 09:21
- Nahlásit

ati
pošlu ti aktuální foto z víkendu, na web to ani nedávej, protože jsou příšerný, vobludu nelze vyfotit, aby nebyla rozmazaná

ati
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 09:41
- Nahlásit

Kalliope
vobludu,to mluvíš o té krásné prdelince? jduse mrknout

J_J
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 09:45
- Nahlásit

Kalliope hod to sem, beztak na to cekas

ati
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 09:46
- Nahlásit

Kalliope
nic nemám

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 10:00
- Nahlásit

ati
tak ještě chvilku počkej, mám problémy s centrumem, do 5 min. bys to tam měla mít, posílám z jiného mailu

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 10:04
- Nahlásit

J_J
na co čekám, hele tys v poslední době nějaký moc přemoudřelý, nezdá se ti

J_J
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 10:33
- Nahlásit

Kalliope stale , tak proc pises "ani snad nedavej" ...to je jak vyzva - dej to tam

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 10:41
- Nahlásit

J_J
ty bláho, furt musíš do něčeho šťourat, řikám aby to tam nedávala, protože kvalita těch fotek je příšerná, navíc už tam nějaký fotky co jsem posílala má, tak ať tam není jenom ejmule, ty chytrolíne. že já se tu s tebou vůbec vybavuju

ati
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 11:12
- Nahlásit

Kalliope
jednu jsem přidala-čekání na Píďu

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 11:35
- Nahlásit

ati
jj, tak ta jedna docela jde, dobrý

Kristýna
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 16:46
- Nahlásit

Tak pokud Jiřmil dovolí, ráda bych se vrátila k všedním tématům typu blech apod. a sdělila následující.
S Barunčinými plodnými se dostavil(tak jako každé hárání) i žihaný pes z neznámých končin.
Už mě opravdu nebavilo neustále ho vyhánět a řešit zabezpečení kotce a další tohoto se týkající věci.(Přece jsem ji neuchovnila pro takového křížence) A tak jsem ho odchytila a zavolala městskou policii.
Po půlhodině čekání, při které jsem už zvažovala, že si ho i nechám(umí sedni a pac a když jsem mu řekla, že bych si ho i nechala, tak si lehl na záda ), přijeli dva mladí policajti typu Bob a Bobek králíci z klobouku, kteří se Pejska báli víc, než on jich, a po tom, co na ně vyjel, když se mu snažili dát náhubek, zavolali policajta kynologa, na kterého jsme cekali další půlhodinu.
Když dorazil, dostal Pejsek policejní obojek a vodítko(vše jsem mu nasazovala já... ), byl naložen na kožené sedačky v policejním autě a odjel za dalším, mnou již neznámým, dobrodružstvím.
A já se po hodině čekání dostala domů a ted u polívky pomalu rozmrzám.

P.S.nes jsem měla jízdy v autoškole a zvládla jsem provoz OSTRAVY!!!!

ati
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 07:49
- Nahlásit

Kristýna
kolik bylo po Ostravě mrtvých?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 09:51
- Nahlásit

ati
nikdo všichni totiž chodili kanálama, když se dozvěděli, že Ostravou projíždí fitipaldi

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 09:53
- Nahlásit

zítra mi přijede do Chebu profesor z Práglu na konzultaci baklářský práce, ale já nemám ještě ani osnovu , navíc se musím učit na páteční zkoušku, nějak mi to nevychází, svým nezodpovědným přístupem si zadělávám na velké problémy

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:41
- Nahlásit

Kalliope
hlavne, ze mas cas nam to tu napsat...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:43 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Petra_ruza
joo, protože na vás si čas vždycky najdu, ale co mě má asi tak táhnout za plesnivým dědkem jeho charisma to asi nebude

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:05
- Nahlásit

Kalliope
jeho moudrost

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:10
- Nahlásit

Petra_ruza
pane bože jen to ne, to už bych byla jak Kováčová, která říká, že na tý jeho žábě na prameni je nejvíc sexy mozek Inteligence a moudrost taky nejsou vše

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:16
- Nahlásit

Kalliope
to už bych byla jak Kováčová, která říká, že na tý jeho žábě na prameni je nejvíc sexy mozek
Ty mas s profesorem nejake postranni umysly?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:23
- Nahlásit

A jsme byly s Kremylkem pres dve hodinky v lese, s kamosem dogousem. Nikde ani noha, az na zajeci pacicky, ktery jim vyrazily pred frnakama. A jelikoz se to ve dvou lepe tahne, vydali se coklove na kratky vylet, obkrouzili kolem nas a vratili se. Naprdla me poradne, kdyz to zkusila podruhy, mela jsem kosmicky zrychleni a bylo bububu. Pak uz jsem mela to nejhodnejsi stvoreni pod sluncem.

Mel
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:25
- Nahlásit

Fifi
mela jsem kosmicky zrychleni a bylo bububu
simtě, tu chceš veřejně tvrdit, žes dohnala svýho psa při úprku za zajícem???

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:30
- Nahlásit

Mel
Nechci. Jenze ma smulu, ze ji znam az moc dobre, uz ve chvili, kdy se nasponovala (to byla kousek ode mne) tak jsem pridala do kroku, zaznelo me NE - ona nedbala a kdyz se chtela rozebehnout, tak se ji nejakym zahadnym zpusobem zamotalo voditko do nohou a ja ji dobehla. A jako bububu - dodavam, drobne cuknuti a buzeracka - to ji staci.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:53
- Nahlásit

ati
Náhodou ani jeden! Teda málem byl zabit jeden rom,ale ne moji vinou...mu to patrilo

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:55
- Nahlásit

Kristýna
Kdy mas dalsi jizdy?

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání