| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:05
- Nahlásit
Fifi
jj, včera jsem ho před naším barákem málem přejela autem... uvidíme, jestli to vůbec přežije, je malinkej a našla jsem ho dost pozdě, tak snad nebyl moc podchlazenej. Dneska ho zvážím, ale tipuju, že bude mít tak 20 deka max.... a vůbec se nechce choulit do kuličky, normálně ho vezmu do rukou a on leží a je spokojenej My už měli ježka doma přes loňskou zimu, Gary byl do něj děsně zamilovanej, ale věděl, že nesmí, tak ho jen pozoroval (teda pod mym dohledem, nevím, co by dělal, kdybych tam nebyla)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:16
- Nahlásit
Mel
Tak drzim bodlince palce, at uspesne prezimuje!
A cim se to odblechovava?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:35
- Nahlásit
Fifi
včera jsem prohledala kde co, ale našla jsem na blechy jenom obojek, ten by ježečkovi asi nepadl, tak cestou do hospy jsme se stavili ve zveráku a koupila jsem arpalit. Papat bude Garyho granule, zkusím mu dát maso (to doporučujou, ale ten minulej ježek ho stejně nežral) a zase mě zruinuje pravidelný nákup moučných červů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:39
- Nahlásit
Mel
Ty jo, arpalit? jako ten slabsi, pro kocky? nemuze ho to otravit?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:19
- Nahlásit
Fifi
slabší neměli, mám nějak univerzál, co je i na hady.... zatím žíje a spokojeně papká - teda ráno tomu tak bylo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:23
- Nahlásit
Mel
Tak nafotit!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:42
- Nahlásit
Fifi
jasně, dneska bude vážení a focení
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:00 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Kalliope
Abys vedela:
Způsob celkového hodnocení povahových vlastností.
Celkově se posuzují převládající nervové procesy (vzruch a útlum a jejich síla, vyrovnanost a pohyblivost), sebevědomí a nedůvěřivost, temperament a obranná reakce.
Kód:
1 - povahově slabý, převládá útlum, nesnadno přizpůsobivý, zcela bázlivý, pomalý, bojí se střelby
2 - převládají procesy útlumu, nedůvěřivý, nejistý, málo aktivní, lekavý, pasivní obranná reakce s náznaky útočnosti (zezadu), výrazně citlivý na cizí zvuky
3 - převládají procesy podráždění, nevyrovnaný, dráždivý, nedůvěřivý, nervózní, prudké reakce, místy agresivní, převládá pasivně obranná reakce
4 - silné procesy podráždění a útlumu, převládá podráždění, ostražitý, méně sebevědomý, nedůvěřivý, výrazně temperamentní, hůře ovladatelný, aktivní obranná reakce
5 - vzruch a útlum v rovnováze, výborná pohyblivost nervových procesů, dobře přechází z podráždění do klidu, sebevědomý, omezená nedůvěřivost, dobře ovladatelný, středně temperamentní, pozorný, tvrdý, aktivní obranná reakce
6 - dobře vzrušivý, dobře pohyblivé nervové procesy, sebevědomý, důvěřivý, klidný, aktivní obranná reakce
7 - nízká pohyblivost nervových procesů, důvěřivý, sebevědomý, nadměrně klidný, obtížně vydrážditelný, omezená aktivní až pasivní obranná reakce
8 - zpomalený průběh nervových procesů, důvěřivý, na pomocníka reaguje pomalu, nízká aktivita, neútočí
9 - pomalý průběh nervových procesů, důvěřivý, apatický, omezená aktivita, na pomocníka nereaguje, nebojovný
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:09
- Nahlásit
KalliopeMel
Děkuju.
Přebonitovat myslím lze,ale musíse složit vyšší zkouška. A nevím jestli by se mi jeste chtělo tak nervovat, kdybychom náhodou tu zkoušku udělaly...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:09 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Petra_ruza
aha, díky , ty jsi tak hodná a chytrá
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:18
- Nahlásit
Kalliope
ty jsi tak hodná a chytrá
nemas zac - Vlada mi poslal link - ja to taky nemohla najit
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 17:00
- Nahlásit
Petra_ruza
koho mi to jenom připomíná...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 17:01
- Nahlásit
Kristýna
névim...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 17:24
- Nahlásit
Kristýna
taky gratuluji
Jinak kašli na kod,nikdo to nesleduje a daleko důležitější je , jaká bude čubina dávat štěnda.
Ono to moc s povahou psa nesedí, měla jsem čubu cholerika , podle mě 3 jak vyšitá a dostala 5, jelikož ji zrovna nikdo to ráno nenaštval. Pohodová a vyrovnaná, dle rozhodčího šikovná fena dostala 7
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 18:19
- Nahlásit
ati
Tak aspon se ted muzu utesovat(až me Barbora bude svou ,,laxností" štvát), že mám 7 zvíře a tohle se mi jenom zdá
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 19:19
- Nahlásit
Kristýna
jj přesně tak,taky vysvětluju kolemjdoucím ,že ta černá bestie,kterou sundávám z plotu je naprosto flegmatické,těžko vydrážditelné zvíře a že ty vyceněné tesáky má proto,že se na ně směje
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 19:34
- Nahlásit
ati
Zrovna dneska jsem si připomínala onu sedmičkovou povahu, když jsem byla s Baruš venku a ona z radosti lítala jako střevo a tahala mě na vodítku. Vždy vyletěla za nějakým padajícím listem či jinou blbostí a já za ní. Teda ale ve značnem časovém intervalu, než se vydráždila (zhruba 10-15minut).
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:30
- Nahlásit
Tak tady je náš pichlavej krasavec
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:37
- Nahlásit
Mel
Ten je fesakovskej a malinkateeej! Tak at se mu dari a na jare zvesela vybehne do prirody!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 22:45 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Mel
to bych takovou fotku neudelala ani s nasim pulpitbulem
http://www.ing-rtw.estranky.cz/fotoalbum/psi-zivot /jarni-prazdniny/original/301
http://www.ing-rtw.estranky.cz/fotoalbum/psi-zivot /sepekov-2007/original/576
|
Vombati
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 23:12
- Nahlásit
Petra - polopitbul na drátěném mostě se jednoduše vytahoval - běhal sem a tam s opičícím se rotvíkem v zádech, aby ukázal, že se ani zbla nebojí....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 23:26
- Nahlásit
Petra_ruza
no, von Gary chudák je z něj celej na větvi
pořád otravuje, musela jsem ježka strčit do garáže, protože když byl v kuchyni, tak mě furt lákal k němu, abych mu ho vyndala... leží u něj a celej se klepe (to ležení už má naučený z loňska, to jsme taky měli doma ježka).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 12:41
- Nahlásit
Tak jsem odvazne vyrazila na urad vymenit RP. Zmitaly mnou desive predstavy o nekolikahodinove fronte, o znechucenych urednicich a nasratych lidech.
Opak byl pravdou. Nikde ani noha a vse vyrizeno za cca 5 minut. Jeste ted si pripadam jak ve snu.
A nas Zrzek ma zrejme masochisticke sklony se smyslem pro humor. Vylezl z pudy, usadil se na strese do dvora a provokativne cumi na besnici psice. Cekam, jestli driv slehne perdela nebo rotvice nebo jestli ho silou svych hlasu setresou dolu.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 13:28
- Nahlásit
Fifi
V tom pripade si zkus dojit na prazsky magistrat ... dostanes cislo rekneme 654 a pri pohledu na tabuli zjistis, ze se momentalne obsluhuji cisilka tak kolem 70
Jeeee, ta cica je kraaasna - presne podobnyho meli sousedi, muj oblibenec, rikali mu Padouch (nomen = omen ), nevynechal ale zadnou rvacku, az se mu to jednou stalo osudnym
masochisticke sklony Spis je to maly humorny sadista
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 13:35
- Nahlásit
Roxana
Dej pokoj s prazskym magistratem, ja byla jinde, a fakt mi to zvedlo naladu.
Sado-maso sklony ma, protoze se na tom uzkym prkne ruzne protahuje, mota, cekam, kdy se z vysky skutali do psich chrtanu. Zrzek je jen "pracovni" nazev, ja jim radsi extra jmena nedavam, protoze tu je to silne prirodni vyber, jsem zvedava, kolik jich budeme mit na jare...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 13:41
- Nahlásit
Fifi
Dej pokoj s prazskym magistratem - dyk jo, to ja abys si toho vazila
protoze se na tom uzkym prkne ruzne protahuje, mota, cekam, kdy se z vysky skutali do psich chrtanu. - pan je zrejme fanda adrenilanovych sportu, ze ??
jsem zvedava, kolik jich budeme mit na jare - az budu doma, tak se na prijedu kouknout, jo (teda, jestli si je nechavate .. )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 13:46
- Nahlásit
Roxana
az budu doma, tak se na prijedu kouknout, jo
Jasan, dej vedet, domluvime se A nechavame, ja je vlastne asi pred mesicem privezla od kamosky, neb ty nase puvodni, co nas adoptovaly (jednu dobu jich bylo i 8) nekdo postupne otravil, neco prejelo auto, neco zakous perdel.. Takze nam bylo smutno. Ted uz je zase veselo.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 13:48
- Nahlásit
Fifi
odvážný to kocour
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 13:52
- Nahlásit
ati
budeš mít teď chvilku času, písnu ti maila, potřebovala bych s něčím poradit.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 13:53
- Nahlásit
Fifi
jednu dobu jich bylo i 8 - ty brdane, to vas barak mysi obchazeli z uctivy vzdalenosti, co ??
To teda vedet dam, si nemysli !
|