Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 18:02
- Nahlásit

ati
o UPCH byl zajemce - jeden )
Nejvic bylo potencionalnich vycvikaru

J_J
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 18:04
- Nahlásit

ati no vidis - mohla bys byt OPCH - oblastni a jinak treba nebyl zajem o mistopredsedu

Mel
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 19:50
- Nahlásit

Dneska jsme byli na závodech v Rychetech a kategorii ZVV1 vyhrála taková moc šikovná rotvička. Akorát já blbec jsem zapomněla jméno její i psovoda.... Ale byla fakt skvělá

J_J
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 19:51
- Nahlásit

Mel a nebyl to Michal Prokes s Almou? - takovy vysoky kluk

Mel
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 19:54
- Nahlásit

J_J
jo, možná... jak se jmenuje ta čuba dál?

J_J
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 21:15 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit

Mel ze Škvorce

Mel
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 22:50
- Nahlásit

J_J
jj, to jsou oni
Taková čuba by se mi líbila, byla celkem rychlá

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 07:53 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit

jedna poznamka k bonitacim u pobocek- je to trosku nedoresene.
Kdyz pujdu na bonitaci od RKCR - zaplatim 500 a hotovo. kdyz pujdu na pobocky zaplatim 500kc plus jeste musim zaplatit rozhodciho pro exterier, rozhodciho pro vykon a figuranty...takze to je "salamounske" od RKCR ono cestaky dvoum rozhodcimi a min. 1fig. plus posouzovne...to je docela palka.

Vombati
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:31
- Nahlásit

J_J A proč jsi o tom přesvědčen?

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:34
- Nahlásit

Vombati tak to bylo receno-vysvetleno byvalou predsedkyni, uz na to byl dotaz

Vombati
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:47
- Nahlásit

Myslím, že je to starost jen a jen členů Poboček a současného vedení... Divné, že máš starost Ty jako nečlen, že kdosi neznámý měl dotaz na bývalou předsedkyni a zároveň ten, který se zuby nehty bránil, aby se o bonitacích na Pobočkách hlasovalo

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:52
- Nahlásit

Vombati jsi asi nedavala pozor na schuzi ja hlasoval pro a nikdo nerekl ze do zadne pobocky nevstoupim

Vombati
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:56
- Nahlásit

Je mi líto, že zatahuješ svůj osobní postoj do této diskuse a myslím, že nikomu účastnému schůze neuniklo halasení - "Nebylo na programu dopředu, nelze hlasovat!!" (které ukončila až J. Vohanková). Promiňte všichni, někdy je ale na rýpání nepřejících nutné reagovat.

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:57 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit

Vombati tak to jsi mimo to nerikal ja a rypes ty a muzu dokazat..schuze je nahrana ale pravda slo to od toho stolu co jsem sedel

Vombati
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:10
- Nahlásit

Existuje klub chovatelů plemene, o jehož chodu rozhoduje Členská schůze, na níž má každý právo přijít, diskutovat, hlasovat, podávat návrhy. Každý máme svůj názor a ne vždy je lze sjednotit (přesně tak to vyjádřila na schůzi pí Buriánková). Přesto zůstává každému možnost diskuse, projevu, utřídění myšlenek. Jsou však i tací lidé (a věřím, že jich není mnoho), kteří po celé jednání mlčky sedí, a nahrávají tak, aby posléze bez přítomnosti ostatních anonymně "rozebírali" a "špinili" to, co mohli veřejně. Čelili by tak názorům ostatních bez ochranné bariéry vlastní klávesnice... Ona je to vizitka každého z nás. A JJ to může dokázat, protože má schůzi nahranou ...

alenas
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:41
- Nahlásit

Jelikoz jsem uz uctovala svod a vim, ze vsechny penize za svod jsem posilala dle instrukci na ucet RKCR, tak si myslim, ze pokud by pobocka mela ze sveho zaplatit celou bonitaci(figurant, rozhodci, plac a veterinar) a penize vybrane za bonitaci odevzdat na ucet klubu trošku jako blbost. Bud da pobocka tyto penize ze sveho(finance za cleny) nebo navisi poplatek za bonitaci - ale kdo to bude chtit platit?? V kazdem pripade z tohoto vyjde RKCR vitezne, neprijde o sve penize a rezii zaplati nekdo jiny. Aspon tak to chapu - nebo je nyni jiny pokyn pro svody a bonitace co se tyka odesilani poplatku za tyto akce????

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:52
- Nahlásit

Vombati opet vedle ...ja ji nahranou nemam to byl "obstul"

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:56 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit

a bohuzel jsou v klubu taci co jim jde jen o "vlastni prospech" nikoliv o klub a proto to v RKCR vypada tak jak vypada. Nastesti ne vsichni jsou takovi.

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 12:00
- Nahlásit

btw: tak kamera co nahrava je na te fotce na mem webu proti J.Markovi(ale jeho neni) pred tou kabelkou

Nikita
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 12:58
- Nahlásit

Hlava 22: Lucka má v plánu bonitaci, na které pobočka těžce prodělá a myslí tím hlavně na sebe a proto ten klub vypadá jak vypadá...
Ještěže to má "obstůl" někdo nahrané.
Tady je zas dobrá vořešárna!

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:03
- Nahlásit

Nikita bingooooooooooooo - prave jsi to rekla - nejde totiz vubec o pobocku

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:04
- Nahlásit

No kdyz to tady tak ctu... Jestli mi fakt neni lip s coklem v polich na kolobezce.

alenas
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:04
- Nahlásit

ad Nikita
je to opravdu tak, nikde nejsou psana pravidla pro uctovani, takze na dotaz, kam s penezmi mi bylo receno, ze patri klubu
tak jsou klubu, ale co z toho ma pobocka??? nic

Vombati
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:11
- Nahlásit

alenas Pobočka má možnost uspořádat bonitaci. Financování není rozhodnuto ani z jedné strany. Jak JJ může dokázat, tak se vedla k financování těchto akcí dlouhá diskuse (JJ se, bohužel, nezapojil). Vše závisí na rozhodnutí členských schůzí všech tří Poboček. Řešení je mnoho. Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody...

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:26
- Nahlásit

no k financovani se moc dlouha diskuse nevedla nebot uz nas vyhazovali ze schuze a bylo nas tam uz jen hrstka.dlouha diskuse byla jen kolem kandidatky, nominace na MS a kolem odvolani Hynka Prochazky.

alenas
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:26
- Nahlásit

ad vombati
je to tak, ale tahle otazka neni doresena, tudiz to ted probiha timto zpusobem, tzn. ze se veskere poplatky plati RKCR na ucet a zbytek jde na naklady pobocek - tedy do zari to tak bylo, proto nechapu, kdyz by se toto nezmenilo, proc by poradani bonitace mel byt pro pobocku prinos. Nehledam duvod, spis se ptam na reseni

alenas
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:27
- Nahlásit

ad Vombati - kam jste posilali penize za svod??? doufam ze take klubu, pokud ne, tak je v tom pekny binec

Vombati
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:48
- Nahlásit

alenas Ve finančních a materiálních otázkách se s důvěrou obracejte na hospodáře RTW - SPORT, neboť toto nespadá do mé kompetence coby kontaktní osoby Pobočky

alenas
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:55
- Nahlásit

ad. vombat - tak toto me skutecne nezajima.
Reseni financovani bonitaci zadny napad????
to je skutecne skoda, ze neni nejaky navrh, pak mi tedy pripada poradani bonitaci za techto podminek pobockou nesmyslne - bohuzel.

Vombati
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:22
- Nahlásit

alenas Tak nějak nevím, proč je to pro nečleny tolik důležité, že Pobočky dostaly možnost pořádat bonitace. A řeší jejich smysluplnost. Pokud je to právo Poboček, pak ho mají a je na nich , jak s ním naloží... Asi jak psal JJ - ono zřejmě nepůjde "vůbec o Pobočky"

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání