| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 18:02
- Nahlásit
ati
o UPCH byl zajemce - jeden )
Nejvic bylo potencionalnich vycvikaru
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 18:04
- Nahlásit
ati no vidis - mohla bys byt OPCH - oblastni a jinak treba nebyl zajem o mistopredsedu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 19:50
- Nahlásit
Dneska jsme byli na závodech v Rychetech a kategorii ZVV1 vyhrála taková moc šikovná rotvička. Akorát já blbec jsem zapomněla jméno její i psovoda.... Ale byla fakt skvělá
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 19:51
- Nahlásit
Mel a nebyl to Michal Prokes s Almou? - takovy vysoky kluk
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 19:54
- Nahlásit
J_J
jo, možná... jak se jmenuje ta čuba dál?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 21:15 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit
Mel ze Škvorce
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 22:50
- Nahlásit
J_J
jj, to jsou oni
Taková čuba by se mi líbila, byla celkem rychlá
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 07:53 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit
jedna poznamka k bonitacim u pobocek- je to trosku nedoresene.
Kdyz pujdu na bonitaci od RKCR - zaplatim 500 a hotovo. kdyz pujdu na pobocky zaplatim 500kc plus jeste musim zaplatit rozhodciho pro exterier, rozhodciho pro vykon a figuranty...takze to je "salamounske" od RKCR ono cestaky dvoum rozhodcimi a min. 1fig. plus posouzovne...to je docela palka.
|
Vombati
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:31
- Nahlásit
J_J A proč jsi o tom přesvědčen?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:34
- Nahlásit
Vombati tak to bylo receno-vysvetleno byvalou predsedkyni, uz na to byl dotaz
|
Vombati
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:47
- Nahlásit
Myslím, že je to starost jen a jen členů Poboček a současného vedení... Divné, že máš starost Ty jako nečlen, že kdosi neznámý měl dotaz na bývalou předsedkyni a zároveň ten, který se zuby nehty bránil, aby se o bonitacích na Pobočkách hlasovalo
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:52
- Nahlásit
Vombati jsi asi nedavala pozor na schuzi ja hlasoval pro a nikdo nerekl ze do zadne pobocky nevstoupim
|
Vombati
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:56
- Nahlásit
Je mi líto, že zatahuješ svůj osobní postoj do této diskuse a myslím, že nikomu účastnému schůze neuniklo halasení - "Nebylo na programu dopředu, nelze hlasovat!!" (které ukončila až J. Vohanková). Promiňte všichni, někdy je ale na rýpání nepřejících nutné reagovat.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:57 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit
Vombati tak to jsi mimo to nerikal ja a rypes ty a muzu dokazat..schuze je nahrana ale pravda slo to od toho stolu co jsem sedel
|
Vombati
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:10
- Nahlásit
Existuje klub chovatelů plemene, o jehož chodu rozhoduje Členská schůze, na níž má každý právo přijít, diskutovat, hlasovat, podávat návrhy. Každý máme svůj názor a ne vždy je lze sjednotit (přesně tak to vyjádřila na schůzi pí Buriánková). Přesto zůstává každému možnost diskuse, projevu, utřídění myšlenek. Jsou však i tací lidé (a věřím, že jich není mnoho), kteří po celé jednání mlčky sedí, a nahrávají tak, aby posléze bez přítomnosti ostatních anonymně "rozebírali" a "špinili" to, co mohli veřejně. Čelili by tak názorům ostatních bez ochranné bariéry vlastní klávesnice... Ona je to vizitka každého z nás. A JJ to může dokázat, protože má schůzi nahranou ...
|
alenas
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:41
- Nahlásit
Jelikoz jsem uz uctovala svod a vim, ze vsechny penize za svod jsem posilala dle instrukci na ucet RKCR, tak si myslim, ze pokud by pobocka mela ze sveho zaplatit celou bonitaci(figurant, rozhodci, plac a veterinar) a penize vybrane za bonitaci odevzdat na ucet klubu trošku jako blbost. Bud da pobocka tyto penize ze sveho(finance za cleny) nebo navisi poplatek za bonitaci - ale kdo to bude chtit platit?? V kazdem pripade z tohoto vyjde RKCR vitezne, neprijde o sve penize a rezii zaplati nekdo jiny. Aspon tak to chapu - nebo je nyni jiny pokyn pro svody a bonitace co se tyka odesilani poplatku za tyto akce????
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:52
- Nahlásit
Vombati opet vedle ...ja ji nahranou nemam to byl "obstul"
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:56 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit
a bohuzel jsou v klubu taci co jim jde jen o "vlastni prospech" nikoliv o klub a proto to v RKCR vypada tak jak vypada. Nastesti ne vsichni jsou takovi.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 12:00
- Nahlásit
btw: tak kamera co nahrava je na te fotce na mem webu proti J.Markovi(ale jeho neni) pred tou kabelkou
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 12:58
- Nahlásit
Hlava 22: Lucka má v plánu bonitaci, na které pobočka těžce prodělá a myslí tím hlavně na sebe a proto ten klub vypadá jak vypadá...
Ještěže to má "obstůl" někdo nahrané.
Tady je zas dobrá vořešárna!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:03
- Nahlásit
Nikita bingooooooooooooo - prave jsi to rekla - nejde totiz vubec o pobocku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:04
- Nahlásit
No kdyz to tady tak ctu... Jestli mi fakt neni lip s coklem v polich na kolobezce.
|
alenas
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:04
- Nahlásit
ad Nikita
je to opravdu tak, nikde nejsou psana pravidla pro uctovani, takze na dotaz, kam s penezmi mi bylo receno, ze patri klubu
tak jsou klubu, ale co z toho ma pobocka??? nic
|
Vombati
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:11
- Nahlásit
alenas Pobočka má možnost uspořádat bonitaci. Financování není rozhodnuto ani z jedné strany. Jak JJ může dokázat, tak se vedla k financování těchto akcí dlouhá diskuse (JJ se, bohužel, nezapojil). Vše závisí na rozhodnutí členských schůzí všech tří Poboček. Řešení je mnoho. Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:26
- Nahlásit
no k financovani se moc dlouha diskuse nevedla nebot uz nas vyhazovali ze schuze a bylo nas tam uz jen hrstka.dlouha diskuse byla jen kolem kandidatky, nominace na MS a kolem odvolani Hynka Prochazky.
|
alenas
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:26
- Nahlásit
ad vombati
je to tak, ale tahle otazka neni doresena, tudiz to ted probiha timto zpusobem, tzn. ze se veskere poplatky plati RKCR na ucet a zbytek jde na naklady pobocek - tedy do zari to tak bylo , proto nechapu, kdyz by se toto nezmenilo, proc by poradani bonitace mel byt pro pobocku prinos. Nehledam duvod, spis se ptam na reseni
|
alenas
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:27
- Nahlásit
ad Vombati - kam jste posilali penize za svod??? doufam ze take klubu, pokud ne, tak je v tom pekny binec
|
Vombati
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:48
- Nahlásit
alenas Ve finančních a materiálních otázkách se s důvěrou obracejte na hospodáře RTW - SPORT, neboť toto nespadá do mé kompetence coby kontaktní osoby Pobočky
|
alenas
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 13:55
- Nahlásit
ad. vombat - tak toto me skutecne nezajima .
Reseni financovani bonitaci zadny napad????
to je skutecne skoda, ze neni nejaky navrh, pak mi tedy pripada poradani bonitaci za techto podminek pobockou nesmyslne - bohuzel.
|
Vombati
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:22
- Nahlásit
alenas Tak nějak nevím, proč je to pro nečleny tolik důležité, že Pobočky dostaly možnost pořádat bonitace. A řeší jejich smysluplnost. Pokud je to právo Poboček, pak ho mají a je na nich , jak s ním naloží... Asi jak psal JJ - ono zřejmě nepůjde "vůbec o Pobočky"
|