Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
alenas
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:27
- Nahlásit

ad.vombat
cekala jsem tuto odpoved . Tato moznost byla drive i pro svody a proto se ptam, neb me vubec nenapadlo, ze si pobocka napr. musi ze sveho zaplatit i veterinare. Ale je fakt, ze jako jiz neclenu pobocky mi do toho nic neni a jako clen RKCR si o tom mohu myslet sve

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:27
- Nahlásit

Fifi
No kdyz to tady tak ctu... Jestli mi fakt neni lip s coklem v polich na kolobezce

tak tak Ještě že jsem neutrální

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:31
- Nahlásit

uz to nechme byt, pokud vsem clenum kazde pobocky je jedno ze budou dotovat par psu co jde na bonitaci na ukor ostatnich clenu je to preci jejich vec.
Vsichni vi, ze je to tak jak se to schvalilo pro ne nevyhodne a ze na tom "vydela" jen ten co bude bonitovat.Penize vsech z pobocky se daji pro "jedince".

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:39
- Nahlásit

Kalliope ty take jezdis na kolobezce po polich?

Vombati
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:40
- Nahlásit

J_J Ale Jiří, nemanipuluj...přeci nebude většina schvalovat něco, co jak "všichni" vědí je nevýhodné... Ty sám nevíš, jak budou bonitace financovány a už teď rozséváš nevraživost, že někdo na někoho doplácí a někdo vydělá.
Ono je to velmi jednoduché něco pohanět, ale musíš k tomu mít vstupní data a ne se ohánět výrazy "všichni vědí"..."Každému je jasné"..."lidi se ptají"...
Nezaštiťuj se nicneříkající většinou, protože konkrétné většina hlasovala.
alenas Co se týče veterináře, též nemáte pravdu a zveřejňujete ji. Pokud Vám jde o finance s podklady, opět Vám radím kontaktovat hospodáře tak, aby ve veřejném médiu nebylo dojmu, že "všichni platí na někoho"

alenas
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:43
- Nahlásit

ad vombat
me bylo receno i veterinare, nakonec jsem castku odecetla a poslala bez ni, to mate pravdu

alenas
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:44
- Nahlásit

Jinak jsem se jen ptala, zrejme je zakazano i to - neclenum pobocky . Nechapala jsem smysl a dal nechapu, ale nic mi do asi neni

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:45
- Nahlásit

Vombati manipulujes ty. ja rekl to co se odhlasovalo a jak to je. to ze to je nevyhodne je jasne. takze duvod proc by delala pobocka vlastni bonitaci je take zrejme - krom teda tebe,ty nevis .

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:47
- Nahlásit

a popravde ani ja nevedel ze to je tak nevyhodne kdyz se hlasovalo o moznosti poradat a myslim ze nejsem jediny.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:19
- Nahlásit

J_J
ne já jezdim po prde*i na blátě, když Píďa zdrahá za srnou a já v těsným závěsu za nim

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:22
- Nahlásit

Kalliope tak sem hod fotky

crazy_horse
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:29
- Nahlásit

J_J
takze duvod proc by delala pobocka vlastni bonitaci je take zrejme

jo? proc podle tebe?

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:36
- Nahlásit

crazy_horse to snad nemusim rikat. myslim, ze to nekterym dojde a tem co ne...tak ne no

crazy_horse
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:39
- Nahlásit

J_J
no mne prave jde o to, abys napsal konkretne, o co jde. protoze nemusim delat blbyho, abych to nechapal. Jestli chces rict, ze to bude davacka, tak byt ten konkretni rozhodci, tak ti slapnu na kule.

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:42
- Nahlásit

crazy_horse kolik bonitovalo vloni psu? myslis ze je vazne nutne mit dalsi bonitace? uz ted se rve ze jsou nesrovnatelne podminky mezi prahou a nezamyslicema (praha - 2figuranti, nezamky-1). psu tolik neni a proc by mel ted par psu co pujde si samotni jeste platit 2rozhodci a figuranty navic kdyz muzou na nejakou pod RKCR jen za 500?

crazy_horse
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:52
- Nahlásit

J_J
to je jina vec. to je samozrejme na zvazeni klubu, resp. pobocky. pokud si to nekdo vezme na triko a prijedou lidi, jen dobre. pokud ne, pouceni pro ostatni. mne slo ale o ten podton, ktery se nese uz nejakou dobu na tema pobockovych akci.

crazy_horse
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:53
- Nahlásit

J_J
pokud bude mit nekdo bonitaci "za bukem", tak se mu vyplati drazsi startovne, nez stovky kilometru autem a o par korun nizsi poplatek.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:58
- Nahlásit

Jsem zvedava na zapis ze schuze. Schvalily se bonitace pro pobocky. Ted tu JJ tvrdi, ze je to tuuuze nevyhodne. Tak proc si tu ruku zvedal? Protoze popravde ani ja nevedel ze to je tak nevyhodne kdyz se hlasovalo o moznosti poradat a myslim ze nejsem jediny. ???
myslis ze je vazne nutne mit dalsi bonitace? uz ted se rve ze jsou nesrovnatelne podminky mezi prahou a nezamyslicema (praha - 2figuranti, nezamky-1). psu tolik neni a proc by mel ted par psu co pujde si samotni jeste platit 2rozhodci a figuranty navic kdyz muzou na nejakou pod RKCR jen za 500?
Fakt nechapu, co ti tak lezi v zaludku. Schuze neco odhlasovala, a TED tu budes vytvaret dusno?

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:02
- Nahlásit

crazy_horse ad. zabukem...o tom neni zadna. ale kolik lidi to ma "za bukem". A jak jsem uz psal, to hlasovani bylo uz v dobe kdy chtela vetsina domu(abych se nedotkl Lucky - ona mozna ne) a tak se nedoresilo financovani. samotne schvaleni ze "SMI" proste dle meho nic neresi a neni zadny prinos. Znovu opakuju kdyz si kterakoliv pobocka schvali ze zaplati nekolik svym clenum ze spolecnych penez rozhodciho proc ne..je to jejich vec. Slo mi o to aby to pobocky nebrali jako "super" a snazili se to nejak dotahnout. Ono "nizsi poplatek" je zavadejici -dnes to s financema neni nic slavneho a musis pozvat rozhodciho pro exterier,pro vykon-posuzovne,cestak,figuraty..takze jsi v radu tisicu a pri poctu psu na bonitaci do 10 je to docela znat. Neni to jako kdyz prijede na zkousky rozhodci z "vedlejsi" vesnice(jeden rozhodci).

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:05
- Nahlásit

Fifi ja zapomnel ze se na foru nesmi mluvit o tom co by bylo potreba zmenit, udelat pro rotviky atd...ale jen o blechach,jezcich a kockach

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:11
- Nahlásit

J_J
ja zapomnel ze se na foru nesmi mluvit o tom co by bylo potreba zmenit, udelat pro rotviky atd...ale jen o blechach,jezcich a kockach
Ale jdi ty... Na kolobezku si zapomnel!
Me to jen prijde, ze tu rozebiras neco s krizkem po funuse, a kdo nebyl na schuzi, tak zde muze ziskat dojem, ze pobocky budou mit bonitaci ala "davacka" - presne, jak psal Konik. Pokud jsem spravne cetla Lucku, tak se financovani bude resit v ramci pobocek a klubu.

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:12
- Nahlásit

Fifi no to mozna proto ze jsi tam nebyla. a to proc mi to lezi v zaludku je to ze Lucka prave lakuje cleny pobocky a ne jen je s tim jak je to fajn ze muzou jednou rocne delat bonitaci. proste kdyz rekne A ma rict i B. A zatim to moc fajn neni

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:15
- Nahlásit

radsi tam ale hodte ty jezky a kolobezky

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:16
- Nahlásit

J_J
Neni to tak dlouho, cos byl tez clenem jiste pobocky, ze?
A ostatni pobocky tedy o poradani bonitaci nepremysli?
Lucka prave lakuje cleny pobocky a ne jen je s tim jak je to fajn ze muzou jednou rocne delat bonitaci.
Cim je lakuje?

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:21
- Nahlásit

Fifi uz v tom nechci stourat - zucastneni vedi cim.

Vombati
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:27
- Nahlásit

Fifi To je osobní averze JJ proti mé osobě, nazvěme to pravým jménem. Jen mne mrzí, že s tím jako srab vystupuje zde a neřekl mi to do očí, když jsme proti sobě seděli 8 hodin v sobou. Já zášť necítím, vše řeším hned a na místě. Ale jak už jsem psala - vizitku si děláme každý sám. Možná by stálo za úvahu, aby JJ otevřel nové fórum...

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:31 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit

Vombati ja zadnou averzi nemam

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:33
- Nahlásit

ad. vizitku si delame kazdy sam - tak tak..ono ti to snad jednou dojde.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:44
- Nahlásit

Inu, tak ted holky prohnaly na dvorku Zrzka. Mel namale. At jsme zase u tech kocek, a blech a jezku..

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:45
- Nahlásit

Fifitak sem hod aspon fotky, at se odlehci

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání