Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:14
- Nahlásit

Terri
černé chlupy máme všude...
Když je srst zralá na trimování, tak s tímhle musíš počítat, chce to aspoň prohrabávat hrabkama. Já na to kašlu, to se přiznám, ale já psy nemám v bytě, tak mi ten bordel nevadí.

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:33
- Nahlásit

Nikita
chce to aspoň prohrabávat hrabkama
dělala jsem co týden, teď to trošku flákám, no je načase prohrabat, je to fakt

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:40
- Nahlásit

Nikita
ale já psy nemám v bytě, tak mi ten bordel nevadí.
To se to pak snadno radi..

Zitra feenecky ceka krasny a zajimavy den. Budou od rana asistovat pri porcovani prasatka. Uz ted vidim ty jejich vytresteny voka, upenlivy pohled... "snad ta kejta upadne, upadni.. neupadne..", Dorota obsadi strategicky nejlepsi pozici tesne pod linkou.. NOze jsou nabrouseny, obvazy a naplasti jsem si tez zakoupila. Buh se mnou.

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 14:10
- Nahlásit

Fifi
Buh se mnou
čkej, já myslela, že budete porcovat prasátko

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 14:16
- Nahlásit

Terri
Ftipneeee. Jen ckej, az budu klepat do klavesnice zkrvavenyma pahylkama misto prstu. Ja jsem schopna si ufiknout kus prstu, ikdyz jen krajim chleba.

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 16:17
- Nahlásit

Fifi
Hlavněže měla tetička ICQ přednášky na téma ochranné pomůcky, že?
Jednalo se o jízdu na koloběžce, aby zas nevznikaly fámy....... A kdopak se potom sám vymlátí a sedře na kostičku?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 16:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Nikita
A kdopak se potom sám vymlátí a sedře na kostičku?
Nikita!!!! Ja upadla decentne, ja do nemocnice nemusela.

na téma ochranné pomůcky, že
Copak mam prase porcovat v helme a rukavicich?

A btw - hlasim, ze kotata stale vsechna zijou, porad mi prijdou malinky, ale lovi, papaji, bumbaji, uz se ode me drzi tak na metr, kdyz jim nesu hamani. Je snad brzo vyfotim, zatim je bruceni fotaku vzdy odradilo.

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 18:24
- Nahlásit

Fifi
Ja upadla decentne, ja do nemocnice nemusela
Ze mne nekapala krev, já si jen pochroumala lokýtek a na RTG jsem jela jen proto, že se mi nelíbilo, že v tom neudržím ani lahváče
Copak mam prase porcovat v helme a rukavicich?
No když tak čtu, čím tady vyhrožuješ - az budu klepat do klavesnice zkrvavenyma pahylkama misto prstu - tak skoro jo
Ještě máš u mne schovanou tu Tvoji radu "seď na prdeli a čum do kraje"

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 18:31
- Nahlásit

Nikita
No když tak čtu, čím tady vyhrožuješ
Nejak naivne cekam vlidne slovo, jakoze neboj, to zvladnes, nekuchnes se a tak. A si budu davat sakra majzla...
eště máš u mne schovanou tu Tvoji radu "seď na prdeli a čum do kraje"
No a ne? co jinyho ti rict, kdyz se rozflakas na rovine? zadny stromy, zadny panely v ceste, ale jen ty sloupky si tam tak zatvrzele v zemi drepely, a neuhnuly..

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 18:56
- Nahlásit

Fifi
Nejak naivne cekam vlidne slovo
co jinyho ti rict, kdyz se rozflakas na rovine?
Vem si helmu a rukavice, teta z neta!

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 19:37
- Nahlásit

Nikita
a vsichni, co mi dnes prali neco zleho. Tak jsem si prave rozkuchla palec, pri krajeni jablek na strudla. Dekuji.

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 19:48
- Nahlásit

Fifi
Šmarjá jak zlého??? Ti celou dobu píšu, ať si vemeš brnění, Ty néééééé - no a vidíš to

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 19:51
- Nahlásit

Nikita
Moje blbost to byla, od mala vim, ze mam veci krajet smerem od tela a bez pritomnosti prstu.. Mi to stve kvuli zitrku. Asi fakt najdu nejaky svarecsky rukavice.

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 20:09
- Nahlásit

Fifi
mam veci krajet smerem od tela
No na to při Tvé vesmírné šiškovnosti taky bacha!
Aby to nedopadlo jak s tou paní, co v kuchyni cosi krájela. Manžel šel okolo a ona se jenom otočila, protože mu chtěla něco říct - a to byste nevěřili, devětkrát se nabod!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 20:10
- Nahlásit

Nikita
a to byste nevěřili, devětkrát se nabod!!
tak to u nas nehrozi

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 20:11
- Nahlásit

Fifi
tak to u nas nehrozi
Ne že bych Ti to přála, přesněji NEPŘEJU TI TO (abych zas později neměla patálie, že za něco můžu, ikdyž zrovna náhodou za nic nemůžu), ale když tak poslední dobou sleduji vývoj Tvé manuální zručnosti,.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 20:17
- Nahlásit

Nikita
ale když tak poslední dobou sleduji vývoj Tvé manuální zručnosti,..
No stane se malokdy, ale kdyz uz, tak uz, no.
A jako devetkrat si nabehnout na nuz, to uz musi byt "drajv"

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 20:18
- Nahlásit

Fifi
devetkrat si nabehnout na nuz, to uz musi byt "drajv"
No to asi jo, ani Ti nevím, jak tenkrát dopadlo to obvinění z vraždy......

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 21:00
- Nahlásit

Fifi
Slečno šikovná, přimlouvám se za to brněníííí Ale kdyby Tě měly brnět nohy, tak to ne
Nikita
Tys byla v nemocnici jo? A to nevíš, že pokud si nabiješ loket nebo zápěstí, tak lahváč neudržíš dobré 3 dny? Leda s velkým absťákem

Nikita
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 00:18 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit

Terri
pokud si nabiješ loket nebo zápěstí, tak lahváč neudržíš dobré 3 dny?
Woe celou dobu jsem čekala, až mi to někdo chytře poradí Já byla ráda, že jsem udržela moč, natož lahváče!
Objevila jsem zajímavé věci - práskačku umí jednou rukou rozepnout kdejakej průměrně zručnej chlap, ale dámy, zkuste ji jednou rukou i ZAPNOUT!
Do špitálu bych jen tak s nějakou hovadinou nejezdila, tomu věř, ale neudržet lahváče, to už je vážný, to jsem prostě MUSELA! Navíc jsem se chtěla svézt v minicooperu, takže za to v podstatě může Pavka

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:09
- Nahlásit

Nikita
Woe celou dobu jsem čekala, až mi to někdo chytře poradí

No ne, víš proč, protože jak jsem slítla z toho kola, tak krom levého boku a hnát jsem měla v prd... pravé zápěstí. A největší problém byl co? No podprda
Takže hluboce s Tebou soucítím
A ta bolest první noc ...
A bez minicooperu

Pavka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:08
- Nahlásit

Nikita
Hele na mě to neházej. Ale jestli budeš hodná, tak ti Mini na příští rok zase objednám

Nikita
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:57
- Nahlásit

Terri
A ta bolest první noc ...
Kdyby jen první... A nejhorší pohrůžka byla "nebo Ti narovnám loket!", to jsem pak radši i skoro poslouchala

Pavka
Hele na mě to neházej. Ale jestli budeš hodná, tak ti Mini na příští rok zase objednám
Na někoho se to hodit musí, uznej
Víš, Mini se svezu ráda, ale na pohotovosti budem mít s panem doktorem třetí výročí a musím dostát nastolené tradici, že přijedu každý rok jiným autem a s nabořenou jinou částí těla

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:46
- Nahlásit

Nikita
No já měla už zápěstí (kůstky) rozdrcené, urvané epikondily i se sval. úpony, takže naražené je ještě rajská hudba Ale tím Tě teda pro Tvou další jízdu autem inspirovat nechci

Nikita
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:49
- Nahlásit

Terri
A pak kdo tu má sebedestrukční sklony...
S rukou už se mi nic nestane, to je v klidu, tradice velí přijet zas s jinou částí těla

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:50 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Nikita
A pak kdo tu má sebedestrukční sklony...

tradice velí přijet zas s jinou částí těla
chceš popovídat, jak vypadá prasklá pánev?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 22:01
- Nahlásit

Tak ted jsem dosedla. Mam toho plny brejle, prsty mam vsechny, smikla jsem se jen trikrat. Leva ruka vypada olepena docela zajimave. A budu mit asi zanet slach, hec hec Mrazaky mrazi, psice se nacpaly, kosticku schroupnuly. Pro jistotu si zitra pujdu oddachnout na zabijacku.

Terri
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 10:28
- Nahlásit

Fifi
Pro jistotu si zitra pujdu oddachnout na zabijacku.
další se SS (sebedestrukční sklony)

Kristýna
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 18:00
- Nahlásit

Máme bonitaci, jsme zbonitovaní!!!!!
A3,B4,F6(tak ode dneška máme vysoko nasazené uši a ne spatně složene ),H1b,J2,L2(což si nemyslím),M1b,T2/7(ačkoliv všichni Baruš typovali na 4)

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 19:45
- Nahlásit

Kristýna
Tak hlavně, že to máte za sebou! Ty uši bych si taky nemyslela... Co prováděla, že má 7?

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání