| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 19:20
- Nahlásit
Mam radost. Zitra si jedu pro kotatka, konecne zase bude plna puda... Mely byt az na vanoce, ale bereme drivejsi vrh. Ehm, tolik ma odbocka od zhaveho tematu rtw.
Dneska se Kremylek vydovadel s kamosem dogousem v lese, docela legrace, zvladat najezdy mamutu.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 20:10
- Nahlásit
Fifi
Tak jsem zvědavá,jak dlouho s perdelem vyrdzí...
Jinak Baruš si ted taky nasla kamaráda, u kterého trávíme min. půl hodiny denně, a celou procházku, než k němu dojdeme, tahá jak o závod...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 20:28
- Nahlásit
Kristýna
Perdel bude mit ke kotatkum vstup zakazan Budou ve stodole a na pude, si je hodne pohlidam, to se neboj. Nehodlam ji cicici rvat ze chrtanu!
Co ma Barus za kamose?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 00:08
- Nahlásit
Fifi
tak snad to všechna koťátka přežijou - u nás bych asi měla obavy...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 14:42
- Nahlásit
Uuuuuz je mam doma! Jsou naaadherny, dva kocouri a kocka, zrzek, modra a mouratej. Jsem cekala, ze budou vyplaseny z cesty, a nic, dustojne vykracely z kennelky a zacaly sondovat pudu. Tak doufam, ze u nas dlouho vydrzej.
Mel
Prezijou, kdyz nebudou blby a nepolezou na dvur, kdyz tam bude smejdit perdel.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 16:30
- Nahlásit
Fifi
Takového dingovitého krížence...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 12:18
- Nahlásit
Kotata prvni noc nikam nezdrhly, rano poslusne sedely na sene a cekaly na gablik. Chtela jsem je vyfotit, ale to se nejdriv budou muset drobet ochocit, jak zavrcel fotak, prchly.
Kristýna
Takového dingovitého krížence...
Foto neni?
Jedete nekdo do Prahy na mvp?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:48
- Nahlásit
Fifi
Ja jedu (chci jet) na kukacku. Nestihli jsme prihlasku...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 15:03
- Nahlásit
Petra_ruza
Kukacko, tak na videnou
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 19:18
- Nahlásit
Fifi
Foto zatím není, ale pokusím se
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 21:27
- Nahlásit
Fifi
tak jo
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 19:21
- Nahlásit
Nazdárek všichni,
prosím o radu. Pomalu začínáme schánět přívěs na psi. Nevíte někdo firmu, ktará je vyrábí nebo případně někoho, kdo by třeba nabízel? Zatím jsem našla jen HST a WT-Metal, ale ty mají pro nás dost vysoké ceny.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 19:50
- Nahlásit
Pavka slysel jsem ze ty od HST maji dost ostre hrany... tihle meli voziky na IFR v nemecku URL jinak kdyz kouknes po webech najdes i dovozce ojetych z nemecka a belgie..cena je pak podstatne lepsi
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 08:24
- Nahlásit
Dobré ráno strýčci Fida...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 08:42
- Nahlásit
Pavka jo ted si kupuje Radek riha jeste se dvouma lidma voziky od Metalu..pry na WUSF kdyz se objednavalo byla vystavni sleva a navic pry maji nejake vyroci zalozeni firmy takze dalsi sleva... pry je 4box -termo vyjde cca na 70
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 08:59
- Nahlásit
JJ
jéé ,to jsem sem přišla právě včas! Taky sháníme vozík,nejlíp 4 místný
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 11:09
- Nahlásit
J_J
Dík za radu, ještě na to mrknu, ale já zase tolik nespěchám. Navíc i těch 70 je pro nás zatím celkem dost. Tak spíš budem hledat mezi staršíma.
Jinak se musím taky trochu pochválit. Jsme vyrazili na zkoušky a úspěšně zvládli:
Ancara SchH/VPG1
Bonnie FPr 1
Bastien FPr 1
Byl to celkem dobrej den.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:41
- Nahlásit
Pavka
Sikulky, velky gratulace!!!!
A ja vyrazim za chvili do HK, Kremyl ma misto ucha karfiol, behem par hodin se ji vratil silnej zanet. Takhle nechutny to jeste nemela, jsem zvedava, co nam reknou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 19:08
- Nahlásit
Tak "nastesti" jen tezky zanet vnejsiho zvukovodu, zadny breberky typu svrab apod tam nema. Aspon neco. Je nestastna, usisko napuchly, hlavu na stranu a mucednicky vyraz. Uz aby kapky zabraly.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:46
- Nahlásit
Fifi
hlavu na stranu a mucednicky vyraz
tak to vyfoť ale jinak taky doufám, že to brzy přejde....
Jinak Gary měl dneska posvícení, přijel vetamix, přivezli nám 167 kílo ňamek, tak nevěděl, kam dřív skočit
Jen já z toho měla starosti, něco jsem předala, něco narvala do mrazáku a 8 pytlíčků mi zbylo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:51
- Nahlásit
Mel
Fotim jen zdravy psy, ten jeji pohled by ti urval srdce. A propo, ted ma vetamix akci na srdce, za krasnou cenu 22 Kc.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:57
- Nahlásit
Fifi
no, kdyby jenom srdce, ale i telecí... nevím, jestli jsi ho zkoušela, já ne, ale kámoška jo - to ti je tak náááádherný maso.... ale i po tý slevě, je to masakr....
a týraný psy - to ti musím někdy vyfotit garyho.... myslim, že ho tu někde dával isdpch, zkusím to najít
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:03
- Nahlásit
Mel
Jasny, teleci jsem zkousela, pro mimi, lahudka.
Tyranyho psa jsem vyfotila pri jejich narozkach.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:05
- Nahlásit
Fifi
tak tohle je foceno mobilem, takže to tak nevynikne....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:07
- Nahlásit
Fifi
myslím, že bysme je měli skamarádit.... by si rozuměli
Jestli přijedeš příští rok na tu Kristýnu, tak jí vem rozhodně s sebou a nebo doufám, že se ještě uvidíme i někdy dřív
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:10
- Nahlásit
Mel
Si pis, uvidime se snad driv! a kamaradi by urcite byli, Gary Bary cuci jak stamgast, kterymu uz pingl nechce nalejt.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:13
- Nahlásit
Mel
Nikdo na mě chodit nebude !!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:24
- Nahlásit
Kristýna
Blbko. Jde o vyhlaseny zavod.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:35
- Nahlásit
Fifi
no, všimni se tam páru rukou, který likvidujou špíz tuším, že to byl...
Kristýna
no, přijeď taky, bude to prča... už vím i termín 17. - 18. 5. 08, Hrádek nad Nisou...
Nejvíc se těším na kontrolák za čtvrt míle, to vyplivnu všechny vnitřnosti, než tam doběhnu
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 22:28
- Nahlásit
Fifi
To byl ten vtip!!! Samozřejmě, že to vím. Myslíš, že jsem až tak blbá???
Mel
Ještě to zvážím-není to zrovna blízko..
|