Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 14:25
- Nahlásit

J_J
tak to uz vubec nevim co s tim...delala jsem to stejne jako jindy - nejsou tam zadne moznosti uprav.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 14:36
- Nahlásit

Petra_ruza
Hlavne, ze to jde v Godzille. A ten ruzovej pudl je teda chudak.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 16:34
- Nahlásit

Fifi
a co teprve tihle> http://www.care2.com/c2c/photos/view/217/485624599 /Dyed_and_Colored_Animals/

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 16:35
- Nahlásit

Petra_ruza
Smarja. Ty lidi sou fakt paka

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 16:41
- Nahlásit

Fifi
Ahoj Fifi,
v prvni rade gratuluju k uspesnemu kupleni , tak at se vse podari!
No a za druhy me mrzi, ze jsme se v NE nevideli - cislo na tebe jsem nechala v druhym mobilu .. Ale stejne jsem nevidela temer nic ani u akit .. No tak snad priste, jo???

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 17:00
- Nahlásit

Roxana
Diky, kupleni byla sranda.
Ja na tebe cislo mela, i mobil s sebou, ale prijela jsem o neco dyl, vochomejtala jsem se kolem akit - a voni sami bobrmani Tak jsem ani nevolala, bo si to mela nadupany, sak to zase nekdy napravime.

Mel
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 17:10
- Nahlásit

Petra_ruza
a pak si lidi nemaj myslet o pudlech svý...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 17:20
- Nahlásit

Mel
a pak si lidi nemaj myslet o pudlech svý...

A to ja si pamatuju cernyho kralovaka, ten kousal jako drak! Strcil do kapsy kdejaky sluzebni vemeno. Ale takovyhle uchylky barevny, to je fakt na palici..

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 17:20
- Nahlásit

Fifi
No, dyz voni nas ty dodrbani predbehli, takze 10akit cekalo na asi "vosumdesat" dodrbanu .. a pak byli jeste pastevci .. takze jsem ani to akiti posuzovani nevidela ..
A rentgenovala jsem pani, co tak postavala u kruhu s prekrasnym rotaskem - pesanem, ale ona na me koukala dost nevrazive, tak jsem se radsi nezeptala - nebylas' to, doufa,, ty??

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 17:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Roxana
Ja byla bez psu Jsem tam pobihala, od stanku ke stanku, od kruhu ke kruhu.. A co jsem tam videla akitky, tak asi tri v kleci a pak jedna s nejakym panem co sedel a porad telefounoval.

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 17:23
- Nahlásit

Fifi
Dyz vis co, ti psi za to nemuzou, to je to samy, kdyz stejne bezmozci panecci navesi na ruzny ty 'buliky' ty sileny ostnaty obojky s trnama ven apod ..

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 17:45
- Nahlásit

Roxana
Sak ja vim, ze za to psove nemuzou, proto taky rikam, ze ty LIDI jsou paka.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:26
- Nahlásit

Petra_ruza
ty bláho ten prostřední žlutej je fakt hustej, podle mě už je to zvrhlost...

Nikita
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 12:23
- Nahlásit

Mne ty barvy na pudlech nijak nešokují. Barví se dneska kde co, akorát většinou do standardem požadovaných barev, knírači zcela běžně. K úpravě je potřeba vysavač, fén a kufr kosmetiky (spešl šampon, spešl kondicionér, barva, korektor, barva na nos, antistatický sprej, křídy, bělidla, černidla, objemový sprej,.....)
My, co používáme kartáček na zuby a mýdlo s jelenem, to nechápeme

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 14:36
- Nahlásit

Nikita
My, co používáme kartáček na zuby a mýdlo s jelenem,
Kecaaaas.

A me na vystave zaujalo luxovani fundlaku, nebo to byl fen? Hucelo to tam porad, slova od rozhodciho slyset nebylo..

Nikita
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 14:40
- Nahlásit

Fifi
luxovani fundlaku, nebo to byl fen?
No vysavač se používá místo koupání na čištění, fénování na objem srsti nebo na co, já do toho moc nevidím, my co jenom občas vyčešem bodlák a jinak češem mašinou...

J_J
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 14:41 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit

Fifi nahodou - mydlo s jelenem jeste prodavaji...mam jedno doma

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 14:43
- Nahlásit

Nikita
To vypadalo jak lux a rvalo to taky jak lux Ale treba to byl fenolux
Ja taky obcas vycesu, jsem si na perdela poridila novej kartac, ten prapuvodni byl uz na dva kusy.

Nikita
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 14:48
- Nahlásit

J_J
mydlo s jelenem jeste prodavaji...mam jedno doma
Ještě ten kartáček na zuby a budeš skoro kynolog

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:28
- Nahlásit

Fifi
Ale treba to byl fenolux
ja myslim, ze to byl psolux

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:35
- Nahlásit

Já si nekokážu vůbec představit, že bych měla psa, u kterýho bych se musela starat o srst.... jsem na to líná jako prase, takže můj pes má hygienu akorát takovou, že mu otírám packy a když je moc od bahna (což moc nebejvá, páč on není žádný prase a všem loužím se pečlivě vyhýbá a ani na stopě si nelehá, když je hnusně ), tak ho strčím do sprchovýho koutu a osprchuju mu podvozek...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:54
- Nahlásit

Mel
páč on není žádný prase a všem loužím se pečlivě vyhýbá a ani na stopě si nelehá, když je hnusně
Estet kazdym coulem

Já si nekokážu vůbec představit, že bych měla psa, u kterýho bych se musela starat o srst....
Covece, je to vopruz, ale zase to doma zadny chlupy, narozdil od rtw, nepousti. To si fakt nevyberes.

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 00:10
- Nahlásit

Mel
Já si nekokážu vůbec představit, že bych měla psa, u kterýho bych se musela starat o srst....
Čoveče tohle uvádí spousta lidí, proč NE knírače. Přitom já je beru cca dvakrát ročně mašinou dohola, mezitím je občas projedu hrabičkama a tak jednou měsíčně pročísnu fousy a nohy. Když koukám na majitele NO, kteří se dvakrát ročně potýkají s línáním, což obnáší vyčesat ze psa DENNĚ kýbl chlupů, tak ten knírač je naprosto bezúdržbový oproti tomu, on totiž nelíná!
Ale citlivka, co si do mokré trávy nelehne, aby si nenamočil bříško, to by mě čerti brali, to zas jo...

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 00:13
- Nahlásit

Línání u krátkosrstého psa je snad ještě horší, ty krátké chlupy se zapíchnou všude a nejdou sundat mokrou houbou...

Kristýna
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 06:29
- Nahlásit

Nikita
Ale o to jsou krátkosrstí psi hezčí, roztomilejší a mají mimiku

J_J
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 07:31
- Nahlásit

Línání u krátkosrstého psa je snad ještě horší, a co teprv u svetleho...treba "Mucha"

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 10:38
- Nahlásit

Kristýna
Fous má taky mimiku, to vidíš, že se mu hýbe obočí nebo fous

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 10:51 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Nikita
Barví se dneska kde co, akorát většinou do standardem požadovaných barev, knírači zcela běžně.
Jo?
Hele, jak se luxuje pes? Můj má z vysavače vítr, tak že bych mu někdy záškodničila až mně zas dožene k hranici trpělivosti
Fous má taky mimiku, to vidíš, že se mu hýbe obočí nebo fous
šmarjá, to je jasný, že fous má mimiku a jakou! hýbe se mu i frňák a pokud má, tak ocas mluví za vše.

Jaktože Ti nelíná, resp. já mám teda chlupů doma dost... Nebo ty je mašinou sjíždíš včetně břicha a noh?

Nikita
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:48
- Nahlásit

Terri
jak se luxuje pes?
Mne se neptej, já to nedělám. Prý na to zvykají od štěněte a luxuje se stejně jako koberec
Jasněže Ti z každého psa budou padat nějaké chlupy, ale není to línání jak u línajících plemen. Tam to padá po hrstech jen to pohladíš.

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:06
- Nahlásit

Nikita
Prý na to zvykají od štěněte a luxuje se stejně jako koberec
že mně to nenapadlo Z. od štěněte s vysavačem chtěl zápasit a teď je s respektem zalezlý v pelechu.
Ale ten prach, písek a bahno...no nakonec je to ještě dobrý nápad.
Tam to padá po hrstech jen to pohladíš.
No, mi už tak se to zdá dost, černé chlupy máme všude...

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání