Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:08
- Nahlásit

paws
nebudu odpovídat na knihu ,jen pro přesnost o léčení bolavého srdíčka jsem nic nepsala to byl jiný člen,fakt nevím jestli je to jako varovaní úspěšné,ale pomsta je to sladká to se povedlo.To jen jako upřesnění.
A vážně končím mějte se tu fajn ,občas nakouknu.
Podrbejte pesany a pesanice

paws
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:12
- Nahlásit

Petra_ruza
pokud chceš pár nesmrtelných vět, mohu nabídnout celou škálu tedy nejsou z mého slovníku ale jsou pestrý a dají se použít i na 3 strany jen mu to dotyčná nesmí baštit to jí to pak vážně může bolet.

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:13
- Nahlásit

ati
nejsem zoolog,ale pokud by byl jj volem tak tu není co řešit
No ještě urazit ruce u ramen, aby nemohl lhát jak když tiskne už v tom momentě, kdy šáhne na klávesnici - a byl by to v podstatě docela milej člen

paws
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:14
- Nahlásit

ati

o.k beru...pomsta musí být sladká a to co on dělá za prasárny se musí ostatní dozvědět...že nechá rozvést ženskou, pak se na ní vyprdne se slovy "život je boj" je vážně silá i pro otrlé

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:19
- Nahlásit

paws
tak hlavne, ze jses ted tak zdrave a opravnene nasr...

paws
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:33
- Nahlásit

Petra_ruza

tak já mám ještě jednu perlu v rukávu, tu si nechám až na konec....a ta je taky luxusní neboj. A ta se týká mě, takže...je, hlavně, aktuální.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 15:26
- Nahlásit

Tak ted zase pro zmenu z jineho soudku..
Kremylek asi bude harat, perdelice ulovila dalsi zivocichy, Tlusta Berta se vali porad stejne - a vsechny tri uz maji cestovni horecku.. Zacina totiz mega baleni na tabor.

Kalliope
Mala pekne roste!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 15:32
- Nahlásit

Fifi

Mala pekne roste!

a zlobí Zaboha si nechce vobluda lehnout na povel, už jsem to zkoušela snad všemi způsoby, ale ani když ji povzbuzuju a fyzicky se jí snažím dát do požadované polohy, tak prostě ne... Zapře přední packy, dá do toho všechnu sílu a ani na buřta jí nenalákám ..... Musím přemýšlet nad jiným způsobem ... JO ! A tuhle mi překousla myš vejpůl, honila jsem jí po poli a nechtěla mrška přiběhnout, myš pískala, až mi srdce usedalo, ale nakonec Ejmule přišla, tak byla náležitě pochválena a odměněna, leč ne myší k jejímu velkému zklamání jak bylo patrno

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 15:37
- Nahlásit

Kalliope
Jaky Lehni v tomhle veku? Dej ji cas. To Kremylek taky jeste poradne neumi!

Vombati
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 16:06
- Nahlásit

Těším se na Ejmuli....jelikož jsem si nechala doma Jůlu a na Landštejně bude ještě několik dalších štěňátek, budou mít mimina svoji skupinu a těšte se na specielní program!!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 16:22
- Nahlásit

Vombati
super

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 16:23 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi
no však víš co se řiká: "ohýbej proutek, dokud je mladý", ne vážně, musím ji to naučit teď, když ještě moc neváží, jak to asi budu provádět s 20 kilovým psiskem

Teda Fifino, ty jsi ale výcvikář Ty mi určitě nepřeješ úspěch, tak mi řikáš ať nic nedělám, jak ojedna paní od nás ze cvičáku, když jsem tam přišla s Píďou: "to je dobrýýý, nechte mu tak do 7 měsíců dětství" - tak teď se mi to vrací

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 16:32
- Nahlásit

Kalliope
"to je dobrýýý, nechte mu tak do 7 měsíců dětství"
chybama se clovek uci...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 16:37
- Nahlásit

Petra_ruza
no, to si piš, ale naseká zas jiný

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 16:43
- Nahlásit

Kalliope
Ja nejsu zadnej vycvikar a fakt psum takove to krasne detstvi nechavam! Pri zachovani zakladni poslusnosti - cilize privolani, tahani se, stopicky atd.. Ale fakt jsem nikdy maly stene, ktery se tezko koncentruje, neucila sedni lehni... (ale jini uci..) A Amyna je takovej posuk doted - to ji byly dva, ale teprva ted vidim, ze se zklidnuje a lze s ni delat vazne.
Ja nikam nespecham, proste si jen uzivam vztah s ni.. Ale taky vim, ze ji pak "vse zakladni" naucim behem chvile.
Takze - Ty mi určitě nepřeješ úspěch, tak mi řikáš ať nic nedělám,
tohle jsem rici urcite nechtela, naopak... A zkus to tedy pri hre, az bude unavenejsi, vzit si ji nekde v klidu na zahrade, posadit tak, aby mela za zadkem stenu, a hracku, kterou ma rada, pred ni smrdlat na zemi... prednima pacickama za ni urcite pujde, a treba s sebou jeste rada buchne..

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 17:36
- Nahlásit

Fifi
Kalliope
jak to asi budu provádět s 20 kilovým psiskem
a co teprve se 40 kilovym!
myslim, ze kdyz delas vse formou hry, chvilicku a nenasilne, tak nic nepokazis...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 06:23
- Nahlásit

Fifi
Petra_ruza

holky vy si snad myslíte, že j chudáka mučim tři hodiny denně a dokavad si nelehne, tak nedostane najíst, to neeee, je to moje malá prdka, zatim to jen pomalu zkoušíme

Nikita
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 10:31
- Nahlásit

Kalliope
vy si snad myslíte, že j chudáka mučim tři hodiny denně a dokavad si nelehne, tak nedostane najíst, to neeee
No tak to se potom nediv, že to ještě neumí, když v tom výcviku nemáš žádnej systém!!!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 12:03
- Nahlásit

Kalliope
holky vy si snad myslíte, že j chudáka mučim tři hodiny denně a dokavad si nelehne
neee, to neee, ja myslela dokud nepadne...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:22
- Nahlásit

pro KERUNKU
http://mopslik.navajo.cz/

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:23
- Nahlásit

pro ROTVIKARE
http://rotvajler.navajo.cz/

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:27
- Nahlásit

Nikita
hahááááá

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:28 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Petra_ruza
tak ten rotvíík - to je ovšem husté

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:49
- Nahlásit

Zjistuju, ze mi spousta plemen tak nejak unikla: http://plemeno-psa.navajo.cz/

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:52 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

http://smiseny-pestovat-psa.navajo.cz/
Krátký-haired hnědý, černý, žlutý, nebo hnědý-a-černé kabáty jako toto jsou obyčejné ve smíšených chovech. Tento kamarád psa je poloviční Cavalier král Charles křepelák a polovina Pozemková kniha Jacka Russella.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:55
- Nahlásit

Máte to nekdo doma?
# Ruská černá pozemková kniha - vidět černou ruskou pozemkovou knihu
# Rus honit
# Křepelák Rusa
# Ruská Toy pozemková kniha
# Rus Tsvetnaya Bolonka - vidí Tsvetnaya Bolonka
# Russo-Evropan Laika (Russko-Evropeiskaia Laika)
# Russell pozemková kniha - vidět také Australan napínat Russell pozemkovou knihu, pozemkovou knihu Jacka Russella a Parson Russell pozemkovou knihu

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:36
- Nahlásit

Petra_ruza

Kristýna
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 14:56
- Nahlásit

Petra_ruza
Asi to nekdo prekládal ponekud doslovne a nelogicky

J_J
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 15:03
- Nahlásit

jsem koukal na soupisku na IFR URL tam je ale preklepu

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 15:50
- Nahlásit

J_J
ostudy, ani to neuměj pořádně napsat

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání