Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:53
- Nahlásit

J_J
no tak Ty ses vyblbnul!!!

J_J
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:11
- Nahlásit

J_J
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:59
- Nahlásit

Kristýna jsi nejak brzy doma...jsi zabloudila v brne a tak jsi se vratila

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:33
- Nahlásit

J_J
Nuda v Brně

Co RTG?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 16:24
- Nahlásit

Petra_ruza
Jak to dopadlo s tou sousedovic cubou? Uz s ni neco udelali?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 16:33
- Nahlásit

Fifi
Tvrdi, ze bere antibiotika, tak snad jo...
Dnes jedeme na kontrolu na veterinu, tak uvidime co se dozvime. Jestli nezapomenu, tak se zeptam na to, co s tim, kdyby bejvali s ni nic nedelali...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 16:46
- Nahlásit

Petra_ruza
Tak at kontrola dobre dopadne...
Takze myslis, ze to chytnul od souseda? Nebo lemtal ledovou vodu? nebo ze cvicaku?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 17:17
- Nahlásit

Fifi
Na 100% od sousedovic cuby. Neni to nastydnuti a na cvicaku jsme delsi dobu nebyli... Doktor rikal, ze je to "kotcak", jak jsem si myslela...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 19:47
- Nahlásit

Fifi
Tak jsme se vratili od veta. Pokracujeme v antibiotikach. Vychazi to zhruba asi jeste na tyden. Sousedi tam na 100% nebyli. Pochybuju, ze jeli jinam, protoze sem jezdi, maji tu kartu a je to nejbliz... Postizitelny toto nijak neni, protoze to neni obecné ohrozeni, ani to neni prenosne na lidi, ani smrtelna nemoc pro zvirata. Nakazlive to je asi v 30 – 50% mezi psy, kteri spolu ziji. Jak jsem se obavala, tak mi vet. potvrdil, ze i kdyz si psa vylecime (ziskava tim i protilatky), tak neni vyloucene, ze se muze od ni znova nakazit, i kdyz nakazivost u ni uz klesa, protoze je uz nejakou dobu nemocna .

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:38
- Nahlásit

Petra_ruza
Tak to je sila, kdyby meli anginu sousedi, jiste by si k doktorovi zasli... Fakt nakonec, abys mela klid na dusi - tak vzit jejich cubu a nechat ji na vlastni naklady zalecit...
Chjo - ja podobny lidi fakt nepochopim...

P.S. - se mi povedlo zvazit Tlustou Berticku - a ma sladka nase, rovnych 50 kg.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 21:15
- Nahlásit

Fifi
Jim je to jedno - jejich cuba nevyleze ze zahrady a jen malokdy z kotce. Zato my mame zaplaceny vystavy, tabory, apod. A potrebovali jsme ho naockovat a taky s nim neco delat a ne, aby se jen povaloval na zahrade...

Tak to je poradna Berticka. Ja jsem chtela zvazit Ingouse v cekarne na takovy vaze jako je decimalka (nebo jako maji na poste na baliky) - do 50kg, ale tak se to cely kvrdlalo, ze sme se na to vyp... . Ale bude mit tak o 5 kg min nez Berta.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 21:30
- Nahlásit

Petra_ruza
Jim je to jedno - jejich cuba nevyleze ze zahrady a jen malokdy z kotce
Taky znam takovy...
Tak at se da Ingous brzo do kupy..

Berta je prostorove vyrazna diky svym zoperovanym noham - byly doby, kdy mela i 38 kg.. Ikdyz ji nepreziram, tak proste je takova, jaka je, zase kdyz te zalehne, opravdu pocitis "silu lasky" ...
A Amyna mela asi pred mesicem 44 kg a to je fakt stihla a vybehana.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 22:13
- Nahlásit

Fifi
Diky moc. Delame vsechno pro to, aby byl co nejdriv zase fit. Dneska se na veterinare zlobil. Asi si pamatoval z pondeli, ze ho doktor pichnul, tak mu radsi vyhrozoval predem. Ale zvladli jsme to v pohode – i krk mu mohl osahat, poslechnul si ho, ale pri injekci se po nem ohnal. Spis deti tam byly nejaky rozjety, ze jsme je museli z ordinace vyhodit do cekarny. Mala (20m) tam jecela a behala kolem stolu, ale neco vysvetlit takovymu prckovy je nemozny . Vsemu se jen smala. Vlada rikal, ze sme tam byli jak Homolkovi...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 07:32
- Nahlásit

Petra_ruza
no a nedalo by se to kvalifikovat jako poškozování cizí věci ?? Pes je dle zákona věc a tím, že oni ji neočkují a on se od ní nakazil, tak ho ONI vlastně poškozují a tím poškozují vaši vlastní věc. Svojí věcí poškozují tu vaší. Podle mě je to podobný jako kdyby soused svým autem nacouval do vašeho plotu tak nevím ...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:17
- Nahlásit

Kalliope
Nevim, nevim, spousta veci, ktere se zdaji laikovy jasne ma spoustu pravnickych hacku a oklik.
Nejvic me stvou, ze nam pravdepodobne lhali, aby nam zacpali pusu, protoze jsme je bombardovali osobne, mejlem i telefonem. Jenze mladi ted na 14 dni odjeli a je tu babka sama - tak co s ni!
Ja jen doufam, ze se nam pejsek vyleci, abysme se mohli ucastnit vsech akci, ktere mame naplanove. Na vystavu sice pojede v "nekondici", ale hlavne aby byl zdravy...

J_J
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:08
- Nahlásit

Petra_ruza kdy jedete na vystavu?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:50
- Nahlásit

J_J
18. 8. proc?

J_J
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:08
- Nahlásit

Petra_ruza no ne, ze jsi psala ze nebudete v kondici

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:09
- Nahlásit

J_J
za tyden dobere antibiotika, pak by mel mit jeste tyden klid. A to doufame, ze bude v pohode...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:49
- Nahlásit

Petra_ruza
Tak drzime packy, at se na vystavu da do kupy - casu ma jeste dost...

Ja dneska v aute srazila malinkyho ptacka. Blb, asi cerstve vyletel z hnizda, motal se tesne nad silnicou. Zastavila jsem - ale byl namaderu. Chjo, tohle mi vzdycky tak stve.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:15
- Nahlásit

Ahojky všem!!! Jsem ráda, že vás opět vidím a doufám, že se sem začnu vracet čím dál tím častěji....

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:15
- Nahlásit

Pastelka
Jeee, bry den, mlada pani!!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:19
- Nahlásit

Fifi
No nazdárek!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:20
- Nahlásit

Pastelka
Tak jak se dari? Mas nekde nejakej mail?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:33
- Nahlásit

Fifi
No jasan, pošlu ti na mejla nějaký fotky, jo?
Daří se mi skvěle, jenom byl šílenej fofr kolem tý svatby, pak zase něco....pořád někdo něco na tom netu potřebuje a nechtěj mě k tomu pustit.
No a v práci už není čas, jako jsem měla ve starém zaměstnání...takže je to bída s Cz psem. nebo teda spíš se mnou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:38
- Nahlásit

Pastelka
Bezva, sup s fotkama na maila !!! Uz se tesim na Kyticku a doufam, ze i nejaky fotky ze svatby prihodis!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:48
- Nahlásit

Fifi
to víš, že jo! Svatba byla hezká, taková lidová. Měli jsme to venku, žádná rolka, ani svíčková a knedlíčková polívka. Bylo to odpoledne a grilovali jsme selátko a masíčko a hrála nám opravdická živá kapela. Lampiony a balonky a tančilo se do rána. Prostě super! Takhle jsme si to oba představovali a vyšlo to!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:49
- Nahlásit

Fifi
Jo a Kytička oslavila 9.7. druhé narozeniny!!!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:52
- Nahlásit

Fifi
Tak já budu muset pomalu pádit....dneska končím malinko dřív. Hurááááá pátek!!!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:58
- Nahlásit

Pastelka
tak gratulujeme !!! Hodně zdraví !

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání