Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:06
- Nahlásit

Petra_ruza
Děkuji
Pavkato jsou medvědi,pořádné kebulky

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:06
- Nahlásit

Pavka
Mimiska libezny.

Mne se dneska na kolobce skorem utavila Amyna, prdlonka prdla.. Vzala pulku trasy coby coursing na prchajiciho toulavyho NO - jsem se ho snazila k nam nalakat za vesnici, aby se vratil. Ale nejak se vydesil kolobezky a v polich to metelil x set metru pred nama... A Kremylek za nim mega cvalem... Blbka, ikdyz jsem ji stopnula, nechala vydejchat, odpocnout, pak se jak pako ritila znova.. A malem to neufunela.. Aneb - jiz chapu, jak muze konum pri zavodech "puknout srdce" pri touze vyhrat, to jsem si myslela, ze pes ma pud sebezachovy..
Domu jsme se vracely po asfaltce pomalym krokem..

Kristýna
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 23:03
- Nahlásit

J_J
Jiřmilku nechci Ti radit,ale na jiném povrchu by ti mohlo dělat docela problém to nenošení bot...
jinak hezke fotky

J_J
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 07:24
- Nahlásit

Kristýna na nekterych boty mam takovy travnicek vsude nebyva tak jsem si ho uzival

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 12:00
- Nahlásit

Miluju prochazky lesem s perdelikem....

J_J
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:09
- Nahlásit

Fifi no ja bych si dal obalovane hlavy kdy se muzu zastavit ?

Nikita
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:15
- Nahlásit

J_J
kdy se muzu zastavit ?
Klidně Tě naložím cestou, až tam taky pojedu, chceš?
Hlavu Ti klidně obalíme........

ati
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:17
- Nahlásit

Fifi
chodíš na procházky s nůší?

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:19
- Nahlásit

ati
Jen takova taska vetsi, hadrova... Pak uz jsem nesbirala, nemela jsem to kam davat... Ale i par Satanu jsem potkala, ty jsem tam zanechala mene znalym houbarum - at se vytrestaji podobne jako ja vloni s bramborackou..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:50
- Nahlásit

Fifi
mňam zrovna včéra jsme měli smaženici a obalovaný hoby, ty já zbožňuju tak dobrou chuť

J_J
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:54
- Nahlásit

Nikita no ma hlava by asi nebyla nic moc tvrda slupka a uvnitr nic :P ale hlavy z houbicek...mnaaaaaaaaaaaaaaam

Nikita
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:59
- Nahlásit

J_J
ma hlava by asi nebyla nic moc
On ani ten zbytek za mnoho nestojí...
Některý hlavy je dobrý obalit, jiným leda ubalit...

ati
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 14:00
- Nahlásit

Kalliope
obalované mam nejraději masáky,letos jich je tolik,že se to nedá sebrat,tak traktor s valníkem
Co malá

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 14:03
- Nahlásit

Ja na nejaky obalovanim prdim, bude smazenice a houby s octem..

J_J
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 14:58
- Nahlásit

Fifi to mas tolik malych houbicek ze budes nakladat?

J_J
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 14:59
- Nahlásit

atity traktore...si radsi dej dokupy auto at muzes dorazit zacatkem srpna na tabor

ati
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 15:18
- Nahlásit

J_J
no jo no,auto zatím jezdí,na tábor dojedem třeba se psím spřežením

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 17:30
- Nahlásit

Radost z hub se zvolna prelila do deprese z cisteni a krajeni.. Ale uz je hotovo - zavareno - hnahnavy slimaci ve vocte, ty ja tuuuze rada... a smazenice hora...

Kristýna
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 22:43
- Nahlásit

J_J
Až ti starý a rezavý hřeb probodne nohu tak si nestěžuj!!!

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 22:58
- Nahlásit

Ahojky, mám takový dotázek....
uvažuju o pořízení druhého psa, jenže v současnosti mám pitbula, který je "krapánek" hyperaktivní, absolutní blázen do obran a do coursingu. Jelikož mě tak nějak poslední dobou chytla sportovní kynologie, tak uvažuju o nějakém trošku více cvičitelnějším plemeni. Líbí se mi rotvík, ale přijdou mi krapet těžkopádnější (berte v potaz to, že pitbul je fakt mrštnej a obratnej). Vyvrátíte mi to???

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 23:03
- Nahlásit

Mel
S mrstnosti a obratnosti pita se rtw opravdu srovnavat neda... To ti asi nevyvratim. Proste jsou vetsi a tezsi a hodne zalezi na danym jedinci. Dle myho - pokud chces sportaka na pruzinach - tak malinak..

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 23:06
- Nahlásit

Fifi
mě se ovčáci nelíbí...
já chci pořádnej kus psa a ne vopelichanou vopici I když ještě mám jako adepta holandského ovčáka (ale přecejenom, ten ovčák se v něm nezapře)...

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 23:07
- Nahlásit

Fifi
ale určitě se daj sehnat nějaký drobnější a akčnější, ne? u nás připadá v úvahu jedině fenka, se psem by to byl asi masakr...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 23:10
- Nahlásit

Mel
mě se ovčáci nelíbí...
Mame podobny vkus asi..

Ja jsem s rtw spokojena - ale fakt hodne zalezi na vyberu spojeni.. Proto jako ti neco vyvracet - to neee.. Ale u nas u baraku vzdy rtw bude, soucasna mlada "tupice" je mrstna dost, hupsa z mista nad dvoumetrovou branu, beha u kolobky, obcas si pro radost i pocvicime...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 23:13
- Nahlásit

Mel
le určitě se daj sehnat nějaký drobnější a akčnější, ne?
Urcite... Treba Lucka Vombati ma dost sikovny zvirata.. http://vombat.rtw.cz/ - tot neni reklama, jen co mi ted zrovna napadlo... Jinak prozkoumej, prosonduj databazi rtw na http://www.rtw.cz/ kde mas i nakryty feny atd...

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 23:16
- Nahlásit

Fifi
no, ještě to budu zvažovat... ono je to těžký, člověk si pořídí prvního psa, nic o tom neví a když už pak ví a hledá, co by mu vyhovovalo, tak většinou má smůlu... Gary je perfektní pes v povaze, ale holt nemá ty vrozené dispozice pro cvičení. Jako je šikovnej, ale když vidím, jak rychle to jde s NO, tak si říkám, že mám asi svatou trpělivost

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 23:22
- Nahlásit

Mel
Ale Gary ma drajv, nebo jak se to rika, ze jo..
mám asi svatou trpělivost
Si porid erdela!! to bude ta spravna vyzva!

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 23:29
- Nahlásit

Mel
Ted vazne - holandanu v CR mnoho neni, taky jsem po nich posilhavala.. Rtw - jsou dost daleko od rtw drivejsich co se povah tyka (se omlouvam vsem rotvikarum zde clenujicim ci ctoucim), takze opravdu peclive hledat..
A pokud hledas sportaka psa - a ne "vopelichanou vopici" - tak si treba jeste zkus vyhlidnout velkyho cernyho knoura v zahranici, z kvalitni pracovni linie, abys mela ten "kus psa" ..

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 23:37
- Nahlásit

Fifi
Gary ma drajv, nebo jak se to rika, ze jo..
mno, jestli se dá říct tomu, že se svou nebohou paničkou smýká po place, tak asi jo
jsou dost daleko od rtw drivejsich co se povah tyka
tak to byste mi tu mohli pomoct, ne? Ale zatím to není nijak akutní, teď mi veškerou energii bere Gary, necejtím se na druhýho psa.. tak za rok by to snad mohlo bejt reálný (ale už to samozřejmě řeším)

J_J
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 07:17
- Nahlásit

Kristýnaa co by delal na fotbalovem hristi

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání