| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 08:13
- Nahlásit
Fifi
Tak to si si pěkně pokakala,pomlouvat naše prdelky. Styd se
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 09:18
- Nahlásit
ati
malá je super (hlavně má naprosto perfektní přivolání, jak zavolám ke mě, tak běží jak vítr a už z dálky se olizuje, cvičíme to snad 30 x denně a nevypadá, že by ji to nějak omrzelo, holt ty piškoty ) Mailem ti pošlu nějaké foto, estli chceš
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 09:21
- Nahlásit
Fifi
jo tos pokakala, třeba takovej Píďa, kam ho ráno postavim, tam ho večer najdu, to ti jako nepřijde dost akční jo ?!!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 09:40
- Nahlásit
Kalliope
to mám radost.Přivolání na piškotek je supr,kluci to taky milujou. Fotečky samo chci,to je otázka
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:37
- Nahlásit
ati
tak to tam máš
všichni
mám takový skromný dotaz, na cvičáku máme holčinu, která dochází na cvičení se 4 měsíční ridgebackou, problém je v tom, že pejsek paničku naprosto ignoruje ohledně přivolání. Holčina ji láká na pamlsky, na hračky, balonek, utíká přes celý cvičák, tajrlíku, hnedle se válí po zemi , i šňůru (stopovačku) používáme a nic. Když Afra prostě nechce, tak nepřijde a čmuchá si dál, absolutně nic jí nezajímá. Hračky, pamlsky, pešek, smýkající se hadr na zemi, schování se za strom, pohyb, hopskání na místě, absolutně nic. Nemáte někdo nějaký návrh, co by se dalo zkusit ??
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 11:31
- Nahlásit
Ahoj všichni,
tak naše smečka se nám pomalu zmenšuje, ale já už jsem z těch lidí "zájemců" někdy fakt hotová. Zrovna dnes jsem zase odpovídala na mejl typu:
Mám vážný zájem o štěně RTW s PP. Jáká by byla jejich cena.
Tak nevím, jestli se bude paní moje odpověď zamlouvat. Uvidíme.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 12:16
- Nahlásit
J_J
Atentát...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 12:30
- Nahlásit
tam ne...chteji abych prijel jeste davat kousat
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 12:39
- Nahlásit
Pavka
jo s lidma je někdy vážně sranda,rádi by špičkové štěně s PP,cena tak 3000,- pokud možno i s tím že jim ho dovezeš a žrát by mohlo staré noviny Tak at to vyjde a najdeš mrňouskum super lidičky
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:10
- Nahlásit
ati
žrát by mohlo staré noviny tak to je hláška super málem jsem byla pod stolem.
Je fak,že plno lidí je trochu mimo
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:12
- Nahlásit
Pavka
nádherní štěníci přeju hodně páníčků,kterým prvořadně nejde jen o finance
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 15:36
- Nahlásit
Dneska nas z lesa vyhnala blizici se bourka.. Takze mame houby.
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 15:41
- Nahlásit
Fifi
to je nádhera
a kde že to bydlíte?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 15:43
- Nahlásit
Wottan
To tak, ti to reknu a ty nam to prijedes vysbirat!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 15:55
- Nahlásit
Fifi jsi beztak jen prerovnala tu minulou hromadku a udelala dalsi fotku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 16:11
- Nahlásit
J_J
Kdyz myslis....
Mozna bys to tak udelal ty, ale ja nemam zapotrebi lhat...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 16:34
- Nahlásit
J_J
jo jo - podle sebe soudím tebe
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 16:34
- Nahlásit
Fifi
nepřijedu mám propadlou technickou
ale je to super úlovek.J_J
ta minulá hromádka byla taková povadlejší.Kdepak tohle jsou čerstvý houbičky
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 17:27
- Nahlásit
Mel
No třeba mojě čuba je akční až moc....je to ten skákací pes...
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 20:07
- Nahlásit
Mel
Mezi RTW se už dneska dají najít pěkný pošuci, ale chce to opravdu hledat a nejlépe se zajet i předem na nějaká štěňata podívat a nebo se domluvit s někým, kdo už o nich něco ví. Jako člověk, který nezná RTW štěňata asi budeš hůř vybírat.
Co se týká porovnání ve sportovním výcviku, tak bohužel alespoň dle mého názoru se zatím moc RTW nemůže rovnat špičce u ovčáckých psů. Dá to určitě víc práce je vycvičit, něž ovčouny nebo maliny. Ale pokud se už povede, tak je radost se na ně dívat.
Pokud ještě vybíráš, tak třeba kamarádka cvičí s boxerkou a to je taky pěknej pošuk. A nebo co třeba dobrman.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 20:09
- Nahlásit
Fifi
Když vidím tvůj úlovek, tak asi taky vyrazím. Už se mě sbíhaj sliny. Jenom najít chvilku času.
Teď ještě z jiného soudku. Nechystáte se někdo na národku do Bolky příští víkend? A nejsou náhodou někde seznamy přihlášených, aby jsme věděli na co se máme těšit.
|
Vombati
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 20:30
- Nahlásit
Rotvajler 35
pes Rueden
mladých Jugendklasse 3 000 - 3 004 5
mezitřída Zwischenklasse 3 005 1
otevřená Offene Klasse 3 006 - 3 011 6
pracovní Gebrauchshundeklasse 3 012 - 3 015 4
fena Huendinnen
mladých Jugendklasse 3 016 - 3 018 3
mezitřída Zwischenklasse 3 019 - 3 022 4
otevřená Offene Klasse 3 023 - 3 030 8
pracovní Gebrauchshundeklasse 3 031 - 3 033 3
vítězů Siegerklasse 3 034 1
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 08:18
- Nahlásit
nejake fotky z LVT Klánovice URL
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 11:07
- Nahlásit
Pavka
já mám hrozně těžkou volbu, osobně jsem propadla tomu svýmu pitomečkovi pitomýmu. Prostě pitbul je úžasnej pes a nejradši bych si vzala druhýho. Bohužel ale, i když jsou spolu čuba a pes, tak jednou za čas dojde na bitku a na to já asi nemám.
Dá to určitě víc práce je vycvičit, něž ovčouny nebo maliny.
tak tohle mi nemusíš říkat, protože můj pes je sice skvělej, ale chápe trošku pomaleji. Takže věci, co ovčoun zvládne za chvilku nám trvají třeba měsíce. Ale nevadí mi to, jinýho psa jsem neměla, takže můžu srovnávat akorát podle toho, co vidím na cvičáku a ne z vlastní zkušenosti.
Jinak doporučovaní boxíci a dobrmani mě prostě tak nějak neberou, asi jako ovčouni....
Mám já to ale dilema
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 11:41
- Nahlásit
Mel
Proč dilema, tak prostě začni sledovat seznam nakrytých fen a začni vybírat. Rotvíci jsou prostě úžasní, tak proč jednoho doma nemít (nebo dva,....)
Vombati
Lucko díky za seznam
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 13:54
- Nahlásit
Pavka
začni sledovat seznam nakrytých fen a začni vybírat
neblázni, to je zatím jen taková fáze zrodu myšlenky ... jeden hyperaktivní pes je na mě zatím až až.. druhý pesan je v plánu, ale kdy, to ještě nevím (nejdřív na podzim, ale spíš tak nejdřív za rok).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 19:32
- Nahlásit
Pavka
Ty jedes do Bolky? Ze bych se tam v nedeli zajela merknout?
Kdo tam jeste budete?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 19:35
- Nahlásit
Pokud jsem se bála, že na vodě zemřu, tak ted je to naprostá tutovka!
Jedu na LVT od MSKS do Zbraslavi u Brna.
V sobotu v 9,30 nastupuju ve Frýdku na vlak do Ostravy hl.n.(10,03), tam přestoupím v 10,27 na vlak do Brna hl.n.(12,55).Nasednu na tranvaj číslo jedna 13,04 a jedu na Mendlovo náměstí, kde mi v 14,30 jede autobus na zastávku ,,Dům zdraví"(15,03), kde v 15,17 přestoupím na autobus do Zbraslavi u Brna a dojedu tam v 15,38-já..s mým orientačním smyslem, která nikdy v brně nebyla...dozajista se ztratím a nakonec mě ohloda Barunka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 19:40
- Nahlásit
Kristýna
Brnaci prej nerikaji tramvaj ale šalina... A kdyz se ztratis, vrat se na zastavku "Dum zdravi" - to zni dobre...
Drzim palce, at to najdes!
P.S. - Ja jet na LVT vlakem - tak netusim, jak bych to udelala. Jedeme dvema autama a i tak mam strach, ze se mi tam vsechno nevejde...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 22:31
- Nahlásit
Fifi
no, spíš dům smrti!
Děkuji za podporu bude ji moc moc moc potreba.
ad P.S.-Já taky netuším jak to udělám a ty prestupy a cekání a vsechno ostatní, nikdy sem nejela tranvají a Baru taky a dokonce nejela ani vlakem ....bože-já se vždycky do něceho uvrtám a pak....
|