Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:06
- Nahlásit

Elen
tak tam dej jen psy a pak se vetri nekomu do stanu na tu jednu noc nez prijede manzel
Ty jsi taak hodna, diky za nabidku! A muzu si k vam do stanu vzit i fenulky?? Oni jsou zvykly spat se mnou...

Nikita
Vozik si nebrala proto, ze mozna na lane potahnes preci muj strep!!

Elen
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:09
- Nahlásit

Fifi
jasne

Nikita
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:09 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit

Elen
jdi za vasimi s prosikem
Ale v tom problém není, stačí zvednout telefon že si pro něj jedu, jenže bych najela dokupy 100km, naši bydlí přesně opačným směrem než je Dvůr.
A já idiot jsem se u nich v sobotu stavovala, ještě mi ho sami nabízeli, no prostě frajerka největší, já si přece poradím...

Nikita
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:11
- Nahlásit

Fifi
Elen
Počkat počkat, kdože to tu má tak veeelikej stan, že snadno přehlédne další nocležníky? Kdybych nemusela brát stan, uvolnilo by se mi místečko v pickupu na jinou důležitost.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:13
- Nahlásit

Elen
Jasne?? Tak supeeer, uvolni se mi misto v aute! Pocitam tedy s prvnim noclehem u vas, vcetne fenulek mych malinkatych..

Nikita
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:13
- Nahlásit

Fifi
Vozik si nebrala proto, ze mozna na lane potahnes preci muj strep!!
A jo vlastně, já věděla, že jsem k tomuto nerozvážnému kroku jistě musela mít nějaký rozumný důvod!
Takže za to můžeš Ty, no to se mi ulevilo, že v tom nejedu sama

Elen
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:14
- Nahlásit

Nikita
to znam, a nejlepsi je se jim pak priznat a ty jejich reci, vsak jsme to rikali

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:14
- Nahlásit

Nikita
Mas smulu, u JJovych chrnim ja!! Kdo driv prijde....

Nikita
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:16
- Nahlásit

Fifi
Hele čtyři kusy navíc nebo osm, to už máš skoro jedno

Nikita
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:17
- Nahlásit

Fifi
P.S.: Mimoto my dvě a chrnět - my ani stany brát vlastně nemusíme, do čtyř budem kecat u vychládajícího grilu, pak začne svítat, tak můžem rovnou na ty stopy, no a přes den se to dá dospat někde u vody, ty naše tři hodinky

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:27
- Nahlásit

Nikita
Pravda, obavam se, ze prvni noc bude pravou proverkou povahy..

ati
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:38
- Nahlásit

Elen
máš mail

Elen
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:43
- Nahlásit

ati
zdar, uz jsem ti na nej psala

Nikita
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 16:48
- Nahlásit

Fifi
prvni noc bude pravou proverkou povahy..
Jenom první?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 17:28
- Nahlásit

Nikita
Jiste, ta prvni byva nejnarocnejsi.. Musi se preci probrat tolik vycvikove teorie...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 18:16
- Nahlásit

Ahoj holky, už se těším na sobotu ale nevím, zda tam budu moci přespat, stan beru pro všechny případy...

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 18:21
- Nahlásit

jessiertw
Ahooj
Stan si vem urcite, nemyslim, ze bysme te hned tak pustili ze sparu.. A navic rosnickari hlasi nejake udajne deste.. takze spani pod sirakem by mohlo byt neprijemne...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 18:25
- Nahlásit

Fifi
Máš pravdu, nebudu riskovat, jen nevím jak budu vypadat, protože v pátek slavíme bráchovy narozky a vypadá to na velkou akci ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 18:29
- Nahlásit

jessiertw
budes v sobotu vypadat asi jako my po prvni taborovy noci...

J_J
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:24
- Nahlásit

nerad vam narusuju plany ale jestli nekdo hodla ve ctyri rano prilezt k nam do stanu(FIFI) - tak se se zlou potaze

btw: to chcete vsechny "novacky" na tabore hned pripravit o iluze ze prijeli na vyvikovy tabor ?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:17 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Elen

no to je těžká otázka, proč si pořizovali psa, to máš jako s našim sousedem. Nejdřív měl křížence pittbula co si vesele běhal od rána do večera navolno po návsi, naštěstí hodnej pes, to mu ale nestačilo tak si za dva měsíce na to pořídil štěně staforda, ale už na tom malým miminu bylo poznat, jak je vzteklý. Do měsíce se mu oba psi ztratili asi je naložili cikáni a snědli, nebo já nevim. Tak si týden na to pořídil ovčáka, ten mu utíkal, tak ho dal za dva měsíce pryč, potom si pořídil malýho křížence, ten se mu taky někde zatoulal, tak si pořídil labradora. Holky, ten pes byl v takovýchhle vedrech jako jsou teď přivázanej u boudy na 2 m řetězu, oni si seděli na terásce a smáli se a pes kňučel jak blázen a chtěl mermomocí k nim. Jednou odjeli na dva dny a psovi tam nechal dvě misky se žrádlem......asi si myslel, že si to rozdělí nebo co. No samozřejmě pes to sežral všechno najednou, vodu nikde neměl a pak by tam čuměl dva dny o hladu, kdybych ho nechodila krmit. Naprosto šílený, no nakonec uznal, že asi řetěz neni to pravé ořechové a psa pustil, tak se další pes flákal po vesnici, no pak někam zmizel, asi ho někdo naložil a odvezl. Jelikož ale jejich 5 letý poklad Terezka věčně řvala, že chce psa, pořídili dalšího malýho kříženečka, no ten se jim po čtvrt roce taky ztratil, tak nad tim jenom nevěřícně kroutim hlavou. No a předevčírem jsem zjistila, že tam mají další štěně, jen se modlim aby to nebyl bígl, protože tak vypadá. Taky se ptám, proč si takoví pořizujou psa..... Normálnímu člověku "vydrží" pes, když se nic nestane, 10 let, oni vystřídali za rok a půl těch psů snad 6

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:18
- Nahlásit

Fifi
jóoooo

Nikita
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:11
- Nahlásit

J_J
Ty hodláš chodit spát se slepicema, jo?

J_J
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:12
- Nahlásit

neco pro Atinku

J_J
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:13
- Nahlásit

Nikita
no mel bych na to jednu "jizlivou" odpoved...ale radsi rikat nebudu, kdyz uz se ten tabor blizi

takze odpovim jinak...budu chodit az budu unaveny co predpokladam bude drive jak ve 4rano

Nikita
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:17
- Nahlásit

J_J
Jen si posluž s odpovědí, tady se Tě nikdo nebojí!
budu chodit az budu unaveny co predpokladam bude drive jak ve 4rano
To je hrozný, ti chlapi dneska nic nevydrží

J_J
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:19
- Nahlásit

tady ne...ale ja se bojim...ze byste mi to ve dvore spocitali...ale ta odpoved se vice nez nabizela

Nikita
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:24
- Nahlásit

J_J
Mám jisté podezření, ale věřím, žes myslel něco jiného, jinak Bůh s Tebou!!!

J_J
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:29
- Nahlásit

nevim

Elen
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:55
- Nahlásit

koukamkoukam tady se to nejak rozjelo

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání