| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:08
- Nahlásit
Elen
můžu hodnotit jen chabě,ale líbí se mi nejvíc z těch třech co jsou na fotu. A jak se jevila povahově?
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:34
- Nahlásit
ati
byly vsechny moc zive, porad si hraly byt bylo vedro, tahaly se o hadru, behaly za balonkem, vzala jsem si je bez problemu do naruce, fakt nebyl v povaze mezi nima rozdil. Ta moje je z nich i kostrou nejstatnejsi a presto byla hodne ziva, stejne jako ta nejdrobnejsi
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:42
- Nahlásit
ati
rikala jsem si nez jsme tam jeli ze si nevezmu tu nejvetsi pokud bude lina, ale radeji drobnejsi a zivejsi, ale v zivosti fakt nebyl rozdil, nakonec rozhodla hlava, mela podle me nejhezsi hlavu i stop, a jak rikam, byla i nejstatnejsi, ale podle toho jsem ji nevybirala. Jirkovi se vice libila ta prostredni, ale ja jsem pak tak nejak vybirala citem, ona me nejvic okouzlila
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:48
- Nahlásit
Elen
taky jsem říkala jj,že ta Tvá je nejhezčí v hlavě.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:53
- Nahlásit
Anu
Ahoj. Co jinyho delat, nez se snazit pana presvedcit, aby vzal Ritu k vetovi? Jak psaly holky - chce to, aby fenka nebyla vyzrana, ale zaroven aby mela dostatek primerenyho pohybu.. Zadni nozku nechat prohlidnout - muze mit dysplazku nebo treba urvanej vaz, cert vi... A to, ze blbe dejcha a porad odpociva - mohla by mit klidne i neco se srdickem..
Amy taky funi v tehle vedrech jak lokomotiva, ale teda po vyletech by porad nekde trajdala a litala..
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:54
- Nahlásit
ati
on ti posilal nejake fotky?, ta prostredni mela peknou hlavu, velkou ale ne tak vyrazny stop a taky me prislo ze ma oci moc daleko od sebe a navic mela takovy divny vyraz, rikam Carrie byla takova jemnejsi, ajk rikali vsichni takova feneci ... nicmene uvidime co z i vyroste
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:56
- Nahlásit
Fifi
presne tak, nasi psi taky funi, ale clovek je musi krotit aby si odpocali, taky me napadlo srdce, jak to popisovala, vazne je jedine reseni veterinar. Samozrejme pohyb a dobra vyziva je zapotrebi taky, ale to ze taha nohu a spatne dycha bych se bala
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:14
- Nahlásit
Elen
ne neposlal ,jen z těch co jsou na stránkách
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:16
- Nahlásit
ati
za chvili budu mit sve icq cilso, jeste mas zajem?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:38
- Nahlásit
Elen
no jistě
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:38
- Nahlásit
ati
tak dneska to bdue az vecer az se jj vrati z prace, neb i kdyz bych se zaregistrovala tak jira tady icq nema jan mirandu,tak on to vecer udela
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:43
- Nahlásit
Elen
večer je to nejlepší ,to máme víc času
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:49
- Nahlásit
U nas se nejak zathauje, tka toho vyuziju a asi se pujdu projit se psy
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:50
- Nahlásit
ati
fajn tak plati
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:10
- Nahlásit
Kdepak se vseci toulate??
Ja ruzne pohledavam potrebne veci na tabor, vse kupim na prozatimni hromadu. Bude to zajimavy, jak nacpat tolik kramu do auta ke dvema ci trem psum..
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:21
- Nahlásit
Fifi
Já se přiznám že nevím co dělat. Mám ji moc ráda,včera se mi pěkně svíralo srdíčko když jsem ji vracel a ona mě tak krásně poslouchala a vnímala me (na rozdíl od lidí se kterými je).Než jsem stačila na procházce zareagovat tak se mi vyválela v nějakém hovně a smrděla jak cap-celou mě ochlemala i Anuba a smrděli jsme všichni tři. Zavedla jsem ji zpátky na zahradu-celý dny sní je 78letá paní babička-maminka majitele-ten tam je tak 1x za 3dny.A ona mi řikala,že se bojí s ních chodit a že ji neposlouchá a že ji trestá tím,že po ní hodí kýbl s vodou. No a já ji řekla,že se vyválela v hovně a ona ten kýbl po ni hodila,aby jako nesmrděla a pes z toho byl úplně hotový a utekl ke mě. A když jsme odcházela tak vyrvala za plotu dva dráty jak chtěla za mnou,tak po ní znova babi chlejstla kýbl a nahnala ji do kotce kde bude opět zavřená,než pro ni přijdu já....Anubis se otáčel,Rita brečela a mě bylo zle....nevím jestli toho nemám nechat neb ji dělám bordel v rodině a ona najednou začíná poznávat tu lepší část života a světa a začíná ji vadit ta její dosavadní.až se dozví majitel že si ji beru na dvě hodiny a nepotřebuji vodíkto tak nevim.
Přetrhlý sval nemá,ale spíše tu displazku.Táta má kardiaka-vypadá to stejně...no a ta tlouštka a žádný pohyb.....
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:36
- Nahlásit
Fifi
Já mám z toho taky obavy, jak se vejdem, a to jsem ještě nezačala kupit tu hromadu
Dozadu k fousatkám nedám ani ň, povezu tři kousky. To bude ještě veselo, s balením... A stále vzpomínám na to, jak když jsem byla mladá a blbá (teď už mladá nejsem...) jak jsem jezdila na LVT vlakem, krosnu na záda, psa na vodítko a hurá na věc. A měla jsem taky stan, spacák, hadry, krmení, všechno. Že já blbec jsem si tenkrát nezapsala postup "jak na to", teď se mi to všechno nenaskládá ani do psovozu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:42
- Nahlásit
Anu
To je celkem desny.. Na jednu stranu je fakt, ze diky tobe poznava normalni psi zivot se vsim vsudy a na stranu druhou se ji musi hrozne styskat. Ja bych ale nemela to srdce za ni prestat chodit a nechat ji tam v kotci hnit.. Takhle se aspon nasvali a vyblbne s Anubatkem. Ja myslim, ze pro ni delas strasne moc, a please, nevzdavej to. Treba to tomu chlapkovi casem sepne a zacne se o ni trosku vic starat..
A pretrhly vaz (ne sval) v koleni klidne mit muze, to pozna jen vet..
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:45
- Nahlásit
Anu
je to fakt hrozne, proc si vubec porizovali psa taky bych za ni chodila az ma aspon trochu radost ze zivota, jsi hodna, pevn enervy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:46
- Nahlásit
Nikita
Taky bych nejakej navod potrebovala, na prvni tabor s kamoskou - jedno maly spolecny acko, krosna - spacak, karimatka, hadry, pes jak hovado, zradlo atd.. Cesta vlakem a busem. Dnes tez nechapu, jak jsem to delala.
Kdyz vidim tu narustajici kupu, jima me mirny tres a chytam tik do oka.. Holky uz neco tusej, chodi asistovat, jsou to moooc sikovny pomocnice! Amyka naprosto nadchla maxi cinka, co jsem konecne nasla, asi dvoukilovka, porad mi ji chodi krast..
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:47
- Nahlásit
Fifi
Nikita
no ja jeste balit nezacala, jen dnes jeste nco dokoupila, ale snad se vlezem, jedem dvema auty tak snad jo :-D
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:51
- Nahlásit
Elen
Ale ja taky jeste nebalim, to je ten problem.. Ja jen jak syslik snasim veci na hromadku a zjistuju, ze pulku veci nemuzu proste najit!!
A my taky pojedem dvema vozidlama, jenze servisni vuz s muzickem dorazi az o den pozdeji, takze proste nezbytny minimum - jako stan, perinky, fenule atd.. musim nadupat k sobe..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:52
- Nahlásit
Fifi
Přišlo mi nedůstojné půjčovat si od našich vozejk, je dobrej, má zamykací víko. Ale začínám mít obavy, že jsem to měla udělat
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:56
- Nahlásit
Elen
No počkej, jak jsi přišla na to, že já snad balím?! Píšu, že jsem ještě nezačala kupit, to já zásadně na poslední chvíli a pak lítám jak pometlo po bytě a hledám co kde je Jen když vzpomínám, co všechno budu muset vzít, tak je mi z toho špatně už teď
Se všichni máte, dvěma autama, to já se musím složit s třema fousatkama do pickupa, to bude ještě akční
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:56
- Nahlásit
Nikita
co neni muze byt, to zkus )
Fifi
ja vim, tak tam dej jen psy a pak se vetri nekomu do stanu na tu jednu noc nez prijede manzel
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:57
- Nahlásit
Nikita
do pik-upa? boze to te lituju
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:00
- Nahlásit