| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 22:32 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
ssshhhhh
Já bych se řídila podle bobku
a spravnej bobek je ten, kterej nesmrdi a dobre se zveda ....pes pritel cloveka ..
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 22:37
- Nahlásit
zbrnd
Kritik je ten,ktery by to,co kritizuje udelal lepe,takze hochu az budes mit zkusenost vlastni a nebudes pouze teoretizovat,pisni.Mimochodem,ten hovezi dobytek tebou zas....lan ma scrotum,ze?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 22:39
- Nahlásit
sicluceatlux
,nejsem idiot, i manve mam precteno
jasne, nikdo netvrdi, ze jsi, jen dnes se ten den moc nepodaril:
Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Vepřová žebra pečená
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 22:47
- Nahlásit
zbrnd
Necham si o tobe zdat,staci
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 22:47 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
sicluceatlux
Kritik je ten,ktery by to,co kritizuje udelal lepe
na to prisla tva genialni kebulka sama?
takze hochu az budes mit zkusenost vlastni a nebudes pouze teoretizovat
no jo ty jsi velkej praktik, ladujes psy, co o nich tvrdis, ze je mas rad srackama z kterych maj sracku a protoze ti ta sracka vadi, tak je nacpes kostma, ktery jim sice mohou ublizit, ale za to zpusobej ze hovinka nejsou mekky, coz ti lepe vyhovuje ...ty se proste na toho cz psa hodis ... kdes byla tak dlouho? mozna byste tu nekteri mohli zalozit kynomensu, co myslis?
Mimochodem,ten hovezi dobytek tebou zas....lan ma scrotum,ze?
Ano prosim. Ty zas chudero nechapes proc vid?
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 22:53
- Nahlásit
zbrnd
Ne ladiju smecku granulema-lepsi? Je tvoje nervova šoustava v nebi ?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 23:06
- Nahlásit
sicluceatlux
Ne ladiju smecku granulema-lepsi?
podle toho co pises je to prast jak uhod, nejhorsi je, ze mas smecku
Je tvoje nervova šoustava v nebi ?
ni, jsem na soustani moc tlustej starej a nevykonej
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 23:14
- Nahlásit
Walda
Tak to vidíš, pár subjektů se ji tu snažilo slušně vysvětlit, jak se věci mají, ale s ní to jaksi nepohnulo. Až jsem zvolil svůj oblíbený styl, začala se aspoň tváířit, že se už z toho stavu po tom holotropním dejchání dostává. A třeba se ji zase časem i trochu rozsvítí, když má tolik toho světla v tom nicku . Teda ofšem doufám, že jsme ji neublížili, aby třeba nezačala trpět separační úzkostí, což?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 23:18
- Nahlásit
zbrnd
zalozit kynomensu,
Ale to je genialni myslenka, rychle patentuj, nez ti to nekdo ukradne! Budes emeritni profesor?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 23:45
- Nahlásit
Fifi
Emeritní klidně.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 00:14
- Nahlásit
Možná emeřitní....
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 10:17
- Nahlásit
sicluceatlux
Tak copak se ti o mně pěkného zdálo bobánko?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 12:29
- Nahlásit
sicluceatlux
az budes mit zkusenost vlastni a nebudes pouze teoretizovat,
Hele pokud Ti jde tak moc o lidi s dlouholetyma zkusenostma, tak ti mohu doporucit jednoho pana tady na tyhle adrese:
Boleslavova 1115/2
Ostrava-Mariánské Hory
Nevim jiste, jestli tam jeste bydli, ale bydlel tam hodne dlouho, kazdej ho zna, je to slušný rom, asi kolem 30-40let ma manzelku a dve deti a maji psa, kterej zral celej zivot zbytky od obeda, hlavne nejspis dost kosti, protoze venku "stale tlacil". Pesanovi bylo uz pres deset a byl furt hodne cilej a vyhlizel velmi zdrave. Takze jo, jsi hvezda, funguje to, klidně tím v pohodně krm, tenhle pes to taky prezil, klidně si tam zajed a optej se toho pana pripadne sousedu, co ho pamatujou, pokud by byl uz prestehovanej.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 15:37
- Nahlásit
zbrnd
Nekdo ma zaludecni vredy,jiny cukrovku CZ pes ma žbrnďu......
Pro klid v dusi,tato zebra pecena mi psi nedostanou neb jsou tvrda jako broky,ta minula se dala snist cela-mnou )
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 16:07
- Nahlásit
sicluceatlux
Pro klid v dusi,tato zebra pecena mi psi nedostanou neb jsou tvrda jako broky,ta minula se dala snist cela-mnou )
pro tvuj klid je to mozna dobry, to tem chudakum psum ale moc nepomuze .... jestli jsi to za ty dve strany a asi deset zopakovani ci vysvetleni nepochopila o tvrdost zas tak moc nejde .... ale to neva...hlavne ze zvladas jiny dulezity veci...treba dychat ...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 16:08
- Nahlásit
sicluceatlux
Nekdo ma zaludecni vredy,jiny cukrovku CZ pes ma žbrnďu......
jj to znam a sicluceatlux ma rakovinu...nebo jeste ne?
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 16:29
- Nahlásit
zbrnd
Klidek,ja vim o co jde o tristivost o zmenu struktury,psi jsou v poho dostavaji vse co potrebuji,kadi 1-2xdenne ,coz neni jaksi prujem,ze.To ze je ta jedna stolka u jedne fenky obcas ridsi prujmem nazvat nelze. Nebo ty mas vzdy peknou formovanou? Na prirozene strave se oproti granulim spravila i vybehana fenka.Kosti maji v mletine,nebo pomlacene krky
Na ohlodavani maji penisy z tveho stada a tak,pa
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 17:20 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
sicluceatlux
.To ze je ta jedna stolka u jedne fenky obcas ridsi prujmem nazvat nelze.
Kdyz si nepamatujes, co jsi psala vcera, coz si to zkontrolovat? )
Mimo jine-neni to jeich hlavni jidlo,tam mam spoustu lososoveho oleje,no proste kupuju od Becres mletinu,slo jen o to,ze zteto mletiny neni bobek ale kasovita stolka
Ale klidek, to je v poho, ja jsem zvykle, ze tady vasnive kynodiskuterky melou melou melou jedno vo cem a kdyz nahodou nevedi co namlit, tak prohlasi, ze je to nebavi nebo ze musi jit ci nemaji cas.
Nebo ty mas vzdy peknou formovanou?
jasne, maminka mi vzdy pripravi formicky
Na ohlodavani maji penisy z tveho stada a tak,pa
ale ja vas tady nepovazuji za "sve"
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 17:36
- Nahlásit
Ja si to pamatuji presne a nevidim v tom problem,jasne ze jim nenaliju misku oleje a nepridam lzicku masa😀,zerou normalne,olej jsem zduraznila,proto,ze jsem neminila davat kosti suche,ale ty asi moc fantazii nemas,a vse potrebujes mit napsane polopaticky ze?Pak z toho delas mylne zavery a soudis dle sveho mylneho usudku ,navic z utrzku skutecnosti,lidi
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 18:11 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
sicluceatlux
Ja si to pamatuji presne a nevidim v tom problem,jasne ze jim nenaliju misku oleje a nepridam lzicku masa😀,zerou normalne,olej jsem zduraznila,proto,ze jsem neminila davat kosti suche,ale ty asi moc fantazii nemas,a vse potrebujes mit napsane polopaticky ze?Pak z toho delas mylne zavery a soudis dle sveho mylneho usudku ,navic z utrzku skutecnosti,lidi
Bravo Úžasná reakce, sice zase mimo, ale to neva. Pro mě je důležitý, že na czpsu je stále psina.
ty asi moc fantazii nemas,
no je pravda, že ty ji teda máš...zrovna tak i pár dalších zdejších psodbornic, které stejně geniálně jako ty předpokládají, že stejnou fantazii mají i všichni ostatní a proto je možno své fantasmagorie volně postovat a vydávat za obecné pravdy
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 18:16
- Nahlásit
zbrnd
To vis,kdyby tebe nebylo.....nuda nuda šeď šeď
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 18:17
- Nahlásit
sicluceatlux
To vis,kdyby tebe nebylo.....nuda nuda šeď šeď
ty jsi jak podprahova reklama na steknito.cz
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 18:18
- Nahlásit
sicluceatlux
nedej se bojuj, vedeš!!
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 18:23
- Nahlásit
zbrnd
Steknito? Tam jsem nebyla.Das si fofolu?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 19:55
- Nahlásit
sicluceatlux
Tyf nebyla na steknito? Tak ploc jim delas leklamu?
Fofolu neci, je mi lito toho pejska.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2015 21:34
- Nahlásit
zbrnd
Hele o tom,ze tepelne upravene kosti se stepi a mohou poranit sliznici zazivaciho traktu vim,i o tom,ze pes ma tzv.jehlovy reflex,kdy je ta slizňice schopna otocit ostrou vec tupym koncem dopredu aby prosla a kdyz jsou ostre konce oba tak to pasazuje za staleho otaceni.Take vim,ze kdyz se nekrmi kostmi tento reflex vymizi. Slo mi o toto: mam vlastni zkusenost s kostmi tepelne upravenymi at uz kurecimi nebo temi konkretnimi zebry,ze jsou mekke a pokousu je pekne ja sama.Narozdil od syrovych treba kurecich,ktere se mi jevi -pro rypaly a perfekcionisty -pri porcovani kurete ne pri kousanimnohem tvrdsi a stepivejsi.Vim,ze se doporucuji pouze kosti syrove,ale zajimalo me,jestli ma nekdo stejny postreh jako ja
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 00:05
- Nahlásit
sicluceatlux
No hele ja ti na zacatku nepsal zadna striktni stanoviska, ale o tom, co se muze stat. Zkusenost jednoho nebo deseti lidi v tomto ohledu neznamena takrka nic. Tak pak moc nechapu, co jsi tu chtela zjistit. Navic te mohu ujistit, ze kost a kost muze byt sakra rozdil. Ja bych jiny nez domaci kosti do psu necpal vubec, ale je to kazdyho vec.
Nicmene treba:
Take vim,ze kdyz se nekrmi kostmi tento reflex vymizi.
Nevim, kde jsi to nacetla ci ziskala, ale to je preci hloupost ne?
Osobne nevidim zadny duvod, ktery by v dnesni dobe znamenal nutnost krmit kostmi. Jakymikoliv.
IMO je to uplne stejne dogma jako granulovana vyvazena strava, nutnost zachovavani pomeru Ca-P a podobny srandy.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 17:15
- Nahlásit
zbrnd
Chtela jsem zjistit,jestli ma nekdo stejny postreh jako ja,co se kosti tyce.Domaci kosti nemam .Ten jehlovy reflex jsem nakoupila na manwe.Dle meho to ,ze vymizi kdyz se kostmi nekrmi,muze mit i logiku,stejne jako kdyz se krmi jen granulemi zazivaci trakt "zlenivi",snizi se mnozstvi zaludecnich kyselin a pak je problem,kdyz se psovi na granulich obcas "prilepsi" masem.Logicky evolucne,co se nevyuziva ma tendence "krnět" ci zanikat.Ja na zradlo nemam zadne tabulky,deti jsem podle zadnych take nekrmila
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 17:42
- Nahlásit
sicluceatlux
pes ma tzv.jehlovy reflex,kdy je ta slizňice schopna otocit ostrou vec tupym koncem dopredu aby prosla a kdyz jsou ostre konce oba tak to pasazuje za staleho otaceni.Take vim,ze kdyz se nekrmi kostmi tento reflex vymizi
tak nějak mi to popisoval náš vet.
Navíc pes (aspoň ti moji jo) prostě rád něco ohlodává a raději dám syrová hovězí žebra než nějakou hnusnou blemcavou kost z bůvolí kůže. Zabavěj se tím na dlouho a netřeba řešit zda mají dostatečný přísun vápníku a tak.
zbrnd
A co je podle tebe ideální strava pro psa v dnešní době? Jsi proti granulím i proti kostem, pak co tedy?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2015 21:04 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
zbrnd
ty mě zabiješ
nehledě na to, že jsi ve mně nějak vyvolal třeskutou chuť na svíčkovou, ač na omáčky nejsem... což je zejména vošklivý
zkrátka seš hrozně vošklivej
edit: sem to samozřejmě chtěla napsat do tématu o té svíčkové. už jsem z tebe pitomá. ano, z tebe, bez poznámek.
|