Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Ovčanda a BOC
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Deryl
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2014 13:34
- Nahlásit

Já osobně jsem tedy na psy neměla nikdy tolik času jako na mateřské. Psi byli pořád s námi. Mám 3 malé děti a 2 velké psy a zvládáme to super, fenka bude mít rok, připravuji ji na ZOPku a druhá taková 8mi letá plyšová útulačka.
Myslím si, že je to o každém jednotlivci, ale člověk musí být soudný a vědět co zvládne a co ne. Někdo má děti k tomu plno zvířat a nemá problém a pro někoho je jedno dítě velká zátěž (a to nemyslím nijak zle).

Baggie
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2014 15:23 - Změnil/a: Baggie
- Nahlásit

ahoj

Pupy
Všechny rady tady jsou dobré a holky mají dobré otázky. Zásadní byla taky jedna věc, která trochu zapadla - jak zvládnout dva psy, když jeden začne něco dělat.
Na tohle si dej určitě pozor, neštěstí je hned... Ze své zkušenosti - k drsnosrsté foxině 7 let jsem si před rokem pořídila hlaďáka foxe kluka. Foxina byla v podstatě bezvodítková, jen na velkých křižovatkách atd., ale jak jsou dva, tak je vodítko můj velký přítel. Z baráku jinak nechodíme, protože jeden mi může zdrhnout na zahradu, když ho něco popadne a druhej podběhnout branku a šup... Prostě - dej si bacha, jsou jako pytel blech
Co se procházek týká, ta oddělená jednou denně mi připadá jako dobrý nápad, protože borderu budeš moci něco naučit a s ovčandou budeš mít čas jen pro vás dvě, což ona určitě potřebuje.
Moje fena je dominantní a on naštěstí takovej hodnej blbec, takže ona v podstatě má důvod k vrčení jen ten, že on na ni doráží a ona nemá náladu, dámička moje a on to odmítá chápat Tak to musím okřiknout jeho...
Hodně zdaru, ono si to sedne!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání