Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Rozmazlenost a jak na ní
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 10:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Sízra Milanová

...takže do toho nepudu..

a co písničkou nějakou drnou pěknou dneska nedáš?

Tondas

omlouvám se za O.T. a už mlčím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 10:11
- Nahlásit

Sízra Milanová
narozdíl od tebe dámo,já svýho psa venčim každej den a ne na 10metrů od baráku.
A je! Tak ony ti nejdou ani počty.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 10:11 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

PetraK
a co písničkou nějakou drnou pěknou dneska nedáš?

jako rap že bych si střihla novej, Vlčáčkový s Eninkou už jsem složila, ale tobě nevim..ty kromě toho že mě napomínáš mě tolik neinspiruješ bo si jedeš pozitivno což celkem jedu taky ale třá to jednou přijde hele beztak mi tohle téma založil Tondas abych si měla kde hrát, takže peace jen Vlčáčková se trochu rozohnila,ale ona je taková vášnivá no

a písnička pro tebe ještě : http://www.youtube.com/watch?v=ablIo_j_9W0

LucieS
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 10:25
- Nahlásit

dorotka1
Prosím, nepodsouvej mi při každé příležitosti, že jsem pro bití psů. V životě jsi mě neviděla a slovo sejmout neznamená, že ho zbiju, alespoň pro mě. Taky jsem v životě nepoužila leteckou techniku, ale to jen z toho důvodu, že bych to jaksi fyzicky nezvládla. A ještě na vysvětlenou - můj pes byl předchozím majitelem trestán bitím, takže ho nakonec pes sejmul ( nebil ) a skončil v útulku, takže se mi moc nediv, že začínám být dost alergická na ty tvoje věčné podsuvy něčeho, o čem opravdu víš prdlajs.

Hele, ale já ti nic nepodsouvám, není to spíš naopak??
Ty jsi vypíchla větu, kde píšu o tom, že někteří lidi psy zbytečně bijí.
A jako protiargument jsi reagovala situací, která s tou mojí ale nemá nic společného.
Tak jsem prostě cítila potřeba vysvětlit, že je v tom rozdíl.
A pak ještě napíšeš, že jsi tím žádné bití nemyslela... tak promiň, ale pak nerozumím tomu, proč jsi reagovala zrovna na tu moji větu o bití, když o ně nejde...
A jak to máš se svým psem je mi fuk, o to v tomhle tématu přece nejde. No je to jedno, nemá smysl to dál pitvat.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 12:07
- Nahlásit

Tondas
zkus kontaktovat ispidicha, se znáte, ať tě seznámí pořádně s Waldou a nech si pak poradit .... jinak tady se toho už moc nedozvíš, protože jisté osoby tu dost pruděj a exhibujou téměř ve všech tématech, bohužel .... ale i Renata by tě dokázala podle mýho nasměrovat. Nic jiného ti neporadím....

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 12:16
- Nahlásit

Tondas

krom Waldy mě ještě napadá Peter Končula, z Haf Bez obav. Dělá i individuálky, takže by si kamarád nemusel připad jako že na cvičáku - má velmi rozumný přístup a myslím, že i dost individuální a zrovna s tou socializací a rozmazleností by mu pomoci mohl.

Tondas
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 16:44
- Nahlásit

brut
PetraK
ok dik, uvidim jak se k tomu postavi panicek toho psa a co bude dal

Sízra Milanová
vidělas někdy jeho psa?
myslim, ze by bylo dobre kdyby si prisla do reditelny na koberecek mi tohle vysvetlit

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 17:14
- Nahlásit

brut
jinak tady se toho už moc nedozvíš, protože jisté osoby tu dost pruděj a exhibujou téměř ve všech tématech, bohužel

já sem skoro vůbec nechodim,tak teď přemejšlim kdo jinej se teda tady exhibuje místo mě

Tondas
myslim, ze by bylo dobre kdyby si prisla do reditelny na koberecek mi tohle vysvetlit

já myslim,že se to včera poměrně vysvětlilo,celá ta situace,co myslíš?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 23:25
- Nahlásit

Jebloň
Kolemjdouci2 a Impact a Gi a smečka
blůčko je předpokládám RD a spol? Tamtudy jsem jen párkrát prolítla a Čínu jsem jaksi nezaznamenala
To bude nejspíš tím,že Vysočina je jiným směrem.

He? Tobě už taky dobře hrabe.

No nic.. Jen jsem hledala téma pro impact. Asi si budu občas hledat svoje nicky. Zapomnělas na bullvnouzi.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 23:28
- Nahlásit

Gi a smečka
Jen jsem hledala téma pro impact

todle je moje téma brouku ale klidně se staf

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání