Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:20
- Nahlásit

Eire
naši kocouři lovili normálně sami, možná proto, že tu nebyla žádná kočka, co by to dělala za ně
a nosili to psům, a byli strašně nešťastný, že o jejich úlovky není zájem, nakonec našli Meginku, která ty jejich úlovky zpracovala a byli neskonale nadšený

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:25
- Nahlásit

Ebony
no nastesti juno to nesezere...

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:30
- Nahlásit

moji blbeckove

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:11 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

miisha
tak je to na vesnicích zvykem v neděli nedělat - zákon nezákon. Dodržuje se to podle míry pobožnosti občanů dané vesnice.

Já bych spíš řekla,že je to podle míry nevychovanosti a bezohlednosti vůči okolí. Většinou ten rambajs dělá na vsích "náplava" z města -prostě zapoměli,že se na vesnici stěhovali kvůli klidu.Starousedlíci většinou sedí odpoledne na zahrádkách u kafe a bábovky.Já mám jednoho souseda vpravo-bývalého horníka a ten zpravidla v poledne zapne cirkulárku a řeže tak dvě hodiny,pak si dá kafe a vytáhne motorovou kosu nebo nastartuje traktor mezi našima barákama a nechá ho hodinu běžet.Zleva mám cikány,taky asi nevěřící, kteří začnou sekat motorovou sekačkou ve 2 hod .Když dosekají,tak k nim přijedou další cikáni a začne hlučná zábava s naplno puštěným magneťákem.Nesnáším slunečná nedělní odpoledne!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:19
- Nahlásit

Xindl vespolek.
http://www.zko-raspenava.estranky.cz/clanky/mr-cr- ipo-2010/zavodnici-ipo-2010

miisha
doporucuju amputaci palce a misku s vodou dat psum ven popripade na koberec
Ne, ne a ne. Za blbost se holt plati. Resp. kulha.

Neessi
Starosedlíci většinou sedí odpoledne na zahrádkách u kafe a bábovky.J
Jak ktery, pani. Nas starousedly soused zpravidla v nedeli rano zacne s orbou, strikanim hnusu po poli, svarenim, sekanim..

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:21
- Nahlásit

Neessi
jeeezis tak to si chudak...tak o nas si mysli, ze tu ani nebydlime a o sousedech nevim. Tady je svatej klid

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:28
- Nahlásit

Neessi
Když ono je to těžký,co se dá,tak přez tejden udělám já,ale spousta věcí musí počkat na chlapa a ten může dělat jen o víkendu a tak je to i u našich sousedů.Nebo i sekání,co je ti platný,když máš přez tejdenek čas,ale leje a udělá se pěkně jen na víkend.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:39
- Nahlásit

jablunka
Tak tak, ja ty naplavy chapu, kdy jindy to maji stihnout.
Fotky krasny, tolik mamutu pohromade - kolik jich bylo? Tesim se na pristi tejden. Chces naky rostlinstvo odkopnout este? - ubozacek yzop se chytil?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:28
- Nahlásit

jablunka
krásné fotečky,takže jdeš časem to těhle vid?
Fifi
a ty jseš která v tom pořadí?

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:34
- Nahlásit

brezen2008
a ty jseš která v tom pořadí?
si trubicka. Zadna.

Ale pridam foto - kdo Sadlo zna z hlidacich fotek a jeji asocialno, pochopi.
Nejdriv este premejslela, zda strejdu Balona od Mathey zahlodnout, ale pak uz to bylo v pohode. Aj na noc do baraku ho pustila.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:37
- Nahlásit

Fifi
aha,já totiž až na pár vyjímek,neznám jmény jenom přezdívkami

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 17:03
- Nahlásit

miisha
Tady je svatej klid
u nás taky

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:56
- Nahlásit

jablunka
Když ono je to těžký,co se dá,tak přez tejden udělám já,ale spousta věcí musí počkat na chlapa a ten může dělat jen o víkendu a tak je to i u našich sousedů.Nebo i sekání,co je ti platný,když máš přez tejdenek čas,ale leje a udělá se pěkně jen na víkend
Sorry,ale neznám práci,která musí počkat na chlapa Všechno jsem dělala vždy sama a co jsem nezvládla,tak řemeslníci a ti v neděli nemakají .A když je hezky jen o víkendu,tak makám klidně celou sobotu až do tmy ,jen abych v klidu světila neděli a vyhojila si bolavé šrámy ze soboty.I když jsem taky náplava z města,tak tu neděli dodržuji stůj co stůj .
Brala bych místní vyhlášku,kterou už leckde mají,že v neděli se nehlučí žádnýma strojema.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:05
- Nahlásit

Neessi
Sorry,ale neznám práci,která musí počkat na chlapa
Já vím,že ty seš moc šikovná,ale každá ženská taková není a já mám teď třeba velké problémy s rameny a co jsem dřív dělala jednou a klidně levou rukou,teď prostě neudělám.
řemeslníci a ti v neděli nemakají
No vidíš a ti naši dělají převážně o víkendu,dva jsou pražáci,co sem jezdí jen na víkendy a třetí dělá přez týden v les.
A když je hezky jen o víkendu,tak makám klidně celou sobotu až do tmy ,jen abych v klidu světila neděli a vyhojila si bolavé šrámy ze soboty.I když jsem taky náplava z města,tak tu neděli dodržuji stůj co stůj .
To víš,že se taky snažíme,ale přiznávám,že ne vždycky se to povede.Není to jen o svěcení neděle,ale čék prostě potřebuje trochu vydechnout,než zase začne stejnej kolotoč co každotýdně a neděle jsou u nás dost pohodový,ale teď když se předělává co se dá,tak příkladně dneska sme se zastavili až teď.

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:22
- Nahlásit

jablunka
čék prostě potřebuje trochu vydechnout,než zase začne stejnej kolotoč co každotýdně

Tak o tom to je -a proč to asi pán Bůh vymyslel,že jo
teď když se předělává co se dá,tak příkladně dneska sme se zastavili až teď.
To znám,předělávám tenhle barák už 17.rok a furt není hotovo.Barák je never end story,něco začneš předělávat a vyplouvají nové nápady .Jenže když nejsou dlouhý peníze,tak uděláš to,na co zrovna máš a myslíš,že už v tom přežiješ.Za pár let zjistíš,že by to mohlo vypadat a fungovat líp a takhle pokračuješ kolem dokola.Pak příjdeš do let a snažíš se upravovat do stylu : až budu stará,tak tyhle strmý schody nevylezu a přes ty prahy se přerazím .....................

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:28
- Nahlásit

Zdravím ksindlice

Vám sem většinou jen nakouknu, ale nějak jsem z toho počasí umlácená a tak sem i líná něco psát...

Ebony
prosím, můžeš smazat tohle téma? Díky moc
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_11143_0.html#6

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 08:25
- Nahlásit

čauky všem
eliška ,až dohárá,tak jde na kastraci,bo kvuli sobě a kvuli dastymu,chudák kluk
jablunka
ted je krásnej článek v psích kusech 7/2010 irský vkodav,laskavý aristokrat

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 23:21
- Nahlásit

brut

Vám sem většinou jen nakouknu

Vostudo jedna máš štěstí,že tady se nejede na kvantitu,ale na kvalitu....nakoukni častěji.

Neessi

Brala bych místní vyhlášku,kterou už leckde mají,že v neděli se nehlučí žádnýma strojema.

Teda jak tě mám ráda,táák...tohle je fakt blbost.
Příklad,mám posekat alespoň 1x týdně 5000m2.V týdnu makám já i partner do min.19,pak psi a vše okolo...v sobotu chčije a ch...a v neděli máme blbhlášku,že od 12 se sekati nesmí.....počkám další týden.V pátek si udělám volno a ono prší,v sobotu taky....tráva přerostlá a v neděli je pěkně.
A co včil?No budu sekat a každý mě může.Nad mýma pozemkama lítají rogalisti a ultralaiti,hlučej a čuměj.Kousek za zadelí lítal s houkačkama poliši, aby chytli vrahouna co to do kopce v obci rozjel na 55km/h a já budu pod sankcemi??

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 05:28
- Nahlásit

Eire
Příklad,mám posekat alespoň 1x týdně 5000m2.V týdnu makám já i partner do min.19

Je to jednoduché- světlo je do 21 .30 ,každý den posekáš aspoň 1000m2 a o weekendu máš klid

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:38
- Nahlásit

tyyyyjo kdyby soused sekal do 21.30 tak bych mu sla podekovat
devcata, nic se nema prehanet.
Eire
zapal to a mas to bez prace

brut
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:50
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Ebony
díky za smazání ... co nejmladší přírůstek?

Eire
Vostudo jedna máš štěstí,že tady se nejede na kvantitu,ale na kvalitu....
... já vím a proto, když nemám žádnou připomínku, tak jen juknu a jdu k Ešusce

Dámy, potřebovala bych doplnit bylinky na mini zahrádce. Konečně se mi jí podařilo upravit tak, abych mohla zasadit další ( momentálně mám meduňku, šalvěj a dobromysl). Co se u vás najde dalšího?

brut
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:54
- Nahlásit

Ohledně sekání a dalšího kraválu v neděli. U nás na to nikdo nehledí a tak soused začne třeba v šest ráno řezat cirkulárkou, v poledne pustí sekačku a v devět večer se rozhodne rozbíjet pařez... a to nemluvím o neustálém kraválu od cikánů a z azyláku, kde se teda na jakýkoli klid opravdu nehraje

Pokud jsem v chatě a potřebujeme motorovkou řezat dříví, tak stejně jako všichni ostatní máme polední klid od 12 do 14.30

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:30
- Nahlásit

brut
momentálně mám meduňku, šalvěj a dobromysl
tak tam přihoď ještě bazalku,yzop a mátu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:33
- Nahlásit

miisha
kdyby soused sekal do 21.30 tak bych mu sla podekovat

hlučet se může do 22 hod,nebo už ne?
Ale i tak -1000m2 je posekáno za 20 minut,to by šlo vydržet

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 15:59
- Nahlásit

Neessi
hlučet se může do 22 hod,nebo už ne?
ale tak podle vyhlasky muze no

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 18:26
- Nahlásit

Ksindl vespolek.
brut
doplnit bylinky na mini zahrádce
Majoranka musi bejt a proti mucham libecek! Krom toho, co psala vyse mudra muuudra.

Twe jako todle potkat v lese, tak se po..... http://www.novinky.cz/krimi/203484-sestimetrove-kr ajty-nekdo-vypustil-na-karlovarsku-do-prirody.html

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:03
- Nahlásit

Fifi
Twe jako todle potkat v lese
zizalkyyy

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:09
- Nahlásit

miisha
zizalkyyy

Zmutovany rousnice

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:29
- Nahlásit

Fifi
vecereee

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 20:22
- Nahlásit

Jejda. http://www.novinky.cz/koktejl/203456-blesk-seskvar il-obri-sochu-jezise-americane-se-boji-zleho-zname ni.html

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání