| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 21:12
- Nahlásit
Jo a musím potěšit Fifijofku,jeden s pindíků preferuje syrové a dnes baštil i držky syrové..je to boryš
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 21:17
- Nahlásit
ale tenhle je taky hezkej, se mi ty hladký asi líběj víc
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 21:20
- Nahlásit
Ebony
to je boxero-medvěd pri pohledu z dalky
Eire
co kde? nikde nic nemam?
a takyyy kdo zavaha nezere
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 21:21
- Nahlásit
Ebony
ale tenhle je taky hezkej,
Divny sou, at cerny nebo svetly, modry, hladky. Podivne potvurky.
Eire
..na ktery se uz tesim.
A vlezu dneska rano do vlaku, temer pusto, prazdno - v tom zaslechnu chrochro a chrrr chrr - no zvuky psi! A co byste rekly? - byl tam! Krasnej francouzak, placacej, panicek vzornej, chladi ho mokrou handrou po cumacku a hlavince a slabinkach, pak spolu pojedli loupacek a proste hezka dvojice. A ani pruvodci nefufnala, ze nemel nasazenej kosik (vono taky na co ho nasadit, ze..). Predtim sem si hladila howawatko, sem zvedava, koho este potkam.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 21:23
- Nahlásit
Ebony
je to ale kluk,já si nechávám černýho ze svýho vrhu...,je taky pěknej,jen se někdy zvrtnou do lymfatickýho typu a vypadaj jak nepovedený šarpíci
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 09:08
- Nahlásit
Žhavý ksindl vespolek
jsem pro vás,kdo nemáte rádi pařáky našla ochlazovací tunýlek.Tak v případě nebezpečí přehřátí se tam chvilku vostuzujte
http://www.youtube.com/watch?v=vSiE-3usC9Q&feature =related
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:19
- Nahlásit
Ksindl vespolek.
Okamzite sem poslete ochlazovaci tunylky nebo este lip - slejvanec! Todle se nedaaaa!!! Venku se nehne listek, asi 35 st., kdyz clovek vyleze z baraku, je to jak facka. Bleeeeee! Sadlo se podivne motalo, opet, tak uz kvuli ni, nebudte hamouni a prifouknete kousek mraku.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:20
- Nahlásit
zdaaar,
ja se vydala na cvicak kousat. no peknej parak vazeni...a sem dostipana jak to prase a ulepena potem, no k zulibani! bleee. sem zahlidla kdesi bourkovej mrak, ale nekam zmizel
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:38
- Nahlásit
Spařený xindl večer fšem
Vedro je šílený,děti sou šťastný a psi hotový,já spařená a nasraná.
Tedíkovi to vůbec nesvědčí,rychlý venčení brzo ráno,před polednem jen čůrání pod ořechem a pak až večer,prostě ho ven nedostanu a chudák to sotva udejchává.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:47
- Nahlásit
Fifi
miisha
To vaše diuný psaní....a sem dostipana,jsem pjet sekund přemějšlela co to máte za pána
Fifi
Přijde buřina nebuj, naši staří medvjedi taky ven nelezou ,jsou doma v hale na dlažbě.Jen to malí parchanti rozkosali pytel s rašelinou a provedli mi umělecké aranžmá s bylinkami v koflících určenými k výsadbě.
A Bleček mě dneska kous,nechtěl se chovat
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:54
- Nahlásit
Eire
ja to svadim na prezitek z Anglie, kde sem cesky psala bez interpunkce, ale ve skutecnosti jsem lina, ja takto pisu proste rychlejc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:57
- Nahlásit
Eire
To vaše diuný psaní
rada si odpocnu od interpunkce
A Bleček mě dneska kous
Vono uz to ma zuby?
miisha
ale ve skutecnosti jsem lina, ja takto pisu proste rychlejc
Pravdu dis.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:10
- Nahlásit
Fifi
no tyyyy zrovna drzkuj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:17
- Nahlásit
miisha
Nedrzkuju, te podporuju ve tvym nazoru, prece!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:28
- Nahlásit
Fifi
dobre dobre pani, nerozcilujte se at neprijdete k úhoně
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 23:17
- Nahlásit
jablunka
a chudák to sotva udejchává.
tohle počasí je na kardiaky mor
Fifi
miisha
tak vony sou lenosny, madam jedny bezinterpunkcni.To sou veci ,to sou veci
Fifi
Buřina neleze a neleze,hicna jak sviňa,to chrupku nehodím,nezagroňam až do hókání fogla....asi vyglgám škopek
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 08:46
- Nahlásit
Jen probíhám,mám moc práce a obdžela jsem těžké absťák....musím zajet do rodnýho Brna.Se mi stýsklo
A tohle mi nedá sem nedat http://www.youtube.com/watch?v=D4IHs3que54&feature =related
Tak valím do hokny,čus ksindlice
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 08:50
- Nahlásit
Eire
to chrupku nehodím,nezagroňam až do hókání fogla....asi vyglgám škopek
Tak valím do hokny,čus ksindlice
se mstis tedkonc jako jo? no me zrovna ne
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:49
- Nahlásit
cuuus lidi,
mam cely den skoleni, sice se to da ale praci za dnesek za me nikdo neudela, takze je lepsi se tady skoleni nezucastnovat. je vedro jako prase, sem si po roce voblikla saticky - nohy mam dojebany...stipance od komaru, odreny, modriny...klasika...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:05
- Nahlásit
čus fšechny ! Tady je děsně dusno a v 6 večer máme stopy-to teda nevim,jestli má cenu jít
dobrá babka : http://www.novinky.cz/koktejl/202858-babicka-zachr anila-z-horiciho-domu-psy-vnuka-nechala-v-posteli. html
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 19:46
- Nahlásit
Uvareny xindl vespolek.
Neessi
v 6 večer máme stopy-to teda nevim,jestli má cenu jít
Vyrazilas? Ja bych nesla, cubky sotva funej lezic ve stinu, natoz po nich chtit nakej vykon. Trenovat se ma za kazdyho pocasi, zeano, lec zdravi cubek je mi prednejsi.
Aj to moje vlastni. Sem se malem roztekla v aute, nesnasim tydle tropy!!!!!!!!!!!!!! Vcera vecir to vypadalo tak nadejne, kolem cerno a zase prd, fouklo a mraky tahly jinam.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:09
- Nahlásit
Fifi
Vyrazilas? Ja bych nesla, cubky sotva funej lezic ve stinu, natoz po nich chtit nakej vykon. Trenovat se ma za kazdyho pocasi,
Vyrazila Terén nám vybral pole s rašícím čímsi- kopeček ...dolina...takže prašné pole.Stopu zvedla Bóba slušně,jen na druhým lomu se mi trochu motala,takže ho nevybrala přesně .Jsme spařený vobě -Bóba šla plavat do řeky,já do bazénu. Teď čekám na zprávy od synka,bo za pár minut dělají snaše císařák a měl by být za chvíli na světě vnuk.To je dneska den
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:20
- Nahlásit
Neessi
měl by být za chvíli na světě vnuk.
Juhuu, tak drzim palce a predem gratuluju! Babko dvojnasobna?
Jo a ten libecek do dveri fakt funga!!!!!!!!!!! - aji ususenej, normalne tu je minimum much i komaru! Dikec za radu, bylinkarko!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:23
- Nahlásit
libecek
ten si musim zasadit
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:32
- Nahlásit
Neessi
Tak držím palce,babičko ať všechno dobře dopadne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:33
- Nahlásit
miisha
si musim zasadit
Radsi si nech od nekoho odkopnout vzrostlej letitej, pry delava caviky pri vysevu. Ale fakt funga.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:34
- Nahlásit
Fifi
Babko dvojnasobna?
jj.
ten libecek do dveri fakt funga!!!!!!!!!!!
Jasně,že funguje. Pro vůni v zádveří tam věším ještě resedu -roste mi stejně intenzivně jako libeček .Aspoň to trochu odsmradí ten čubí puch z matrace,na který tam líhaj
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:36
- Nahlásit
Eire
ať všechno dobře dopadne
Dík- taky se teď "přimlouvám " tam nahoře,aby na to dohlídli.
Mělo to být ve 20 h,ale zasekli se s epidurálem,tak snad už začnou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:39
- Nahlásit
Neessi
Takze bude mit Julinka brasku? chnapu to dobre?
resedu -roste mi stejně intenzivně jako libeček
Esli to je neco kvetouciho, tak to bych se upcikala skrzeva alergii.
taky se teď "přimlouvám " tam nahoře,aby na to dohlídli.
Taky jdu poslat pranicko. bude to dobry.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:59
- Nahlásit
Fifi
Esli to je neco kvetouciho, tak to bych se upcikala skrzeva alergii
mívá to jen drobné květy v srpnu,ale jinak je to zelený rozvětvený koště silně aromatický- přidává se do cinzana při výrobě.
|