Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:50
- Nahlásit

Tuplovanej sparenej xindl den vespolek. Konecne jdou naky slibovany mracna, doufam, ze nejaka voda spadne.
kachna_
Já ho nevím jak a proč zamkla
Si sikovna, temer se mi to taky uz parkrat u nekterych tematek podarilo. Zkus tu prosbu flusnout este SEMKA - treba si toho vsimne aj nekdo jinej nez ebonyjovic.

Mam tu na hlidani Balouna od mathey, to je vam tak mily zvire, porad klepe okaskem do lina, Bajitko ma radustku, ze tu ma zlatyho strejdu.

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 16:15
- Nahlásit

Neessi
Dobré ráno -konečně se ochladilo

tady bylo ráno 25 a teď 37 ve stínu.....

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 16:16
- Nahlásit

kachna_
odemknuto

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 17:05
- Nahlásit

Ebony
tady bylo ráno 25 a teď 37 ve stínu.....
tak tady bylo ráno 14 a teď je 23,akorát přes poledne tu bylo 29,asi tu máme nějakej ochlazovač vzduchu,bo co.

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 17:11
- Nahlásit

Neessi
asi se přestěhuju....a to nás má večer smést ještě bouřka...už se těším...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 18:52
- Nahlásit

ahoj všem
tak tady ráno bylo hnusno a ted už tu fouká vítr a dá se relativně normálně dejchat,eliška je v nejlepším v hárání,takže dasty je voblblej,sindy furt stejný no a dasty taky,jenom to horko mu nedělá dobře,doma ho kropím a honza dává až večer najíst a já brzo ráno dokud není hic,ale třeba tvaroh s banánem a medem
dneska bude hovězí srdce,rejže,brokolice a kuřecí žaludky
honza bouřky doslova žere,vždy i když je vo půlnoci,tak se vyvalí z vokna a kouká a užívá si to .-)

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 18:55
- Nahlásit

jinak jsme se byli koupat v přehradě na džbánu a dokonalí,uvidím zejtra jak to tu bude vypadat,jela bych zas k vodě
a dneska bude kuře na asi 15 druhů koření,co jsem našla to tam dala a udělala marinádu,to pro honzu,já koření moc nee

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:30
- Nahlásit

cuuus,

bude bourka BUDE!

Co mate vsici, se bojite nebo jaaak?

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:38
- Nahlásit

miisha
se bojite nebo jaaak?
Tesime se na bourku. Konecne zacalo foukat trochu. Teda moravakum nepreju zadny plavaky ci tak zase, co vam bude z vody prebejvat, poslete do polabsky placky, tu je sucho presucho.
A pred chvili sem podklouzla po psim kemru na line a mam neblahy pocit, ze sem si nejak "nakloubila" palec u levy zadni. Au

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:39
- Nahlásit

Fifi
po psim kemru
si debiiiiiiiiiiiiiiil

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:41
- Nahlásit

miisha
sem, protoze cerny svine neumej normalne decentne nabirat vodu jazykem jak si sem davala onehdy video. Lemtaj jak hovada nebo pelikani, naberou si do škrání litr vody a pak s tim pochodujou. A cintaj. A ja se klouzu

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:42
- Nahlásit

miisha
se bojite nebo jaaak?
já se bojím....protože mám psy venku...

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:43
- Nahlásit

Fifi
naberou si do škrání litr vody
to dela juno kdyz se koupe v potoce

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:44
- Nahlásit

Ebony
nestras s bleskama, do zadnyho ti nepraskne, nebuj

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:45
- Nahlásit

Ebony
Díky moc.

A jinak náš malej hodnej pejsek na dožití dožil - selhání orgánů.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:46
- Nahlásit

kachna_
to je mi lito.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 23:15
- Nahlásit

Tak muj neblahy pocit z "nakloubenyho" palce se potvrzuje cim dal tim bolestiveji a natekleji pri kazdym kroku. To fakt umim jen ja, vyrobit si vyron v palci na hnate pri sklouznuti po kemru. Co na to pomuze? - chladim mrozenou zeleninou a prikladam octovy zabal, od pondelka potrebuju skakat pres kaluze!

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 06:12
- Nahlásit

kachna_
náš malej hodnej pejsek na dožití dožil - selhání orgánů.

.V těch vedrech se není co divit.

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 06:13
- Nahlásit

Fifi
Co na to pomuze? -

Zkus si sehnat Reparil N -gel.Otok po něm mizí rychle a bolest taky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 08:13
- Nahlásit

tak tady večer sprchlo asi půl hodky a vod tý doby zas nic,dá se dejchat je tu asi 15 C

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:14
- Nahlásit

kachna_
náš malej hodnej pejsek na dožití dožil - selhání orgánů.

Je mi to líto,utěšovat tě může,že jste jí zabezpečili překrásný podzim života a že odešla relativně rychle a v klidu.

Lidičkové zlatí,já sem vod fčerejška jak na obláčku,byla sem v irským nebiA sem čím dál víc přesvědčená(pravdou je,že Anička přesvědčovat umí),že IW je dobrá volba a prostě to třá jednou vyjde.
Eire
Díky za krásně strávený den a moc se už těšíme na příští týden.
tady je moje přesvědčovatelka milovaná.

A tady ještě něco.URL

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:08
- Nahlásit

caaaute,

sem byla na kolobce dneska poprve, bo jsem ji konecne slozila a sestelovala. je to kram, ale dojela sem ted cekam az odpadne 12hod. a pudu sekat zahradu, ale vzhledem k tomu ze tu vesele v nedeli kdosi seka, jezdi traktory a vyrvavaj kolotocari se na to asi vyse*u a du sekat hned pocasi je akorat dneska!
Fifi
doporucuju amputaci palce a misku s vodou dat psum ven popripade na koberec

Eire
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:44 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

jablunka

Já děkuji za krásné chvilky a věř,že jste mi eliminovali s Tomem ten smutek,že Ančí už mimi nedá a dominátorka Isabo vyvádí jak trubka všech trubeknepotrubnější.
Se taky těším a koukej se soustřeďovat ,ať je příští sobotu počas jako neska v neděli.Jo a plís jaký to měl foťák Tom na krku?docela začínám uvažovat podle fotek na výměnu přístroje.A nebo to není přístrojem ,ale tím ,kdo fotí,to je votázka...

miisha

ted cekam az odpadne 12hod

No vidíš a u nás zase chtějí od 12 klíííd.V neděli cirkulku a křoviňák člověk nechá hnít v garáži,klidně,ale pokud podnikám v týdnu času není,v sobotu chčije a chčije...tak v neděli budu sekat a hotovo.Nakonec tyhle vyhlášky atakují právo vlastníků nemovitostí a pozemků, se o zmíněné řádně starat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:53
- Nahlásit

Eire
věř,že jste mi eliminovali s Tomem ten smutek,že Ančí už mimi nedá
Hlavní je,že vydržela Andulička,páč to je fakt srdíčkovej a sluníčkovej pejsek.
dominátorka Isabo vyvádí jak trubka všech trubeknepotrubnější.
Madam je halt individualistka jako prase,pro mě tahle povaha nejní,ale je spousta lidijů co by jim vyhovovala.Ale jinak je to taky krasava,to se jí upřít nedá.Teď mě napadlo,jak moc sme si s Isou podobný......mám na výstavy podobnej názor jako ona.

jaký to měl foťák Tom na krku
Panasonic FZ28,pro nás co sme fotografický lajky je úžasnej a není to zase tak hrozný cenově.

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:46
- Nahlásit

Eire
tak je to na vesnicích zvykem v neděli nedělat - zákon nezákon. Dodržuje se to podle míry pobožnosti občanů dané vesnice. Nechtěla sem pobuřovat, ale sekajl i někdo jinej, tak sem to taky posekala. Uspesne ty travy vysoky redukuju, ale alergie mi dava zabrat, no dobre mi tak

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:51
- Nahlásit

jo a jen tak mimochodem: dneska mi rano donesla krtka ta krava jedna kocici asi si poridim kocoura, at to ma kdo zrat tyhlety trofeje...prej to teda kocky nosi kocourum a voni pak nic nelovi pac nemusi, to je patriarchat damy coz??

Eire
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:12
- Nahlásit

miisha

prej to teda kocky nosi kocourum a voni pak nic nelovi pac nemusi, to je patriarchat damy coz??

To je naprosto noumální,lvové taky neloví,počkaj až co lvice skolí a pak si ten její úlovek znárodní a hotovson...

dneska mi rano donesla krtka ta krava jedna

proč kráva,donesla úlovek?donesla...taky mohla hrabat v zahradě metro,že?!

Eire
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:15
- Nahlásit

jablunka

Panasonic FZ28

Hmm vypadá to pro laiky fakt dobře ,hlavně to sekvenční snímání.Asik pudu rozbít prasátko.

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:16
- Nahlásit

Eire
aaale tak krava ptz staci mysi, krtince na zahrade zadny nemam. nevim kde ho sebrala. no kocka kopat metro...nevim nevim, to by za 1 generaci nestihla, to delaj psi ne? kocky si delaj jamky na bobky
To je naprosto noumální,lvové taky neloví,počkaj až co lvice skolí a pak si ten její úlovek znárodní a hotovson...

no tak je mi jasny, ze ten pud od nekoho museli zdedit

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:18
- Nahlásit

a to jsem si myslela ze muzska populace ma diky testosteronu svaly na to, aby lovila a vono hovno. no je to plemeno chytre a rychle se ucici!

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání