| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 21:28
- Nahlásit
Tak huž je na světě -klouček se "psím" jménem Indy ( Jindřich) ,váha 2400 .Aspoň má o 800 g víc než Julinka.Uff.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 21:33
- Nahlásit
Neessi
Hurá,hodně zdravíčka Jindříškovi i mamině.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 21:35
- Nahlásit
Neessi
Gratuluju Jindříškovi k 0.tym narozeninam a vam k vnouckovi! At je mamina i on vporadku.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 21:37
- Nahlásit
Eire
Fifi
přetlumočím a díky. Byl to náročnej den - dám si sklenku na zdraví vnuka a jdu kutlošit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 21:40
- Nahlásit
Neessi
Tak huž je na světě -klouček se "psím" jménem Indy ( Jindřich) ,váha 2400 .Aspoň má o 800 g víc než Julinka.Uff.
Jejda,sem na chvilku vlezu a co nevidím,je z tebe dvojnásobná bábinka.
Takže posíláme gratulaci Všem zůčasněným(babi,dědovi,Julince,taťkovi) a to největší mamce a Jindříškovi(mimochodem moc pěkné jméno) a přejeme nůši zdraví a štěstí.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 21:57
- Nahlásit
jablunka
Jindříškovi(mimochodem moc pěkné jméno)
no nevim,pani ,esli se nenaučí říkat R a Ř ,tak to bude katastrofa,spíš jsem čekala,že jméno bude po taťkovi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:55
- Nahlásit
Neessi
od nás letí také veliká gratulace k narození malého Jindříška ( jednoho máme doma a v rodině další dva), přejeme hlavně hodně zdraví a spoustu pohody
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 06:46
- Nahlásit
čauky všem,tady je hic na padnutí a to je teprv 6,45
já jezdím hned ráno k vodě,večer je venčí honza,ale choděj až tak kolem 23 hodiny,přes poledne chodím já,ale to je rychlovka
u vody si to nejvíc užívá dasty,elišku a sindy tam házím já,ted tu chrápou a dostanou dlabanec trochu
a doma jim namáčím packy do lavoru a ušiska abych jim trochu odlehčila
Neessi
gratulujem k vnoučkovi
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 06:55
- Nahlásit
Neessi
no nevim,pani ,esli se nenaučí říkat R a Ř ,tak to bude katastrofa,
Prt katastrofa,bude prezident. A Jindřichů je pomálu,Jakubů je hodně.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:58 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Neessi
Jé, já se přišla podívat jak ti schne seno. Gratuluju, přeju hodně štěstí a zdraví Jindříškovi a ať z něj máte všichni pořád radost. Julinka a Jindříšek se k sobě pěkně hodí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:00
- Nahlásit
jablunka
Prt katastrofa,bude prezident.
mno, náš mladej ( Jindra) neumí ani jedno z těhle písmen a jsme rádi, že v příjmení žádné z nich nemá, protože to je fakt dost mizerný. Navíc k tomu, aby mohl být prezident by musel mít ještě trochu jiné vlohy než má....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:35
- Nahlásit
Xindl parak vespolek preju.
Neessi
esli se nenaučí říkat R a Ř ,tak to bude katastrofa,
Nemaluj hned čeuty na zed!
jablunka
Prt katastrofa,bude prezident.
Indy na hvaaad! Blbko.
http://www.novinky.cz/koktejl/202938-vystava-s-vyp reparovanymi-tely-zvirat-se-predstavila-v-australi i.html
Teda todle bych videt nemusela, nakopavalo mi jen pri tech fotkach.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:47 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Xindl vespolek
madam já padám...na hubu!Ty kemo, zoncna rumpluje,hópnem na šmirgl a dém smažit bůček na prygl.
Fifi
jablunka
Hele jste blbky,víte to??Jsem se málem poskvrnila vlastní urinou...moje holka se narodila s roštěpem měkkého patra..a já na nátlak manžy změnila jméno z Kristýna na Zuzana.Prej bude šišlat a Kjiftína je blbý...jo jo a od jejích pěti let to byl děs..mlela a mlela a nekomolila a nekomolila
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 14:13
- Nahlásit
Neessi
ja vam taky gratuluju k Jindriskovi, je to moc hezke jmeno
tady mate dort na oslavu, upekla jsem schvalne dvoubarevnej, kdyby
to byla nahodou Jindriska
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 14:57
- Nahlásit
leyenda
upekla jsem schvalne dvoubarevnej, kdyby
to byla nahodou Jindriska
Díky ,pani,ale náhoda nemohla bejt,bo když snacha byla 5 minut těhotná a měla pozitivní test,tak jsem řekla,že to bé kluk a basta 30 let praxe a celoživotní čarodějnictví nepřipouští náhodu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 14:59
- Nahlásit
Fifi
Indy na hvaaad
tak tohle je boží hláška,to si nemusím zapisovat,bo tohle si čék prostě musí pamatovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 15:02
- Nahlásit
Neessi
když snacha byla 5 minut těhotná a měla pozitivní test,tak jsem řekla,že to bé kluk
to měla holka celkem kliku, žes neřekla, budou to čtyřčata a basta
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 15:04
- Nahlásit
Jinak tomu čápovi,co mi furt courá od včerejška po louce a klape zobákem jsem šla říct,že už může táhnout zase jinam,nebo na něj pustím Bordžínku s Aishou ještě tam asi hodinu coural a konečně odlítnul.Mezitím přijeli Vetamixáci ,nabouchala jsem mrazák a jdu se na chvíli svalit do bazénu-jsem uvařená !!!!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 15:06
- Nahlásit
kachna_
to měla holka celkem kliku, žes neřekla, budou to čtyřčata a basta
Na to nemá Kdyby byla čubina,tak ji vyřadím z chovu ,to je děsnej matryjál
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 15:07
- Nahlásit
Neessi
Sis zacala ty, s nakejma logopedickejma problemama.
Teda tam je skutecne na zdechnuti, este, ze mam dneska volnicko. Jediny pozitivum vidim v tom, ze pradlo uzasne schne a nez se dopere dalsi varka, muzu sbirat. A co mezitim poserou vlastofky, dat prat znova
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 15:46
- Nahlásit
Fifi
Sis zacala ty, s nakejma logopedickejma problemama
Já už si s tím hlavu nemusím trápit,svůj vrh mám bez slyšitelnejch závad,s tím ať se poperou mlaďoši,ale dala jsi mi supr hlášku
A co mezitim poserou vlastofky
Teda že letos ale serou a uměj se trefit zrovna na černý a bílý prádlo ,megery! Kolik tam máte ve stínu? Tady je 33,3°C a bazén má 29-už přestal ochlazovat!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 15:56
- Nahlásit
Neessi
Kolik tam máte ve stínu?
Zmateny venkovni teplomet ukazuje neco jako 34°C ve stinu
Teda že letos ale serou
Mi jich je spis lito, jen at serou. Ale serou, neni to jako kdyz vynasely zobackama hnusiky z hnizda. Cela prvni snaska z mastale zahadne vyhazena z hnizda - 4 holatka na zemi dost daleko od hnizda (ktery nebuchlo). Ze by kukacka? Ale porad do hnizda zalitavaji - tak bud sedi na novy varce nebo krmej kukacku. To samy vrabcaci - vypadly holatka pred x tejdnama. Ale ted uz jim tam od vcerejska piskaj novy vrabcouni mladatka.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 16:02
- Nahlásit
Neessi
ale serou a uměj se trefit zrovna na černý a bílý prádlo
Hmm ,tak to je u nás stejný.
Horší je,že jsme nějak při fasádě zapoměli dát protiptačí program na trámy střešní...sedaj tam dravci a ráno mám na fasádě vápený střik a na zemi chlupatý bobek.
Teplota paní v 16hod 30.2 ve stínu a voda 31
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 16:54
- Nahlásit
Fifi
Indy na hvaaad!
Nemaluj hned čeuty na zed!
Si debil,si debil,si debil.....sem z toho vedra hotová a jaxem se teď smála,tak mi málem prdla céfka.
Neessi
Kdyby byla čubina,tak ji vyřadím z chovu ,to je děsnej matryjál
Další taková!
Vůbec nic nestíhám,ale jasný je to,že se zejtra kochnu na klubofce IW.......tímto dávám na vědomí Eire,že zítřek platí,dorazíme po 9:00 a paxe tam nějak najdem,mocinky se těším.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 17:03
- Nahlásit
Neessi
Na to nemá Kdyby byla čubina,tak ji vyřadím z chovu ,to je děsnej matryjál
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 17:18
- Nahlásit
jablunka
že se zejtra kochnu
mocinky se těším.
Hlavne se tam pri kochani neupecte, vem si destniky coby slunecniky a pozdravuj. A mocinky se namasti zvenku kremem. Skoda, ze nam to taky neklaplo. Drzim palce a cekam na hlaseni tlf.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 18:34
- Nahlásit
jablunka
,že zítřek platí,dorazíme po 9:00
Jj očkováky mám,feny okouplý a do Isaby jsem sáhla....a je na podsadu vytrim.Sám Žany před chvílí říkal,co jsem tý feně uďála,prej je jak pes baskervillskej tak holt pojedem dělat křoví.Jo a Ančí se prej už těší..
Fifi
Skoda, ze nam to taky neklaplo
Tak za tejden paní,ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:17
- Nahlásit
Eire
Tak za tejden paní,ne?
A jo vlastne.
A podvecerni siesta aneb chlazeni Sadla. Pricmrndava ji Kremyl, ale sosak je sosak a ten patri hlavne Sadlu.
http://www.stream.cz/video/481509-rtw-10tileta-vet eranka-a-sosak
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 06:54 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Dobré ráno -konečně se ochladilo
a všechno ožilo : ptáci řvou ,koně lítají (ne v povětří) radostně po louce ,čubiny nezalézají do stínu.. ...prostě se dá žít. Čekám,až vyleze z kutlochu dcéra a musíme jít sebrat do lesa ty křemeňáky a hřiby .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 08:50
- Nahlásit
Ebony
prosím tě, neuměla bys odemknout téma špic v nouzi? Já ho nevím jak a proč zamkla (poslala jsem odpověď a přitom se asi uklikla). Dík moc
|