| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:40
- Nahlásit
miisha
Co děláte vobludy?
Po udrzbe zahrady tu byla mila navsteva.
Miluju tyhle pokusy o portrety skupinovy!!! Aneb Los Dementos.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:44
- Nahlásit
miisha
Na cvičák začalo chodit víc lidí, tak nevím, esli třeba z toho je vykolejená.
Přesně tak,zase je na cvičákách trochu plno a neodsejpá to.Mě to tam dneska taky nebavilo a čubina byla jak uvařenej knedlík ,ale střelba ji nevadila.Zato se při odložení pásla na pampeliškách,dorota jedna.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:45
- Nahlásit
Fifi
mila navsteva.
Hezký perdelice
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:49
- Nahlásit
Fifi
ta první má boží pozadí, ta stěna je na foto čuprová
Neessi
ha, tak to jsem ráda, že nejsem jediná, teda né, že bych vám to přála. Juno cvičí vcelku normálně, akorát čumí víc po vejrech.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:03
- Nahlásit
miisha
ta stěna je na foto čuprová
Čuju nejakou ironyji?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:06
- Nahlásit
Fifi
právě že vůbec, vůbec pani
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:20 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Fifi
Pěkné kompozice u flekatej zdi,celej mistr Saudek paní ste
Proč ten plevel roste rychlejc než salát???Jsem upracovaná a to je teprv neděla,zítřek nechci vidět...
Neessi
miisha
Já vím proč nemám cvičákový plemeno,by mě z toho seklo.čekat ve frontě ,až na mě přijde řada...máte trpělivost teda.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:23
- Nahlásit
Eire
by mě z toho seklo.čekat ve frontě ,až na mě přijde řada...máte trpělivost teda.
,no ve frontě se nečeká ,ale když se tam připrdelej nováčci nebo občasníci ,tak zdržujou a hlavně se motaj tam,kde nemaj
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:45
- Nahlásit
kámoši
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Neessi
Zato se při odložení pásla na pampeliškách,dorota jedna.
Moje Dorota neboli Sadlo se zacla past na svizelu. Ale jako ve velkym, na zahrade ma neomezene moznosti tohoto druhu plevele asi na dvou mistech. Asi vi, proc to cini, neb jsem se docetla ze
Mladé listy se jedly jako vařená zelenina a přidávaly se do polévky, sálatů a dušených pokrmů. Symbolizuje jarní obnovu života. Všechny druhy svízele jsou léčivé, avšak dnes bohužel svízel upadá v zapomnění, přestože má léčivé účinky při velmi vážných onemocněních. Svízel očišťuje od chorobných látek ledviny, játra, slinivku břišní, slezinu. Kdo má poruchy lymfatických žláz, měl by pít denně čaj. Působí i proti chudokrevnosti, vodnatelnosti, při bolesti (píchání) v boku.
Divny, jak ty psove poznaj, co jim svedci. Chjo, mi tim Sadlo nasadilo brouka do hlavy.
Ebony
To je pan Morgan? Kde ma usoplesky??
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit
Fifi
Svízel ?přítula nebo syřišťový?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:03
- Nahlásit
Eire
Svízel ?přítula nebo syřišťový?
Ty mi davas, sem musela hledat na netu. Ale asi to je přítula.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:05
- Nahlásit
Fifi
Sadlo se zacla past na svizelu
To je dobrá bylinka-po ní se vymočí z podoby
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:11
- Nahlásit
Neessi
po ní se vymočí z podoby
Presne tak, je jak Nijagara. Ale pije zcela v norme, tak si asi opravdu cisti ty ledviny.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:18
- Nahlásit
hezkej nedělní večír vinšuju
fšem cvičákujícím ať už stáli ve frontě na plac nebo v té frontě hopkali po place...
hlavně, že jsou psiska zabavený, uvláčený a vyběhaný domrtfa, ne?
u nás dneska naopak bylo na tréninku strašně málo lidí, tak jsme si to fakt užili, měli jsme na všechno klid a čas, zaběhli si parkur z juniorských kvalifikaček... fajn bylo...
A i Berunka dokonce zvládla dva tunýlky... akorát je rychlá jak průjem, tak zatím máme po tunýlcích stahovačky do strany na ufuněnou paničku, neb dopředu to prostě nestíhám...
Fifi
rodinná návštěva? sluší jim to spolu
Ebony
pan Vysmátý a pan Drápkatá opička
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:22
- Nahlásit
Ebony
maj to ale luxusní betlu Jaktože nejsou v tvojí?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:46
- Nahlásit
miisha
Jaktože nejsou v tvojí?
v mojí spí v noci, a tam je zásadně nefotím, nebo kdyby někdo viděl jakej mám v ložnici bordel, tak mě přijdou zavřít
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:55
- Nahlásit
Ebony
kdyby někdo viděl jakej mám v ložnici bordel, tak mě přijdou zavřít
tak děti nemáš takže nikdo nepřijde
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:56
- Nahlásit
Ebony
tak mě přijdou zavřít
jsem myslela do blázince
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:59
- Nahlásit
Ebony
do blázince
ale to je přeci každého věc co má kdo v ložnici Já si akorát myslím, že tam máš málo postelí
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:31
- Nahlásit
akorát mě vždycky lidi překvapí, jak jsou ubohý, od některých to člověk tak nějak i čeká, ale u některých to i zamrzí
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:35
- Nahlásit
Ebony
akorát mě vždycky lidi překvapí, jak jsou ubohý, od některých to člověk tak nějak i čeká, ale u některých to i zamrzí
jako když jim děláš tůru skrz vašu ložnici?
btw psala jsem ti na ICQ - vzpomínáš si na Renni Arcus? Je na prodej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:36
- Nahlásit
wami
rodinná návštěva?
Tak tak, Pinditko, co tu do pul roku cekal na ty spravny panicky. A zustal svuj, s nabiranim vody jak pelikan a pohybama - proste srdickovy psitko moje i smecky. Jen teda mrchy cerny se na nej netvarily, tak byly na samotce.
Ebony
jsem myslela do blázince
Rezervuj mi pokoj ci celu hnedle vedle. Pokecame o psech.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:41
- Nahlásit
Fifi
Rezervuj mi pokoj ci celu
nic! dostanete kazajku, obojek a řetěz s gulou
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:44
- Nahlásit
miisha
jako když jim děláš tůru skrz vašu ložnici?
ne to bylo na vedle, když jsou tak odvážný a upřímný, že mi nejsou schopný ani napsat přímo do obrazovky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:47
- Nahlásit
Ebonyjo klidne ti napisu a vsem dalsim,nejlepsi je blbe kecat,ze to stoji za hovno!!!!no kdybych par takovych zavodu nejela,tak drzim hubu a druha vec,nikdo,ale nikdo nevi,cim ten zavodnik prochazi!jsem uprimna,at se ti to libi nebo ne!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:48 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
hele, blázinec obsadíme celej, já tam jdu taky. A jak znám Eboninu ložnici, tak jestli tam zavřou ji, tak mě povezou aji s houkačkou a pro jistotu ve svěrací kazajce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:52
- Nahlásit
ne to bylo na vedle, když jsou tak odvážný a upřímný, že mi nejsou schopný ani napsat přímo do obrazovky
Nechcete se na to vysrat, vzajemne??? Posilat si zpravy takhle pres seminko zumpy do zumpy - zrovna tak to muze kdokoliv napsat tam, ne? Ikdyz jiste, tu ani tam to nikdo necte.. Ja uz nevim, takovydle prestrelky me fakt neba.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:55
- Nahlásit
Fifisorry,ale me to taky neba!hlavne jsem uprimna a pokud pani ebony chce,klidne ji to reknu do oci.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:56
- Nahlásit
Fifi
hele já jsem si nezačala, a je mi úplně u prdele, co si o tom kdo myslí, ale opravdu nebudu psát někomu, kdo nemá ani tu slušnost mi napsat přímo a má potřebu propírat věci, který tu píšu, a o kterých nemá ani páru, vedle, to je fakt dobrá ubohost
ale klidně to smažu, když tě to tak irituje
|