Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
terka_devil666
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 21:00
- Nahlásit

Fifi
nojo rozrusta hned je veseleji. Chnapu, zes dala prednost jim pred nama, kdyz musis drit jak....
Teta se nečil tady to mam za barakem, ale k vam bych musela ještě mrtě cestovat. Však ono to zase někdy dopadne. Nebo jednou nakopnete ty vaše starý stroje a přišustíte ke mě na hory Kdybych mohla mít ještě jednoho hafana tak bych si vzala Vikušátko to by bylo teprv veselo při venčení

Mathea
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 21:05
- Nahlásit

Číííííf
Pane Čííf, to je moc krasny...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 21:06
- Nahlásit

Číííííf
A když jsem viděl Sinďuli, tak mi najednou bylo všechno jasný - je potřeba se o ní postarat.
A za to muze KDO??! - aano , esusovaaaa rrrruzovataa . Dekujeme za Skrivanky NeJelimanovic rodine za Sinduli.
a nebudu to tajit, mám z toho určitě lepší pocit, než dřív.
Vid. A ste moc hodnej pan Číííííííííf a pani Fajkova.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 21:12
- Nahlásit

Fifi
si upravte guestbook hlavne, tam psat je o oci
no to nééé to nemůžem ze dvou důůvodůů
za aaaaaaa pak nám právě píšou jen ty nejvodvážnější a za bbbbbbbbb to je ramštajní růůůůůůůůůůůůžová takže to v rámci obdivu k Ešuskce nemůůůžem
pravda je taková že se na to chystám už dlouho ale ňák nemůžu najít kood na úpravu

A za to muze KDO??! - aano , esusovaaaa rrrruzovataa
no přesněěěěěěěěěěě

hodnej pan Číííííííííf a pani Fajkova
uf kujem se tu upa stydíme voba bo mnohem víc práce starostí a zásluh máte vy samozřejmně (chybí tu srdíčkovejsmajl)

Dekujeme za Skrivanky
kdyby bylo někdy zase nějaká akutní potřeba na něco co by se zdálo neřešitelný , tak víte kde nás najdete

Mathea
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 21:16
- Nahlásit

Fajka
uf kujem se tu upa stydíme voba
Nesmysl! Bez vas by to slo uskutecnit blbe... Todle pani S. a hlavne tem zviratum vytrhlo hodne trnu z paty, nejen ten oobr dar od vas, ale vsechny ty dementni papirky, co se sesly od dobrejch lidi..

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 21:19
- Nahlásit

Mathea
hlavně že se celá akce povedla a klapla na jedničku a obě feňule jsou na tom líp

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Led 2011 11:17
- Nahlásit

jablunka
neztratí, já už tu mám úplně narváno...

Mathea
Jako z lidi strach nema, zdroje si nechrani, k cizim lidem naprosto v pohode.. Tak proste snad no..
nedělej si iluze, jako oni ti ovčouni strašně moc vydrží, než zanevřou na svět...

wami
dyk to je vyloženě HEZKÁ čuba
Leni, jako taková je hezká, ale jestli je to výstavačka, tak není hezká výstavně, jestli chápeš, a pracačka to v týhle barvě asi nebude...
takže moc nedoufám, že se jen někomu ztratila...ale třeba jsem jen pesimista

Fifi
pani, budete tam teda volat, ať nevoláme dvě?

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2011 13:24
- Nahlásit

Ebony
budete tam teda volat, ať nevoláme dvě?

Tak tam zitra brnkni pls. Ten poradce se samo neozval.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2011 16:12
- Nahlásit

Zpurný zlostníku!!

Bazusak skritkovity ma dneska narozeniny, treti. Toto leti, mile deti.

Eire
Člen
# Zasláno: 16 Led 2011 19:05
- Nahlásit

Fifi

Už se na tom pracuje...

Tak vše nej nej k přirozeninám

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Led 2011 19:38
- Nahlásit

Fifi
Bazusak skritkovity ma dneska narozeniny, treti.
Simtě, máš schválně hodně psů, aby ti furt někdo přál k narozkám, viď? ))) Samozřejmě že Bazuškám přejem s Maryjí krásné narozeniny, hodně pěkných a veselých dortíků do dalších let a taky rozumnou paničku, co si k terijérovitým pořídí aspoň jednoho hezkého psa, a to nějakého ovčáka. Maryje posílá s největším sebezapřením jeden játrový upěčený pamlsek - řikala, že si kvůli takovýmu mláděti nebude trhat od huby...ale pak sme si to vysvětlili (že jí místo toho jednoho darovanýho napeču kilo jinejch - to sem jí řekla strašně přísně). Takže Bazušku fšééééééééééééééécko nejlééééééééépči!

miisha
Člen
# Zasláno: 16 Led 2011 19:43
- Nahlásit

Eire
jeeee, masicko na dreve je uplne luxusni!Mnaaaam.
Fifi
Pripojuju se ke gratulacim, ale ta kyta se celkem zamlouva me! ))

brut
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 11:35
- Nahlásit

Zdravím xindl spolek

Mathea
ovčanda je krásná

Cindulka se krasne zotavuje, kontrola naprosto v poradku, vetka mela usmev na tvari.
tak to je úžasná zpráva ... holka se na fotkách tváří dost vznešeně a šťastně

Fifi
vše nej, nej přejeme Bazušátku a hlavně hoooodně velikej dort

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 12:37
- Nahlásit

jablunka
Jablunko dlouho jsme už nečetla žádnou zprávu o Stívim a ani fotečku nevydělá. Prosím o nápravu su na toho kluka zvědavá, co a jak a jak pak mu roste kožuch.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:18
- Nahlásit

Darina1
Já se omlouvám,ale hupla na mě nemoc a ani po 14 dnech to není o nic lepš.Spíš si připadám,jak kdyby mě kousla moucha cé-cé.
Stývý je v pohodě,kožíšek roste a já se ještě teď pokusím něco fofrem fotnout,dokud nejsem v bezvědomí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:31
- Nahlásit

Tak trochu vláček.

Zarůstáme a i bebino se krásně hojí.

No a tady je snad jasné,o co mu jde.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:37
- Nahlásit

jablunka
dědek se trošku rozjel, co? )) Super!

A co Fyfyjofka s Pindikem?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:50
- Nahlásit

Senilní smraďochu!!

Gerda
Fyfyjofka s Pindikem?
Stridave jasno az oblacno, rano zase livanec smrdutej, zacina pokaslavat srdickove, zere tak nak... jak se citi. Prospi vetsinu casu, je to nenarocny smradoduch. Zatim necitim potrebu se s nim loucit, ale jeho stav se muze zmenit behem par hodin. Zrovna mu varim namku, kujatko a zeleninku, chroustne si tu a tam i grancli svou dietni.

jablunka
To je mecháček kmocháček, prasak jeden stary! Mura z nej ma vyslovene radost prevelikou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:53
- Nahlásit

Fifi
tak aspoň něco, no, i když žádná hitparáda....třeba na něj zas přijde nějaká ultrasvětlá chvilka....

wami
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 18:18
- Nahlásit

jablunka
tak nějak dík za ty fotky, vždycky mi spraví náladu jeden šťastnej soukromej vesmír...

Fifi
pozdě ale přece - Bazuše pohodu na duši přeju!
a Pindíkovi co nejvíc "nahoře" a světlých chvilek...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:05
- Nahlásit

wami
Kujem za gratulky, Bajutki na dusi nic jineho nez pohodu nema, to je antistresovy psicek. A pindik - to se uvidi proste samo, casem.

Jo a heehec, dneska sme byly s Matheou na velkym hrabaku sekundhendovym, to je dycky labuzo. Mam novou zimni prdackou perovku za 50,- Kc (nasla tetka) a plno dalsich hadriku. Ve ct se tam zase stavim nabrat deky pro Skrivanky, ruzny prehozy a tak, to tam maj vse za deset kc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:44
- Nahlásit

Gerda

....třeba na něj zas přijde nějaká ultrasvětlá chvilka....

noto by mu ale Fyfyjofka musela dopřát babu , má jich tam dost, nevim co se hrdlí

jablunka

TY VADO RUSKÁ TROJKA

Fifi
Gratulejšn obřejšn k Bajutky narozkám!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:55
- Nahlásit

PetraK
by mu ale Fyfyjofka musela dopřát babu , má jich tam dost, nevim co se hrdlí
Ja se nehrdlim, bych mu i doprala, ale krom jemnocitneho Bajitka by ho ty mrchy zarlivy smetly z povrchu zemskyho. Dorticky silneji dychnou a on se sklati. Kontakt denni s frndou ma, nekdy ji vnima, jindy ne.
Gratulejšn obřejšn k Bajutky narozkám!!
Byl v umyslu dort, jako masovej.. Neslo to, bo mnozstvi vetamiks masa presahl v so omezene moznosti mrozaku a byl to mismas vseho moznyho, nebylo sil to nak aranzovat, ale kazdopadne vcera mely vsecky briska jak bubinky. A ve Skrivancich jsou dalsi psiska - krasavy, mrkni..

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 21:13
- Nahlásit

Fifi
Kontakt denni s frndou ma, nekdy ji vnima, jindy ne.

POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOCT!!! Vona z toho udělala bordel!!!

vsecky briska jak bubinky.

ušní?

A ve Skrivancich jsou dalsi psiska

jdu tam.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 21:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Ty vado- JENNY to je vofčák - varyjanta brot!!!!! Ta by se šikla Gerdě!!

GEEEEEEEEEEEEEEERDOOOOOOOOOOO!!!
HELE HELE, VOFČÁK VARYJANTA BROT!! PŘESNĚ CO POTŘEBUJEŠ!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 21:33
- Nahlásit

PetraK
Ta by se šikla Gerdě!!
Uz sem ji driv cpala Davidkojc coby bonzaj s Nanovitou hlavou a neproslo to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 21:50
- Nahlásit

Fifi
a neproslo to

nevědi co chcou!

joa máš to tam.Teda v emilu

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 22:22
- Nahlásit

Ebony
Mas nejaky info o ovcande? Mi furt lezi v hlave..

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 07:29
- Nahlásit

jablunka
Stývý je v pohodě,kožíšek roste a já se ještě teď pokusím něco fofrem fotnout,dokud nejsem v bezvědomí.
Předem Jablunce děkuji za zprávy o Stývym a moc pěkné fotky jak se daří tomu klukovy ušatému. Je vidět, že mu u Vás je moc dobře a Stývy prospívá, bude s něj opravdu krásny samec.
Jo a ještě taktická poznámka tobě posílám pohlazení, aby už tě zlé nemoci netrápily a všimla jsme si, že Stývymu jsem jako zas a obvykle poplandala jméno. Já mu dala všude měkké i a on je tvrdý ý.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 18:54
- Nahlásit

Pyramido z kozích bobků!!

Ebony
Hele, volalas na tu plemenku?

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání