Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 21:51
- Nahlásit

Fifi
Opakuji, dokud to nevytunis drobnyma detailama, nebude to vonco
to už je něco jinýho, "pírzing" mi taky nic neříká a ty šílený kruhy taky ne, tetování je tetování...
ale ten chlapec chudák byl asi ošklivej i před tím, tomu asi nic jinýho nezbylo, než se ozdobit

Fifi
TO je mazeeec.. Pujcim rtw, cenik tam este neni, ale bude to drahy. Smarjapano, co lidi nenapadne..

ty brďo jdu vydělávat, můžu půjčovat od rána do večera a ještě mi zbyde!

Eire
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 10:09
- Nahlásit

Krásný pátek všem

Fifi

Hmm taky dobrej bysnys,nechtěla bych být půjčeným štěňátkem pezetkům k vánocům.

Ebony

Ano,čkaredej byl určo odjakživa,chůdě jeden.
Taky bych si pircing nedala,tetováž je něco jinýho.Alespoň já to tak vnímám.Můj tatér má malej tunel v uchu a pár kovovejch věcí v obličeji i kérku na tváři,ale jemu to sluší,je to decentní a neuráží to

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 11:59
- Nahlásit

Zdravím xindl spolek

Koukám, že zase tetujete... mám štěstí či neštěstí, že mě to vůbec neláká?

Fifi
chudák Pindík... hlavně aby mu dietka zabrala a víc se jeho střevní problémek neopakoval a když už, tak v menším měřítku a míň smrdlavě

Pujcim rtw, cenik tam este neni, ale bude to drahy. Smarjapano, co lidi nenapadne..
maj moc času na blbosti, jinak by je nic takovýho ani nenapadlo

Ebony
Dnes má Konývka Anakondí už šesté narozeniny, strašně to letí!
se taky připojuju ke gratulantům a posílám velké podrbání

Eire
Musím se přiznat k jisté závislosti a začínám se obávat,že než půjdu do důchodu budu vypadat asik
ty seš blondýna? Pokud ne, tak ti to bude i slušet

wami
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:14 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

zdravím
zas jednou prolítávám jen tak mimochodem...

fšem marodům
brzké uzdravení... ať je co nejdřív co nejlíp

autíčkům našim
taky brzké uzdravení, já mám Jiřinku taky už opravenou, ale těch jejích 390tis. už se prostě projevuje...
ale je statečná a vždycky mě doveze do cíle a chcípne teprve tam tak snad ještě nějakou dobu vydrží...

tetování majícím
no já prozatím potřebuju jedno opravit a nad třetím už uvažuju... ale prozatím jsem nenašla "to pravé"

ale ta babča blonďatá - tu musím ukázat svojí mámě. Pořád mi tvrdí, jak to moje tetování v 70ti bude okšlivé, tak jí ukážu, že to pak v těch 70ti klidně předělám něčím větším

Eire
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:47
- Nahlásit

brut

ty seš blondýna?

O nikoliv

wami

jak to moje tetování v 70ti bude okšlivé, tak jí ukážu, že to pak v těch 70ti klidně předělám něčím větším

Dej bacha, ať sedí a měj při ruce číslo na rychlou

Jinak byl tu pan dochtor číhnout na Gagi,zítra prý raději na kontrolní sono,malinko jizva sákne.Já myslím,že je to normální,ale on se svojí ženou(taky vetka)jsou děsně důkladní..což je vlastně dobře.

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 14:21
- Nahlásit

Ebony
Dnes má Konývka Anakondí už šesté narozeniny, strašně to letí!
Gratulace veliký, holce zrzatý ať Ti dělá ještě dlouho radost

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 18:08
- Nahlásit

Roto lotrů!

Eire
zítra prý raději na kontrolní sono,malinko jizva sákne.Já myslím,že je to normální
Ja taky myslim, ze to je normalni, ma tam dren? Dorote to teklo fest a o to lip se to hojilo pak. Blemcanec rozkuchany Gagusi na rypak.

brut
aby mu dietka zabrala a víc se jeho střevní problémek neopakoval a když už, tak v menším měřítku a míň smrdlavě
Opakovat se bude, takhle to ma jiz delsi dobu. Dneska zase vymeneny Finist, mrcajici pahylkem a v poho zral, uz sem mela strach, vcera vecir tu bylo pro zmenu nablito..

wami
já mám Jiřinku taky už opravenou, ale těch jejích 390tis. už se prostě projevuje...
Tak to je Jirinka starsi jak Astrenka, hodny holky, dycky ji pohladim po volantu, kdyz dojede..

wami
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 18:53
- Nahlásit

Fifi
Tak to je Jirinka starsi jak Astrenka, hodny holky, dycky ji pohladim po volantu, kdyz dojede..
možná není... jen já jezdím furt...

a hladím, hladím i průběžně,a po každé jízdě poděkuju

Eire
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 21:00
- Nahlásit

Fifi

Děkuji převelice a Gaguše děkuje a blemcoše vřele opětuje.

wami
Fifi
Jiřinka a Astrenka ))já mám Šarýho a Bobka a taky klukům děkuju za služby,hladím a když nevyberu výtluk,říkám au au promiň.Naštěstí se mi doma nikdo neopováží posmívat

brut
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 10:52
- Nahlásit

Zdravím xindl spolek

Eire
O nikoliv
sem si myslela

wami
já mám Jiřinku taky už opravenou,
zaplaťpánbu

brut
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 10:54
- Nahlásit

Fifi
Opakovat se bude, takhle to ma jiz delsi dobu. Dneska zase vymeneny Finist, mrcajici pahylkem a v poho zral, uz sem mela strach, vcera vecir tu bylo pro zmenu nablito..
chuděrka malá , ale je spokojený a to je nejdůležitější

Eire

držím palce, ať má babuška na sonu vše OK

Mathea
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 11:41
- Nahlásit

Ebonyyy
Prosim, prosim - zrovna jsem dorazila z azylu ve Skrivanech, kam privedli fenuli NO, ma tetovani 44562 (jestli jsem ho dobre precetla), fotky kdyztak nahodim pozdeji, ted letim vencit. Budto ji nekdo vykopnul, nebo se zabehla a toula se uz urcite par dni/tejdnu. Jak dohledat majitele/chovatele? Fenka je pritulna, kontaktni, pres noc ji u sebe meli nalezci, dneska ji jeste vzali na prochazku, pry nema problem ani se psy. Ted je v kotci na obecnim urade ve Skrivanech. Zatim sem jen rychle projela nalezence a bazos, ale nenasla sem inzerat, ze by po ni nekdo patral. Diky moc za pripadnou pomoc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 15:26
- Nahlásit

Špíno vláčená bahnem!

Dnesni nadavka sedi jak pr.el na hrnec. Aprilovy pocasi hadr, chvili slunko, pak sme s matheou zmokly jak alikove na venkani, vichr, pak zase puchejr sviti a je duha o kus dal..
Mathea
Tetka, ja myslim, ze plemenka CKS by info poskytnout mohla, ale nejdriv v pondeli. Ale brnkla sem poradci chovu Kucerovi, zkusi zjistit chovatele a dal se uvidi, ozve se mi zpatky.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:17
- Nahlásit

Mathea
no víc než Fifi neudělám, taky můžu akorát zavolat na plemenku, kdyby to byl belgičák, najdeme ho hned na netu, ale ovčouni žádnou centrální veřejnou databázi nemají
je to vlkošed nabo znakáč?

Mathea
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:25 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Fifi
[i]Špíno vláčená bahnem! [/i]
Tak presne tak sem si dneska na ty prochajde pripadala
Jinak moc diky

Ebony
ovčouni žádnou centrální veřejnou databázi nemají
grrr
Ale diky, je to znakata cubina, fotky cerstve zde: http://skrivany.rajce.idnes.cz/NO_44562/

All
A ted neco z veselejsiho soudku Cindulka se krasne zotavuje, kontrola naprosto v poradku, vetka mela usmev na tvari.
Tesne po prevezeni po operaci

A dneska, kdyz jsme cekaly na "maminku", nez si vyridi neco ve meste

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:45
- Nahlásit

Mathea
je to znakata cubina,
no ty vole, tos mi neměla ukazovat, chuděra....

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:55
- Nahlásit

Ebony
no ty vole, tos mi neměla ukazovat, chuděra....

Ber jí,u tebe se upa ztratí.
Xindl ve spolek
Dneska sem vstávala vo půl dvanáctý(oběd sem vařila fčera,dělala sem svíčkovou) a vo půl třetí sem zase usnula.
Oni mě totiž fčera v restaurantu opili,páč sem měla z minulýho tejdna áčko,tak sem to prej musela dohnat.
Muž je od dvou hodin v řiti,jel kácet stromy,tak doufám,že přijede v celku.
A už mě nebaví počasí,páč mám furt narvanou pračku.

Mathea
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 19:05
- Nahlásit

Ebony
tos mi neměla ukazovat, chuděra.
Ja furt jenom doufam, ze se nekomu zabehla na Silvestra, toula se tech 14dni a je proto v takovymhle stavu.. Jako z lidi strach nema, zdroje si nechrani, k cizim lidem naprosto v pohode.. Tak proste snad no.. Jsem fakt zvedava, kdo je majitel. I kdyz mne se ztratit pes, je vyhlaseny celostatni patrani...

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 19:10
- Nahlásit

Mathea, Ebony
dyk to je vyloženě HEZKÁ čuba - i přes ten strašnej stav... ale na 14 dní to nevypadá, to na dýl...

snad si někoho najde brzy... chudera...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 19:42
- Nahlásit

Ebony
tos mi neměla ukazovat, chuděra....
ta je vid Zatim se mi zpetneho tlf nedostalo, takze to bude zase o plemence az v pondeli nejspise
Mathea
ze se nekomu zabehla na Silvestra, toula se tech 14dni a je proto v takovymhle stavu..
Dopr, mi se ztratit cokl, tak je akce FBI, CIA, NKU atd.. Nepochopim. A to mam terose, o to vic si je strezim. Jak oko v hlave.
jablunka
Oni mě totiž fčera v restaurantu opili,páč sem měla z minulýho tejdna áčko,tak sem to prej musela dohnat.
a opili te proti tve vuli aspon horkyma napojama? Nebo si lemtala na chrchel zase pivo?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:00
- Nahlásit

Mathea
Cindulka se krasne zotavuje

Ta je krásnááá . Ta je taky tvoje? Já myslela, že máš jen retrívřici ?

Mathea
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:09
- Nahlásit

Fifi
tak je akce FBI, CIA, NKU atd.
No dyt to pisu, ze ja bych vyhlasila celostatni patrani.. a nevim no, mne se psove v zivote neztratili, aspon zatim.. jako jsou situace, ktery proste neovlivnis, ale jinak...no nic

Nenii ja sem verna mejm vorechum, alespon zatim.. To je z azylu ve Skrivanech, vezla sem ji vcera na operaci a dneska na kontrolu... na dreny to musi vyresit nekdo jinej, pac ja budu mit esika nepojizdnyho krzeva umirajici starter

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:14
- Nahlásit

Mathea
Teta co to je za krásně ušatý žíhaný stvoření? To máš něco nového??? Bože to je úžasný ušoplesk!

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:19
- Nahlásit

Mathea

Ta Cindule je krásná a ten pohled při čekání,plnej obav,aby se panička nezatoulala.Tak ať už jen táhne a srůstá

Ovčanda je pěkná,kdo opustí tak pěkný zvíře?Nemohla být třeba hlídačkou bazaru,který krachnul a pes byl ponechán?Víš,že ji nikdo nehledá...

jablunka

A že jsi si uvařila dopředu,intuice,viď

A dnešní info z veteriny.Gagu nemá žádnou volnou tekutinu v bříšku,na to sáknutí dal pan vet průraznější atb.Nejspíše jak měla ty hnisavý očka,pak kůži,tak ty samý bakterie zmírají po odebrání "spodku"a se zbytkama chapadýlek se bráněj co to de.Ale jinak je babča naprosto v pohodě,zítra dám fotky.
Jsem moc šťastná a tak jsem nějak při pohledu na svý psí gerontíky dojatá.Proč kujwa nežijou aspoň 40 let,jako papagájové třebas...
Jo ,jsem si vzpoměla Kačour zase dnes vyhazuje žrádlo,pokud je trochen přelousklý,nebo nepřidáme žíhanou velkou zebru slunečnici...tak mu Žany šel obrat misku a pták mu řek "Ty hade"

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:20
- Nahlásit

terka_devil666
HTRŽ
Vy ste jak trhly. TO JE SINDY SKRIVANKOVA!! kam mlada a naivni Mathea jezdi a vozi a odvazi a privazi, fenule je po vyjmuti bekanejch nadoru na mlicny zlaze a kastraci, diky Fajko hodnym lidem.
A koukejte teda ty uzasny zihany sehnat novej bejvak, kdyz se vam tak libi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
diky Fajko hodnym lidem
kupodivu byl původním iniciátorem pan Fajkýš takže hlavně díky jemu prej pomoct pruhovaný holce byla naše morální povinnost
A koukejte teda ty uzasny zihany sehnat novej bejvak, kdyz se vam tak libi
tyjo jako kdyby to nebyla Sindička, ale Sinďulín tak si ho vemem bo by s naší zebrou byl výtečná dvojka ale dyž je to Sindička tak to .....to by bohužel nešlo noo

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:31
- Nahlásit

Fifi
je to prďácky žíhanej ušatec! No u mě všichni pejska mají, a těm co nemají, bych žádného nesvěřila. Dneska sme dělali rozruch na vsi vyrazili jsme venčiti v početnějším složení:

Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:34 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi

Sama si trhni, ty jedna , nejsem baba vševěda

A koukejte teda ty uzasny zihany sehnat novej bejvak, kdyz se vam tak libi.

Nojo, mě už bohužel došli lidský oběti (hodný a zodpovědný), vhodný na umístění psů - všem takovým z mého okolí jsem psy nacpala. Ale budu vést v patrnosti... je to moc hezká holka, zvlášť když má někdo slabost pro vořechy jako třeba já

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:54
- Nahlásit

terka_devil666
vyrazili jsme venčiti v početnějším složení:
Jen houst a cim vice ruznych tvoru, tim lepe, pekne se to rozrusta. Chnapu, zes dala prednost jim pred nama, kdyz musis drit jak....

Fajka
Vy si upravte guestbook hlavne, tam psat je o oci.
ale Sinďulín tak si ho vemem bo by s naší zebrou byl výtečná dvojka ale dyž je to Sindička tak to .....to by bohužel nešlo noo

To znam, proto tu je Pindulik. Taky by to neklaplp, jen tak nakou rajdu trajdu sem dotahnout. Ale vy ste pomohli dosti, myslim.

Číííííf
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:58
- Nahlásit

Fifi
Ahojky, jen uvedu něco zajímavýho, jak jsem k "tomu" dospěl...
Máme s Fajkou malou rodinnou firmičku a občas něco sponzorujem (berem to jako povinnost). Byli to většinou sportovci (malý děti), ale když člověk vidí, že je na tréningy spousta rodičů vozí v drahejch mercedesech atd., připadá mu ten sponzoring jako naprostá blbost. A když jsem viděl Sinďuli, tak mi najednou bylo všechno jasný - je potřeba se o ní postarat. A jak bylo řečeno v jedný pohádce "dovoluji si již nebýti Jelimanem" a raději finance věnujeme "němým tvářím" a nebudu to tajit, mám z toho určitě lepší pocit, než dřív.

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání