| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:11
- Nahlásit
miisha
gynastickej balon je na samostatný balancování nešikovnej, jde to, ale jen tak, že to psu držíš... na to, aby se na tom pes udržel úplně sám, by to musela být dřevěná koule...
ale jde to, Melzí na tom umí i panáčkovat a tak... ale uznávám, že poměr gymbal / Melzí je v tomto případě značně vhodnější, než gymbal / Juno
Mathea
krční spojku dávám až tehdy, když už mi dvojka šlape bez řečí dopředu... v podstatě ji potřebuješ až na závody, jinak ne...
a potom když máš starýho matadora, který už umí zatáčet a tak, a dáš mu k tomu mládě, co se teprve tohle učí, tak krčák taky může pomoct v točení do směru, ale zas až tehdy, když už i to mládě jde dopředu a nehrozí, že ho za ten krčák bude druhý pes tahat dopředu...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 15:30
- Nahlásit
Mathea
Zdravím dobyvatelku severního polu a její technický, administrativní a poradenský tým.
Při videjku mě naskočila scénka z S tebou mě baví svět "není to krásné,když má chlap tolik dětí"
Dnes jsem se doklouzala do Holomóca,a Bleček byl nejlepší dorost.Jen nám byla vytčena ta rezavá vyšisovaná hříva a kalhotky.Ale je to tím,že nějak za svých 8 měsíců nestihl vylínat,že. Tak nevím,kouknu na nějaký doplněk stravy pro černé a hlavně asi budu muset koupit klec,na Brno už pojedu s dvouma....
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 15:42
- Nahlásit
Eire
gratulujem, priste budete nejlepsi 2!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:50
- Nahlásit
Pelyňkový odvare!
Eire
Gratulka k NEj dorostu, sikulka Blecek! Na tu cernou zkus Roboran pro cerne a bile psy , znami davali u Groenu a docela chvalili.
wami
značně vhodnější, než gymbal / Juno
Nebo Kremylek. Jak se Melzi a cela smecka vubec ma?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:10
- Nahlásit
miisha
Ó díky Jo a víš,že ti končí dovolená?
Fifi
Jj taky o něm přemýšlím,roboran je stálice a držák...
Dnes těsně po začátku výstavy do haly vjel starší ,asi manželský pár s pomocníkem.Hulákali německy.Vezli dvě dřevěný králíkárny....v jedné šest kotečků a druhé sedm.Zapíchli se blízko nás,z vrchu králikáren rychle odmontovali trim stolky,šibenice a pak to začalo...za kůži a ocas byl každý pes hozen na stůl,vyvázán a doupraven a za kůži a ocas donešen do kruhu....normoš pásová výroba,chce se mi blejt ještě teď.
Jelikož v knize nadávek je nadáfek mnoho a básní málo,ale o to víc sprostejch,važte si té dnešní
Obrovská hnojiště páchnoucích brutalit
příroda neskryje chytrostí lstivých jar.
Sen uspat nemůže rozumu krutý dar
a prázdno skutečna prohřívá zřídka cit.
V sklenicích sobectví dnes kvetou ideje
a sláva klíčí dnes jen z krve obětí.
Kramáři,kuplíři,jde s vámi prokletí.
Váš Kristus mrtvý je a s ním i naděje
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:12
- Nahlásit
Eire
si blbaaaa!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:14
- Nahlásit
Eire
Vezli dvě dřevěný králíkárny....v jedné šest kotečků a druhé sedm
Co meli za plemeno? Nerikej, ze cauiky..
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:21 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
miisha
si blbaaaa!
Jóó?? Nééé
Fifi
Píndíky Pavarottíky
Se v těch králikárnách ani otočit nemohli,foták jsem nechala doma...koukali na to fšichni a nechápali
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:33
- Nahlásit
Eire
Píndíky Pavarottíky
co to je?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:35
- Nahlásit
Ebony
No přece drsnosrstý fox,jak má včilka Fyfyjová jednoho na důchod doma..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:40
- Nahlásit
Eire
Píndíky Pavarottíky
Hovada. A pozor, Pindik Pavarotik se nevi zcela, zda jest Jecminkem Psenicnym Finistem jasnym sokolem nebo Foxikem Smradochem, ja sama to nezkoumam.
Se v těch králikárnách ani otočit nemohli,foták jsem nechala doma.
Blink, sem rada, ze uz na vystavy nejezdim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:43
- Nahlásit
Eire
A takova slusna basen, navic i pekna, cumim, ja tam listuju jen samy sprostacky basnicky typu:
Náš pan farář moc hodnej pán,
s kuchařkou má jundu,
jednou rukou požehnává,
druhou drbe .....
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:45
- Nahlásit
Fifi
co je prosim junda?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:46
- Nahlásit
Fifi
Blink, sem rada, ze uz na vystavy nejezdim.
Sem načíhla do katalogu,tak jich měl přihlášených 14,jestli měl některý narvaný v těch klíckách pro kanáry po dvou,budu celou noc litovat,že jsem mu v tlačenici hnátu podrazila
Náš pan farář moc hodnej pán,
s kuchařkou má jundu,
jednou rukou požehnává,
druhou drbe .....
Ty dáváš nafky ,já báfně!!!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:50
- Nahlásit
Jsem nějaká volajaká zmetená,nadáfky jsem myslela
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:27
- Nahlásit
miisha
co je prosim junda?
švanda, legrace - to neznas?
Eire
Ty dáváš nafky ,já báfně
Topra, topra, uz jen nafky budou ode mne.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:41
- Nahlásit
Nějak ten snížek mizí,sračky se zviditelňují.Ještě dva měsíce by to mohlo vypadat takto
udání destinace kam si můžem zajet Řeka Teslin, Johnsons Crossing, Aljaška .P.S. díky Monia
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:54
- Nahlásit
Eire
Nějak ten snížek mizí,sračky se zviditelňují
ani mi nemluvte pani
Řeka Teslin, Johnsons Crossing, Aljaška .P.S. díky Monia
hned bych jela, saně, psi a frčím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:57
- Nahlásit
Eire
Ještě dva měsíce by to mohlo vypadat takto
Souhlas, pohadka, ale tu uz jen chcije a chcije. Radsi at fakt mrzne do unora a pak naraz..
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 22:07 - Změnil/a: miisha
- Nahlásit
a dlouho sem semkaj nedala Džunýska
http://www.youtube.com/watch?v=_KSkPxUj77I
a esce jedno foto aby se nereklo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 22:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
miisha
Kradouu a uchvacujou vetsi pesicek! Kde je krvava ruka od toho figuranta?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 22:26
- Nahlásit
Fifi
tady je esce vetsi pesicek. krvava ruka neee, zabijaka mam doma, ale jinak je to bloucinek mezi nami devcaty
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:45
- Nahlásit
Chátro nemilosrdných cyniků!
To sou sracky venku, krasa, ze? Radost pohledet.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:03 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Chátro nemilosrdných cyniků!
Jojo , a tady máš za odměnu kabelku ve tvaru pudlíka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:08
- Nahlásit
Ti pekne dekuju, presne muj styl
Co ta čůza mrnava, rady zabraly?
A neco spesl pro tebe..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:15
- Nahlásit
Zdar xindlice
Jen procházím.
K hnusnému průduškovému jsem chytla i nějakej střevní bacil.
K minometnému poli......dneska Terka s Matějem uklízeli zahradu,která anžto uklízena průběžně,vyprodukovala třičtvrtě popelnicového pytle hoven.
Fifi
Paní,Pindísek je ňuňátko.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:22
- Nahlásit
jablunka
průduškovému jsem chytla i nějakej střevní bacil.
Pani, vy budete stihla jak proutek. To musi jit samo, doufam, ze kasles jen sedic na mise. At je brzo lip!
která anžto uklízena průběžně,vyprodukovala třičtvrtě popelnicového pytle hoven.
Potvory hovnovaty, tu teda o neco min, ale taky vydatny. Vychazejice teple z tela, propáli se do snehu, ktery nad tim utvori krustu.
je ňuňátko.
Smradlatko, dneska zmoknul pri obchuzce domu a to ti bylo zase aroma.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:25
- Nahlásit
Xindl vespolek
Fifi
Jů, nějak ten pef povokřál a nyní již jen samá pozitiva a sociální jistoty a dlouhááá léta..
jablunka
Ach jo,lituji vaše bakteriemi okupované tělo,paní z Vilémova.
|
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:31 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Ti pekne dekuju, presne muj styl
No právě , vidím tě, jak si vykračuješ s perdelkama, Křemílkem, slečnou Sádlem a Pinďou, a v pudlíkokabelce máš nezbytný nesesééér
A neco spesl pro tebe..
A jak se daří Jasnému Sokolíkovi Pindíkovi Ječmínkovi (pokud to není smrdutý Fox Mulder)?
Co ta čůza mrnava, rady zabraly?
Trochu zabralo, že jí jídlo dávám jako první, taky už asi pochopila, že jsem fakt nasraná. Když se od své nedojedené misky chtěla vzdálit, aby sežrala jídlo Toničce a já jen zvedla prst a zasyčela, v běhu prudce zabrzdila, loupla po mě okem a vrátila se na místo.
Kdyby se to zhoršilo, na dobu jídla jí zkusím úplně separovat, to si jěště nechávám v záloze...
Zatím u všech mých psů zabrala taktika, kdy převažovalo mírné chování a chválení, a když se pak vyskytlo něco přes co "vlak nejede", stačilo jednou dvakrát pořádně sprdnout, dotyčný si to zapsal za uši, a pak už stačila jen mírná připomínka, aby si uvědomil, že případný průser mu nestojí za to.
U Žofky to bylo jinak... což, že mě jednak dost unavovalo, druhak mi to vzhledem k okolnostem mohlo i srdce utrhnout, protože jsem na ní viděla, že je nešťastná.
Ale když jsem vyměkla, Žofka přitvrdila, takže ze začátku to bylo "kdo z koho" a já na ní byla drsnější než kdy na jakéhokoli psa...
Ufff, jsem ráda, že tohle období už máme za sebou a já jí mazlím a drbu za ušima bez toho, že si to vysvětlí tak, že šéfem je ona...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:44
- Nahlásit
Eire
Cococo, to je tva kerka??
vzhledem k okolnostem mohlo i srdce utrhnout
To je jasny, ale ono to pujde, vyklidni se. Zmetkove terieri jsou peleš lotrovska, na ty je treba jit dusledne.
máš nezbytný nesesééér
Neboli sraci pytliky.
A jak se daří Jasnému Sokolíkovi Pindíkovi Ječmínkovi (pokud to není smrdutý Fox Mulder)?
Stabilne, dlabe, potaci se, jak se oteplilo, tak ho nechavam venku dele, krouzi a cmucha, na svuj stav dnes asi urazil sto jarnich km - vypada spokojen.
|