Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 07:11
- Nahlásit

Brrý ráno xindlice
Noc jsme zvládli v pohodě,dokonce bych řekla,že na výbornou a bez nehody.Mám pocit,že se Steve vůbec nehnul z místa.
Teď ráno sem všecičko poprobouzela,čokliska nahnala na zahradu,děti ke snídani a na Steveho jsem nacpala kšíry(v leže,on se fakt nehne) a dosmýkali jsme se ven.Tam už začal trochu pochodovat a ňuchat a pak na 5 minut zastavil a čůral a čůral a čůral...........,bobek nehodil.Musí se na něj pomaličku,ale on se poddá a až schodíme tu ovčí rouno a pár kilo,tak z něj bude krasavec.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 07:35
- Nahlásit

Ebony
Prosímtě,sem debil,písla sem ti zprávu na FB,místo na mail.

Odjíždíme na veterinu,eště mě napadlo,jesti to pude,oni tam strojek mít budou,essi by ho trochu nevzali tam,uvidíme.

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 08:07
- Nahlásit

jablunka

čauky paní,fčera jsem zbaběle ulehla a zachrupla.

Tohle dle mého je na oholení,zdlouhavý macerování ve vodě, rozčesávadlech a rozčesávání je k prdu u vyděšenýho psa...ozvi se jak budeš hotová na veterině...

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:09
- Nahlásit

jablunka
Super! Krásný zprávy! Je to děda šikula, ženo zlatolistá!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:11
- Nahlásit

Eire
A dorostou mu ty vlasy? Asi jo, že jo? A porostou na jaře už krásný, na umytý a vydejchaný kůži, tohle bude nejspíš celý zapařený, zaplesnivělý a kůže už si na těle asi pěkně dlouho zhluboka nedejchla. Jen si neumim představit oholenou golyji )) Bude velice ošklivý. Jako slečna Sesyl )))

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:23
- Nahlásit

Gerda
A dorostou mu ty vlasy? Asi jo, že jo?

já na nějakejch kóliích stránkách vyčetla, že prý dorostou, ale může to trvat až 6 měsíců, aby měl vlasy dlouhý, jak správnej kóliák...

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:25
- Nahlásit

může to trvat až 6 měsíců
no tak to má akorát, než dostane Mauglí vízo, bude z něj vlasatej děd vševěd a během prázdnin už bude sbírat bodláky a svízele do své krásné nové srsti.

Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:28
- Nahlásit

Gerda

a během prázdnin už bude sbírat bodláky a svízele do své krásné nové srsti.

jojo

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:30
- Nahlásit

Gerda

A dorostou mu ty vlasy? Asi jo, že jo?

Dorostou,ale idealní by bylo aby tam zůstalo alespoň tak 3mm z důvodu,že pokud se ošmiká takhle do zimy,může dojít k alopaci.Ale na to jsou náchylný akitky a čauové,stříhala jsem i kolii na 1mm a obrostla bohousky..

Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:37
- Nahlásit

Eire
může dojít k alopaci

To znamená k "zplešatění"?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:38
- Nahlásit

Ebony

ty jo, já nevím, ale mně na těch fotkách u tebe připadá spokojenej...možná ví, že bude už jen dobře...

wami
von se na těch fotkách směje...

jeh, tak to jsem ráda, že to nepřišlo jen mě,nechtěla jsem to psát, aby to nepůsobilo nějak jako trapně, ale přišlo mi to přesně tak.

Ale.... ono je to tak u fšech čoklidů co přistanou u Jabloňovejch

Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:42
- Nahlásit

PetraK
jeh, tak to jsem ráda, že to nepřišlo jen mě,nechtěla jsem to psát, aby to nepůsobilo nějak jako trapně, ale přišlo mi to přesně tak.

I mě, jak jsem ty fotky u Jabloňů viděla
myslím, podle fotek Stívího u tebe, že je mu jasný, že teď už bude jenom líp

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:43
- Nahlásit

Ano,z důvodu teplotního šoku ,folikuly zastaví růst,někdy až na pár měsíců...proto by to chtělo ty alespoň 3 mm,ty už udělají tepelnou izolaci,pokud pes není vystaven velkému chladu,což u Jablu nehrozí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:44
- Nahlásit

Eire
Ano,z důvodu teplotního šoku ,folikuly zastaví růst,někdy až na pár měsíců...proto by to chtělo ty alespoň 3 mm,ty už udělají tepelnou izolaci,pokud pes není vystaven velkému chladu,což u Jablu nehrozí..

ty jo, co se člověk nedozví

Gerda
Člen
- Nahlásit

Eire
aby tam zůstalo alespoň tak 3mm
ale jo, ani jsem nemyslela úplně na skína, jen z těch 3 mm už se dá vyšsat ten bordel a pořádně umejt kůže, nakondicionerovat to, naolejovat nebo oc se s těma srstima a čerstvě odhalenou kůží po dvou letech dělá - co se vůbec dá dělat s tou kůží? Furt vidim toho našeho berňáka, kdž sme mu oholili břicho a to nebyl zdaleka tak zachudákovanej jako stíveček...možná taky po těch dvou letech, co na něj nikdo ani nehráb kartáčem, bude ta kůže děsně citlivá, pod nánosem flísu zapařená...ale tomu by mohl pomoct nějakej šampon s norkáčem nebo tak něco, ne? Budeš ho salonovat ty? A nafotíte ho? Celou proceduru?

Jablu
Dej zprávku, až půjdete od veta, jak na tom geront je zdravotně, jo?

Člen
- Nahlásit

Eire

díky za vysvětlení

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:45
- Nahlásit

I mě, jak jsem ty fotky u Jabloňů viděla

no jo to von tetkon spokojenej je, ale počkej, až uvidí celou tu nahou společnost a zjistí, že mu Mauglí zežere kdejakou granuli, to bude velmi neščastný pejsek

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:46
- Nahlásit

PetraK
počkej, až uvidí celou tu nahou společnost
Naštěstí moc neuvidí ))) Samí naturisti...hrůůůza! A jemu udělaj to samý, cou to zvrhlíci!

Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:50
- Nahlásit

PetraK
že mu Mauglí zežere kdejakou granuli, to bude velmi neščastný pejsek

Nenene , Stíví vůbec nebude nešťastnej, budou jako Mauglí a medvěd Balú

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:50
- Nahlásit

Gerda

A jemu udělaj to samý, cou to zvrhlíci!

no jo!! Panebože, chudák Stýf, bude z něj Adamita

Naštěstí moc neuvid
něco málo snad jo- podle těch fotek ... jako ne že bych byla nějakej odborník, ale přijde mi, že to není prázdný pohled očí co nevidí.

Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:51
- Nahlásit

Gerda
Naštěstí moc neuvidí ))) Samí naturisti...hrůůůza! A jemu udělaj to samý, cou to zvrhlíci!

Ty si děsná...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:51
- Nahlásit

medvěd Balú

medvěd Balů Adamita?? To nevim, to je divná pohátka, tak pro úhyly. S tim zajdi k nám na fóru, tam se to úhylame jen hemží, tam se uchytíš

Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:53
- Nahlásit

PetraK
ale přijde mi, že to není prázdný pohled očí co nevidí.

Má ty očka zakalený, jedno víc (aspoň podle fotky), taky jsem netrpělivá, co na tý veterině.... Ale prázdný pohled to není, to máš pravdu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:54
- Nahlásit

PetraK
bude z něj Adamita
No, koneckonců ve standardu píšou, že na golyji je nejkrásnější její pohyb...zřejmě je to takový úkrok stranou právě pro tyto případy....

přijde mi, že to není prázdný pohled očí co nevidí.
na fotce vypadá pozorně, ne odevzdaně, že koumá, co se děje, ví, že se něco děje, tak snad aspoň trošek eště vidí.

Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:55
- Nahlásit

PetraK
tam se to úhylame jen hemží, tam se uchytíš

no dííík, někdy se stavím

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:04
- Nahlásit

Nebohý Stíf Adamitou

Ale prázdný pohled to není, to máš pravdu..

koukla jsem znovu - a díky tomu objevila nový fotky, jo jo myslím, že fakt není úplně slepý

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda

..zřejmě je to takový úkrok stranou právě pro tyto případy....

Stýf je propagátor novýho podruhu naháčů - tzv. Skotský naháč, už s tim nenápadně začal Mel Gibson ve Statečným srdci a Stýf to dotách do konce

na fotce vypadá pozorně, ne odevzdaně,

tak přesně!!

někdy se stavím

no stav se a řekni nám nějakou pěknou pohádku na spaní. Třá Fajfka ta má ráda vyprávění vo Pštrosech

Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:08
- Nahlásit

PetraK
Nebohý Stíf Adamitou

tsss, za chvilku bude jak novej

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:09
- Nahlásit

PetraK
To je on? Už je oholenej?

Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:10
- Nahlásit

PetraK
Stýf je propagátor novýho podruhu naháčů - tzv. Skotský naháč, už s tim nenápadně začal Mel Gibson ve Statečným srdci a Stýf to dotách do konce

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání