| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:22
- Nahlásit
Méďa Béďa
Masaryk, May Karel
no nejvic tu perli rozhodne Hipík a Tonička a Rozinka
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:28
- Nahlásit
miisha
nech bejt , se snažim, nééé
|
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:31 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
miisha
jééé a úplně jsem zapoměla, když jsme u těch celebrit, na Morticii Adamsovou , Mortyša - to zní dobře, né?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:32 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Mrdky. Omlouvam se, ze sem monotematicka, tentokrat vztazeno na http://www.novinky.cz/domaci/219100-cesko-zasype -dalsi-snih-v-noci-muze-pripadnout-az-deset-centim etru.html
Vidite, hezky jmeno, Monothema.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:32
- Nahlásit
no a nebo March Simpsonovou trebas
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:33 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Taxem tu.....je to děs běs.Jediný,co vypráví o tom,že to byl kdysi krásnej pes,je jeho hlava.Jinak na sobě má tak 5 cm filcu,vůbec nevíme,jak to z něj dostaneme.Z ocasu má tuhé prkno.
Je vyjukanej,ale celkově odevzdanej.Hrozně moc pije,hubenej není,spíš má trochu nadváhu a malinko ho neposlouchaj nožičky,ale to snad dáme dokupy.Vypadá to,že jedno oko je slepé úplně a na druhé možná malinko vidí.
http://jablunka.rajce.idnes.cz/Steve/
http://wildowl.rajce.idnes.cz/12-08_opusteny_Bohou sek/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:37
- Nahlásit
jablunka
je nádhernej, má úžasňáckou barvu, už aby měl novou, krásnou srst. Jestli se to smí s touhle srstí a v týhle kondici, oholte ho pořádně. Bude to velkomiláček, pošleme mu krásné věci. Je to tvůj jedinej hezkej pejsek - konečně ))))) Vítej v ráji, Stívečku!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:37 - Změnil/a: miisha
- Nahlásit
jablunka
tak tady vypada fakt jak ovce
|
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:42
- Nahlásit
jablunka
U tebe bude za chvilku zas krásnej a spokojenej .
To nadměrný pití může být i z rozčilení... Uvidíš, co řekne zítra vet... asi by bylo dobré mu udělat odběry krve a moči, ale to ty i on, víte líp než já.
Jiná možnost než ostříhat asi nebude, že jo, a pak nějakej obleček na ven?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:43
- Nahlásit
jablunka
jablůnko - je. víš co? je nádhernej. A hlavně je doma. Takže - díky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:44
- Nahlásit
jablunka
Taxem tu..
Dle fotek ho ostrihali z nejhorsiho? a jestli ma filc aj u kuze, nevim, esli holit, strihat, nebo spis parkrat vykoupat s nejakou spesl kosmetikou a zkusit to rozcesat, to se musis optat jinde, na golii fore treba, nez ho brat dohola.. ale ono co pro nej bude nejlepsi tedkonc, Stýv se kazdopadne podridi a az se zklidni, pzna, ze mu tam bude moc fajne. Jinak mi srdce krvaci, nechat tak krasny vemeno dojit do takovejch koncu Hodne sil vam vsem tam.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:46
- Nahlásit
Gerda
Jestli se to smí s touhle srstí a v týhle kondici, oholte ho pořádně.
Jiná možnost než ostříhat asi nebude, že jo, a pak nějakej obleček na ven?
Jenže já vůbec nevím jak,ono je to tak splstnatělý,že už to nůžky neberou...
miisha
tak tady vypada fakt jak ovce
Na těch fotkách to tak nevypadá,ale ve skutečnosti je to děsivý.
|
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:46 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
jablunka
myslím, podle fotek Stívího u tebe, že je mu jasný, že teď už bude jenom líp
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:47
- Nahlásit
Fifi
Vzala bych drahou "chovatelku",narvala jí hlavu bodlákama a blátem,pískem a jiným svinstvem a nechala ji tak dva roky.
|
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:49
- Nahlásit
jablunka
Jenže já vůbec nevím jak,ono je to tak splstnatělý,že už to nůžky neberou..
Nemá někdo se známých stříhací strojek na ovce?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:50
- Nahlásit
jablunka
A máš poblíž někde nějakej salon, kde by si s tim poradili a měli na to strojky? Jestli jo, objednej se, řekni, kolik potřebuješ na střih a šamponáž, my ti to pošlem, než tam půjdeš, abys to měla rovnou u sebe, co myslíš?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:50
- Nahlásit
jablunka
Na těch fotkách to tak nevypadá,ale ve skutečnosti je to děsivý.
no tak me to staci z tech fotek teda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:54
- Nahlásit
jablunka
nakoukla jsem na koliáka, Moje kolie byla to samý, když se ke mě dostala, ostříhala jsem ji tak na 3 cm a použila kosmetiku od firmy Héry-rozčesávač, super věc, šlo to s tím krásně, nevím jestli se ještě vyrábí.Velký cucky jsem se snažila natrhat na malé cucky a ty rozčesala, i když moje kolie je trpělivá a byla už když jsem si ji přivezla, utíkat moc nemohla, měla asi 12 kg nadváhu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:54
- Nahlásit
jablunka
Vzala bych drahou "chovatelku",narvala jí hlavu bodlákama a blátem,pískem a jiným svinstvem a nechala ji tak dva roky.
A este aby se mesic vysrat nemohla. Do toho vseho. Hele, fakt se zkus poradit nekde u kolijaku, todle strihat na kuzi nemusi bejt to pravy, kor kdyz je to dedula zvyklej na - byt silenej kozich Jiste meli takovych DK vice, jako v reseni, co se srsti, byt osmikanou.
U perdela prerostlyho a zaknocenyho by to bylo na tyden zvolnyho cesani, vystrihavani nejvetsich cucku, pak postupne se prohrabavat cm po cm to rozcesat, kdyz rozcesano, tak zvolna hrabickovat a zkouset, co taky pejsa vydrzi.
Huf, fakt se mi zved kufr.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:57
- Nahlásit
Nemá někdo se známých stříhací strojek na ovce?
Zeptám se.
Gerda
Já už jsem o tom mluvila s Erin,zítra jí cinknu a domluvíme se.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:00
- Nahlásit
Fifi
Do toho,co dřív bylo srstí se nedá nijak dostat,tak uvidím.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:01
- Nahlásit
kejtlin
Díky za rady.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:08
- Nahlásit
jablunka
myslím, že to byl rozčesávač na kočky, nejsem si jistá, ale byl to sprej, nastříhala jsem, vetřela do srsti, chvíli nechala působit a pak rozčesávala.
Nemáš zač, at´ mu je už jen líp.
|
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:09
- Nahlásit
jablunka
Tady jsem našla nějakou stránku o kóliích - info spíš obecný, ale zaujalo mne toto:
Kolii zásadně nesmíte odčervovat přípravkem Ivomec! Kolie, sheltie a některá další plemena jsou velmi citlivá na jeho účinnou látku ivermektin a v mnoha případech došlo k úhynu psa v krátké době po aplikaci Ivomecu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:14
- Nahlásit
Kolii zásadně nesmíte odčervovat přípravkem Ivomec! Kolie, sheltie a některá další plemena jsou velmi citlivá na jeho účinnou látku ivermektin a v mnoha případech došlo k úhynu psa v krátké době po aplikaci Ivomecu.
No tak to vidíš...........díky moc.
|
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:23
- Nahlásit
jablunka
no prosím tě, já děkuju Tobě
Milé ženy a Stíví, dobrou noc a krásné sny
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:28
- Nahlásit
jablunka
ty jo, já nevím, ale mně na těch fotkách u tebe připadá spokojenej...možná ví, že bude už jen dobře...
a ty to zvládneš, statečná ženo, napiš mi na emila číslo účtu
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:40
- Nahlásit
jablunka
Tak to je zrudnost! Ale dobre, ze je u vas, Styvyyy Drzime pesti a tlapky, aby se dal brzo do kupy!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 00:22
- Nahlásit
jablunka
von se na těch fotkách směje... malounko, opatrně, ale přece...
tomuhle říkám hezký vánoce... aspoň pro toho psa bych řekla ty nejhezčí...
radu nemám žádnou, ale myslím, že zanedlouho tu budou fotky spokojenýho dědka a už se na ně moc těším...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 06:36
- Nahlásit
jablunka
sakra, vítej v klubu. Ten Ivomec je kůlivá defektu MDR1, že některý golyje nedovedou z mozkových buněk odbourávat léky drsnějšího charakteru - třá ten Ivomec nebo některé léky na rakovinu a tak.
K tomu kožichu: asi oholit, ale já nejsem odborník moje šoltyje se do filcu nikdy nedostaly.
Pusu pro sTVho
|