Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:25
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
tak to se omlouvám, ale na tohle jsem malej pán, prohledala jsem to tu a nikde jsem nenašla, jak to změnit, tak já asi nemůžu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:27
- Nahlásit

miisha
nechcete kamose k pejskum?
Ani ne, ale dochazi mi vetamix.. Ale za ty prachy se ta svina neoplati. A miniprasatko - nekde po praze se takovy venci, myslim, ze ma tak pul metraku nebo vic? Drobek jim prerostla..

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:40
- Nahlásit

Fifi
Drobek jim prerostla..
a pak ze neoplati! Tak to musi byt IN, chodit s prasetem po Praze. Ja bych hlavne salinou teda tramvaji jezdila. Myslis ze musi mit nahubek?

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:48
- Nahlásit

miisha
a je libo komondor?
jé to je boží morče, to chci!

Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:50
- Nahlásit

Ebony
to nevadí, stejně moc děkuju , za nějakou dobu to třeba zas zkusím u Víti .
Říkám si - jěště, že jsi takovej pošahanej nápad s nickem neměla ty nebo Jablůnka .

Fifi
HTRŽ
néééééééééééé, to nééééééé

Ono stejne z ty drsny Bazooky nakonec je Skříít Skříít, Bajítko, Bajutky, Bají, Baz nebo to uz musi bejt, kdyz me nasere, jako dneska rano, kdy zacla chcat na parkety (pozdeji sem zjistila, ze je asi drobek bonzaj perdeli pristydla) - tak to pak teda zarvu Bazukoooo!
, Žofka je taky někdy Střapeček a Srdíčko a Koblížek a Fifipírko... . Když ovšem řeknu: Žofie, máš průser - vzorně usedne a tváří se jak neviňátko.
Rozinka je zas Pppppotvůrka Ppppuntíkatá - jak to vyslovím, roztetelí blahem , no a Tonička mazánek a Hipík... to ani nebudu psát.

Taky sem mela tu cest poznat psa gentlemana, ten by si nechal od fen snad i urvat hlavu, hovado 60kg, a doma mu vladla jezevcice trpaslici, nebo mensi stredni byla? Do konfliktu by s fenou nesel, dycky couvnul, aj u hysterky. A tak by to melo byt.

To jo, ale co pak má takovej krasoduch dělat, když se na něj vrhne mrňavá lítací vřeštící příšerka ?
Ale stejně, když jsem viděla, že ze rvačky žádnej masakr nebude a z klidem je oba zavřela v jiný místnosti, okamžitě přestali. Usedli svorně bok po boku s nosama nalepenýma na dveře a vypadali jak dvojitá živá výčitka.

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:56
- Nahlásit

Ebony
co s nim budes delat? davat mu natacky?

Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:57
- Nahlásit

miisha
a je libo komondor?

To je morče? Já myslela, že to je nějakej zmutovanej králíček...

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:02
- Nahlásit

ne, to je čtěňátko natáčkované

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:03
- Nahlásit

jak se jmenoval ten strycek Fido z Adamsovy rodiny, co mel jenom vlasy na sobe?

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:05
- Nahlásit

miisha
twe a pak ze jen chov nekterych psich plemen uchylnej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:06
- Nahlásit

ale co pak má takovej krasoduch dělat, když se na něj vrhne mrňavá lítací vřeštící příšerka
Normal se otocil na pate a ignoroval prisery, jak to melo pipku, bylo to svaty.

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:06
- Nahlásit

Fifi
no...a taky maj bezsrsty! žúúúžo

Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:07
- Nahlásit

miisha
ne, to je čtěňátko natáčkované

, hmm, ale já se ho trochu bojím

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:08
- Nahlásit

ja se bojim tech bezsrstych. hlavne kocek teda, ty sou echt fuj. a to sem zadny nevidela na vlastni oci.

Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:11
- Nahlásit

Fifi
Normal se otocil na pate a ignoroval prisery, jak to melo pipku, bylo to svaty.
Nojo, ale když mu svatá příšera s pipkou skočí na hlavu, to pak není úniku...

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:17
- Nahlásit

ale když mu svatá příšera s pipkou skočí na hlavu
Ale jojo, proste aj ty ignoroval, ikdyz byl treba dokousanej na hnatach zadnich, stipance na tvarich - od cizich pipek.. V zivote nezavrcel na fenu. O to vetsi svina byl na psy.

miisha
ja se bojim tech bezsrstych.
Tak nahac krasne hreje, obcas ma jebaky, ktery mu muzou lidi vymackavat. V lete mazat, v zime kabat, proste normal vemeno, ni? U tech morcat, potkanu, kocek to bude asi neco podobnyho, kdyz je milujes a clovek to vypestil, neni co resit..

Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:18
- Nahlásit

Fifi
Leda by důstojně odkráčel s pipkou na hlavě, to pak jóoo

miisha
ja se bojim tech bezsrstych. hlavne kocek teda, ty sou echt fuj. a to sem zadny nevidela na vlastni oci.

Jo, těch se taky bojim a taky jsem je v reálu neviděla

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:19
- Nahlásit

Říkám si - jěště, že jsi takovej pošahanej nápad s nickem neměla ty nebo Jablůnka

ale nedalo mi to

Agáta a Ája a Aron a Bombardino a Ebony a Faust a Greta a Indo a Jezinka a Jůlinka a Kometa a Konývka a Marunka a Megy a Morgan a Pleška a Rufina a Růůůůfusek a Ryan a Sofie a Ura a Xora

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:20
- Nahlásit

Fifi
jebaky, ktery mu muzou lidi vymackavat. V lete mazat, v zime kabat, proste normal vemeno, ni?
ty voleeeee, se poseru smichy
a drzi kdyz mu mackas jebaky? nevim, ale asi bych dala prednost prece jen tomu termoforu

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:31
- Nahlásit

miisha
drzi kdyz mu mackas jebaky?
Jebaky mackala Mathea Jeblonovic Cecilce, a holka pekne drzela

Ebony
ty zustan fakt u svyho nicku

Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:34 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Ebony
Agáta a Ája a Aron a Bombardino a Ebony a Faust a Greta a Indo a Jezinka a Jůlinka a Kometa a Konývka a Marunka a Megy a Morgan a Pleška a Rufina a Růůůůfusek a Ryan a Sofie a Ura a Xora

Jooo , tak do toho bych bejt tebou šla , když už, tak už. Ať se práší za kočárem

miisha

Jasněěěěěě, to je von. Nebo vono? Zrovna nedávno jsem si naordinovala jako antidepresivum dvojku, nemůžu si ale vzpomenout na jméno, hmmm

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:34
- Nahlásit

Ebony
Fifi
naopak! dala bych "ByloNas22"

Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:36
- Nahlásit

Fifi
Ebony

jo, nebo ti Fifi vymyslí nějakou šumnou zkratku

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:42
- Nahlásit

vymyslí nějakou šumnou zkratku
Nevymysli, bo se hrabe starejma kazetama, takovejma tema co driv davaly do kazetaku A to je nostalgije, jako prase, nahravany z radia, pred nakyma 20 rokama, krasne to chrci obcas, clovek si to furt pamatuje a spokojene si notuje.. to sou poklady. "Srpnovy patek a na horach snezi, nekdo jde nahoru a nekdo si veri..." ..

Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 23:46 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Nevymysli, bo se hrabe starejma kazetama, takovejma tema co driv davaly do kazetaku A to je nostalgije, jako prase, nahravany z radia, pred nakyma 20 rokama, krasne to chrci obcas, clovek si to furt pamatuje a spokojene si notuje.. to sou poklady.

no jo.... to je jiná vlna

Bylo mi s váma pěkně, děkuju za vlídné přijetí a přeju dobrou noc

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 10:14 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Ehm Ebony, já mám na tebe prosbu. Trochu si připadám jako dětina, trochu dost teda, ale když už jsem začala s tím, že mám nick ze jmen svých psů, mohla bys mi poradit, jak mám docílit, aby tam přibyla i Žofka? Jako aby nebyla diskriminovaná
Muhehe......eslivá já sem to už něgde nepísala.
Říkám si - jěště, že jsi takovej pošahanej nápad s nickem neměla ty nebo Jablůnka

tak tohle mě fááááááákt nigdy nenapadlo
miisha

Co máš proti bezsrstejm......kočičku bych chtěla,i potkanici sem měla,ale mě u nich sere krátká životnost.

All koliák......dneska sem mluvila s Karlem Bobálem,pejsek bude odebrán až v pondělí a jesti všechno půjde dobře,poputuje v úterý k nám.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 11:32
- Nahlásit

jablunka
All koliák......dneska sem mluvila s Karlem Bobálem,pejsek bude odebrán až v pondělí a jesti všechno půjde dobře,poputuje v úterý k nám.
ty si krááásně střelená

Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 11:41 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

jablunka
Muhehe......eslivá já sem to už něgde nepísala.

A no jooo, pořád

Co máš proti bezsrstejm......kočičku bych chtěla,i potkanici sem měla,ale mě u nich sere krátká životnost.

Ajaj, tak to sem pohnojila... , no nic proti nim nemám, akorát se jich bojim, trošku

.dneska sem mluvila s Karlem Bobálem,pejsek bude odebrán až v pondělí a jesti všechno půjde dobře,poputuje v úterý k nám.

miisha

Bratranec To

miisha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 12:43
- Nahlásit

jablunka
Co máš proti bezsrstejm
pani neberte to osobne, ale me se proste nelibi, toz pardon, ale asi i kdybyste me lopatou vzala pres hlavu, tak to nepomuze

Bratranec To
taky peknej kralicek

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:46
- Nahlásit

Zmrzlej ksindl, mile To,kralickove, a golije-cekatelove.
jablunka
pejsek bude odebrán až v pondělí a jesti všechno půjde dobře,poputuje v úterý k nám.
Klucik, tak at se mu tam dari, predem preju.

Rano mela asi Sadelnata pocit, ze si Ag moc hraje s Kremylkem - tahaly se o starou fusku a perdel u toho dycky straslivacky vrrrci a opravdovsky bojuje. Tak na ni udelala jump, ze jako to prehnala, ze vrcet si tu muze jen ona, klusta fena. Dostala za ucho, Spekata, pak se vsecky sobe navzajem krasne omlouvaly a blemcaly a delaly si udrzbu usi, oci, aj na lesbi show u nich doslo. Taky si sem slo fura vesnicanu pro Barborku, strihaly okolni stromy a rotvicim se moc libily, uz ani nemusim na plot davat upozorneni "NEKRMTE ZVÍŘATA" , protože pochopili lidijove, proc ty ploty maji pres dva metry.
Venku se neda existovat, po protapce dopoledni sme se zabrtnikovaly a chrnely do dvou odpolko. Pripnula sem si ted na modem nakou chytrou antenku, prej to pak bude mit vice vln, cili uz nemam nahou napojku, ale kudrnatou.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání