| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 06:57
- Nahlásit
dobré ráno Ksindle,
du vás pozdravit. Zítra má začít sněžit, to bude bouraček na silnicích! A snad pak vyzkouším svoje staro nové sáňky, které jsou tak velké, že si musím dát nohy za krk
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:28
- Nahlásit
tak abyste vedeli, tak tady snezi! :P
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:37
- Nahlásit
Zdravím a zase mizím..
miisha
Fáákt?Ale věřím svitavsko je drsný,u nás nic,ale začal fučet severák.Určitě směrem od tebe
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 20:02
- Nahlásit
Eire
noooo, trochu. zima tahne od Policky z vysociny, my nic.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 21:22
- Nahlásit
miisha
zima tahne od Policky z vysociny, my nic.
Ha ha ,jsem ve přišla do Svitav z Brna....hrůza ta zima oproti brníčku...ale pak jsem se pošoupla do Liťáku a dobrýý.Polička je horší než Svitavy o tom žádná,ale tvé bydlo je v docela drsný kotlince...ale je tam krásně!!
Se musím pochlubiti,Litevanka baští všechno i zelený držky,je to DOBRÁ FENA
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 22:02
- Nahlásit
Eire
moje bydlo je uprostred posranych poli, takze ledva vylezu za vesnici, zacne ficet o sto 6 a ses hned cela omrzla
Ukaz fota DOBRY FENY
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 13:41
- Nahlásit
uz ste vsichni zasnezeni? dneska rano nikdo nebyl na silnici, sem si rikala jestli to zpusobila predpoved? anebo je nejakej svatek o kterym nevim
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 13:59
- Nahlásit
poslušně hlásím, že u nás od včerejška sněží. Dnes už je tu komplet bílo. Taránek viděl poprvé v životě sníh a už dnes si vytvořil názor takový, že bude medvěd a prospí to až do jara Ráno nechtěl strčit ani packu ven
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 20:39
- Nahlásit
terka_devil666
Taránek viděl poprvé v životě sníh a už dnes si vytvořil názor takový, že bude medvěd a prospí to až do jara Ráno nechtěl strčit ani packu ven
hele jaky pan taky kram, tos nevedela?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:37
- Nahlásit
Servus ksindlice, mam velmi, ale opravdu velmi spatne spojeni, asi to brzo rozflakam a bude.. Tak jen prolitavam a zdravim.
terka_devil666
Tu litaly bily sracky vcera a ode dneska nastalo ranni skrabani auta.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 20:12
- Nahlásit
caute,
tak abyste vedeli, tak dnes jsem jela do prace 4 hodiny namisto obvykle 1 hodiny!!!
no a jinac me pobavil chlap s vtipnou historkou po navratu domu. Rano sem mu napsala vzkaz at da slamu do boudy, jak byly ty nadprumerny teploty tak si ju Juno vsechnu vyhazela ze...no nacez ji tam teda nastlal a Juno do toho prej vlezla, prvne si zatarasila vchod tou slamou, nacez se pak cela bouda zacala zurive kejvat ze strany na stranu a toto stlani ji vydrzelo 5 minut prej. No ja to videt tak se asi pochcim smichy
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 14:41
- Nahlásit
Páteční xindl pozdrav
miisha
nacez se pak cela bouda zacala zurive kejvat ze strany na stranu a toto stlani ji vydrzelo 5 minut prej.
Tak Juno má hotový vánoční úklid,těžce závidím )
All
24.11 porodila Brenda.Vetka koukala asi přes kopírák,páč nejsou 4 mimi,ale dvě.A chtěla najitelka i já fenku,co myslíte,že se narodilo?
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:16
- Nahlásit
Eire
co myslíte,že se narodilo?
No určitě dva pejsci, ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 17:40
- Nahlásit
Eire
A chtěla najitelka i já fenku,co myslíte,že se narodilo?
To je jasny, dva pindouri.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 18:40
- Nahlásit
terka_devil666
Fifi
No jistě pinďouříí,ale jsou to kousci,jeden ebonově černej,druhej žíhanec ,oba 600g..máma porod přirozený a je OK a prý příkladná máma...tak zase za rok a s jiným tátou,to bude vybírání..
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 19:14
- Nahlásit
Eire
ale jsou to kousci,jeden ebonově černej,druhej žíhanec ,oba 600g..máma porod přirozený a je OK a prý příkladná máma
No tak krása. Hlavně, že jsou OK a že maj pinďoura to přece nevadí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 19:50
- Nahlásit
jablunka
ahoj paní,,heled já se tolik v chrtech nevyznám,ale mám tu pár novinek od nás ze čtvrti:
1\ chodí na kopec venčit paní 2 barzoje - jeden celočernej a drhej černo bílej,samci
2\ bydlí tu furt ten chrt - vipet,jak jsem kdysi psala,ale jak furt chodí na volno,tak furt zdrhá před vším co vidí,auta,lidi,psi...tak už 2 vběhl pod auto a majitelé? nic,zaplatěj operaci,pes se vzpamatuje a pak zas hurá navolno
3\ chodí tady náídherná čuba - no takovéto velké plemeno - větší než barzoj,vypadá to jak jelen,ježiš ted si nevzpomenu- no je to děsně veliký - jelení pes? no nevím )
4\a pak do petka slečna co si adoptovala chrta z irska
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 18:27
- Nahlásit
Hezky zasnezeny ksindlik.
Nekdy je treba se nasrati a zadupat, aby veci fungaly tak, jak si clovek objednal a zaplatil. Huz nemam velmi spatne pripojeni, novy modem a jina sit.
Taky mate bilo? Cubicky se radovaly prevelmi, rotvice zacly linat ve velkym (zlatej terminator), Bazusak hara, tak bude Kremyl taky. A aby na sebe upozornila, tak si strhla nekde polstarek, dela, ze ma velky bebi, ale kdyz se nedivam, lovi perdelky. Sykorky uz maj predvanocni darecek, na merunce visi 5 velkych lojovych guli, este sehnat krmitko novy a sypat a sypat...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 18:49
- Nahlásit
zdravim šecky
zas jednou nazíznu...
slíbila jsem brutofce jednu fotečku, tak vám ji tady hodím taky, ať se pobavíte... Mastodontík měl zas jednou po čase pocit, že je v odpaďáku nějaká ňamka
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:41
- Nahlásit
Fifi
Taky mate bilo? Cubicky se radovaly prevelmi
ano taky jsme to pojali sportovne a Dzunysek trenoval dogdancing zaroven se zpevem Zaplavala si v jazykach...
wami
no neni to cukrousek! ten se musel olizovat az za usima, coz?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 19:46
- Nahlásit
a svete div se ona dela unavenou
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 12:34
- Nahlásit
Krásnou zamyšlenou a klidnou adventní xindl neděli
wami
Mastodontík měl zas jednou po čase pocit, že je v odpaďáku nějaká ňamka
tak mu dej někdy nažrat,ne? To je luxus,co ti pesani vymyslej za ptákoviny..
terka_devil666
Hlavně, že jsou OK a že maj pinďoura to přece nevadí
Njn,tak za rok a s jiným ženichem.Se tý Ančí vnučky na dvorku snad dočkám...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 14:48
- Nahlásit
Eire
adventní
A jo vlastne. To na sebe ted budou lide mili, usmevavi a budou si vzajemne prat takovy to "Hodne spokojenosti, stesti atd.. "
Se tý Ančí vnučky na dvorku snad dočkám...
Kdo si pocka, ten se docka.
Vidis to, a segra od Ag ma treti vrh, zase 10 stenat. Jen kdyz sem se mrkla na to PP, tak ti nevim, asi tomu nerozumim, nejsu zivocichar - ale co je moc, to je moc.
wami
to je prase a vul zaroven.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 15:33
- Nahlásit
Ještě že ty vánoce moc neslavím, kdybych se měla ještě na někoho usmívat, tak mě klepne. Naše Ájenka hárá, takže doma je "veselo". Zlatí ovčáci, ti malí hajzli obšourníci jsou strašný!
wami
Myslím, že slovo "mastodontík" už u vás trochu ztrácí na velikosti aneb náš čtyřmesíční Kašpárek vedle desetiměsíčního Morgánka
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 15:37
- Nahlásit
Eire
No jistě pinďouříí,ale jsou to kousci,jeden ebonově černej,druhej žíhanec ,oba 600g.
jsem nějak nepostřehla plemeno? Ti naši poslední kousci měli kolem 700g, a teď už mají ve čtyřech týdnech 4 kila...asi další Kašpaři
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 15:43
- Nahlásit
Ebony
kdybych se měla ještě na někoho usmívat, tak mě klepne
Ze.
Ájenka hárá
Si asi cupky po republice domluvily spolecnej termit, Baz, Kremyl kazdou chvili, Ag je individualistka, ta si pocka tak na unor a Sadlena uz nastesti nemuze. Dneska tu mely holky navstevu sousedovic spicoida, pres plot, nastesti, potkat nas vracejic se z vyslapu, asi bych na nej musela byt hruba, abych ho odehnala. Takhle jen vobechcal plot, auto, podezdivku snad po 30 cm dukladne.
Ti naši poslední kousci měli kolem 700g
No to si cuba makla.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 16:10
- Nahlásit
Ebony
hezcí pejsci
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 16:31
- Nahlásit
Ebony
náš čtyřmesíční Kašpárek vedle desetiměsíčního Morgánka
ja te zacnu podezrivat ze ty psy chovas na maso
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 17:25 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Dnes slaví
Ebony
IW ,ale v měsíci máme tak 7 kilko a moje odchovy v 8 týdnech končí na 13 kilech...
Ale máš ty psáky taky nějaký přerostlý,to bude těma granulkama vyváženýma,že áno
Fifi
Ebony
S háračkou jděte vo dům dál,Bleček vojíždí i malou litevanku a ta to příkoří ventiluje na polštářku a fenách ,který si to nechaj líbit..takže jenom jedné
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 17:43
- Nahlásit
Eire
Dnes slaví
kde ty to vytahujes....
|