| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 17:52
- Nahlásit
miisha
kde ty to vytahujes....
To víš,jsem služebně starší substrát..tak v archívu
Už u vás sněhuje? Už se to blížíí
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:32
- Nahlásit
Eire
no zatim ne, ale cekam kazdou chvili.bojim bojim.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:46
- Nahlásit
Eire
,to bude těma granulkama vyváženýma,že áno
jj, granule to jistí
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:51
- Nahlásit
Ebony
jj, granule to jistí
Tak je to spravne,tak to ma byť....
Ha ha , za ty roky chovatelství poznám,kdo krmí granulkama a kdo masiskem.Ty určo taky...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:55
- Nahlásit
Eire
za ty roky chovatelství poznám,kdo krmí granulkama a kdo masiskem
Tak to ja teda leta nechovam, ale poznam to taky. Ale jen podle hovna psiho.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:00
- Nahlásit
Fifi
toz nevim, esli hovno po granulich se da nazyvat hovnem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:05
- Nahlásit
miisha
esli hovno po granulich se da nazyvat hovnem
No dobra, tedy poznam to dle exkrementu.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:06
- Nahlásit
Fifi
co de dovnitr, jde zase ven. jednoducha matematika
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:10
- Nahlásit
miisha
co de dovnitr, jde zase ven.
No este aby to bylo naopak, kdyz se svet v prdel obraci, ci to predstav, jakoze co de ven... by melo jit dovnitr..
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:18
- Nahlásit
No este aby to bylo naopak, kdyz se svet v prdel obraci, ci to predstav, jakoze co de ven... by melo jit dovnitr..
tak ted jsem se malem zalkla arasidama!!
no ale to jsou pravidla vesmiru ze jo...cerna dira (chapej prdel) pohlcuje hmotu a tim vytvari rovnovahu
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:18
- Nahlásit
Ebony
Myslím, že slovo "mastodontík" už u vás trochu ztrácí na velikosti aneb náš čtyřmesíční Kašpárek vedle desetiměsíčního Morgánka
woe, ale to není mastodont, to je gigantosaurus...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:09
- Nahlásit
Zdravím xindl spolek dam
wami
slíbila jsem brutofce jednu fotečku, tak vám ji tady hodím taky, ať se pobavíte... Mastodontík měl zas jednou po čase pocit, že je v odpaďáku nějaká ňamka
sluší mu to, pitomečkovi
Ebony
že slovo "mastodontík" už u vás trochu ztrácí na velikosti aneb náš čtyřmesíční Kašpárek vedle desetiměsíčního Morgánka
to je obr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 22:57
- Nahlásit
Psíček
Simte, nastavuj si zracadlo, komu chces, obcas se ale do nej podivej aj sam. Treba bych, cos napsal, pochopila i jinak, trebas to i jinak myslel. Ovsem 8x za tenhle post mrsknout - snad sem je spocitala spravne, jeden si pak muze myslet jen to, co sem psala. Cos proved a neproved nevim, ja reagovala coby zena spontanne a tak, jak sem to citila, nemam co dal vysvetlovat. Nazdar.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 23:28
- Nahlásit
Psíček
Já samozřejmě vím, že se to dalo pochopit různě, co jsem napsal, ale jaksi ve skrytu duše jsem doufal, že aspoň pár těch chytřejších se prostě zamyslí a třeba (aspoň tedy po mé reakci) se nad tím zamyslí.
Já to taky pochopila až teď, a to jsem si myslela, že třeba jsem ta chytřejší...jenže některý věci bolí víc než jiný a taky jsem v první chvíli nevěřila vlastním vočím, cos tam napsal...jako že ty umíš napsat VĚCI, ale tohle bylo moc i na mě.
Ale máš nakonec pravdu, žádný boží mlýny neexistujou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 23:41
- Nahlásit
takže kdybych ti třeba na to odpověděl, že jsi ..já nevím, třeba něco hodně drsnýho třeba BZTHNJK, a pak se obhajoval tím, že jsi mi nadala, tak jsem reagoval spontánně, tak ej to OK?
Od kdy te trapi, ze ti nekdo vynada? Ber to jako muj nazor, v danou chvili, po precteni, a stojim si za nim. A ty si muzes psat co chces, stejne jako ja, klidne o me napis ze sem BZTHNJK, mi to je sumak.
Ebony
žádný boží mlýny neexistujou
Nebo melou fakt.... sakra.... velmi.... pomalu...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 00:08
- Nahlásit
Fifi
Nebo melou fakt.... sakra.... velmi.... pomalu...
no v kontextu výše a jinde psaného...sakra i blbě...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 17:14
- Nahlásit
Bry ksindl vecer. Mam vtiravy pocit, ze Astrenka se zvolna porouci do Opeliho nebicka. Dovezla me spolehlive domki a pak zdechla, tak tak sem ji nahodila - rano bude veselo.
Kremylek bude dnes ci zitra harati, denne pul tasky chlupu vyterminatorovanych - KDE se to na tom rtw bere? Pak zase bude mohutne lesbi show - i kastratka Sadelnata se cile hratek ucastni, rozhodne netrpi nejakym syndromem ztraty identity.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:41
- Nahlásit
Pěkný xindl vespolek.
Fifi
k zase bude mohutne lesbi show
Lupeny prodávaš,gde?
Sadelnata se cile hratek ucastni, rozhodne netrpi nejakym syndromem ztraty identity.
To je fajn,Ančí taky uplně v pohodě a šéfuje Isabě pevnou tlapou..
Sníh je pěkná věc..pokud s ním nemám obalený psy,kteří si ty hroudy zmrzlý chodej rozpouštět domů.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 10:21
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Nějak se nám doma rozhodly stávkovat počítače Jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli nebudu mít kde si vás přečíst
Eire
už jsou nějaké receptíky na receptářský stránce, tak se jukni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 10:36
- Nahlásit
Eire
Sníh je pěkná věc..pokud s ním nemám obalený psy,kteří si ty hroudy zmrzlý chodej rozpouštět domů.
sníh je pěkná věc pro Bruta, který své nadšení projevuje na můj vkus moc často, takže je z mých bezpečnostních důvodů venčen na volno ( bydlíme nad tratí). Ovšem v tu chvíli máme jistotu, že nepotkáme nikoho z naší nepřizpůsobivý menšiny.... během vteřinky naskakují do aut nebo se vrací do baráku. Ti co mají smůlu a potkají nás někde na cestě, tak se vrhají do všech stran s pocitem, že budou v bezpečí. No a Brut okolo nich tak 3x proběhne sem tam ( což ale dělá i ve chvíli, kdy nikdo v dosahu není), takže mají dokonale mokré spodní prádlo
Piraňa se tváří naštvaně a odmítá udělat rychlejší krok, většinu cesty jde zařazená za mojí nohou. Ale miluje koulování a tak jí ho bohatě dopřávám, aby měla alespoň nějaký pořádný pohyb.
Naštěstí oba mají výbornou srst, kde se sníh nedržía když už jo, tak stačí otřít hadrem a je to v pohodě.... jen okolo ocasu a na "kalhotkách" mají víc nasákavou část, kde se musí vysušovat, ale postačí vydrbání hadrem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:49
- Nahlásit
Zdravim zmrzliky. Máte tu někde Jablůůůnku?? něco bych pro ní měla!!
páč ... Vánoce sou tady, vááánoce sou tady....
http://www.lr-czech.com/bruce-willis-parfemovany-d eo-spray/d-1180341728-c-3178/
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:13
- Nahlásit
PetraK
Máte tu někde Jablůůůnku?? něco bych pro ní měla!!
Paní,díkuju mnohokráte,ale uš ste druhá,první byla před tejdenkem cérenka,která přišla s testrem........bohužel mi to vůůůůůůbec nevoní.
zmrzlý xindl ve spolek přeju
je tu moc sněhu,moc zima a já mám moc práce .....standartně nestíhám
A vyjádřím se sem k jinýmu tématu,páč jinde se mi to psát nechce........bez mučení přiznávám,že bych z hořícího domu nejdřív zachraňovala dítě,pokud bych našla odvahu do něj vlízt,až potom psa.Tohle mám ještě pořád nastavený takhle.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:15
- Nahlásit
jablunka
nevoní
nee? nevoníí???
nestrašte osobo!! já huž objednala , říkala jsem si že ani tentokrát určo Brůůůce nezklame , esli jo, vyřídim si to s nim
kde sehnala cérenka testr?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:17
- Nahlásit
PetraK
nee? nevoníí???
nestrašte osobo!! já huž objednala
Bohužel,fakt žádnej zázrak,přišlo mi to jako tuctová kolínská.
kde sehnala cérenka testr?
Od nějaký kámošky co kšeftí s parfémama.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:19
- Nahlásit
jablunka
Bohužel,fakt žádnej zázrak,přišlo mi to jako tuctová kolínská.
eh, no, tak asi budu muset možná třeba vyrazit za Brůsem , mám něco vyřídit??
Od nějaký kámošky co kšeftí s parfémama.
hm tak nic no
tak třá daj ešče před tim, než to dovalej možnost to vočuchat, zas ale, já to koupit vlastně chci, páč jako pro tu čurinu.. no uvidim.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:26
- Nahlásit
PetraK
eh, no, tak asi budu muset možná třeba vyrazit za Brůsem , mám něco vyřídit??
Nic,vezmi mě okamžitě sebou!!!!!!!!!!!!!!
já to koupit vlastně chci
Tím je řečeno všechno!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 12:37
- Nahlásit
jablunka
Nic,vezmi mě okamžitě sebou!!!!!!!!!!!!!!
dobrý, aspoň budem na tu jeho v přesile
Tím je řečeno všechno!
já měla takovou radost, když jsem to u ségry v časáku objevila, sem si říkala, to prostě koupit musím!! Pak přišel Brtnik a řiká jeee heleee, parfůům vod Brůseho! No to prostě musim koupit, ne?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:34
- Nahlásit
jablunka
možná proto, že jsi matka, já se bez mučení přiznám, že můj pes, cizí dítě, jdu pro psa,
cizí dítě, cizí pes, jdu pro dítě
moje dítě a můj pes se mě naštěstí nikdy nebude týkat
ale když nad tím přemýšlím, tak my velké ženy uneseme i oba
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:32
- Nahlásit
Bre vecir,
vy vole, tam je normal bila tma!!! Vichr, co vichr, vichrice! Co vichrice - orgaaaan!!! Silenost, v auti sem se plazila jako ostatni zavratnych 20-30 km, snih naficel za vstupni dvere, no sodoma komora! Cupky jen vystrcily rypaky ze dveri, trhly ramenem a sly do tepla.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:22
- Nahlásit
Cus ksindle,vypada to ze tento tyden pojedu uz podruhe 4 hodiny dom.zrovna dnes mi nabidli inet do mobilu zdarma!
|