| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 17:18
- Nahlásit
Fifi
Jestli bude mít nějaký inteligentní svoje,tak nemá cenu ho u devítiletýho psa měnit.Děti budou mít instrukce i když sem celkem uvažovala o tom,že by bylo výhodou,kdyby byl i hluchej. ironie
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 17:36
- Nahlásit
jablunka
TY JSI SVATÁ ŽENA
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 17:37
- Nahlásit
Ebony
TY JSI SVATÁ ŽENA
Chvíli jsem přemejšlela,jestli to nepsal Psíček.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 17:41
- Nahlásit
jablunka
Hod to i k lidem sem na golii foru, treba tam najde primo novyho domova.
Ebony
SVATÁ ŽENA
Pravdu dis.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 18:25
- Nahlásit
jablunka
ne, to mi jen Ája přepla capslock
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 18:44
- Nahlásit
Fifi
..... proste podumej dukladne.
jablunka
Chodil by ven na vodítku dopředu.
U Teda to fakt neřeším a Brůs taky zase šlape jak hodinky,ale samo že by bylo velký hlídání
Jestli bude mít nějaký inteligentní svoje, tak nemá cenu ho u devítiletýho psa měnit. Děti budou mít instrukce i když sem celkem uvažovala o tom,že by bylo výhodou,kdyby byl i hluchej.ironie
Pardón, pardón, jen jsem ze zvědavosti nakoukla. Jablů, je jasný, že už máš dávno podumáno a vydumáno, jsi cvok... krásnej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 18:56
- Nahlásit
Jakypak pardon?
Co uzofka Zofka, jak se ji dari? A Hipik v poho? - ja musela Dorote Sadelnicovy nasadit drsne Phytoveta, nejak ten snih a mraz a klouzanice s nozkama chvilema prestala stihat. Ale - tuk, tuk - tuk, uz vypada zase spokojene. A jak dycky delam psi dorty na narozky, uvazuju u ni o vyjimce a asi ji zavedu polonarozky, takze 6.12. dostane veeliky mnami (stejny jako dycky, jen naaranzuju lepe), ke svym 10 a pultinam.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:17
- Nahlásit
jablunka
Tys blázínek krásně jeblej
|
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 19:20
- Nahlásit
Fifi
Užofka je náš malej pudivítr . Teď s ní mám trochu trápení kvůli srsti. Asi před 14 dny si vykousala kus srsti na hřbetě. Potírala jsem to vodou s tea tree, párkrát natřela Alaptidem a dobrý, pleška skoro zarostlá. Včera si vyhlodala další místo... Češu jí, trimuju, jídlo má furt stejný, žlázky ok, blechy nic, žádný jiný potíže nemá..., zítra zajdem k vetovi...
Je srandovní - a děsně ubreptaná, což je Hipík taky, ale Žofka musí mít poslední slovo, a tak se někdy před spaním přebreptávaj dokud neusnou . Nejvíc ale miluje Rozinku, s tou si furt okusujou hlavy a hubičkujou. Okolo Toničky chodí opatrně, ale když Tonka kvikne, tak je u ní první.
Hysteráčky už skoro nemá, teda občas vyvádí když jim dávám jíst a hrozí pračka s Hipíkem, ale stačí, když vezmu do ruky starej velkej, plochej a měkkej štětec a je klid. Jednou, když se do sebe docela blbě pustili, tak jsem jim oběma vynadala a protože jsem měla při ruce ten štětec, oba jsem jíím zlehka pleskla přes čumáky. Vůbec je to nemohlo bolet - zkusila jsem to na svým nosu - je to spíš jako pohlazení, ale mají z toho respekt...
Hipík s Tonkou mají taky problémy, jak to klouže, ale klouby celkově teď docela dobrý...
Takže tak u nás...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:05
- Nahlásit
zima u nás
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:14
- Nahlásit
Ebony
zima u nás
Ty uz sis pro jistotu neco upila? Nebo jak muzes k takovy fotce hodit smajla misto ??
Romantika carovna, uz dumam, kudy pudem zitra s cupkama, kdyz mistama tu sou metrovy nafoukany bily srackoidni zaveje.
Takže tak u nás...
Krasne u vas. Covece, jednu zimu se mi perdelice taky drbaly a kousaly (ale to sem jim, blbka nechala na zimu delsi kozuch) - a ikdyz sem je hrabickovala, cesala, tak se proste v teple zaparily a bylo to. Letos uz sou zase nakratko, i tak je hrabu, a zatim v pohode. Tak snad to u vas bude taky jen naka blbuska.
|
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:42
- Nahlásit
Fifi
Covece, jednu zimu se mi perdelice taky drbaly a kousaly (ale to sem jim, blbka nechala na zimu delsi kozuch)
Ha, tak to bude asi důvod, to že jsem blbka. Taky jsem nechala Žofce delší kožuch... acháááá... Ekzém tam nemá, hojí se jí to dobře.. No eště, že jsem sem nakoukla, dííííky Fifi , a moc pozdravuj smečku, specielně slečnu Sádlíčko, teda samozřejmě všechny, aby jim to nebylo líto...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:42
- Nahlásit
Fifi
proč, vždyť je to krásný
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:44
- Nahlásit
Ebony
hustá silnice tak to i u nás je to víc vyježděný
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 20:45
- Nahlásit
miisha
hustá silnice tak to i u nás je to víc vyježděný
apoň tady teď nikdo nejezdí, by se mi hodily saně
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:00
- Nahlásit
Ebony
saně
ty já dnes zkusila! sem cumela, kolik utahne jeden pes, to jelo az moc rychle! ale kazdych 5 metru sem skoncila v prikope a v hlubokym snehu to nejede, tak asi pockam az na ty bezky
|
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:10
- Nahlásit
Ebony
Ehm Ebony, já mám na tebe prosbu. Trochu si připadám jako dětina, trochu dost teda, ale když už jsem začala s tím, že mám nick ze jmen svých psů, mohla bys mi poradit, jak mám docílit, aby tam přibyla i Žofka? Jako aby nebyla diskriminovaná
Psala jsem Víťovi, ale ten to asi nezaregistroval nebo toho má moc. A nebo už mě má plný zuby. Nejdřív maixnerova, pak Hipík a Tonička, Hipík a Tonička a Rozinka, a teď kdyby šlo - Hipík a Tonička a Rozinka a Žofka... tím končím s nickama, slibuju , taky je omezenej počet znaků, že jo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:12
- Nahlásit
Ebony
apoň tady teď nikdo nejezdí, by se mi hodily saně
No fakt, samy pozitiva. Sane, bezky, nebo cubky zaprahni za nakou radlici.
miisha
tak asi pockam az na ty bezky
Twe, na ty si taky delam zalusk, davaaaj hybaaaj mrcho lina a tahni panicku po polich - ale s pochroumanym kolenem neustale zlobicim, nak nemam odvahu. JAK jako zabrzdit, kdyz to chytne drajv, treba za zajochem? To uz se spis nazuju do lyzaku a budu bruslit a hlavne brzdit, hranit.
Taky jsem nechala Žofce delší kožuch
A tak ja nerikam, ze to mate stejny problem, hlavne ji ted neoskubej dohola, to by te asi madam kopla do zadele, v soucasnych mrazech. Jak bude ta slibofana obleva, tak dukladne protrimuj, prohrab, zkus to vzit proste primerene, primerene.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:14
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka a Žofka..
to bys mela jednodussi si udelat zkratku HTRŽ... kdyz tu je uz ispidich, tak proc by ne htrž. Nebo se vratit zpet k puvodnimu nicku
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:18
- Nahlásit
Fifi
JAK jako zabrzdit, kdyz to chytne drajv, treba za zajochem?
toz toto mame vymakane a brzdime na povel, pac za a nejsu sebevrah a za b me k tomu donutila sama Dzuna kdyz mi jednou sfine zdrhla za srnama, tak jsem ji to odnaucila k dokonalosti. ale muzes padat do snehu na bok, to je docela bezpecne. Ale covece na tech sankach to fakt valilo, takze az obuju bezky tak asi budu met smrt ve vocich
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:22
- Nahlásit
miisha
tak jsem ji to odnaucila k dokonalosti.
Tak u kola a po ceste si taky nedovolej odbocit za zveri, ale kdyz vyjedu na pole na lyzach?? Ladne padat do snehu na bok - to vis ze jo a pak me bude ta krava vlacet za sebou jak kun. Taky plasit ty chudata zmrzly zvireci, mno budu to muset nak vymyslet, proslapu si tu asi vlastni stopu, aby mely trasu a beda jim, jak uhnou. Ale to by muselo este drobek pripadnout, zatim ze snehu trci voranice.
|
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:25 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Jak bude ta slibofana obleva, tak dukladne protrimuj, prohrab, zkus to vzit proste primerene, primerene.
Jasně, už teď je madam plešatá zpěvačka , když jdeme ven na dýl má kabát nebo aspoň jí plešku promažu.
Kdyby se to první místo, co si rozdrbala tak dobře nezhojilo a nezarostlo, měla bych strach... Na tu veterinu jí asi pro klid duše stejně vezmu, až půjdeme s Tonkou na injekci.
S tím kousnutím do prdele - i když jsem to samozřejmě neviděla ráda, naopak mě to štvalo, byl docela zážitek vidět pračky Žofky s Hipíkem. Hipík 30 kg, Žofka 6 kg.
Nejdřív Hipíkovi skočila na hlavu a čechrala mu čupřinu, když jí setřás, tak přeletěla dozadu, popadla ho zubama za vocas, zapřela se a couvajíc ho táhla směrem k ložnici. A u toho všeho eště stihla děsně vřeštět.
Hipík, když už toho měl plný zuby, tak jí trochu zvalchoval a voslintal. Oba dva měli maximálně nějaký škrábance, ale vypadalo to děsně...
|
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:31
- Nahlásit
Fifi
o bys mela jednodussi si udelat zkratku HTRŽ... kdyz tu je uz ispidich, tak proc by ne htrž. Nebo se vratit zpet k puvodnimu nicku
No bylo by to jednodušší, i když teda htrž je ďábelský... , ale když už jsem s tím začala, a Hipík s Toničkou jsou takový veteráni..., já ti nevím. No připadám si trochu jako blbec, ale neumím to přemoct
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:36
- Nahlásit
Fifi
to vis ze jo a pak me bude ta krava vlacet za sebou jak kun
tak si dej na zada pekac , kdyby nahodou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:40
- Nahlásit
Hipík 30 kg, Žofka 6 kg.
Nejdřív Hipíkovi skočila na hlavu a čechrala mu čupřinu, když jí setřás, tak přeletěla dozadu, popadla ho zubama za vocas, zapřela se a couvajíc ho táhla směrem k ložnici. A u toho všeho eště stihla děsně vřeštět.
Zbesily fox, ona vazi fakt jen 6 kg? Technika jak na prase dive, kousnout do cumaku nebo pak ze zadu do nej. Nejhorsi sou perdelove, co se nauci bojovym hratkam rtw aneb bykohryzi zakusy. Mala erdelice, coby vychovana dvema rtw tetkama je ovlada dokonale, jde cilene po patach a dovede i Kremyla sejmout v behu, kdyz se trefi (Baz ani ne 20 kg, Kremyl 43 kg ), ne nadarmo sem ji dala do vinku jmeno Bazooka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:45
- Nahlásit
miisha
tak si dej na zada pekac , kdyby nahodou
mocinky blba. Ale neni to tak blbej napad, este promyslim. Spis si nekde sezenu ty sane.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 21:54
- Nahlásit
chtelo by to nakej katamaran na ten snih, damy
|
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:09 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Zbesily fox, ona vazi fakt jen 6 kg? Technika jak na prase dive,
Fakt 6 kg, vona je malinká, ale nepřipouští si to . Chůďátko čůňátko divé Hipík . Měla jsem skoro víc strach o něj, byl z toho vyvadenej z míry, protože celoživotně zastával názor, že holkám to natře jinak, než aby se s nima rval a teď takováhle Xena...
ne nadarmo sem ji dala do vinku jmeno Bazooka
A to by Žofce teda taky slušelo... Eště že už je to jméno obsazený... nomen omen...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:22 - Změnil/a: miisha
- Nahlásit
nechcete kamose k pejskum?
http://zvirata-ostatni.sbazar.cz/minipigs-chrudim- o4917287.html
stěnátko s kopýtkama
http://zvirata-ostatni.sbazar.cz/prodam-miniprasat ko-do-10kg-holesov-o4880336.html
a je libo komondor?
boze lidi, co si jeste nevymyslime? dinosaury treba?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:24
- Nahlásit
HTRŽ
A to by Žofce teda taky slušelo...
Klidne ji tak rikat zacni, obsazeny to je u jinyho vemene.
Ono stejne z ty drsny Bazooky nakonec je Skříít Skříít, Bajítko, Bajutky, Bají, Baz nebo to uz musi bejt, kdyz me nasere, jako dneska rano, kdy zacla chcat na parkety (pozdeji sem zjistila, ze je asi drobek bonzaj perdeli pristydla) - tak to pak teda zarvu Bazukoooo! Na me nekdo zarvat, tak to pustim cely, ona nastesti zavrela sverac a mastila ven.
že holkám to natře jinak, než aby se s nima rval
Taky sem mela tu cest poznat psa gentlemana, ten by si nechal od fen snad i urvat hlavu, hovado 60kg, a doma mu vladla jezevcice trpaslici, nebo mensi stredni byla? Do konfliktu by s fenou nesel, dycky couvnul, aj u hysterky. A tak by to melo byt.
|