Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
miisha
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 20:43
- Nahlásit

Fifi

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 20:49
- Nahlásit

Fifi
a ted Sadlo :P

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 20:54
- Nahlásit

miisha
ted Sadlo :
Sadlo ti na to prdi, prej, ze je rada, ze chodi, radsi se predved sama.

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 20:59
- Nahlásit

Fifi
my jenom stojkujem na zadnich

ale tu mas jednu holubicku teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:23
- Nahlásit

Fifi
Mathea

žéénský, článek o Skřivanech vyjde pravděpodobně ve středu-hodím vám sem odkaza. Mám zavolat paní S.?

Mathea
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:41
- Nahlásit

PetraK
Klidne ji brnkni, ale nemaje netu ji stejne pak ten clanek budu tisknout a povezu ji ho

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:56 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Ahoj ženy

mám rýmičku, kašlíček, kucká mi mozeček a náladičku mám pod psíčka.

S Rozinkou máme jasnou představu, jak nejlépe využít čas do jara .

Jablůňka
Mauglí musí být velice otužilé děcko , když jsem viděla ty čerty...

miisha
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 15:49
- Nahlásit

to mas divne zarizeny...psiska v betli a panicka...?

Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 15:55
- Nahlásit

miisha
to mas divne zarizeny...psiska v betli a panicka...?

... ta sedí u poče, a místo aby dělala korektury, huhlá na cz-psu , většinou se do postele nasáčkuje i Hipík, Tonička slávabohu dává přednost svému pelíšku

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:16
- Nahlásit

Srac.y bily, hnusny!!! Malem sem ne vlastni vinou mela lehkou nehodu, kreten dedek na letnakach, jak jinak, nasoleny sragory klouzavy a svete div se, ac brzdil, porad mu to jelooooo.. bylo to o centacek.
jasnou představu, jak nejlépe využít čas do jara .
To by se mi taky libilo! Akorat ze ty perdeli magorky maj ze snehu radustecku, kochaj se, rejou brckama v zavejich a lovej havrany.

Mathea
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:28
- Nahlásit

Nazdar xindlice

Tak mi dneska rano prisla zprava, ze prisly necekany odmeny a tudiz jezisek bude jezit..maminka me velmi prekvapila, jelikoz mela vzdycky ukrutnou potrebu resit, ze kdyz chci neco kolem cokluch, tak to vlastne neni pro me, ale pro ne..No, krzeva dalsiho psa (Claudika) asi pochopila a za zpravou o odmenach bylo i neco ve smyslu, ze si mam objednat postroje Tudiz jsem nelenila a panu Peskovi zadala postroje, tahaci snuru a sedak..sice nevim, esli to stihne najezit primo pod stromecek (necekane ma takovejhle zakazek vicero), ale na tuhle nadilku si rada chvili jeste pockam Jen doufam, ze nebude az pote, co sleze snih, rada bych je zkusila zaprahnotu k sanim ci bobu, aby byla nejaka sranda

Fifi
Tfuj tetka, do Astrenky kdyby jen tuknul, muze to mit fatalni nasledky

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:30
- Nahlásit

Mathea
do Astrenky kdyby jen tuknul, muze to mit fatalni nasledky
No prave, proto sem nejopatrnejsi ridic v CR - jenze co ti to je platny, kdyz pak potkas takovyho.... dyk ty vis.

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:37
- Nahlásit

Fifi
Srac.y bily, hnusny!!!
zlatý sračky, dnes jsem strávila dopoledne na veterině, jedno ze štěňat má zápal plic...doufám, že toho debila, co zatáhl na cvičák ten kašel stihne, nějakej boží hněv...

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:39
- Nahlásit

Ebony
jedno ze štěňat má zápal plic...d
no ty kraso sem myslela, ze to antb pokryjou, tak to drzim palce este vic nez driv

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:41
- Nahlásit

Fifi
no nepokryli, tak máme nový a musím je píchat, já, která při pohledu na jehlu odmlívám...

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:42
- Nahlásit

A to mi ještě někdo nedávno div nevynadal, že je neodchovávám venku? To by mě zajímalo, jak by to v těch mrazech s tím kašlem asi dopadlo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:45
- Nahlásit

Ebony
to mi ještě někdo nedávno div nevynadal, že je neodchovávám venku?
Kdo?
musím je píchat, já, která při pohledu na jehlu odmlívám...
Ti rozumim, ani nevis jak, krev, proplachovani kousancu, stehy ven, vsecko zvladam, ale i u blbyho ockovani klonim zrak bokem a rikam si, nesmis sebou svihnout... Tak snad to zabere, co nejdriv!

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:46
- Nahlásit

Fifi
Kdo?
no přeci ti "zkušení" chovatelé NO

Ti rozumim, ani nevis jak, krev, proplachovani kousancu, stehy ven, vsecko zvladam, ale i u blbyho ockovani klonim zrak bokem a rikam si, nesmis sebou svihnout.
jo to máme úplně stejně

hlavně ať se drží ti ostatní

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:50
- Nahlásit

Ebony
ať se drží ti ostatní
No to je jasny, a tem taky zmenili medikaci? A co naky podpurny vecicky - davas?

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:54
- Nahlásit

Fifi
dávám, ale je to s nima těžký, je jim pět týdnů a jak jim něco naleješ do žrádla, tak se šklebí. Takže sirup do tlamy, céčko do masa...ještě jí něco napíchal...ostatní jsou celkem v pohodě, tak jim zatím nic neměnil, Luciferek nekašle vůbec a ostatní holky jen tak občas kucknou

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 19:22
- Nahlásit

Zdravím

Ebony
dnes jsem strávila dopoledne na veterině, jedno ze štěňat má zápal plic...

máme nový a musím je píchat, já, která při pohledu na jehlu odmlívám...
ajajaj chůdě malý, hlavně, aby se nepřitížilo dalším prckům

Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 20:04
- Nahlásit

Ebony
dávám, ale je to s nima těžký, je jim pět týdnů a jak jim něco naleješ do žrádla, tak se šklebí. Takže sirup do tlamy, céčko do masa...ještě jí něco napíchal...ostatní jsou celkem v pohodě, tak jim zatím nic neměnil, Luciferek nekašle vůbec a ostatní holky jen tak občas kucknou

šmudlíci maličký, hlavně ať se všichni brzy uzdraví, držím moc palce

miisha
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 21:01
- Nahlásit

Ebony
to sou radosti teda pani!

Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 02:42
- Nahlásit

Eire
Horší je,že už 4tý den napadá Isaba na pravou pánevní.Že bych si od chovatelky dotáhla mimo kleští,blbé povahy i dyspazku??Jsem věděla,proč jsem ji ačkoliv je uchovněná nekryla...dyspazka bude ta lepší varianta,doufám,že to není sarkom...

Ahoj , nemůže to třeba být natažený sval, jak fenka zhurta vlítla z tepla do zimy? To se Hipíkovi za mlada dost často stávalo. Pár dní kulhal a na noze jsem vždy našla zatvrdlé místo na svalu, které se během několika dní podařilo rozmasírovat... Snad to u vás taky bude jen nějaká drobná lapálie..
Ach jo, musím jěště dělat, tak píšu v tuhle nekřesťanskou hodinu

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 18:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Ebony
Co stendo, lepsi?

píšu v tuhle nekřesťanskou hodinu
Nemas krafat na cztku. Ale taky radsi udelam veci v noci a rano si prispat, nez vstavat rano, to me zabiji, sem sova.
Este sem chtela napsat Pár dní kulhal a na noze jsem vždy našla zatvrdlé místo na svalu, které se během několika dní podařilo rozmasírovat... - kdybys videla a citila, jaky ma Dorota Sadelnata trvaly spasmy na zadech, jak se tak ruzne kutali a koliba, v ramci svych moznosti - hruza . Nema smysl je masirovat, akorat bych ji tim zada rozjebala. Holt zatezovala nerovnomerne svyho psa, po operacich, ma svuj styl chuze a rychlejsiho pohybu.
A vim, ze oproti Hipikovi to je prd, ale vcera oslavila 10. a PŮLTÝ narozky. Sem si rekla, ze u ni se bude clovek radovat uz po pul roce.

Tak Kremylek zacal harat, Baz kolem ni poskakuje a pisti, nasla si v ni vpichovace. Brzo ji necim jebnu po hlave.

Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:35 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Nemas krafat na cztku.

zlatá slova...

- kdybys videla a citila, jaky ma Dorota Sadelnata trvaly spasmy na zadech, jak se tak ruzne kutali a koliba, v ramci svych moznosti - hruza .
Já tuhle možnost právě dala ke zvážení Eire - jasně, že rozhodnout to musí vet... Hipíkovi se to dělo jenom když byla velká zima, a on začal "bez rozcvičení" řádit...

Nema smysl je masirovat, akorat bych ji tim zada rozjebala.
A to bych neřekla, pomalý, vláčný dotyky, jemnej tlak, pomohly Hipíkovi i Toničce. Tonka mi jednou v zimě dokonce ochrnula na zadní, bylo to v noci. Jemně jsem jí masírovala zadní nohy a oblast kyčlí, pak hodinu pauza, a znova, asi 5x celkem - ráno už chodila. Docela se nám osvědčilo "Priessnizt Hřejivé mazání"... anebo u Hipíka, kterej je hodně chlupatej, Francovka kostival.

Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:38
- Nahlásit

Fifi

ale vcera oslavila 10. a PŮLTÝ narozky. Sem si rekla, ze u ni se bude clovek radovat uz po pul roce.

...anebo každej den , že posílám óóóbr gratulace

Tak Kremylek zacal harat, Baz kolem ni poskakuje a pisti, nasla si v ni vpichovace. Brzo ji necim jebnu po hlave.

Jejda, tak to je u vás veselo...

Eire
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:39
- Nahlásit

Čus bando

Ebony

Tak to je blbý,ale štěndo je už větší,tak držím vše co se dá,ať je OK prťavec...

nemůže to třeba být natažený sval, jak fenka zhurta vlítla z tepla do zimy?

Může,to ano,ale to víš,už jsem to jednou zažila,tak mě to vždy naskočí..ale tfuj tfuj dnes je to lepší o ždibínek.

Krásně to dneska čvachtalo pod botkama...ještě zítra bude a pak zamrzne..to bude tankodrom...

Malá litevská děfka je čípek.Otravuje hlavně Blečka a jeho mámu,taky pánečky.Hlavně krážemi bot,svršku, za účelem zakopání ve sněhových závějích.

Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:45
- Nahlásit

Eire
Může,to ano,ale to víš,už jsem to jednou zažila,tak mě to vždy naskočí..

Úplně chápu...

...ale tfuj tfuj dnes je to lepší o ždibínek.

...ždibínek po ždibínku, hlavně aby bylo dobře

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:14
- Nahlásit

A to bych neřekla, pomalý, vláčný dotyky, jemnej tlak,
Ver, mam to ozkouseny, akorat by se ji to zhorsilo - uz sem to driv zkousela. Pro ni je lepsi takovej ten zakonzervovanej stav, kdy si zvlada to svy.

Eire
Otravuje hlavně Blečka a jeho mámu,taky pánečky
Sem rada, ze tu neni stenatko, staci ty haravky.

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání